Tablet Akesuarları ve iPad Kılıfları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Büyük ekran kullanımının faydalarını sizlere sunan tabletler için birbirinden farklı aksesuarlar bulunuyor. Uzun ömürlü kullanım için kılıf ve ekran koruyucu gibi koruma aksesuarlarını tercih edebilirsiniz. Samsung ve Huawei gibi bilindik tablet üreticilerinin ürünleri için kılıflar bulabileceğiniz gibi iPad kılıf seçenekleri de aksesuarlar içerisinde yer alıyor. İçerik üreticileri ve oyuncular için tercih edilebilecek mouse, klavye veya kalem gibi birçok aksesuar tablet deneyiminizi zenginleştiriyor. Çeşitli kablo ve adaptör aksesuarları ise hem şarj hem de veri aktarımı için mükemmel seçenekler içeriyor. Birbirinden farklı tablet aksesuarları içerisinden ihtiyacınız olan ürünü belirleyip, tablet kullanımınızı oldukça keyifli bir hale getirebilirsiniz.

Tablet Aksesuarları

Özellikle içerik üreticileri tarafından tercih edilen kompakt bir ürün olan tabletler, güçlü işlemcileri ve büyük ekranlarıyla içerik üretmek için eşsiz bir seçenek yaratıyor. Bu fonksiyonlarına ek olarak üretilen içerikleri özel renklere sahip ekranlara veya HDMI bağlantısına sahip birçok ekrana yansıtmaya yarayan aksesuarlar bulunuyor. Xiaomi Çok Fonkisyonlu USB Type-C/HDMI aksesuarı, tabletinizin ekranını HDMI bağlantısı ile istediğiniz ekrana yansıtabilmenizi sağlıyor. Aynı zamanda üzerinde yer alan USB ve Type-C girişlerini de kullanabilmenize olanak tanıyor. Özellikle oyuncuların tercih ettiği tablette mouse kullanımı, OTG destekli tüm tabletlerde kullanılabiliyor. Steelseries Rival 600 Oyuncu Mouse ile çok daha aktif FPS oyunları oynayabilirsiniz.

Tablet üzerinde tarayıcıyı aktif olarak kullananlar ve aynı zamanda metin yazmak için kullanan kişiler için tablet klavyeleri oldukça konforlu bir kullanım sunuyor. Tabletinizi küçük bir dizüstü bilgisayara dönüştüren tablet klavyeleri ile uzun soluklu yazıları kolaylıkla yazabilirsiniz. Birçok akıllı cihaz gibi tablet kullanımı için de şarj aksesuarları önemli bir yer ediniyor. Tabletinizle uyumlu şarj adaptörü ve kablolar için Xiaomi ürünleri inceleyebilirsiniz. Araç içerisinde yol tarifi veya müzik dinlemek için kullandığınız Micro-USB şarj girişli tabletlerinizin şarjını Samsung Micro USB Mini Araç Şarjı ile rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hızlı şarj desteği sayesinde kısa mesafelerde dahi iyi bir şarj seviyesine sahip olabilirsiniz.

Tablet aksesuarları arasında koruyucu kılıflar en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Geniş bir yüzeye sahip olan tabletlerin olası darbe ve çizilmelerden korunmasını sağlamak için kılıf kullanımını tercih edebilirsiniz. Tablet kılıfı kullanımı tablete gelebilecek darbeleri absorbe edebilmesinin yanı sıra çizilmeleri önleyerek ilk günkü tasarımını korumasına yardımcı oluyor. Sade tasarımlar içeren ürünlerinin yanı sıra dikkat çekici modern tasarımlarıyla Targus Tablet Kılıfları beğeninizi kazanabilecek bir ürün çeşitliliğine sahip.

