Sharp Buzdolabı Fiyatları Ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
Sharp SJ-XG690M-BK 556 L Siyah Buzdolabı

Sharp SJ-XG690M-BK 556 L Siyah Buzdolabı

31.479 TL
Sharp SJ-MD580M-SL 421 L Gümüş Gardırop Tipi Buzdolabı

Sharp SJ-MD580M-SL 421 L Gümüş Gardırop Tipi Buzdolabı

34.799 TL
Sharp SJ-EX820F-SL 605 L Gardırop Tipi No-Frost Buzdolabı

Sharp SJ-EX820F-SL 605 L Gardırop Tipi No-Frost Buzdolabı

69.799 TL
Sharp SJ-XG690G-SL 556 L Cam Kapılı No-Frost Buzdolabı

Sharp SJ-XG690G-SL 556 L Cam Kapılı No-Frost Buzdolabı

49.999 TL

Sharp Buzdolabı

Bir Japon markası olan Sharp buzdolabı modelleriyle geniş kitlelere ulaşıyor ve ürünlerinin kalitesiyle tüketicilerinin beğenisini toplamayı başarıyor. Sharp buzdolapları, özellikle geniş iç hacimleri ve post-modern tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Tek kapılı ve çift kapılı olmak üzere farklı ebatlarda karşılaşabileceğiniz Sharp buzdolabı çeşitleri, bununla birlikte farklı enerji sınıfları ve ek güncel teknolojiler de barındırıyor. Siz de ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi en iyi şekilde karşılayacak bir Sharp buzdolabı modelini Teknosa üzerinden bulabilir ve hemen satın alabilirsiniz.

Sharp Buzdolabı Modelleri

Mutfağınızda Japon teknolojisini ve inovasyonunu deneyimlemek isterseniz, buzdolabı seçiminde tercihinizi Sharp markasından yana kullanabilirsiniz. Söz konusu Sharp buzdolabı modelleri olduğu zaman pek çok farklı model ve ürün çeşidiyle karşılaşmak mümkün. Bu buzdolabı modelleri, kişisel tüketim alışkanlıklarına ve gereksinimlere göre şekillenerek tüketicilere en iyi hizmeti vermek üzere tasarlanıyor. Standart ölçülerdeki mutfaklarda ve tezgah alanlarında Sharp tek kapılı buzdolapları oldukça uygun alternatifler olarak tüketici karşısına çıkıyor. Standart buzdolabı ölçülerinde üretilen bu ürünler, mutfağınızdaki özel buzdolabı alanına yerleşerek alanın geneliyle harika bir uyum oluşturuyor. Sharp tek kapılı buzdolapları arasında bazı modellerde derin dondurucu alt bölmedeyken bazılarında ise üst bölmede yer alabiliyor. Bu tercihi kullanım alışkanlıklarınıza ve tercihlerinize göre yapabilir ve her kullanım esnasında rahat edebilirsiniz. Sharp çift kapılı buzdolabı modelleri ise daha çok geniş ailelerin tercihleri arasında yer almakla birlikte tatmin edici iç hacimleri ile yüksek miktarda yiyecek ve içeceği güvenle saklamanıza müsaade ediyor. Özellikle çocuklu ve kalabalık evlerde oldukça verimli hale gelen bu tarz buzdolapları, evde pişen tüm yemeği ve buzdolabında saklanması gereken tüm gıdayı gönül rahatlığıyla taze tutmanıza olanak sunuyor. Bu ve bunun gibi pek çok farklı özelliği bulunan Sharp buzdolabı modellerinin tamamını Teknosa aracılığıyla buradan inceleyebilir ve hemen alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Sharp Buzdolabı Fiyatları

