Tefal Türk Kahvesi Makinesi Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Tefal Köpüklüm Pro Çelik  Otomatik Türk Kahve Makinesi Siyah

Tefal Köpüklüm Pro Çelik Otomatik Türk Kahve Makinesi Siyah

3.899 TL
Tefal CM820FTR Köpüklüm Bakır Türk Kahvesi Makinesi

Tefal CM820FTR Köpüklüm Bakır Türk Kahvesi Makinesi

2.489 TL
Tefal CM820 Köpüklüm Otomatik Közde Pişirme Özellikli Siyah Türk Kahvesi Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (3 Değerlendirme)

Tefal CM820 Köpüklüm Otomatik Közde Pişirme Özellikli Siyah Türk Kahvesi Makinesi

3.349 TL
Tefal Köpüklüm Compact Siyah

Tefal Köpüklüm Compact Siyah

4.499 TL

Tefal Türk Kahve Makinesi Modelleri

Türk kahvesi, tazecik kahve çekirdeklerinin öğütülmesi ile ortaya çıkan mis kokusu ve damakta iz bırakan lezzeti ile en sevilen geleneksel içeceklerden biridir. Günün her anına eşlik etmesi istenen bu özel lezzetin sırrı ise usulünce pişirildiğinde üstünde oluşan köpükleridir. Kültürümüzdeki yerini “bir fincanının 40 yıllık hatrıyla” açıkça gözler önüne seren Türk kahvesini damak tadınıza uygun, lezzetli ve bol köpüklü bir şekilde pişirmek Tefal kahve makinesi modelleri ile her zamankinden çok daha kolay!

Son derece zengin bir ürün çeşitliliğine sahip elektrikli ev aletleri ve elektrikli mutfak ürünleri ile kullanıcıların günlük hayatını daha konforlu bir hâle getiren Tefal, farklı ihtiyaçları karşılamaya yönelik çeşitli özelliklerle donatılan kahve makineleri ile de mutfakların vazgeçilmezlerindendir. Her fincanda benzersiz bir lezzet sunan Tefal Türk kahvesi makinesi modelleri, özel fonksiyonları sayesinde pratik bir şekilde kullanılabilir.

Evlerin yanı sıra ofislerde ve diğer yaşam alanlarında sıklıkla kullanılan Türk kahvesi makineleri geniş renk çeşitliliği arasından beğenilere uygun seçim yapma avantajı sağlar. Şık tasarımları ve göz alıcı renkleriyle mutfak dekorasyonunu en iyi şekilde tamamlar. Aynı zamanda Tefal kahve makinesi modelleri; taşma emniyeti, susuz çalışma emniyeti, kablo emniyeti, otomatik kapanma emniyeti ve akıllı sensör sistemi gibi özellikleriyle güvenli bir kullanım deneyimi sunar.

Türk kahvesini pişirmek incelikli bir iştir, çünkü kahveye lezzetini veren püf noktası kahvenin nasıl pişirildiğidir. Tefal’in su hazneli Türk kahvesi makinesi modellerini kullanmak bol köpüklü, lezzetli ve tam kıvamında kahve pişirmenin en konforlu yollarından biridir. 4 kişilik veya 6 kişilik gibi farklı kapasitelere sahip olan su hazneli modeller ile kalabalık misafirleriniz için lezzetli ve bol köpüklü Türk kahvelerini hızlı ve konforlu bir şekilde pişirebilirsiniz.

İkili Türk kahve makinesi modelleri estetik tasarımı güçlü donanımsal özelliklerle birleştirerek kahve tutkunlarına pratik bir kullanıcı deneyimi ve benzersiz bir lezzet sunar. Çift taraflı dökme alanı bulunan modeller ise ergonomik tasarımlarıyla konforlu kullanım imkânı sağlar. Kablosuz hazneye sahip Türk kahvesi makinesi modelleri sayesinde kahve, fincana daha kolay bir şekilde koyulabilir.