iPad Kılıf

İçerik üreticilerinin ilk başvurduğu markalar yer arasında alan Apple, güçlü işlemcisi ve yüksek renk doğruluğuna sahip iPad ürünleri ile oldukça kompakt bir içerik üretim alanı yaratıyor. Oldukça önemli projeleri içerisinde barındıran iPad'leri korunaklı kılmak için kılıf kullanımını tercih edebilirsiniz. iPad 7. nesil kılıf ürünleri arasından Apple Smart Cover ürünleri keyifli bir kullanım adına değerlendirebilirsiniz. Apple Smart Cover, iPad 7 kılıf ürünü içerisinde yer alan çok yönlü katlama özellikleri içeriyor. Tabletinizi bu sayede eğimli bir şekilde masada kullanabilir, herhangi bir desteğe ihtiyaç duymadan film izleyebilir veya içeriklerinizi üretebilirsiniz. Farklı renk seçenekleri içeren iPad 7. nesil kılıf çeşitleri içerisinde siyah, gri veya pembe gibi birçok renk seçeneği bulunuyor. Sizi yansıtan rengi tercih edebilir ve tabletinizin olası darbe ve çizilmelere karşı korunaklı olmasını sağlayabilirsiniz. 7. nesil ve 8. nesil iPad ürünler ile uyumlu olan iPad 10.2 kılıf modelleri, 10.2 inç büyüklüğündeki retina ekrana sahip bu iki nesil için de kullanılabiliyor.

Tablet Ekran Koruyucuları

Akıllı cihazların darbelere karşı en korunaksız olduğu yönü ekranları oluyor. Ekran içerisinde yer alan hassas teknolojiler ve cam aksamlar darbeler karşısında kırılabilme tehlikesi yaşayabiliyor. Sürtünme ve benzeri durumlar karşısına ekran üzerinde yaşanan çizilmeler de tablet kullanımını etkiliyor. Bu gibi problemlerden korunmanızı sağlayan ekran koruma ürünleri, gelen darbeyi absorbe ederek olası kazaları önleyebiliyor. Samsung, Huawei, Casper veya Apple gibi birçok tablet üreticisinin ürünlerine uygun ekran koruyucu aksesuarlara erişebilirsiniz. Bilindik ekran koruyucusu üreticileri içerisinde yer alan Preo, Samsung SMT290 veya iPad 7. Nesil ürünleri için ekran koruyucusu sunmanın yanı sıra başka birçok marka için de seçenekler içeriyor.

Tabletiniz için ihtiyaç duyduğunuz ekran koruyucu ürünler, kolaylıkla kullanıma hazır hale gelebiliyor. Ekran koruyucu yanında ek olarak gelen temizleme ekipmanları ile tabletinizi hiç toz bırakmayacak şekilde kolaylıkla temizleyip, kurulayabilirsiniz. Temizlik işleminin ardından dikkatli bir yapıştırma sonrasında tabletinizi kullanırken çizilme ve kırılmalara karşı daha güçlü bir cihaza sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz.

Yaratıcılığınızı Destekleyen Tablet Kalemleri

Tabletlerin sunduğu büyük ekranlar, bu ekranlar içerisinde kullanımı çok daha kolay olabilecek uygulamaların üretilmesini sağlıyor. Ekran üzerindeki kontrolü sağlamak için kullanabileceğiniz tablet kalemleri, çeşitli çizim ve not programlarını oldukça aktif bir şekilde kullanabilmenize olanak tanıyor. Gelişen teknolojiyle birlikte oldukça hassas ve gerçek bir kalem deneyimi sunabilen tablet kalemleri içerisinde Apple Pencil 1. nesil ve 2. nesil kalemler konforlu bir iPad deneyimi vadediyor. Pikseller üzerinde oldukça kontrollü bir şekilde işlem yapabilen ve aynı zamanda oldukça düşük gecikme sürelerine sahip Apple Pencil modelleri eşsiz bir kullanım içeriyor. Çeşitli photoshop veya çizim programlarında tablet kalemleri en küçük ayrıntıları dahi elinizin ucunda kontrol edebilirsiniz. Android tablet üreticileri içerisinde iddialı bir yere sahip olan Huawei MatePad tabletler için de kullanabileceğiniz Huawei kalem bulunuyor. Tablet deneyimini oldukça keyifli kılan kalem kullanımı hem internette sörf yaparken hem de içerikleriniz üzerine yoğunlaşırken sizlere büyük bir kolaylık sağlıyor.

Tabletiniz için aradığınız birçok aksesuar; farklı renk seçenekleri, işlevsel özellikleri ve modern tasarımlarıyla Teknosa'da sizleri bekliyor. Koruyucu aksesuarlardan oyun aksesuarlarına, bağlantı aksesuarlarından harici klavye ve kalemlere dek birçok ürünü Teknosa güvencesi ile satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.