Söz konusu Sharp buzdolabı fiyatları olduğu zaman fiyat aralıklarının modelin teknik donanımına, tasarımına, ek özelliklerine ve barındırdığı teknolojilere göre değiştiğini söylemekte fayda bulunuyor. Sizin için en uygun Sharp buzdolabı fiyatı aralığına karar vermeden önce bir buzdolabından olan beklentinizi ve olmazsa olmazlarınızı belirlemeniz gerekiyor. Enerji sınıfları, Sharp buzdolaplarının fiyatlarını etkileyen en önemli unsurların başında geliyor. Buzdolaplarının enerji sınıfları arttıkça, genellikle fiyatlar da benzer oranda artış gösterebiliyor. Bununla birlikte satın aldığınız buzdolabı ne kadar yüksek enerji sınıfında yer alırsa, hem kısa hem uzun vadede elektrik faturanıza olan katkısı da o kadar olumlu oluyor. A++ ve A+++ olmak üzere yüksek enerji sınıfları, daha verimli bir enerji tüketimine zemin hazırladığı için aylık bazda ürünün çok daha az enerji yakmasına, dolayısıyla da daha az elektrik harcayarak daha düşük elektrik faturalarıyla karşılaşmanıza olanak sunuyor. Ne sıklıkla alışveriş yaptığınızı, kaç kişilik bir aile olduğunuzu ve ne türde saklama ihtiyaçlarınızın olduğunu göz önünde bulundurarak hem enerji sınıfı hem de ek teknolojiler konusunda bir Sharp buzdolabı seçiminde bulunabilirsiniz. Sharp buzdolabı fiyatlarını etkileyen bir diğer önemli etmen de elbette ürünün boyutları. Tek kapılı ve çift kapılı olmak üzere farklı ebatlarda üretilen Sharp buzdolapları, kişisel ihtiyaçlar baz alınarak üretiliyor ve kullanıcılarına ideal kullanım alanını sunmak üzere tasarlanıyor. Siz de ihtiyaçlarınızı ve buzdolabı için ayırdığınız bütçeyi göz önünde bulundurarak çift kapılı ya da tek kapılı Sharp buzdolabı çeşitleri arasından bir seçim yapabilir ve rahat edebilirsiniz.

Sharp Buzdolabı Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

Eğer buzdolabı seçiminde tercihinizi Japon kalitesiyle donatılmış Sharp markasından yana yaptıysanız, model seçiminde dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar bulunuyor. Sharp buzdolabı seçiminde öncelikli olarak dikkate almanız gereken unsurların başında üründe yer alan güncel teknolojiler bulunuyor. Sharp no-frost buzdolabı modelleri, markanın en çok tercih edilen ve en çok satan buzdolabı çeşitleri arasında yer alıyor. No-frost teknolojisi, buzdolabının en büyük düşmanı olan karlanma probleminin önüne geçerek ürünün daha uzun ömürlü olmasına, istenmeyen buzlanma yapmamasına ve gıdaları çok daha uzun süre taze ve lezzetli bir şekilde muhafaza etmesine olanak sunuyor. Sharp 4 kapılı buzdolabı modelleri ve Sharp tek kapılı buzdolabı modelleri arasında tüketiciler, ihtiyaçlarına, aile genişliğine ve mutfak ölçülerine göre seçim yapabiliyor. Eğer geniş bir mutfağınız varsa ve 4 kapılı bir buzdolabı koyabileceğiniz ayrı bir alanınız varsa, daha geniş iç hacimli ve daha konforlu kullanımlı çift kapılı Sharp buzdolaplarını tercih edebilirsiniz. Gardırop tipi olarak da geçen bu modeller, sadece yetişkinler için değil, aynı zamanda çocuklar için de oldukça kolay ve rahat bir kullanım vadediyor. Ürünün hangi enerji sınıfında yer aldığı, litrelik iç hacmi, içerisindeki raf ve bölme sayısı, dış kaplama ve tasarım da Sharp buzdolabı seçiminde dikkat edilmesi gereken diğer noktalardan. Sharp buzdolapları, beyaz ve inox renklerinin yanı sıra parlak siyah renkleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor ve mutfağın yıldız parçası olmaya aday haline geliyor. Siz de buradaki Sharp buzdolabı yorumlarını inceleyerek ürünler hakkında daha detaylı bilgi edinebilir ve kullanıcıların deneyimlerine kulak verebilirsiniz. Daha fazla buzdolabı modeli, markası ve fiyatı için Buzdolabı kategorimizi ziyaret edebilir, mutfağınıza şıklık ve teknoloji katacak diğer beyaz eşya modellerini ise Beyaz Eşya & Ankastre sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.