Su Sebili Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Su Sebili

İnsan sağlığı için su tüketimi olmazsa olmazlar arasında yer alır. İnsan vücudu için suyun önemli bir etken olmasında, vücudun yüzde 75'inin su ile kaplı olması büyük etkendir. Su yaşamın her yerinde kullanılan ve sürekli ihtiyaç duyulan bir faktördür. Cilt güzelliği, daha keskin bir zekâ ve kuvvetli hafıza için su tüketimi önemlidir. Gün içinde tüketilen ve tüketimine ihtiyaç duyulan kahve ve çay gibi sıvıların da yapılabilmesi için suya ihtiyaç duyulur. Bu gibi etmenler doğrultusunda evlerde, iş yerlerinde, okullarda, kafeler de ve ofislerde su sebili kullanmak doğru bir seçim olacaktır. Aynı zamanda evlerde, ofislerde, iş yerlerinde ve daha birçok alanda su sebili kullanmak hem sağlığı olumlu etkilemekte hem de günlük aktiviteleri kolaylaştırmaktadır. Su sebili üretimi yapan birçok firma bulunmaktadır. Bu sayede her kesimden insan hem bütçesine hem de beklentisine uygun sebili satın alabilecektir. Su sebilleri sayesinde damacana suları isteğe göre daha çok soğutulabilmekte veya istenilen ayarda sıcak su kıvamına getirilmektedir. Ofis ve ev ortamı gibi birçok alanda yaşamı daha pratik hale getiren su sebilleri, insanların günlük su ihtiyaçlarını karşılamakta çay veya kahve yapmada pratiklik sağlamaktadır. Piyasada birçok su sebili üreticisi marka bulunduğu için birçok model yer almaktadır. Her farklı model farklı özellikleri de beraberinde getirdiği için satın alma sırasında insanlardan talep edilecek olan fiyatlarda farklılık gösterir. Bu nedenle su sebili satın alınırken ihtiyaçların hangi yönde olduğu belirlenmeli ve böylelikle bütçeye uygun ürünlere ulaşılmış olunur. Herkesin bildiği gibi sağlıklı bir insan vücudu için günlük en az 2,5 litre su içilmesi gerekir. Bu miktarda bardakla belirtilecek olursa eğer 10 su bardağına eş değerdir. Fakat su içmek ne yazık ki unutulan veya üşenilen bir alışkanlık olarak nitelendirilmektedir. Tam bu noktada su içme alışkanlığını belirli bir düzene sokmak adına pratikleştirmek gerekir. Su sebili kullanılarak içilmek istenilen ısıda ki su kolaylıkla elde edilebilir ve böylelikle birey su içme alışkanlığı pekiştirilmiş olur. Ev veya ofislerde bulunan paket kahve veya çayları yapmak su sebili ile daha kolay hale gelir. Su sebili, su ısıtıcı zorluğunu ve zaman kaybını ortadan kaldırmaya yarayan bir teknoloji harikasıdır. Su sebilinin sağladığı sıcak su ile kahve ve çay yerine sıcak çorba yapılabilir hatta hazır makarna gibi ürünlerde kısa bir süre içinde hazırlanıp açlık bastırılabilir. Sebil ile sıcak yaz günlerinde ihtiyaç duyulan buz gibi suyu elde etmek ve ihtiyaç duyulan içecekleri hazırlamak için gereken sıcak suya sahip olmak bir düğme kadar yakındadır.

Su Sebili Çeşitleri

Kullanım ihtiyacına ve beklentilere göre dizayn edilmiş su sebilleri piyasada yerini almıştır. Isıtma ve soğutma sistemlerinin farklı olduğu birçok su sebili çeşidi ve modeli bulunmaktadır. Bunun yanı sıra şık sunum özelliklerine sahip olan dekoratif sebiller gibi zengin ürün yelpazesi tüketicilerin beğenisine sunulur. Arçelik, Beko, Bosh ve Siemens gibi Türkiye'de ve Dünyada ün kazanmış belirli bir popülerliği olan tanınmış markaların birbirine benzer ve birbirinden farklı modelleri bulunur. Arıtmalı ve arıtmasız su sebili modelleri sahip oldukları fiziki özellikleri sayesinde de insanların beğenisini kazanır. Su sebillerinin sahip oldukları teknik donanımdan daha çok dekoratif yapıları dikkat çeker. Bu nedenle piyasada nasıl birbirinden farklı özelliklere sahip sebiller var ise birbirinden farklı görünümlere sahip sebiller de bulunmaktadır. Birçok su sebili bulunduğu ortamın atmosferine dekoratif katkıda bulunur. Su sebili çeşitleri arıtmalı su sebili, arıtmasız su sebili olarak genel anlamda çeşitlendirildiği gibi tezgâh üstü arıtmalı su sebili ve tezgâh üstü arıtmasız su sebili olarak da ayrılır. Detaylı özelliği bulunmayan sadece arıtma özelliği bulunan su sebillerinin piyasa fiyatı diğerlerine göre daha uygundur.

