LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
LG F4y7erpyp.Aptpltk 11 Kg Yıkama/6 Kg Kurutmalı Buharlı Gri Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

LG F4y7erpyp.Aptpltk 11 Kg Yıkama/6 Kg Kurutmalı Buharlı Gri Çamaşır Makinesi

32.999 TL
LG F4y7erpyw.Abwpltk 11 Kg Yıkama/6 Kg Beyaz Kurutmalı Buharlı Çamaşır Makinesi

LG F4y7erpyw.Abwpltk 11 Kg Yıkama/6 Kg Beyaz Kurutmalı Buharlı Çamaşır Makinesi

32.899 TL
Çok Satanlar
LG F4V3VRW0WE 9 KG Yıkama 6 KG Beyaz Kurutmalı Çamaşır Makinesi
3.2 (4 Değerlendirme)

LG F4V3VRW0WE 9 KG Yıkama 6 KG Beyaz Kurutmalı Çamaşır Makinesi

29.900 TL
LG F4Y5VRPYW ABWPLTK 9/6 Beyaz Kurutmalı Çamaşır Makinesi

LG F4Y5VRPYW ABWPLTK 9/6 Beyaz Kurutmalı Çamaşır Makinesi

28.499 TL

Hayatınızı kolaylaştırmak ve zamandan tasarruf etmek istiyorsanız LG kurutmalı çamaşır makinesi tam size göre. Hem yıkama hem de kurutma işlemini tek bir cihazda gerçekleştiren bu inovatif ürün, işlerinizi hızlandırıyor ve pratikliği en iyi şekilde yaşamanızı sağlıyor. Kullanışlılığı, kurutma süresi, farklı program seçenekleri, her ihtiyaca uygun modelleri, tasarımı ve daha fazlası ile LG kurutma makinesi, çamaşır işlerini daha kısa bir sürede tamamlayıp kendinize daha fazla zaman ayırabilmenize olanak tanıyor. Çamaşır yıkama ve kurutma işlerini tek bir cihazda toplayan LG çamaşır ve kurutma makinesi, tüm yaşam alanlarının en önemli ihtiyaçları arasında yer alıyor. LG çamaşır makinesi kurutmalı kullanım özelliği, hayatınıza büyük bir pratiklik sunuyor. Öne çıkan LG yıkama kurutma makinesi modellerini Teknosa ile siz de inceleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanışlı mı?

LG yıkama kurutma işlemleri için kurutmalı çamaşır makinesi ürününü sunuyor. LG kurutmalı çamaşır makinesi, hem yıkama hem de kurutmayı tek bir yerden sürdürebilmenizi sağlıyor. Oldukça kullanışlı bir seçenek olan LG kurutmalı çamaşır makinesi, daha fazla zamanın size kalmasına olanak tanıyor. İki ayrı cihaz yerine tek bir cihaz ile işlerinizi tamamlamanızı sağlayan LG kurutmalı çamaşır makinesi, enerji verimliliği sağlaması bakımından da tam not alıyor.

Gelişmiş özellikleri sayesinde evinizdeki diğer cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışan LG kurutmalı çamaşır makinesi, kullanımınız her aşamasında rahatlığı beraberinde getiriyor. Uyumlu cihazlarla etkileşim kurabilmesi, bazı modellerde yer alan uzaktan kontrol desteği ve daha fazlası LG kurutmalı çamaşır makinelerinin en kullanışlı özellikleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda bu ürünler, kompakt boyutu ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Alandan tasarruf sağlaması ve evinizin dekorasyonuna kolayca uyum sağlaması da LG kurutmalı çamaşır makinesinin avantajları olarak dikkat çekiyor.

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Ne Kadar Sürede Kurutuyor?

LG kurutmalı çamaşır makinesi kurutma süresi, seçilen program ve çamaşır türüne göre değişkenlik gösteriyor. Genelde standart bir kurutma programı 60 dakika ile 150 dakika arasında sürüyor. Bu süreler, programın özelliklerine ve kurutma teknolojisine göre farklılaşıyor. Kısa program seçtiğinizde yaklaşık 1 saat içerisinde kurutma işlemi gerçekleşiyor. Hassas programlarda daha uzun sürelerde kurutma tamamlanıyor. Gömlekler, yünlüler, günlük giysiler ve daha fazlasına göre program süreleri uzayıp kısalabiliyor.

