Nintendo Oyunları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Nintendo markası 1889'da Japonya'da oyun kartları üretimi ile oyun sektörüne giriş yapmıştır. Kurucu Fusajiro Yamauchi önderliğinde Nintendo kısa bir süre sonra oyun, konsol ve dijital oyun dünyasına adım atmıştır. Oyun tutkunlarına gelişen teknolojinin getirdiği tüm imkanları sunan Nintendo oyun markası tüm oyun severlere maksimum eğlenceyi sunabilmeyi amaçlar. Çeşitli oyun karakterleri ve oyun kurguları ile harika bir oyun deneyimi elde etmek için Nintendo oyunları Teknosa üzerinden inceleyebilirsiniz.

Nintendo Oyunları

1889'dan beri varlığını sürdüren Nintendo markası her geçen gün daha fazla gelişen güvenilir bir marka. Yüksek teknoloji ile donatılan Nintendo oyunları size dönemin en gelişmiş ve en popüler oyunlarını ulaşılabilir fiyatlarla sunar. Nintendo markası, herkes tarafından bilinen ve oynanan oyunları dünya oyun sektörüne kazandırmıştır. Bu oyunlar arasında Super Mario, Luigi, Nes, Snes, Nintendo 64 gibi oyunlar yer alır. Oluşturduğu oyun karakterleri ve oyun teknolojisi ile Nintendo, dünya oyun sektörüne damgasını vuran markalar arasında yer alır.

Nintendo, günümüz dijital oyun dünyasında oldukça popüler olan Switch oyunları üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Switch ve Switch Lite oyun teknolojisi ile yüzlerce oyunu belirli bir alana bağlı kalmadan serbestçe oynayabilirsiniz. Nintendo oyunları aktif ve stratejik olarak tasarlandığı için size eşsiz ve sıra dışı bir oyun deneyimi sunabilir. Bu oyunları oynayarak hem eğlenebilir hem de reaksiyon hızı, parmak kontrolü gibi motor becerilerinin gelişimini destekleyebilirsiniz. Motor becerileri destekleyen Nintendo oyunları çocuklar dahil olmak üzere her yaş grubu için oldukça faydalı olabilir. Nintendo oyunları farklı yaş gruplarına hitap eden oyunlar üretir. Örneğin, Nintendo Rayman Legends Definitive Edition Switch Oyun ve Nintendo Super Mario Odyssey Switch Oyun çeşitleri 10 yaş üstü herkes için uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Nintendo ve Nintendo Switch oyunlarını satın alırken hangi yaşa uygun olup olmadığını Teknosa ürün özellikleri kısmından kolayca kontrol edebilirsiniz.

Nintendo Switch Oyunları

Nintendo, Nintendo Switch oyun konsolu ve Switch oyunları ile oyun dünyasına farklı bir çığır açmıştır. Nintendo Switch oyun konsolu hem sabit bir alanda kullanılabilir hem de bir tablete bağlanarak taşınabilir hale getirilebilir. Bu konsolu çok yönlü kullanabilmek için Switch Dock adlı bir aparata ihtiyacınız vardır. Nintendo Switch games teknolojisinin sunduğu bu aparat ve diğer ekipmanlar sayesinde Nintendo oyunlarını tablet, bilgisayar ve TV'de zahmetsizce oynayabilirsiniz. Öte yandan, Nintendo sevdiğiniz oyunları her an yanınızda kolayca taşıyabilmeniz için Switch Lite oyun konsolları üretir. Nintendo Switch Lite oyun konsollarının hafif ve oldukça şık tasarımı sayesinde sevdiğiniz oyunları dilediğiniz her yere götürebilirsiniz. Nintendo Switch Lite sahip olduğu çevrim içi özelliği ile 8 kişiye kadar oluşturduğunuz gruplarla oyun oynamanıza da imkan tanır.

Nintendo oyun dünyasında yüzlerce farklı oyun markası ile ortaklıkları bulunur. Bu ortaklık sayesinde çok sayıda switch oyunu Nintendo Switch konsol ile oynayabilirsiniz. Üstelik, Nintendo Switch oyunları dijital olarak da indirilebilir. Switch oyunlarını dijital olarak satın aldığınızda oyun üzerinde bulunan kod yardımı ile oyunu istediğiniz cihaza yükleyebilirsiniz. Dijital kodlu sistem sayesinde Nintendo Switch oyunlarını farklı cihazlarda problem yaşamadan kullanabilirsiniz. Oyunseverler arasında oldukça popüler olan Nintendo Switch oyunları bulunur. Nintendo Minecraft Switch Bedrock Edition Switch Oyun, Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild Switch Oyun bu popüler oyunlar arasında yer alır. Bu oyunlar ve daha fazla Nintendo oyuna avantajlı fiyatlarla sahip olmak için vakit kaybetmeden Teknosa'yı ziyaret edebilir ve oyun dünyasına hızlı bir giriş yapabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.