Çok Satanlar

Ücretsiz Kargo

Samsung Samsung MS23J5133AK/TR Siyah Mikrodalga Fırın 

Ürün Kodu: 115050130
  • En geç 27 Nisan Cumartesi günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
5.599 TL
5.599 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
6.411,79 TL

Ürün Açıklaması

Mutfaklarında pratiklik arayanlar için üretilen Samsung MS23J5133AK/TR siyah mikrodalga fırın şimdi Teknosa güvencesiyle sizinle! Tezgahınızın baş köşesinde yer alacak bu mikrodalga fırına sahip olarak siz de yemek hazırlama işini kolaylaştırabilirsiniz. Bu ürün sayesinde yemekleri ısıtma, pişirme, yumuşatma ve buz çözme gibi pek çok zahmetli işi dakikalar içerisinde halledebilmeniz mümkün. Üstelik Samsung MS23J5133AK/TR ile yemek hazırlarken işleri hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda yemeklerin lezzet ve dokusunu da koruyabilirsiniz. Sağlıklı pişirme seçenekleri ve ön programlanmış çeşitli yemek tarifi seçenekleriyle mikrodalganızı zahmetsizce kullanabilirsiniz. Samsung kalitesine sahip MS23J5133AK mikrodalga fırınla siz de şimdi vakit kaybetmeden tanışın!

Samsung MS23J5133AK Mikrodalga Fırını Neden Almalıyım?

Yorgun bir iş günü ardından veya dolu dolu geçen bir okul günü sonrası Samsung MS23J5133AK en büyük yardımcınız. Bu kullanışlı cihaz, hızlı tarifler için olmazsa olmaz. İsterseniz pizza ve börek gibi dondurulmuş gıdaları dakikalar içerisinde hazırlayın isterseniz de dolabınızdaki yemekleri kolayca ısıtın. Samsung'un pek çok farklı özelliğe sahip olan bu mikrodalga fırını sayesinde mutfağa girip yemek hazırlamak artık çok kolay. Bir gün önceden kalan lezzetli makarnanızı veya ağız sulandıran et yemeğini ısıtmak istediğinizde bu iş gözünüzde büyüyebiliyor. Ocakta hızlı ısıtılan yemeklerin her tarafı eşit sıcaklıkta olmuyor. Ağır ağır ısıtmaya kalktığınızda ise vaktinizi alabiliyor. Üstelik yapışan ve kuruyan kenarlar da işlerinizi hiç kolaylaştırmıyor. Fakat MS23J5133AK mikrodalga fırına sahip olduğunuzda yemekleriniz aşırı pişmeden uygun sıcaklıkta ısınabiliyor. Böylece hem lezzeti korunuyor hem de dokusu bozulmuyor. Size adeta taze pişirilmiş yemek lezzetini sunan bu cihaz ile fazladan tava veya tencere kullanmanıza da gerek yok. Direk olarak yemek yiyeceğiniz tabağın içerisine servis yaparak yemeğinizi ısıtabilirsiniz. Böylece daha az bulaşık çıkararak daha hızlı bir şekilde yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz.

Samsung MS23J5133AK Mikrodalga Fırını Nasıl Kullanırım?

Fırınınızın düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için ilk olarak deneme yapabilirsiniz. Bunun için fırının kapağını açıp döner tabla üzerine bir bardak su yerleştirmeniz yeterli. Sonrasında kapağı kapatıp mikrodalgayı fişe takabilirsiniz. Zaman ayarı içinse +3s düğmesine basmanız gerekiyor. Bu düğmeye uygun sayıda basarak süreyi 4-5 dakikaya ayarlayabilirsiniz. Son olarak başlatma düğmesine basıp suyun kaynamasını beklemelisiniz. Samsung MS23J5133AK/TR mikrodalga fırını çalıştıracağınız zaman döner tablanın doğru konumda olduğuna dikkat etmeniz önemli. Çünkü mikrodalganın çalışma prensibine göre üretilen yüksek frekanslı elektromanyetik dalgalar, yemekleriniz döner tabla üzerinde döndüğü sürece eşit bir şekilde dağılabiliyor. Bu sayede de gıdalar mükemmel bir şekilde pişiyor veya ısınıyor. Mikrodalga fırınlarda gıdanın tam ortası sıcaklık dağıtımı sayesinde pişiriliyor. Bu sebeple de yemeğinizi fırından çıkardıktan sonra dahi pişmeye devam edebiliyor. Siz de Samsung MS23J5133AK mikrodalga fırını satın aldıktan sonra deneyeceğiniz farklı tariflerde bu durumu göz önünde bulundurabilirsiniz.

Samsung MS23J5133AK Mikrodalga Fırın Kimler İçin Uygun?

