LG LG 27" 27ML600M-B FHD IPS 3 Tarafı Çerçevesiz Tasarım Radeon FreeSync Monitor

Ürün Kodu: 125025004
  • En geç 19 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: Teknoraks
5.569 TL
5.569 TL

Ürün Açıklaması

Her ürünüyle teknoloji sektörüne yeni bir soluk kazandıran LG, yüksek çözünürlüklü görüntülerin yeni nesil teknolojilerle birleştiği monitör modelleriyle de üstün kalite standardını sürdürüyor. LG’nin ürünlerinde kullandığı kaliteli bileşenlerin ve parçaların birbiriyle son derece uyumlu çalışması sizlere her kullanımda eşsiz bir deneyim sunuyor. LG 27" 27ML600M-B FHD IPS 3 tarafı çerçevesiz tasarım Radeon FreeSync monitor modeli de etkileyici görselleri ve pratik kullanımıyla kullanıcıların yoğun ilgisini görüyor. LG güvencesiyle birlikte gelen uzun süreli kullanım ömrü de kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Bu yenilikçi monitör modeliyle sizleri birçok avantaj bekliyor.

Neden LG 27ML600M-B Modelini Tercih Etmeliyim?

LG 27ML600M-B 27-inch FHD IPS FreeSync Display monitör modelini tercih etmeniz için pek çok özellik ön plana çıkıyor. Her kullanımda farkını ortaya koyan yeni nesil teknolojilerle eşsiz görüntü kalitesi, yenileme hızı, akıcılık ve görüntülerde derinlik elde edebilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz her işlemi çok daha pratik ve verimli kılan monitör sayesinde oyun, iş ve diğer kişisel kullanımlarınızda eşsiz bir deneyime hazırlıklı olun. Peki bu yeni nesil monitör modeli sizlere ne gibi avantajlar kazandırıyor?

Monitör modelinin özel tasarımı ekranı çok daha geniş açılardan net bir şekilde görebilmenizi mümkün kılıyor. Her içerikte etkileyici görüntüler sunan monitörde Full HD IPS ekran teknolojisi mevcut. Bu teknoloji renk doğruluğunu farklı açılardan bakılsa da yüksek oranda korumayı başarıyor. IPS teknolojisiyle birlikte sıvı kristal ekran yapısındaki monitörler çok daha dikkat çekiyor. Ekranda izlenilen her içeriğin tepki süreleri minimum seviyelere indiriliyor. Renk üretiminin de iyileştirilmesini sağlayan teknoloji, çok daha keyifli ve verimli bir kullanım fırsatı sunuyor. Her kullanımda üstün performans elde edebileceğiniz bu ürünle her işleminizi çok daha kısa süreler içerisinde tamamlayabilirsiniz.

Fark yaratan monitör modeli oyunlardaki performansınızı yukarı çekebilmeniz için pek çok farklı özelliğe sahip olarak tasarlanıyor. Bu özellikler sizleri rakiplerinizin bir adım önüne geçirirken, bir yandan da görüntülerin her zaman net olmasını sağlıyor. Bu özelliklerden bir tanesi olan dinamik hareket senkronizasyonu, rakiplerinizle karşılaştırdığınızda çok daha hızlı davranmanıza yardımcı oluyor. Senkronizasyonun geleneksel modellere oranla çok daha etkili bir şekilde yapılması giriş gecikmesini minimum düzeye indiriyor. Bu sayede her anı gerçek zamanlı olarak yakalamak mümkün oluyor. Dikkat çeken bir diğer özellik olan siyah dengeleyici ise, en karanlık noktalarda bile üstün görüş imkanı sunuyor. Böylece gizlenen rakiplerinizden ve atılan bombalardan kurtulmak kolaylaşıyor. Aynı zamanda monitörün ekranında sizlere kolaylık sağlaması için nişan imleci yer alıyor. Atış hassasiyetini artıran bu imleç sayesinde daha iyi nişan alabilirsiniz.

Modeli Nasıl Kullanırım?

LG 27" 27ML600M-B FHD IPS Radeon FreeSync monitör modelinin oldukça pratik ve avantajlı bir kullanımı mevcut. Yenilikçi cihazı kutusundan çıkardıktan sonra kullanacağınız alana güvenli bir şekilde yerleştirmelisiniz. Daha sonra cihazın güç kablolarını takmanız gerekiyor. Bu noktadan sonra monitörü bilgisayarla bağlamalısınız. Bilgisayarı çalıştırdıktan sonra canlı ve gerçekçi görüntüler sizleri bekliyor. Cihazın pratik bir kullanım sunması için OnScreen Control özelliği bulunuyor. Bu özellik kullanıcı arayüzünü çok daha basit bir hale dönüştürüyor ve istediklerinizi daha rahat bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Kullanıcı arayüzünden ekranı ikiye bölme imkanınız bulunuyor. Modelin akıllı yapısı renk ayarlarını yaparak sizlere sunuyor. Bu sayede ekrana gelen görüntülerin renkleri doğruluklarını kaybetmiyor.

