Şofben - Elektrikli Şofbenler Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Şofben

Isıtma ve soğutma kategorisi içinde yer alan ve sık kullanılan ürünlerden şofbenler, burada farklı marka ve model seçeneğiyle satışa sunuluyor. Termosifon ve elektrikli şofben modelleri arasından seçiminizi yaparak evinizde ya da iş yerinizde sıcak su kullanımına kavuşabilirsiniz. Bu ürünler farklı markalar ve kendilerine özgü niteliklerle çeşitlenerek kullanıma sunuluyor. Örneğin, şofbenler tek bir musluğa su verebiliyorken termosifonlar birden çok musluk için su tedariki sağlayabiliyor. Siz de sayfamız üzerinde görebileceğiniz Baymak ve Fakir markalı şofbenlerden ihtiyacınıza uygun seçimler yapabilir, evinizin ya da bulunduğunuz yerin sıcak su gereksinimini ideal biçimde karşılayabilirsiniz.

Her İhtiyaca Uygun Şofben Çeşitleri Burada

Şofbenler genelde ısıtma sistemi kombi dışında kalan; doğal gaz sobası, elektrikli ısıtıcılar veya soba çeşitleri olan evlerde ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Termosifonlarla birlikte bu grupta yer alan şofben çeşitleri, termosifonlardan farklı olarak sıcak suyu anında üreterek hazır hale getiriyor. Diğer yandan termosifonlar ise suyu kendi içlerinde depoladıktan sonra kullanıma sunmasıyla biliniyor. Şofbenler doğal gazın ya da LPG'nin bulunmadığı durumlarda elektrik enerjisi kullanarak çalışmakta. Ancak doğal gazla çalışan şofbenler de tıpkı kombilerde olduğu gibi yoğuşmalı, hermetik ve bacalı şofben olmak üzere çeşitlere ayrılıyor. Hermetik şofbenler, düşük maliyetleri bakımından sıklıkla tercih edilen türlerden. Enerji verimliliği üst seviyede olan yoğuşmalı modeller, elektrik tüketimini asgari düzeyde tutmak isteyen kullanıcıların tercihi oluyor. Bacalı şofbenlerse suyu ısıtmak için gereken temiz havayı ortamdan elde ediyor. Daha güvenilir bir sisteme sahip olan yoğuşmalı ve hermetik şofben türlerini, ürünlerin kullanma talimatlarını gözettiğinizde içiniz rahat biçimde kullanabilirsiniz. Sayfamızda yer alan Fakir ve Baymak elektrikli şofben çeşitlerini hemen inceleyin, ihtiyacınız doğrultusunda siparişinizi vererek alışverişinizi tamamlayın!

Doğru Şofben Kullanımı İpuçları

İhtiyacınıza uygun şofben modellerini seçtikten sonra ürünlerin doğru kullanımını bilmenizde fayda var. Şofben kullanırken bazı önemli konulara özellikle dikkat etmek gerekiyor. Termosifondan farklı olarak daha küçük birimlerde suyu ısıtarak hazır hale getiren şofbenlerin kurulumu, ilgili markanın yetkili servis elemanları tarafından yapılmalı. Bu sayede kurulum esnasında ortaya çıkabilecek risklerden korunmak mümkün. Diğer yandan, şofbeni monte ederken kaçak akım rölesi kullanılması son derece mühim. Elektrikle çalışan bu cihazlarda meydana gelebilecek herhangi bir elektrik kaçağı durumunda bu röle sayesinde ciddi tehlikelerin önüne geçilebilir. Ayrıca kullanılan sigortaların akım aralığının da şofbenin modeline uygun olmasında yarar var. Tüm bu kurulum tüyolarına ek olarak, şofbeni kullanırken dikkat etmeniz gerekenleri de belirtmek gerekiyor. Şofbeninizin bakımı, belli aralıklarla ya kendiniz ya da bir servis elemanı tarafından yapılmalı. Zira bu ürünler uzun süre kullanıldığında eşanjör kısımlarında kireç birikimi meydana gelebiliyor. Bu da cihazın ideal performansta çalışmasını engelleyerek sıcak suya ulaşımınızı sekteye uğratabiliyor. Bu kısımdaki kirecin temizlenmesi için ilk önce şofbenin kapalı olduğundan emin olmalısınız. Güvenlik önlemlerini aldıktan sonra kirecin biriktiği eşanjör bölümünü açarak kireç sökücü temizlik maddeleri yardımıyla bu kısmı temizlemeniz yeterli. Tüm bu temizlik süreci sona erdiğine şofbeni tekrar çalıştırmak için 10 ila 15 dakika beklemeniz gerekiyor. İlk kullanılacak su da bir süre akıtıldıktan sonra şofbeni tekrar kullanmaya başlayabilirsiniz. Siz de sayfamızdaki Baymak ve Fakir şofben modellerini satın alıp bu ipuçlarına dikkat ederek güvenle kullanabilirsiniz.

Her Cebe Uygun Şofben Fiyatları

Sayfamızda yer alan her cebe uygun şofben fiyatları ile siz de alışverişinizden kazançlı çıkabilirsiniz. Bu ürünler marka ve modellerine göre çeşitlenerek satışa sunuluyor. İster Baymak elektrikli şofben isterseniz de Fakir elektrikli şofben modellerinden tercih ederek evinizde ya da ofisinizde sıcak suya ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu cihazlar ideal boyutlarıyla da beğeni topluyor. Hem kullanışlı hem de kompakt tasarımlara sahip olan şofbenlerin kurulumunu ve bakımını, belirtilen talimatlar doğrultusunda yaptığınızda ürünleri uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Burada yer alan birbirinden kullanışlı çeşit çeşit Teknosa şofben ürünlerinden dilediğinizi hemen şimdi alın, sıcak suya ideal biçimde ulaşın!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.