Next Uydu Alıcıları Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Next Kanky HD Uydu Alıcısı
Kredi Fırsatı
4.6 (29 Değerlendirme)

Next Kanky HD Uydu Alıcısı

799 TL

Next Uydu Alıcıları

Next uydu alıcısı modelleri sayesinde HD ve 4K IP TV keyfini yaşamaya başlayın! Sektörün öncü markalarından biri olarak popülerliğini koruyan Next uydu alıcıları ile de izleme alışkanlıklarınızı zenginleştirmenizi sağlıyor. Siz de hemen Teknosa'da markanın birbirinden farklı uydu alıcılarını keşfedebilir, alışverişe başlayabilirsiniz.

Next HD Uydu Alıcısı Modelleri

Binlerce kanal kapasitesine sahip olan HD Next uydu alıcı modelleri, tek kumanda ile TV ve uydu alıcısı kontrolü sunuyor. 4 MB, 8 MB gibi farklı flaş hafızaları sunan bu modeller yüksek RAM kapasitesi sayesinde de zengin depolama seçeneklerine sahip. HD ve HD+ gibi çözünürlükler ile beraber ayağınıza gelen bu uydu alıcıları sayesinde dünyanın en popüler dijital platformlarından YouTube'a TV'niz üzerinden bağlanabilirsiniz. Böylece yerli - yabancı en sevdiğiniz video ve şarkıları, hatta kimi dizi ve filmleri de YouTube üzerinden izlemeye başlayabilirsiniz. Next HD uydu alıcısı modellerinde 600 MHz gibi yüksek işlemci hızlarını da bulabilirsiniz. Bu sayede, sahip olduğunuz uydu alıcısı yüksek performansı ile de kullanıcı deneyimini yukarı taşıyor. Vakit kaybetmeden, hızlı ve etkili bir şekilde işlem yapmanızı sağlayan HD uydu alıcıları böylece bir an önce sevdiğiniz içerikleri dev ekranınızda takip etmenize olanak tanıyor. USB bağlantı seçenekleri açısından da zengin olan bu modeller, böylece özelleştirilmiş bir izleme & dinleme deneyimine de davet ediyor. USB medya oynatıcı özelliği, USB Wi-Fi aygıt desteği, USB aygıt üzerinden yazılım güncelleme gibi özelliklere markanın sunduğu HD uydu alıcıları sayesinde ulaşabilirsiniz. Bu sayede kişiselleştirilmiş bir kullanım da mümkün. Modeline göre 1 ya da 2 adet USB girişi sunan bu ürünler ek olarak HDMI çıkışı ile de donatılıyor. Bu sayede bağlantılar noktasında tüm beklentileriniz karşılanmaya çalışılıyor. Altyazı desteğini kullanarak da izlediğiniz çeşitli yapımları orijinal dilinde takip edebilirsiniz. Birçok HD uydu alıcısında da ek olarak TimeShift özelliğini bulabilirsiniz. Bu sayede yayımlanan bir programı daha sonra dinlemek ya da izlemek amacıyla depolayabilirsiniz. Böylece sevdiğiniz içerikleri dilediğiniz zaman takip edebilirsiniz.

4K Next Uydu Alıcıları

Next Quantum 4K+ Android uydu alıcı modelleri, markanın en çok dikkat çeken çözümleri arasında yerini alıyor. 4K Android hibrit uydu alıcılarını bu grupta bulabilirsiniz. Bu uydu alıcıları, HD modelleri hem çözünürlük hem de çeşitli özellikler bakımından da önemli ölçüde geride bırakmayı başarıyor. Örneğin, gelişmiş işlemci ve grafik mimarisi sayesinde 4K modeller çok daha iyi bir izleme deneyimi vadediyor. 4 çekirdeğe sahip ARM Cortex-A55 işlemcisini bulabileceğiniz bu modellerde sunulan gelişkin grafik işlemci sayesinde de istediğiniz yüksek görsel kaliteye erişebilirsiniz. Dâhili Wi-Fi özelliğine sahip olduğu için de 4K uydu alıcıları online kalmanızı ve dijitaldeki takip ettiğiniz sayısız içeriğe erişmenizi kolaylaştırıyor. Bağlantı noktaları açısından da ise bu modellerde de yine USB ve HDMI giriş - çıkışlarını bulabilirsiniz. Dahası, Google Play Store mobil mağazasına da bu uydu alıcıları üzerinden rahatlıkla erişebilirsiniz. Android işletim sistemine sahip olduğu için de cihaza farklı pek çok uygulamayı indirmeniz mümkün. Kullanıcı yorumları ve geri bildirimlerinden de hareketle; Netflix, Google Chrome, Xtream API TV gibi dijital platform ve uygulamaları uydu alıcınız sayesinde kurabilir, televizyondan bu içeriklere ulaşabilirsiniz. Yazılımları güncellemek için de Wi-Fi ağına bağladığınız uydu alıcınızla işlem yapabilirsiniz. Next uydu alıcısı fiyatları ise geniş bir skalada yer alıyor olup ürün çeşitliliği ve teknik özellikler bu noktada belirleyici oluyor.

Next Uydu Alıcıları Hakkında Önemli Bilgiler

Uydu alıcısı modelleri içerisinden bir tercihte bulunmadan önce markanın çeşitli resmi açıklamalarını ve kullanıcı yorumlarını da dikkate almanızda yarar var. Örneğin, Quantum 4K+ uydu alıcılarında tuner-uydu alıcısı özellikleri için işlemci firması tarafından geliştirilme yapılması gerekiyor. Bu modellerdeki kütüphane de Android Nougat'ın üzerinde geliştirilmiş olup standart sürümün dışında. Kablosuz internet bağlantısı ile ayarlanabilen modellerde ise Ayarlar menüsünden Ağ Ayarları > Wi-Fi seçeneğine gelmeniz ve kendi Wi-Fi ağınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Kutu içeriğinde ise alınan uydu alıcısına ve adaptöre ek olarak genellikle HDMI kablosu, pil, akıllı kumanda gibi diğer ürünler yer alıyor. HDMI kablosu, uydu alıcısı ile televizyonunuz arasında bağlantı kurmanızı sağlıyor. Siz de hemen beklentileriniz ile örtüşen uydu alıcısına Next farkıyla ulaşmak için kategorimizde alışverişe başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.