Masaüstü Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Dijital dünyanın hayatın her alanında giderek yaygınlaşması, bilgisayar teknolojilerinin de giderek vazgeçilmez bir hal almasına neden oluyor. Her geçen gün daha fazla işlem bilgisayarlar üzerinden gerçekleşirken, iş ve eğitim hayatında da bilgisayara bağlı yazılım ve araçlar giderek daha fazla kullanılıyor. Yüksek performans ve grafik çözümleriyle desteklenen masaüstü bilgisayar modelleri, artan bu talep karşısında güçlü ve etkili seçeneklerle bireysel ve kurumsal taleplere etkili çözümler sunuyor. Yüksek performans ve sorunsuz bağlantı biçimleri ile desteklenmesi gereken işlemlerde akıcı bir kullanım deneyimi ve üst düzey verimlilik sağlayan masaüstü PC modelleri, bireysel beklentilerin yanında, kurumlar ve çalışma alanları için gerekli yazılım ve donanım desteğinin sağlanmasında öne geçiyor.

Her düzeyden kullanıcı için ihtiyaçlar doğrultusunda geniş ürün alternatifi içeren masaüstü bilgisayar modelleri, birçok veriye kolayca erişim sağlanan online platformlardan, önemli projelerin çizim ve rekonstrüksiyon işlemlerine, yoğun veri trafiğiyle çalışılan hareketli iş pozisyonlarından, hassas gözlem ve kayıtların tutulduğu stratejik görevlere pek çok alanda stabil ve esnek çalışma alanı sağlıyor. İş yoğunluğu ve kullanım alanları göz önünde bulundurularak seçilen doğru bir masaüstü PC modeli ile yıllar boyu sorunsuz ve verimli bir kullanım deneyimi sağlanabiliyor.

Masaüstü Bilgisayar Markaları

Çok sayıda çalışma alanının yanında, evlerde ve farklı sektörlerden işletmelerde de yaygın biçimde kullanılan masaüstü bilgisayar modelleri, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen çok sayıda marka ve modelle kullanıma sunuluyor. Yüksek performans sağlayan güçlü işlemcileri ve PC alanında ilklere imza atan yenilikçi çözümleriyle Apple masaüstü bilgisayar modelleri, en zorlu görevler ve güçlü yazılımlar için sorunsuz bir kullanım deneyimi sağlıyor.

Günlük düzeyde temel performans gerektiren işlemlerden, ileri düzey performans gerektiren gelişkin yazılımlara çok sayıda kullanım alanı için geniş ürün yelpazesi sunan Casper masaüstü bilgisayar modelleri, farklı ihtiyaçlar için özel çözümler geliştiriyor. Online eğitim ve yazılı ödevler gibi ev tipi kullanımlar için yeterli ve sorunsuz seçeneklerin yanında, yüksek grafik performansı ve güçlü işlemci desteği gerektiren görevlere uygun kullanım seçenekleri de Casper masaüstü bilgisayar modelleri arasında kendine yer buluyor.

Köklü geçmişi ve yenilikçi donanım çözümleriyle özellikle stabil işlemci performansıyla güven kazanan PC üreticilerinden Lenovo masaüstü bilgisayar modelleri de hem iş dünyası hem de günlük kullanım gereksinimlerine uygun seçenekler sunuyor. Giriş düzeyinde bilgisayarlardan, oyun tutkunları için geliştirilen güçlü oyuncu bilgisayarlarına çok sayıda model, Lenovo masaüstü bilgisayar modelleri arasında yerini alıyor. Lenovo Legion serisinde yer alan oyuncu bilgisayarı modelleri, zorlu grafik ortamlarında yüksek başarı ve akıcı kullanım deneyimiyle zorlu görevlerden kolayca sıyrılıyor. Güçlü işlemci ve grafik performansıyla profesyonel kullanıcıları da düşünen etkili bilgisayar çözümleri sunan HP masaüstü bilgisayar seçenekleri de bireysel ve kurumsal taleplere karşılık veriyor.

Yalnızca performans noktasında değil, tasarım ve ergonomik açıdan da geniş bir ürün yelpazesi sunan masaüstü PC modelleri arasında, HP Masaüstü bilgisayar modellerinin yanında, çok sayıda alternatif içeren Asus masaüstü bilgisayar modelleri de kullanıcı beklentilerini dikkate alarak tasarlanıyor. Görsel içeriklerde standartların üzerinde detay ve canlılık sunarak özellikle profesyonel grafik işlemleri ve görsel çalışmal alanlarında ideal bir çalıştırma ortamı sunan Apple Retina ekranlı masaüstü bilgisayar modelleri ise profesyoneller için yüksek standartlarda görsel başarısı sunuyor.

Çok sayıda marka ve model ile her düzeyden kullanıcı için geniş bir ürün yelpazesi içeren masaüstü PC modelleri arasından kendi ihtiyaçlarınıza ve kullanım alanına en uygun modele karar vererek, stabil performans ve esnek bir kullanım deneyiminin ayrıcalığını siz de yaşayabilirsiniz. Temel beklentilere karşılık verecek giriş düzeyinde bilgisayar modellerinden çok daha güçlü donanım özelliklerine çok sayıda bilgisayar seçeneği, hayatınızı kolaylaştırmak için sizi bekliyor.