Otomatik Türk kahve makinesi modelleri akıllı sensör özellikleri ile kahvenin kaynama aşamasına geldiğini algılar ve tam zamanında otomatik olarak kapanır. Bu sayede, siz makinenin başında olmasanız da kahveniz taşmaz. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi sayesinde kahve makineleri aynı zamanda güvenli kullanım avantajını da beraberinde getirir. Sesli ve ışıklı uyarı özelliğine sahip otomatik Türk kahvesi makinesi modelleri kahveniz hazır olunca otomatik olarak sizi uyarır. Makinenin LED ışık bölümünde yanan ışık da kahvenizin içime hazır olduğunu gösterir.

Tefal Türk Kahve Makinesi Nasıl Kullanılır?

Geleneksel Türk kahvesini pratik ve lezzetli bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olacak Tefal Türk kahve makinesinin kullanımı son derece kolaydır. 7 ve 8 gram ölçekli çift taraflı ölçü kaşığı kullanılarak damak tadına uygun miktarda Türk kahvesi hazneye eklenir. Hazneye, eklenen Türk kahvesi ile orantılı olacak ölçüde su ve isteğe bağlı olarak şeker ilave edilerek tüm malzemeler birkaç kez karıştırılır. Dokunmatik panel üzerinden normal pişirme ya da közde pişirme özelliği seçilir. Kahveniz hazır olduğunda Tefal Türk kahve makinesinin sesli ve ışıklı uyarı sistemi devreye girerek kahvenizin piştiğine dair uyarı verecektir.

Tefal Köpüklüm Kahve Makinesi Özellikleri!

Türk kahvesi tutkunlarının favorisi Tefal Köpüklüm kahve makinesi özel tasarımı ve özellikleriyle lezzetli ve köpüklü bir kahve deneyimini en pratik şekilde yaşamanızı sağlar! Güvenli temizlik için özel bir tıpaya sahip olan makineyi kullanım sonrasında konforlu bir şekilde temizleyerek bir sonraki Türk kahvesi seansına hazırlanabilirsiniz.

Her fincanda bol köpüklü, lezzetli ve damak tadınıza uygun Türk kahvesi pişirmeniz amacıyla tasarlanan Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi, normal pişirme ve közde pişirme olmak üzere iki farklı pişirme fonksiyonuna sahiptir. Normal pişirme fonksiyonu her fincanda bol köpüklü kahve keyfi sunarken, közde pişirme fonksiyonunun ağır pişirme özelliğiyle bol köpüğe benzersiz bir közde kahve lezzeti eşlik eder. Çift taraflı ölçü kaşığı sayesinde kahve miktarını kolayca ayarlayabilir ve her seferinde aynı lezzeti yakalayabilirsiniz.

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi taşmayı önleyen akıllı sensör sistemiyle güvenli bir kullanım deneyimi yaşatır. Kahveniz hazır olduğunda devreye giren sesli ve ışıklı uyarı sistemleri sayesinde kahveniz pişene dek makinenin başında beklemeniz gerekmez. Çift taraflı cezve ağzı tasarımı, kahveyi ve köpüğü fincanlara eşit bir şekilde pay etmenizi kolaylaştırır. Bu sayede her fincanda eşit ve bol köpüklü bir kahve sunabilirsiniz. Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi farklı renkleri ve modelleriyle her ihtiyaca ve beğeniye uygun seçim yapma imkânı sunarken tek seferde 4 fincan kahve pişirebilir.

Tefal Türk Kahve Makinesi Fiyatları

Tefal Türk kahve makinesi modelleri farklı özelliklerle donatılmıştır ve sahip oldukları özellikler doğrultusunda farklı fiyat aralıklarında satışa sunulur. Tefal kahve makinesi fiyat aralığı belirlenirken farklı unsurlar göz önünde bulundurulur. Türk kahve makinesi fiyatları makinenin özellikleri, modeli ve markanın fiyat politikası gibi pek çok faktör değerlendirilerek belirlenir. Siz de ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun Tefal Türk kahve makinesi modellerini Teknosa online alışveriş sitesini ziyaret ederek inceleyebilir ve beğendiğiniz modelleri güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.