Saç Şekillendiriciler Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Saç Sekillendiriciler

Saç şekillendiriciler, saçları düzleştirmek, dalgalı, bukleli, kıvırcık görünüm vermek için çokça kullanılan aletlerdir. Dış görünüşüne ve saçlarına özen gösteren kadınlar tarafından oldukça tercih edilen bu aletler, kullanım kolaylığı ve kuaföre gitmeye gerek kalmadan saç yapabilmeye imkan vermesi sebebiyle birçok kadın için hayat kurtarıcı olmuştur. Siz de saç şekillendirici fiyatlarını Teknosa.com'dan inceleyebilir. İhtiyacınız olan saç maşaları, saç düzleştiricileri ve saç tost makinesi gibi şekillendirici cihazlara Teknosa farkıyla kolayca sahip olabilirsiniz.

Saç Şekillendirici Fiyatları

Saç düzleştiricileri, saç maşaları ve saç tost makineleri gibi saç şekillendiricilerinin farklı fiyat aralıkları bulunmaktadır. İşlevlerine göre, kalitesine göre, yapımında kullanılan malzemelere göre fiyat farklılıkları gösteren bu saç bakım ürünlerinin tercih edilme oranları da bu etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Diamond seramikten yapılan hem düzleştirme özelliğine sahip hem de bukle fonksiyonu bulunan tarak aparatlı saç şekillendiriciler en pahalı ürünler olmalarının yanı sıra Satin Ions teknolojisine sahip olmaları da en çok tercih edilen ürünler arasında olmalarını sağlamaktadır. Aynı zamanda hız ayarı, otomatik kapanma ayarı ve ısı aralığı bulunan ürünlerin fiyatları da performanslarına paralel olarak artmaktadır. Isı ayarı seçimleri daha az olan ya da sadece açma kapama düğmesi bulunan, iyon teknolojisi bulunmayan ve otomatik özelliklere sahip olmayan saç şekillendiricilerin fiyatları da kısa süreli kullanımlar sağlayacağından daha düşük olmaktadır. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda her bütçeye uygun saç şekillendiriciler mevcuttur. Bu nedenle saç şekillendiriciler kullanma sıklığı baz alınarak satın alındığında daha uzun vadeli kullanım avantajları yakalanabilir.

Saç Şekillendirici Çeşitleri

Saçlara düz, dalgalı, kıvırcık, bukleli ya da tost görünümü vermek için kullanılabilecek birçok saç şekillendirici alternatifleri Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com'da alıcılarını bekliyor. Saçlara düz bir görünüm vermek için genellikle en kolay kullanım olanağı sağlayan ürünler saç düzleştiricilerdir. Saçlara kıvırcık, bukleli ya da iri su dalgası modelleri yapmak için kullanılabilecek en ideal elektronik ürünler saç maşalarıdır. Saç maşaları istenilen bukle büyüklüğüne ve sıklığına göre farklı boyutlarda olmakta ve yanlarında farklı aparatlarla birlikte kullanılabilmektedir. Düz ya da dalgalı saçlardan daha farklı bir görünüme sahip olan tost saçlar yapmak için ise saç tost makineleri mevcuttur. Bu aletlerin saçla temas eden yüzeyinin yapısı düzleştiricilerden farklı olarak tırtıklı bir forma sahiptir. Saç Düzleştiricilerin alternatif şekilleri de piyasada mevcuttur. Tarak şeklinde üretilmiş düzleştiriciler özellikle zamandan tasarruf edilmesi gereken durumlarda hızlıca kullanılabilir. Saçlar, makinenin oluşturacağı ısı eşliğinde taranarak düz bir form kazanır ve bu işlem sadece dakikalar içerisinde pratik bir şekilde yapılır. Saçlara kazandırılmak istenen görünüm göz önünde bulundurularak saç tipine en uygun elektronik saç şekillendirici tercih edilmelidir.