Masaüstü Bilgisayarın Avantajları

Kişisel hayatımızın yanı sıra bulunduğumuz pek çok çalışma ve faaliyet alanında da sağlıklı biçimde veri akışı ve işleyişi mümkün hale getirmek için kullanılan masaüstü bilgisayarlar, ev ve kurumsal kullanım alanları için farklı özellikleriyle önemli avantajlar sağlıyor. Gerek performans gerek verimlilik konusunda önemli artılar sağlayan masaüstü bilgisayarlar, değişen ihtiyaçlara uyum sağlayan yenilikçi özellikleriyle yaygın biçimde kullanılmaya devam ediyor.

Pek çok sektörde, veri ve bilgi depolamadan, depolanan verilerin hızlı ve anlık transferinde birçok yan yazılımla birlikte kullanım gören masaüstü bilgisayar modelleri, sorunsuz performans ve stabil verimliliklerinin yanında, çoklu kullanıcı kullanımında denetlenebilir ve ağlar üzerinden etkileşime açık olmaları nedeniyle de öncelikli olarak tercih ediliyor. Kullanım alanında yaşanacak değişimler ve yenilenerek güçlenen teknolojik gelişmeler karşısında da ufak değişimlerle güncel hale getirilmesi son derece kolay olan masaüstü bilgisayar modelleri, bu yönleri sayesinde uzun ömürlü ve bir o kadar da esnek birer kullanım seçeneği sunuyor. Üstelik bu esneklik, sistem performansının uzun kullanım süresi boyunca akıcı ve optimum düzeyde tutulasını da oldukça kolay hale getiriyor.

Değişen teknolojik çözümler ve yenilenen yan aygıtlar ile kolaylıkla entegre olan masaüstü bilgisayar seçenekleri, bireysel ihtiyaçlar ve günlük ev tipi talepler için de geniş ve esnek ürün yelpazesiyle önceliğini korumaya devam ediyor. Her düzeyden kullanıcı için çok sayıda alternatif sunan masaüstü bilgisayarlar, kişisel ihtiyaçları yüksek verimlilikle karşılarken, ekonomik açıdan da önemli avantajlar sağlıyor. Kullanıcının tüm gereksinimlerine en güncel donanım ve yazılım desteğiyle karşılık veren masaüstü bilgisayarlar, taşınabilir alternatiflerine oranla kullanıcı yönünden avantaj sağlayan fiyat seçenekleriyle de öncelikli olarak tercih ediliyor.

Masaüstü Bilgisayar Özellikleri

Geniş kullanım alanlarına paralel olarak, her profilden kullanıcı için farklı özelliklerde geliştirilen masaüstü bilgisayar modelleri, farklı hassasiyetler ve beklentilere uygun donanım desteğiyle kullanıma sunuluyor. Temel düzeyde kayıt ve metin tabanlı görevler için geliştirilen giriş düzeyinde bilgisayar modellerinin yanında, oyun tutkunları için geliştirilen oyuncu bilgisayarları heyecan ve dinamizmi maksimuma taşıyor. Devrim niteliğinde grafik özellikleri ve başarılı senaryo kurgularıyla kullanıcıları kendine hayran bırakan dijital oyun sektörü, her geçen gün daha başarılı yapımlarla bilgisayar sistem gereksinimlerini de bir adım daha ileriye taşıyor. En detaylı sahnelerde dahi akıcı ve bozulmayan bir grafik performansını sağlamak adına bu amaç için bir araya getirilen oyuncu bilgisayar modelleri önemli avantajları da beraberinde getiriyor.

Grafik performansı ve sahne akıcılığında bir diğer kriter olan ekran çözünürlüğü ise özellikle dizi ve sinema dünyasındaki yenilikleri daha yakından takip edebilmeye ve devasa bütçelerle ortaya konan unutulmaz yapımlara etkileyici sahne görselleriyle erişmeye olanak tanıyor. Bu noktada dikkat çeken retina ekranlı masaüstü bilgisayar modelleri, çarpıcı netlikte ve gerçeğe daha yakın görüntü deneyimleriyle her aşamada yenilikçi ve göz alıcı bir ekran deneyimine olanak tanıyor.

Farklı kulanım alanları ve farklı beklentiler dikkate alınarak geliştirilen masaüstü bilgisayar modelleri, her düzeyden beklentiye uygun donanım seçeneği ve masaüstü kullanımın esnekliğiyle çok sayıda alternatif içeriyor. Doğru masaüstü bilgisayar modeline karar verirken ihtiyaçlarınızı ve ağırlıklı kullanım alanlarını göz önünde bulundurarak, sizin için en doğru masaüstü bilgisayar modeline karar verebilir ve siz de tüm avantajlarıyla masaüstü PC kullanım deneyimin ayrıcalıklarını yaşamaya başlayabilirsiniz.

Masaüstü Bilgisayar Fiyatları

Her düzeyden kullanıcın ihtiyaçlarına yanıt veren donanım desteğiyle birlikte kullanıma sunulan çok sayıda masaüstü bilgisayar modeli, fiyat noktasında da donanım özelliklerine bağlı olarak geniş bir yelpazeden kullanıcıyla buluşuyor. Alacağınız masaüstü bilgisayar ile yapabileceklerinizi doğrudan etkileyen donanım özelliklerine bağlı olarak değişen masaüstü bilgisayar fiyatları konusunda karar verirken, sizi yarı yolda bırakmayacak özelliklerde bir modeli tercih etmek, uzun vadede avantaj elde etmenize olanak tanıyacaktır. Şimdi siz de kullanım alanları ve ürünlerin donanım özelliklerini dikkate alarak, ihtiyacınıza uygun olarak geliştirilen masaüstü bilgisayar modeline karar verebilir, masaüstü PC kullanım avantajlarını doğrudan deneyimlemeye başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.