Ücretsiz Kargo

Tefal Tefal FV1842E1 Maestro Plus 2500 Watt Lacivert Buharlı El Ütüsü

Ürün Kodu: 120170808
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
3.899 TL
3.899 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Giysilerinizin kırışıklıklarını aşabilmenizi kolaylaştıran özelliklere sahip olan Tefal FV1842E1 Maestro Plus 2500 Watt lacivert buharlı el ütüsü yardımıyla gömlek, etek ve pantolon gibi ürünlerinizin son derece şık bir görünüm kazanmasını sağlayabilirsiniz. Ütünün gövdesinin oldukça hafif şekilde üretilmiş olmasından yararlanarak elinizi yormadan giysilerinizi rahatça düzleştirmeye başlayabilirsiniz. Ergonomik olan tutacak kısmı yardımıyla ütünüzü tek elinizle özgürce hareket ettirebilmeniz de mümkün hale gelir. Kullanışlı ve ısıya karşı dayanıklı tutacağı kolayca kavrayıp ütünüzü giysilerinizin üzerinde hızlı bir şekilde hareket ettirebilirsiniz. Ürünün üst kısmının yanı sıra alt kısmı da size kullanım konforu kazandırır. Tabanının üçgen biçimindeki uç bölümünü etkin şekilde kullanarak ütünüzle dar noktalara rahatça ulaşabilirsiniz. Daralan ağzıyla dikkat çeken Tefal FV1842E1 Maestro Plus buharlı el ütüsü, gömlek düğmelerinin arasını ve kol manşetlerini düzleştirebilmenizi kolaylaştırır. Ürünün dayanıklı tabanı, çizilmeye ve yapışmaya karşı koruma yaratmayı da başarır.

Tefal FV1842E1 Maestro Plus Ütüyü Neden Almalıyım?

Hızlı ısındığı için tercih edebileceğiniz Tefal FV1842E1 Maestro Plus buharlı ütü, zaman kaybetmeden giysilerinizin daha şık görünmesini sağlayabilmeniz için idealdir. Ürünün tabanı hızlı ısınmasının yanı sıra mevcut ısının dengeli şekilde dağıtılmasını sağlamasıyla da beğeninizi kazanır. Tabanda bulunan çok sayıda delik, buharlı ütünüzün sağladığı buharın dengeli bir şekilde giysilerinizin kumaşlarına ulaşmasını mümkün hale getirir. Ürünün sahip olduğu kullanışlı su tankını kullanarak ütünüzün buhar üretebilmesi için gerekli olan suyu sağlayabilirsiniz. Kapaklı su tankı bölümünü güvenli bir şekilde açıp kapatarak Tefal FV1842E1 Maestro Plus’tan yararlanabilirsiniz. Su haznesinin şeffaf şekilde dizayn edilmiş olmasıyla da dikkat çeken bu ürün, haznede kalan su miktarına göre ürüne ne zaman ekleme yapacağınıza karar verebilmenizi sağlar. Ürünün suyu da son derece hızlı bir şekilde ısıtmasıyla beraber ütüleme işlemlerini buharlı şekilde gerçekleştirip zorlu engelleri aşabilirsiniz. Dakikada 40 gramlık sürekli buhar sağladığı için ütünüz size yüksek verimlilik kazandırır. Aynı zamanda dikey buhar teknolojisini de kullanımınıza sunan ütü, giysilerinizi askıda ütüleyip zaman kazanabilmenize yardımcı olur.

Tefal Buharlı El Ütüsünü Nasıl Kullanırım?

Uzun kablolu şekilde tasarlandığı için kullanıcılarına geniş bir alanda hareket edebilme izni sağlayan Tefal FV1842E1 Maestro Plus, ütü masanızdan etkin şekilde yararlanabilmeniz için elverişli bir üründür. Ütünün gövdesinde yer alan düğmeler, ürünün ısı ayarını ve buhar gücünü kolayca yönetebilmenize de yardımcı olur. Böylece giysilerinizin sahip olduğu kumaşlara uygun şekilde ütünüzün ayarlarını anında değiştirebilirsiniz. Maksimum 2500 W güç üretmesi ile de dikkat çeken Tefal ütü, elektrikten verimli ve tasarruflu şekilde yararlanabilmenize olanak tanır. EasyGlide taban teknolojisinden yararlanan ütü, giysilerinizin kumaşlarına uyum göstererek takılma sorununun önüne geçer. Bu sayede ütünüzü pamuklu tişörtlerinizin üzerinde ve kumaş pantolonlarınızda rahatça kaydırarak ütüleme işlemlerini yerine getirebilirsiniz. Kullanıcılarına otomatik kapanma özelliği ile de destek olan Tefal FV1842E1 Maestro Plus buharlı el ütüsü, ürünü açık unutsanız dahi oluşabilecek sorunları önleyebilmeniz için size yardım eder. Ürünü dikey konumda açık halde bırakmanız durumunda ütünüz 8 dakika sonra kendi kendine kapanır. Ütüyü zemine temas eder halde bırakmanız durumunda ürününüz 30 saniyede kapanır.

