Microsoft Kablosuz Mouse Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Microsoft Surface KGY-00001 Silver Mobil Mouse

    Microsoft Surface KGY-00001 Silver Mobil Mouse

    4.900 TL
  • Microsoft Mobile U7Z Kablosuz Mouse (Mavi)
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Microsoft Mobile U7Z Kablosuz Mouse (Mavi)

    399 TL
  • Microsoft CZV-00008 Surface ARC Gri Bluetooth Mouse

    Microsoft CZV-00008 Surface ARC Gri Bluetooth Mouse

    %13
    5.070 TL
    4.394 TL
  • Microsoft 222-00041 Bluetooth Ergonomic Mouse - Yavruağzı

    Microsoft 222-00041 Bluetooth Ergonomic Mouse - Yavruağzı

    1.499 TL
  • Microsoft 222-00057 Bluetooth Ergonomic Mouse Pastel Mavi
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Microsoft 222-00057 Bluetooth Ergonomic Mouse Pastel Mavi

    1.499 TL

Microsoft Kablosuz Mouse

Kullanım amacınıza uygun Microsoft kablosuz mouse modelini hemen Teknosa'da keşfedin! Uzun kullanım ömründen konfora, yüksek tepki sürelerinden dayanıklılığına kadar Microsoft mouse kablosuz modeller sunduğu zengin özellikleri ile popülerliğini koruyor. Siz de ev, iş, ofis gibi alanlarda ya da oyun amaçlı kullanımlarda tercih edebileceğiniz kablosuz fareyi sayfamızda bulabilir, hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Microsoft Kablosuz Mouse Modelleri

Microsoft kablosuz fare modelleri bağlantı özellikleri, pil ömrü, tasarım gibi farklı birçok alanda oldukça zengin bir yelpaze sunuyor. Sürdürülebilirlik noktasında beklentisi olan kullanıcıları göz ardı etmeyen marka, geri dönüştürülmüş okyanus plastiğinden imal ettiği fareleri ile öne çıkıyor. Dahası, bu modellerde %100 geri dönüştürülebilir ambalajlar da bulunuyor. 2.4 GHz frekans aralığına sahip olan bu modeller bluetooth bağlantısı ile kolayca eşleşip kullanıma hazır hale geliyor. Özel kaydırma tekerleği ile donatılan Microsoft bluetooth mouse modelleri de saatler süren çalışmalarınızda kullanıcı deneyimini yukarı çıkarıyor. Rahatlığı artırabilen böylesi modeller, çalışma alanınızı optimize etmenin de yolunu açıyor. 1 adet AA alkalin pil çalıştırabileceğiniz bu fareler 4 düğmesi ile de son derece sade ve kompakt. Kavisli kablosuz mouse modelleri de dış görünümü ve tasarımı ile hafızalara kazınıyor. Kullanımda üst düzey konforu önceleyen bu sıradışı mouse modelleri, kavisli şekilde kullanılabilirken saklamak istediğinizde ise düz forma getirilebiliyor. Fareyi, tıklamak yerine dokunarak kontrol etmenizi sağlayan Microsoft Touch teknolojisine sahip bu modeller modern ve yenilikçi ofisinizin de bir parçası olmaya aday. Üstüne üstlük her iki el ile kullanıma izin vermesi sayesinde de bu modelleri ofisinizdeki tüm çalışma masaları ve personel için tercih edebilirsiniz.

Microsoft Bluetooth Mouse Teknolojileri

Kablosuz mouse Microsoft modellerinde öne çıkan ve markanın farkını ortaya koyan pek çok teknoloji var. 5 metreye kadar kapsama alanı sunan 2.4 gigahertz (GHz) kablosuz teknoloji bunlardan biri olup kolay kullanımın keyfine varmanızı sağlıyor. Saniyede 4.000 kareye dinamik olarak uyarlanabilen görüntüleme hızı da adından söz ettiriyor. Tekerlek düğmesi işlevini yeniden atama, sol ve sağ tıklamanın yerlerini değiştirme ya da pil düzeyi bildirimi gibi özelleştirilebilir seçenekler de var. Microsoft BlueTrack teknolojisi de markanın ayrıcalığını ortaya koyuyor. Yenilikçi bir optik lazer izleme türü olan Microsoft BlueTrack, içerisinde daha geniş ve gelişmiş bir optik algılayıcı barındırıyor. Mavi ışık kullanımı ile çok daha geniş bir alanı tarayabilen bu teknoloji böylece çok daha iyi bir kullanım deneyimi vadediyor. Saniyede 3000 kareye dinamik olarak uyarlanabilen görüntüleme hızı, internette hassas ve ultra akıcı izleme & gezinme, programlanabilir düğme gibi özellikler de yüksek kullanıcı memnuniyeti ve özelleştirme gibi alanlarda söz sahibi. Microsoft Touch özelliğine sahip kablosuz mouse modelleri ise geleneksel mouse kullanımında ezberleri bozuyor ve tıklayarak değil, dokunarak fare kullanımına izin veriyor. Dokunmatik kaydırma tuşu ve sesli geri bildirime sahip bu yenilikçi modeller, bambaşka bir mouse kullanımına izin veriyor. Eğilebilen tekerlere sahip olan fareler ise hem yatay hem de dikey yönde kaydırma işlemini katbekat kolaylaştırmayı vadediyor. Bu yönüyle hızlı ve dinamik çalışmalarınızda farenizden beklediğiniz atikliği de bu modellerde görebilirsiniz.

Tasarım ve Bağlantı Seçenekleri

Markanın sunduğu kablosuz mouse modelleri, alışılageldik siyah ve sade tasarımlar kadar birçok rengin hoş tonu ile süslenmiş fareler de sunuyor. Örneğin, dış gövdesinin %20'sinin geri dönüştürülmüş okyanus plastiği ile imal edildiği modeller dış görünümünde tasarım farkını ortaya koyuyor. Kamuflaj tasarım, bilek rahatlığını en yükseğe çıkaran oval ve yuvarlak formlar ya da safir, buz mavisi, nane yeşili gibi renklerde üretilen fareler bu noktada oldukça dikkat çekici. Doğanın tonlarından ilham alan bu renkler sayesinde çalışma ortamınızda da son derece dinamik bir atmosfer yaratmanız ve masanızı zevkinize göre dizayn etmeniz mümkün. Bağlantı seçenekleri arasında ise ağırlıklı olarak bluetooth teknolojisini görebilirsiniz. Bunun yanı sıra USB aparatı ile kullanabileceğiniz alternatifler de mevcut. Şarj edilebilir lityum iyon pillerden AA alkalin pillere kadar da markanın farelerindeki güç donanımları değişkenlik gösteriyor. Microsoft kablosuz mouse fiyatları ise son derece geniş bir skalada karşınıza çıkıyor ve ürün çeşitliliği fiyatlandırmayı belirleyen en önemli faktörlerden biri. Dilerseniz, sayfamızdaki fiyat filtreleme özelliğini açarak da bütçenize uygun olanları anında listeleyebilir, alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.