Saç Maşaları

Saç maşaları, herhangi bir şekli olmayan saçlara ya da düz formdaki saçlara, kıvırcık, dalgalı, bukleli bir görünüm kazandırmak için tasarlanmışlardır. Özel günler için daha yoğun ve gösterişli saçlar yapmak mümkünken gündelik kullanımlar için de maşa çeşitleri bulunmaktadır. Maşalar, boyutlarına göre kategorilere ayrılmaktadırlar. 13 mm'lik maşalar, en ince uçlu olan maşalardır. Bu maşalar, daha sık ve ince bukleler yapmak için elverişlidirler. Özel günler için rahatlıkla kullanılabilecek bu maşaları aynı zamanda kıvırcık saçlı kadınlar buklelerini belirginleştirmek için de kullanabilirler. 19 mm'lik maşaları kalın saçlara sahip olan kadınlar tercih edebilirler. Kalın saçlara ideal boyuttaki başlığı sayesinde sık bukleler verebilir ve bukleler ince uçlu bir aparatla yapılmış olduğundan bozulması, dağılması daha güç olur. 25 mm'lik saç maşaları ise kullanım kolaylığı açısından maşa kullanmaya yeni başlayan kişiler için ideal olacaktır. Saçlara doğal bir görünüm veren dağınık bukleler, saçlara bakımlı bir hava katacaktır. 32 mm'lik kalın saç maşaları ile son dönemlerin trend saçı olan iri su dalgaları yapılabilir. Saçlara, oldukça doğal bir görünüm sağlayan iri su dalgaları formunu kazandırmak için en ideal maşalar 32 mm'lik olanlardır. 38 mm'lik maşalar, en kalın aparatlı maşalardır ve saçlara oldukça büyük dalgalar kazandırarak dağınık fön çekilmiş görünümü vermektedirler. 38 mm'lik kalın maşalar saçlara hacimli bir görünüm kazandırarak bakımlı ve sağlıklı bir form vermektedir.

Saç maşaları, saçları kıvrımlı olarak şekillendirdiğinden ve bunu yüksek ısılarla yaptıklarından kullanımına dikkat edilmelidir. Saçların kırılmaması ve uzun vadede zarar görmemesi açısından kullanılmadan önce ısıya karşı saç koruyucu bakım spreyleri ya da bakım yağları kullanılabilir.

Saç Düzleştiriciler

Saç düzleştiriciler, özellikle kadınların sıklıkla kullandıkları elektronik saç bakım aletlerindendir. Kuru ve cansız saçlar için kullanıldığında saçları daha bakımlı bir görünüme kavuşturan bu aletlerin satışı günümüzde oldukça artmıştır.

Düzleştiriciler, elektriklenmeler yüzünden sağlıksız bir görünüme sahip olan saçlar için kullanıldığı zaman estetik bir görünüme sahip sağlıklı ve parlayan saçlar ortaya çıkarır. Yıpranmış saçlara sahip kişilerin, saçlarını gün içerisinde bakımlı bir görünümde kullanmaları oldukça güçtür bunun için saç düzleştiricileri yardımı ile pratik bir şekilde günlük kullanım ile güzel görünen saçlar yapmak mümkündür. Saç düzleştiricileri aynı zamanda saçları daha parlak göstererek gün içeresinde ışıldamalarını sağlar. Düz saçlara sahip olmak isteyenlerin kuaför yerine tercih ettikleri saç bakım aleti saç düzleştiricileridir. Çünkü pratik kullanımları sayesinde kuaför masraflarına ayrılan bütçelerde de tasarruf yapar. Düzenli ve doğru bir kullanım sağlandığı taktirde saçların dayanıklılık oranını arttırarak saçları güçlendirir. Saç düzleştiricileri nihayetinde elektronik aletler olduğundan kullanımlarına dikkat etmek gerekmektedir. Isı ayarı kullanılan düzleştiricinin teknik özelliklerine göre ısı ortalama bir dereceye ayarlanmalıdır ve saça çok fazla temas ettirilmemesine özen gösterilmelidir.

Saç düzleştiriciler, incelik, kalınlık, ısı ayarları, hızlı ön ısıtma, ısıtma süreleri ve üretildiği materyallerin özelliklerine göre çeşitlilik göstermektedirler. Minimum 100 derece sıcaklıktan maksimum 250 derece sıcaklıklara kadar ısı yelpazesi bulunan bu saç bakım aletlerinin bazılarının yapımında seramik plaklar kullanılırken bazılarının yapımında ise keratin tourmalin kaplama kullanılmaktadır. Bazı markaların fonksiyonel özelliklere sahip modellerinin içerisinde argan yağı katkılı seramik kaplamalar kullanılmaktadır. Bu sayede saç argan yağı özüyle daha sağlıklı ve güçlü bir görünüme kavuşabilir. Yeni üretim düzleştiricilerde kullanılan Satin Ions teknolojisi, saçları elektriklenmelerden koruyarak düzleştirme imkânı sunar. Bunun dışında bazı saç düzleştiricilerinin tarak aparatları bulunmaktadır. Saçların daha rahat düzleştirilebilmesi için eş zamanlı olarak saçları tarar ve bu sayede kullanım kolaylığı sağlar.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.