Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Samsung Samsung CTR464EB01/XTR Ankastre Ocak 

Ürün Kodu: 115110154
  • En geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: GİZERLER
10.789,91 TL
10.789,91 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Kendi sınıfının en iyilerinden biri olan Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak ile yemek pişirmek çok daha keyifli bir hale gelir. Kaliteli ve güvenli ankastre ocakları ile Samsung, sektörün önde gelen markaları arasında yer alır. Samsung modellerinden biri olan CTR464EB01/XTR, pratik kullanımı ile size büyük konfor sağlar. Yemek yapmayı kolaylaştıran pek çok özelliğiyle zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Aynı zamanda mutfaklara ayrı bir ambiyans katan ankastre ocak sofistike ve şık bir görünüme sahiptir. Kir tutmayan ve pratik bir şekilde temizlenen CTR464EB01/XTR ankastre ocak ile mutfaklarınız her zaman temiz kalabilir.

Samsung CTR464EB01/XTR Ankastre Ocak Modelini Neden Almalıyım?

Samsung güvencesiyle öne çıkan Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak modelinin 9,6 kW güce sahip 4 gözü bulunur. Kısa sürede su kaynatabilir ve hızlı bir şekilde yemek pişirebilirsiniz. Bu sayede yoğun pişirme gerektiren et ve bakliyat gibi yemekleri daha kısa sürelerde pişirerek afiyetle yiyebilirsiniz. Pişirme amacınız ne olursa olsun ocak gözleri ihtiyacınızı tam olarak karşılar. Farklı büyüklüklere sahip olan 4 adet ocak gözü, pişirilen yemeğe göre tercih edilmelidir. Seramik yüzeye sahip Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak görünümüyle mutfağınıza farklı bir hava katar. Aynı zamanda tam otomatik güvenlik özelliği bulunan CTR464EB01/XTR Samsung ocak, istediğiniz an kapatılabilir. Minik ellerin kullanımını engellemek için çocuk kilidi özelliği ile yemek yapmak çok daha güvenli hale gelir. Ankastre ocak güvenliğin yanı sıra çok amaçlı alanlar da sunar. Güveç tencerelerinizi ya da farklı şekillere sahip kaplarınızı pratik bir şekilde yerleştirerek lezzetli yemeklere imza atabilirsiniz. Zamandan tasarruf etmek için ocakların aynı anda iki tanesini veya daha fazlasını kullanabilirsiniz. Kullanım sonrası temizliği son derece kolay olan Samsung CTR464EB01/XTR ocak bez ve uygun bir deterjan yardımıyla kolayca silinebilir. Bu sayede daha kapsamlı temizlenen ocak, her zaman parlak bir görünüme sahip olur.

Samsung CTR464EB01/XTR Ankastre Ocak Nasıl Kullanılır?

Kurulum öncesinde ekstra bir işlem yapılmayan Samsung CTR464EB01/XTR modelinde tek bilmeniz gereken ocağı nereye yerleştireceğinizdir. Set üstü bir model olduğu için kurulumu pratik ve kolaydır. Bilmeniz gereken en önemli şeylerden biri ocağın ısıya dayanıklı bir yüzey üzerine yerleştirildiğinden emin olmaktır. Kurulum talimatları dikkatli bir şekilde tamamlandıktan sonra doğalgaz bağlantıları yapılarak kullanıma hazır hale gelir. Ocakların yanında konumlanan kontrol düğmelerinin kullanımı da oldukça kolaydır. İstediğiniz ısı miktarına pratik bir şekilde ulaşabilmeniz için Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak modelinin farklı ölçülerde bölmeleri bulunur. Kontrol düğmesinden 2 tane kuvvetli ve 2 tane normal olan ocak bölmelerinden istediğinizi açarak yemeğinizi pişirebilirsiniz. Sol ön bölme ve sağ arka bölme kuvvetli gözdür. Sağ ön bölme ve sol arka bölme normal gözdür. Yüksek ateşte pişireceğiniz yemek için kuvvetli bölmeyi kullanırken düşük ateşte pişireceğiniz yemekler için normal olarak adlandırılan bölmeleri kullanabilirsiniz. Yemek pişirme sırasında enerji tasarrufu için normal gözler tercih edilebilir. Seramik, granit, çelik, bakır ya da teflon fark etmeksizin her çeşit kap ile yemeklerinizi güvenle pişirebilirsiniz. Bu sayede yapacağınız tarif için hangi kap çeşidi uygunsa pişirme aracı olarak onu tercih edebilirsiniz. Pişireceğiniz yemeğe göre Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak bölmelerinden bir ya da birkaçını seçerek pişirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung CTR464EB01/XTR Ankastre Ocak Kimler İçin Uygundur?

Set üstü ocak kullanmak isteyenler için uzun süreli kullanım konforu sağlayan Samsung CTR464EB01/XTR ideal bir modeldir. Tencere ve tavalara zarar vermeden yemek pişirme imkanı sunar. Gazlı çalışma sistemi sayesinde güvenle kullanılabilir. Aynı anda 4 yemek pişirebileceğiniz ideal uzaklıktaki bölmeler size kullanım açısından pratiklik sağlar. Bu sayede aile ya da kalabalık arkadaş gruplarınıza çeşit çeşit yemekler hazırlayarak keyifli sofralar kurabilirsiniz. Tek seferde farklı pişirme aşamalarına sahip tarifler yapmak isterseniz Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak sayesinde çeşitli pişirme tekniklerini deneyebilirsiniz. Kullanıcı odaklı tasarımı ile son derece ergonomiktir. Ankastre ocak üzerinde yer alan kontrol düğmeleri sayesinde pişirme esnasında ateşi kısabilir ya da açabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Geniş bir kullanım alanına sahip ürün, her mutfakta kullanılabilir. ister işyerlerinizde ister evlerinizde isterseniz de butik ev yemekleri yaptığınız iş yerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Böylece CTR464EB01/XTR ankastre elektrikli ocak ile birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinizin beğenisine sunabilirsiniz.

Samsung CTR464EB01/XTR Ankastre Ocak Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Temizliğe farklı bir boyut katan Samsung CTR464EB01/XTR ocak ile en büyük sorun haline dönüşen sıçrayan yemek artıklarının temizliği son derece kolaydır. Samsung’un kolay temizlenen seramik cam yüzeyi sayesinde her zaman pürüzsüz bir görünüm elde edilebilir, yumuşak bir bez yardımıyla silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Elektrikli set üstü ocaklara nazaran daha az ısınan seramik yüzey lekelerin yapışmasını ve kurumasını engeller. Bu sayede CTR464EB01/XTR ocak modelini temizlemek çok az bir vakit alır. Aynı zamanda güvenlik açısından her detayı ayrı ayrı düşünülen CTR464EB01/XTR ankastre modeli çocuk kilidi ile size güvenli bir kullanım imkanı sağlar. Çocuklu aileler ve evcil hayvan dostlarıyla yaşayanların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir seçenektir. Kalitesi ve ergonomik tasarımları ile kullanıcılarından tam not alan Samsung, ankastre ocak modellerinde de konforlu tasarımlara imza atar. Sizde Samsung CTR464EB01/XTR ankastre ocak modelini satın alarak keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.


CTR464EB01/XTR 7.1 kW Slider Dokunmatik Kontrollü Elektrikli Ocak


Ocak Göz Sayısı
4

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Samsung CTR464EB01/XTR Ankastre Ocak 
0.0
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.