LG yıkama kurutma makinesinin özel teknolojileri, kıyafetlerinize zarar vermeden hızlı ve etkili bir şekilde kurutma sağlıyor. Aynı zamanda cihazın sensörleri nem seviyelerini sürekli olarak kontrol ediyor. Kıyafetleriniz ideal kuruluk seviyesine ulaştığında makinenin otomatik olarak durma özelliği bulunabiliyor. Bu sayede enerji ve zaman tasarrufu elde etmek mümkün hale geliyor. Özellikler ve yıkama kurutma süreleri modellere göre değişkenlik gösterse bile LG kurutmalı çamaşır makinelerinin hemen hemen hepsi üstün teknolojiler ile kullanıcılarına kolaylık sunuyor.

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Modelleri Nelerdir?

LG markasının kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, farklı koleksiyonlar ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bunlar arasında en sık tercih edilen koleksiyonlardan biri TurboWash oluyor. Bu seride yer alan kurutmalı çamaşır makinesi modelleri, hızlı ve enerji tasarruflu yıkama ve kurutmayı beraberinde getiriyor. TurboWash teknolojisi sayesinde, yıkama süreleri kısalırken enerji tüketimi de büyük ölçüde azalıyor. Maksimum kurutma performansına ek olarak tertemiz bir yıkama performansı da sergileyen LG TurboWash serisi, çamaşırlarınızın daha uzun süre korunmasını da destekliyor. Olağanüstü performans, her ihtiyaca yanıt veren teknolojiler, kısa yıkama ve kurutma süreleri ve daha fazlası ile LG TurboWash serisi kurutmalı çamaşır makineleri, kullanıcılarının beklentilerini karşılamayı başarıyor.

LG kurutmalı çamaşır makinesi modellerinin yer aldığı serilerden biri de Signature serisi oluyor. Bu premium seride yer alan modeller, şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile dikkat çekiyor. TWINWash sistemine sahip olan bu ürünler, ana ve mini yıkama bölümleriyle iki farklı yükü aynı anda yıkayabilme imkanını beraberinde getiriyor. Aynı zamanda kurutma için de mini bölümden faydalanabilir; daha az yüklerde düşük enerji tüketimi ve kısa süreleri değerlendirebilirsiniz. LG markasının Vivace serisi ise özel motor teknolojileri ile öne çıkıyor. Bu motor teknolojisi, yüksek verimlilik ile çamaşırlarınızı yıkayıp kurutuyor. Böylece kumaşların zarar görmesinin önüne geçiyor. Bu modellerde yer alan Steam+ teknolojisi de kıyafetlerinizi kırışıklık ve bakterilere karşı korumaya yardımcı oluyor. Daha birçok ürün modeli ile karşınıza çıkan LG kurutmalı çamaşır makineleri, her ihtiyaca hitap etmeyi başarıyor.

LG Kurutmalı Çamaşır Makinesi Fiyatları Nelerdir?

LG kurutmalı çamaşır makinesi fiyatları, modelin özelliklerine, kapasitesine ve teknolojilerine bağlı olarak değişiyor. LG çamaşır kurutma makinesi fiyatları genellikle cihazın yıkama ve kurutma kapasitesi, devir gücü gibi özellikleri baz alınarak belirleniyor. LG kurutmalı çamaşır makinesi, kullanışlılık, hız ve enerji verimliliği açısından oldukça avantajlı bir seçenek oluyor. Dolayısıyla ihtiyaçlarınızı en çok karşılayan ve bütçenize en çok hitap eden LG kurutmalı çamaşır makinesi modelini seçerek hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz.

Farklı ihtiyaç ve bütçelere uygun modeller sunan LG kurutmalı çamaşır makinesi, zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize olanak tanıyor. LG yıkama kurutma makinesi modelleri ve fiyatları için Teknosa'yı inceleyebilir; kullanıcı dostu bir arayüz ve sezgisel kontroller sunarak işlemlerinizi kolaylaştıracak LG kurutmalı çamaşır makinenize Teknosa ayrıcalıkları ile hemen sahip olabilirsiniz!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.