Pil Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Şarjlı Piller


Bugün kullanılan modern cihazların çoğu, şarj olabilme özelliğine sahip lityum iyon pilleri kullanır. Fakat kapağını açarak içerisine birkaç pil yerleştirmenizi isteyen cihazlar da hala var. Tek kullanımlık olan pillerin tamamı alkalindir yani katottur. Anot çinko tozundan, alkalin kısım potasyum hidroksitten oluşur. Enerjiyi ortaya çıkaran tepkimeler zaman geçtikçe anotları aşındırır ve tepkimelerin oluşumunu engellemeye başlar. Yani pil ölür.
Tüm pillerin, şarj edilebilir pil olarak üretilmesi tercih edilmez, bunun en büyük sebebi maliyettir. Tek kullanımlık olan pillerde kullanılan maddeler ucuzdur ve bu piller az güçle çalışan cihazlar için daha uygundur. Lityum iyon piller ise pahalıya üretilir ve bol miktarda güç üretebilecek kapasitededirler.

Şarjlı Pil Kullanım Alanları ve Avantajları


Şarj edilebilir piller son yıllarda kullanımı artarak hayatımızda önemli bir yer kaplamaya başlayan ürünler haline geldi. Günlük hayatta kullanılan televizyon kumandasından, taşınabilir müzik çalarlara, kablosuz klavyeler ve farelere ve fotoğraf makinelerine kadar pek çok yerde kullanılıyorlar. Oyun kolları ve kamera gibi hızlı güç tüketen cihazlarda şarjlı pillerin kullanılmasını zorunlu hale getirmiştir. Çevreyi düşünüyorsanız, şarjlı pili tercih etmeniz tutumunuz ile tutarlı olacaktır ve bu şekilde bir yılda yüzlerce pil kullanmak yerine, 10-12 pille idare edilebilirsiniz. Şarj edilebilir piller atık oluşturmazlar, bir defa şarj edildiğinde diğer normal pillere göre daha uzun ömürlü olurlar. Bunların yanında çok sayıda pil taşımanız ve sürekli pil almanız gerekmediğinden zamandan ve yerden de tasarruf sağlar.

Pil Şarj Aletleri


Varta Easy Energy Multi Charger; modelinde şarj biçimi kademeli olarak ve voltaj artışına göre düzenlenmiştir. Şarjın sonuna doğru voltaj 1.40 - 1.43 - 1.46 V değerlerinde 2 saniye süre içinde darbeli olarak artar ve sonra dönüşüm tekrarlanır. Pil, cihaz ve transformatör ısınması sorunsuzdur. Bu şarj cihazı özellikle, farklı ölçülerde şarj edilebilir pil kullananlar için tavsiye edilir.


Şarjlı Pil Fiyatları


Tek kullanımlık olarak üretilen pillerin peşin maliyetleri, şarj edilebilir pillere göre çok daha azdır. Birkaç fener, dijital kamera, oyun kolu, radyo, yangın alarmı ve termostat için pil alınması gerekseydi ve hepsi için şarjlı pil alınması gerekseydi maliyet çok yüksek olurdu. Bunun yerine tek kullanımlık pillerden bir düzine almak tercih edilebilir. Fakat güç gerektiren cihazlarda sık aralıklarla pil değiştirmek yerine şarj edilebilir pil kullanılması her zaman avantajlı olur. Tabi piyasada çeşit çeşit şarjlı pil markaları olsa da markanın oldukça büyük önemi vardır. Teknosa güvencesi ve fiyat avantajıyla Varta marka şarj edilebilir piller dayanıklılık/fiyat performansı açısından oldukça uygundur. Varta'nın yanında Duracell ve GP markaları da çokça tercih edilen markalardır. Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan dilenen şarjlı pillere kolaylıkla ulaşılabilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.