Toz Torbasız Süpürgeler Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Elektrikli süpürge, bulunduğunuz yerdeki toz ve kirleri emip ortamı daha hijyenik bir hale getirmenizi sağlayan oldukça gerekli ev aletlerinden bir tanesidir. Modern teknolojiyle donatılan elektrikli süpürgeler, temizlikteki iş yükünüzü hafifletirken zaman ve enerji tasarrufu yapmanızı da sağlar. Eviniz için tercih edeceğiniz elektrikli süpürgelerin seçimi de oldukça önemlidir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz, yüksek teknik donanımlı, sessiz çalışma özelliğine sahip ve kaliteli elektrikli süpürge seçeneklerine Teknosa'dan ulaşabilirsiniz. Aradığınız herhangi bir markanın ürünü hakkında bilgi almak, ürünün teknik özelliklerine veya renk seçeneklerine göz atmak için Teknosa'ya girmeniz yeterli.

Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Parkeleri ve halıları kusursuz bir şekilde temizlemenizi sağlayan toz torbasız süpürgeler, kullanıcılarından tam not alır. Gelişmiş teknolojik yapısıyla tozu ve kiri pratik bir şekilde emen toz torbasız elektrikli süpürgeler, var olan toz haznesi sayesinde tozun dışarıya çıkmasını engeller. Ürün özellikleri ve modern dış tasarımıyla tercih sebebi olan toz torbasız süpürge, hayatınızı her anlamda kolaylaştırır. Evinizde herhangi bir evcil hayvan besliyorsanız, dökülen tüylerin temizlenmesi de bu süpürgeler sayesinde oldukça kolaydır. Toz torbasız elektrikli süpürgelerin belli başlı teknik özellikleri vardır. Emiş gücü açısından oldukça kuvvetli olan bu süpürgeler, her türlü zemini kolaylıkla temizlemenizi sağlar. Dış tasarım açısından da dikkat çeken bu süpürge modellerinin mevcut toz haznesi kolay bir şekilde temizlenebilir. Temizliği oldukça pratik olan bu toz hazneleri, sizi yeni bir toz haznesi alma masrafından kurtarır. Bu hazne sayesinde süpürge içerisindeki toz miktarı rahatlıkla görülürken, toz torbasız elektrikli süpürgeler, kusursuz tasarımı sayesinde kullanım açısından da size fazlasıyla kolaylık sağlar.

Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Markaları

Temizliği sizin için çok daha keyifli bir hale getiren farklı birçok markaya ait toz torbasız elektrikli süpürgeler, teknik ürün özellikleri açısından değişiklik gösterir. Elektrik süpürgesi denince akla gelen markalardan biri şüphesiz Philips'tir. Piyasaya sunduğu kaliteli ürün seçenekleriyle ön planda olmayı başaran Philips, modern teknolojiyi esas alarak tasarladığı toz torbasız süpürgeleriyle de tercih sebebidir. Philips'in farklı birçok toz torbasız elektrikli süpürge modeli mevcuttur. Power Pro, Marathon, Powerpro Max gibi ürünleriyle kullanıcılarından tam not alan Philips'in toz torbasız elektrikli süpürge modellerine Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yenilikçi bakış açısıyla ortaya koyduğu elektrikli süpürge seçenekleriyle ihtiyaçları fazlasıyla karşılayan Arnica, ürünleriyle size zahmetsiz temizlik yapma imkanı sunar. Arnica toz torbasız elektrikli süpürgelerde var olan emniyet kilitli toz haznesi tozun hazne içerisinde kalmasını sağlar. Ultra sessiz çalışma özelliğine sahip bu süpürgeler, bulunduğunuz ortamda istediğiniz saatte kimseyi rahatsız etmeden temizlik yapmanız için oldukça uygundur.

İhtiyacınız olan bir ürüne kolayca sahip olmanızı sağlayan Arzum, toz torbasız elektrikli süpürge seçenekleriyle de beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Arzum toz torbasız elektrikli süpürgeler, teknik özellik, model ve fiyat açısından farklılık gösterir. Motor gücü oldukça yüksek olan bu süpürgeler, eviniz için kısa sürede zahmetsiz bir temizlik sağlar. Arzum elektrikli süpürgelerde turbo başlık ve elektronik emiş gücü ayarı vardır. Oldukça sessiz çalışan Arzum toz torbasız elektrikli süpürgeler, dış tasarım açısından da fazlasıyla ön plandadır. Toz torbasız elektrikli süpürgeleriyle çok tercih edilen bir diğer marka ise Fakir'dir. Ürünlerin uzun ömürlü yapısı sayesinde aldığınız bir elektrikli süpürgeyi senelerce kullanabilirsiniz. Doğru modeli ve kendinize uygun özellikteki süpürgeyi seçerek ev işlerini daha keyifli hale getirebilirsiniz. Optimum vakum gücü ve ses seviyesi teknik açıdan beklentilerinizi karşılarken Fakir toz torbasız elektrikli süpürgeler dış tasarımlarıyla evlerinizde oldukça dikkat çeker. Yıllardır tercih edilen bir marka olan Samsung'un, piyasaya sunduğu toz torbasız elektrikli süpürge seçenekleriyle kusursuz temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Model seçeneklerine, ürünlerin teknik özelliklerine ve toz torbasız süpürge tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Tereddüt etmeden tercih edebileceğiniz Philips toz torbasız elektrikli süpürgeler, enerji ve zaman tasarrufu sağlarken bir yandan da eviniz için en ideal temizliği gerçekleştirir. Bu süpürgelerle çok yorulmadan evinizi tozdan ve kirden arındırabilirsiniz. Süpürgelerin yanında verilen yumuşak hortum başı, koltuk fırçası, küçük motorlu fırça, maksimum turbo fırça ve radyatör başlığı sayesinde ulaşamadığınız zor yerlerin yanı sıra koltuk, perde gibi yerleri de kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Elektrikli süpürge fiyatlarına ve eviniz için değerlendirebileceğiniz farklı markalara ait ürün seçeneklerine Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Fiyatları

Hijyen açısından hayatınızı kolaylaştıran, ev hanımlarının vazgeçilmez yardımcısı toz torbasız elektrikli süpürge modelleri Teknosa'da yer alır. Elektrikli süpürge seçimi yaparken teknik özellik ve dış tasarımın yanı sıra ürün fiyatlarına da dikkat etmek önemlidir. Toz torbasız elektrikli süpürge modellerinin modern dış tasarımı ve teknik özellikleri ön planda tutulduğunda ürün fiyatlarının bütçeniz için oldukça uygun olduğu görülür. İ

htiyaç ve isteğinize göre istediğiniz özelliklere sahip elektrikli süpürgeyi eviniz için düşünebilirsiniz. Tercih ettiğiniz bir sessiz süpürge, bulunduğunuz her ortamda gürültüsüz bir şekilde temizlik yapmanızı sağlarken, çevrenizdekileri de rahatsız etmez. Emiş gücü yüksek olan bir süpürge ise işinizi oldukça kolaylaştırır. Tozları daha kısa sürede daha güçlü bir şekilde çekerek hem sizi çok yormaz hem de eviniz için üstün bir temizlik sağlar. Eğer evdeki iş yükünüzü hafifletecek ve size uzun yıllar zahmetsiz ve kaliteli bir temizlik sunacak toz torbasız bir elektrikli süpürgeye ihtiyacınız varsa Teknosa'daki ürün seçeneklerine göz atabilirsiniz. İhtiyacınıza ve zevkinize göre istediğiniz markadaki toz torbasız elektrikli süpürgeyi gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.