Tefal Buharlı Ütü Kimler İçin Uygun?

Çalışan kişiler için uygun özellikler taşıyan Tefal FV1842E1 Maestro Plus buharlı ütü, iş kıyafetlerinizi ve resmi ilişkilerinizde giydiğiniz elbiseleri şık şekilde ütüleyebilmenize yardım eder. Çocuklu aileler için de elverişli bir opsiyon oluşturan bu kullanışlı ürün, çocuklarınızın okul kıyafetlerini ve giysilerini zarif şekilde ütüleyebilmeniz için size kolaylık sağlar. Tasarımını tamamlayan buhar tetiği ile de kullanıcılarına yardımcı olan bu pratik ürün, ütü tabanının sıcaklığının yetmediği durumlarda bu sıcaklığı buhar gücü ile birleştirerek daha etkili bir şekilde giysilerinizi düzleştirebilmenizi sağlar. Damlama önleme teknolojisinden de yararlanabilmenizi sağlayan ütü, giysilerinizin üzerinde kalabilecek su damlalarının oluşturacağı lekeleri engeller. Sprey desteği sunması ile de dikkat çeken ürün, kırışıklıklarla dolu giysilerinizdeki kırışıkları aşmak için ilgili noktaları su spreyi ile ıslatabilmenizi sağlar. Böylece ıslaklığın yarattığı yumuşamayla beraber kırışıkların üstesinden daha kolay şekilde gelebilirsiniz. Islatma işleminin yeterli olmadığı durumlarda ütünüzün şok buhar özelliğini kullanarak ürünün performansını geliştirebilirsiniz. Bu sayede inatçı kırışıklıkları başarılı bir şekilde açmak için zaman kazanabilirsiniz.

Tefal FV1842E1 Maestro Plus’ın Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Buharın etkili gücünü kullanıcılarına verimli bir şekilde yaşatmayı başaran teknolojisi ile öne çıkan Tefal FV1842E1 Maestro Plus ütü, hijyenik bir şekilde giysilerinize biçim kazandırabilmenizi sağlar. Buharın yarattığı hijyenle beraber giysilerinizdeki mikroplara karşı da güçlü bir çözüm elde edebilirsiniz. Hem yeni yıkanmış giysilerinizi hem de sadece kırışmış olan elbiselerinizi ütünüzle beraber düzleştirip giyime uygun hale getirebilirsiniz. Kireç kalıntılarının oluşmasını engellemeye yardımcı tasarımıyla da dikkat çeken Tefal FV1842E1 Maestro Plus buharlı ütü, gömleklerinizin üzerinde kireç parçacıkları ile karşılaşmanızı önler. Kumaş dostu tabanı ile verimliliğini artıran bu ürün, pantolonlarınızın ve kazaklarınızın kumaşlarının rengine zarar vermeden görevini yerine getirir. Manşet, paça gibi noktalarda başarılı sonuçlar yaratan Tefal FV1842E1 buharlı ütü, estetik ve zarif bir giyim elde etmek isteyen kadın ve erkek kullanıcılar için elverişlidir. Ütüleme işlemleri için ayıracağınız süreyi düşürmek istiyorsanız Tefal’in geliştirdiği bu pratik ve buharlı ütüyü düzenli aralıklarla kullanarak giysilerinize kusursuz bir görünüm kazandırabilirsiniz.


Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Tefal FV1842E1 Maestro Plus 2500 Watt Lacivert Buharlı El Ütüsü
4.6
  • 5
    45
  • 4
    17
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Markaların Seçtikleri
Arzum AR690 Seramik Tabanlı Seyahat Ütüsü
Reklam
Arzum AR690 Seramik Tabanlı Seyahat Ütüsü
1.199,00 TL
Arzum AR6021 Listo Buharlı Ütü
Reklam
Arzum AR6021 Listo Buharlı Ütü
899,00 TL
Arzum AR6025 Steamline Buharlı Ütü
Reklam
Arzum AR6025 Steamline Buharlı Ütü
1.599,00 TL
Tefal FV8066 Puregliss 3000 W Siyah Buharlı Ütü
Reklam
Tefal FV8066 Puregliss 3000 W Siyah Buharlı Ütü
2.879,00 TL
Arzum AR6000 Steampro Plus Buharlı Ütü (Siyah)
Reklam
Arzum AR6000 Steampro Plus Buharlı Ütü (Siyah)
1.499,00 TL
Tefal FV6840E0 Ultragliss Anti Calc Plus Ütü
Reklam
Tefal FV6840E0 Ultragliss Anti Calc Plus Ütü
2.599,00 TL
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.