Su Sebili Fiyatları

Su sebili fiyatları, ürünlerin sahip olduğu markaya, sahip oldukları özelliklere ve dekoratif yapılarına göre değişiklik göstermektedir. Geniş ürün skalasına sahip olan su sebillerinin fiyatları değişiklik gösterdiği için istenilen özelliklere bağlı olarak bütçeye uygun bir makine alınabilir. Standart bir su sebili yerleştirilen damacanada ki suyu sıcak ve soğuk olarak tüketicilere sunar. Bunun yanı sıra su sebillerinde bulunan plastik su bardağı tutacağı da ürünle birlikte gelir. Bu bardak tutacağı için ekstra bir harcamaya gerek duyulmaz. Sıcak ve soğuk su yapmak dışında daha geniş özelliklere sahip olan su sebillerinin sahip oldukları fiyatlarda değişiklik gösterir. Standart su sebillerine oranla biraz daha pahalı olan bu ürünler daha çok beğeni kazanmakta ve tüketicilerin yüzünü daha çok güldürmektedir. Sıcak ve soğuk su elde etmek dışında farklı özellikleri de beraberinde isteyen kullanıcılar için farklı özelliklere sahip birçok su sebili çeşidi bulunur. Bu ürünlerde damacana bölmesi gizli olmak ile birlikte dijital ısı göstergesi ve daha fazla sıcak ve soğuk su kapasitesi bulunur. Aynı zamanda su sebili fiyatları ürünlerin sahip oldukları renklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Evin, ofisin veya iş yerlerinin dekorasyonuna uygun olarak beyaz veya antrasit gövdeli su sebili tercih edilebilir. Farklı markaların sahip olduğu birçok model piyasada yerini almıştır. Bu ürün skalası içinden tercihe, bütçeye ve zevke uygun su sebilini seçmek tamamen tüketicilere bağlı olan bir etmendir.

Buzdolaplı Su Sebilleri

Su sebilleri özellikle iş yerlerinde ve ofislerde kullanılması sonucunda bireylere çok büyük kolaylıklar sağlar. Piyasada birçok markaya ait birbirinden farklı su sebili modeli ve çeşidi bulunmaktadır. Bu sayede tüketiciler istedikleri özelliklere uygun ve bütçelerini aşmayan su sebillerine pratik bir şekilde sahip olabilirler. Su sebili bir nevi buz dolabında suyun soğumasını beklemeye son vermiştir. Aynı zamanda çaydanlıklarda su ısıtmanın da önüne geçmiştir. Yaşamını daha pratik hale getirmek isteyen bireylerin bir numaralı tercihi haline gelen su sebillerinin son zamanda buz dolaplı olan çeşitleri dikkat çekmeye başlamıştır. Buz dolaplı su sebilleri piyasada her markada bulunan bir ürün değildir. Belirli markaların ürettiği bu ürün aslında kullanıcılarına daha büyük avantajlar sağlar. Tüketiciler ilk bakış olarak ürüne ön yargı ile yaklaşsalar da buz dolaplı su sebillerinden daha sonra büyük memnuniyet ile bahsetmektedirler. Fiziksel özellikleri itibari ile piyasada yer alan diğer su sebillerinden herhangi bir farkı bulunmaz. Hatta buz dolaplı su sebilleri teknik olarak daha büyük özen gösterilerek dizayn edilmiştir. Aynı zamanda buz dolaplı su sebillerinin piyasa fiyatı dar ürün skalasına sahip olduğu için diğer su sebillerine oranla biraz daha pahalıdır. Yaşamı bu derece kolaylaştıran su sebillerini doğal ürünler kullanarak veya ev ortamında bulunan diğer ürünler yardımı ile temizlemek kolaydır. Sebilin su haznesi boşaltılır ve mevcut bölgeye kullanılmak istenilen temizlik ürünü ilave edilir üzerine de 2 litre kadar su konulduktan sonra 1 saat kadar beklenir. Beklenilen süre bittiği anda sebilin musluklarından temiz su akıtılır ve su sebili içinde bulunan temizlik ürünü tamamen arıtıldıktan sonra cihaz tekrar gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.