Mutfakta yemek yaparken az zamanda lezzetli tarifler hazırlamak isteyenler için Samsung MS23J5133AK/TR 23 lt mikrodalga fırın bire bir. Son derece geniş iç hacme sahip olan bu mikrodalga fırın pek çok farklı yemek çeşidini hazırlayabilmenize imkan tanıyor. 16'ya varan ön programlanmış yemek tarifi sayesinde taze fasulyeden ızgara somon dilimlerine, kemiksiz tavuk göğsünden kahve rengi pirince kadar tam kıvamında pişmiş lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Özellikle donmuş gıdaları çözdürme konusunda da bu mikrodalga fırından maksimum verim alabilirsiniz. Saatler öncesinden buzluktan çıkarılıp çözdürülmesi gereken gıdalar unutulduğunda son derece uğraştırıcı olabiliyor. Bu sorunu kolayca çözen Samsung MS23J5133AK mikrodalga fırının Power Defrost özelliği, dondurulmuş yiyeceklerin buzunu hem hızlı hem de dengeli şekilde çözmenizi sağlıyor. Üstelik bu yöntem sayesinde eriyen buzlar nedeniyle yiyeceklerin sulanmasını da önleyebiliyorsunuz. Sonrasında ise tadını ve tazeliğini kaybetmeyen gıdalar ile lezzetli tarifleri kolayca pişirebiliyorsunuz. Diğer yandan tereyağı yumuşatma ve çikolata eritme gibi dikkat isteyen hassas işlemleri de bu mikrodalga fırınla gerçekleştirebilmeniz mümkün. Mutfakta her işinize yardımcı olacak bu ürün sayesinde siz de hünerlerinizi kolayca sergileyebilirsiniz.

Samsung MS23J5133AK Mikrodalga Fırının En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Samsung MS23J5133AK/TR solo mikrodalga fırın, pratik kullanım özelliklerinin yanı sıra tasarımı ile de gözleri kendisine çekmeyi başarıyor. Ürünün seramik iç kaplaması, temizlikte sağladığı kolaylık ile gönülleri kazanıyor. Çizilmeyen ve zaman içerisinde rengini kaybetmeyen bu seramik kaplama yıllara adeta meydan okuyor. Siz de bu uzun ömürlü pürüzsüz iç yüzeye sahip mikrodalga fırını tercih ederek her dönem ihtiyaçlarınıza cevap verecek bir ürüne sahip olabilirsiniz. Bunun yanı sıra Eko Mod ile düşük enerji tüketiminin keyfini çıkarabilirsiniz. Yemeklerinizi daha kolay hazırlayabilmeniz için sık kullanıma özel olarak geliştirilen Samsung MS23J5133AK, bekleme durumundayken son derece düşük seviyelerde enerji tüketimi yapıyor. Bu sayede de tüketicilere bekleme durumundayken %40 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Ürünün kontrol panelinde işlemlerinizi otomatikleştirmek için pek çok seçenek mevcut. Bunlar arasında; sağlıklı pişirme, tabağım, güçlü buz çözme, yumuşatma/eritme, sıcak tutma, koku giderme, zamanlayıcı ve çocuk kilidi gibi kullanışlı düğmeler bulunuyor. Siz de bu düğmeler yardımıyla birkaç saniye içinde mikrodalgayı hazır duruma getirebilir ve dakikalar içerisinde istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Samsung MS23J5133AK/TR mikrodalga fırın yorumlarda da kullanıcılardan tam not alan ürünlerden. Bu pratik mikrodalga fırına siz de sahip olmak istiyorsanız Teknosa güvencesiyle sayfamız üzerinden alışverişveriş yapabilirsiniz.


Eco Modu


Çocuk Güvenlik Kilidi


Mutfak Zamanlayıcı


Yemek Isıtma Yemek Isıtma yemekleri aşırı pişirmeden uygun sıcaklıkta tutar. Böylelikle lezzet ve dokusunu kaybetmez ve her zaman taze pişirilmiş yemek gibi lezzetli ve servise hazır kalır. Sağlıklı Pişirme Size kolaylık olması amacıyla 16’ya varan yemek tarifi ön programlanmıştır. Yeşil fasulyeden kahverengi pirince, kemiksiz tavuk göğsünden Izgara salmon dilimlerine kadar herşeyi sonucun kıvamında ve lezzetli bir yemek olacağına emin olarak kolaylıkla pişirin. Yumuşatma/Çözme Tereyağı yumuşatma veya çikolata eritme? MW5100J Solo Mikrodalga’yı aşçı yamağı olarak değerlendirin. Mükemmel yumuşatılmış veya çözülmüş tarif malzemeleri için Çikolata, Şeker veya Tereyağı için dört moddan birini seçin. CMF Tasarımı (Yansıma/STSS) Samsung’un en son Mikrodalga Fırını, MW5100J mutfağınıza mükemmel uyum sağlayan son modayı sunuyor. Model için, CMF tasarım eğilimi ve işlevsellik faktörleri özenle dikkate alındı. Samsung CMF tasarımını paslanmaz çelik ve Yansıma ile uygular. CERAMIC INSIDE™ MW5100J mikrodalga fırın, kolayca temizlenen ve çizilmeyen veya zamanla rengini kaybetmeyen pürüzsüz bir seramik iç yüzeye sahiptir. Bakterilere karşı 99,9% koruma ve çizilmelere karşı yüksek direnci sayesinde uzun ömürlüdür. Eko Mod MW5100J bekleme durumundayken dünyanın en düşük enerji tüketimine sahiptir. Tüketiciler bekleme durumunda 40% enerji tasarrufu yapabilir. Power Defrost Power Defrost dondurulmuş yiyecekleri hızlı ve dengeli çözmenizi sağlar. Yiyecekler sulanmayacaktır. Dondurulmuş yiyecekleri en taze haline çözerek siz ve aileniz leziz yiyeceklerin tadına istediğiniz zaman varın.


Ağırlık Derinlik Genişlik Yükseklik
12000 338 489 275
Buz Çözme Fonksiyonu İç Hacim
Evet 23

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Samsung MS23J5133AK/TR Siyah Mikrodalga Fırın 
5.0
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.