LG 27ML600M-B Kimler İçin Uygun?

LG 27ML600M-B monitör modelinin avantajlı yapısı oyunculardan iş insanlarına kadar her kullanıcının beklentilerini karşılayabiliyor. Oyunlardan filmlere, grafiklerden ofis uygulamalarına kadar her işlemi pratik ve akıcı bir şekilde gerçekleştiren cihaz, kalitesini her fırsatta gözler önüne seriyor. Monitör modelinin eşsiz görüntü kalitesine ek olarak uzun süreli kullanımlarda rahat etmenizi sağlayan özellikleri de mevcut. Cihazın titreşim önleme özelliği görme yorgunluğunu büyük ölçüde azaltıyor. Ekran üstü titreşim seviyesinin minimum seviyede tutulması sayesinde oyun keyfiniz çok daha uzun sürüyor. Aynı zamanda modelin mavi ışık filtresi sayesinde ekrandan gelen zararlı ışınlar kontrol altında tutuluyor. Cihazın geniş kullanım alanı bulunmasındaki bir diğer neden ise avantajlı tasarımı oluyor. Özel olarak geliştirilen monitör modelinin üç tarafında çerçeve yokmuş gibi görünüyor. Bu özellik geniş açıdan net görüntülerle birlikte sürükleyicilik kazandırıyor. Cihazın aerodinamik ekran yapısını saran üç ince çizginin sağladığı gerçekçi görüntülerle farkı siz de görebilirsiniz.

Cihazın En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

LG 27ML600M-B monitör modelinin en çok öne çıkan özelliği oyunları çok daha etkileyici kılan Radeon FreeSync teknolojisi oluyor. Bu yeni nesil teknoloji sayesinde oyunlar çok daha yüksek çözünürlüklü ve akıcı bir şekilde sizlere sunuluyor. İstediklerinizi daha pratik bir şekilde yapmanızı mümkün kılan teknoloji, takılma ve ekran yırtılması gibi problemleri ortadan kaldırarak farkını ortaya koyuyor. Aynı zamanda monitörün 1ms hareket bulanıklığı azatma özelliği yüksek gereksinime ihtiyaç duyan oyunlarda bile gereken doğruluğu ve hassasiyeti elde etmenizi sağlıyor. Son derece düşük tepki süresi sayesinde gölgelenme ve bulanıklaşma gibi sık karşılaşılan sorunlar büyük ölçüde azaltılıyor. Bu sayede oyunların akıcılığı ve sahne geçişleri çok daha etkileyici bir şekilde oluyor. Birçok yeni nesil bağlanabilirlik özelliklerine de sahip olan monitör modeli, her açıdan üstün performans elde etmenizi sağlıyor. Siz de bu ürünü tercih ederek etkileyici sonuçlara sahip olabilirsiniz.


27” FHD (1920x1080) IPS Ekran


Renk Ayarlı


3 Yönlü Neredeyse Çerçevesiz Tasarım


Radeon FreeSync™


1ms Hareket Bulanıklığı Azaltma*


OnScreen Control


Full HD IPS Ekran
Her Açıdan Gerçek Renkler

IPS teknolojisi, sıvı kristal ekranların performansını öne çıkarır. Tepki süreleri kısalır, renk üretimi iyileştirilir ve kullanıcılar neredeyse her açıdan ekranı izleyebilirler.

Renk Ayarlı
Gerçek Rengi Görüntüleyin

Ekranda doğru rengin sağlanmasına yardımcı olmak için rengi kalibre ederek orijinal rengini korur.

Titreşim Önleme
Görme Yorgunluğunu Azaltır

Titreşim Önleme, ekran üstü titreşim seviyesini neredeyse sıfıra indirerek gözlerinizi korumaya yardımcı olur. Kullanıcılar tüm gün boyunca rahatça çalışabilirler.

3 Yönlü Neredeyse Çerçevesiz Tasarım
Sürükleyici Görsel Deneyim

Bu aerodinamik ekran, üç tarafında ince bir çerçeveye sahiptir ve göz kamaşmasıyla bağlantılı rahatsızlıkları yaşamadan, gerçekçi görüntülerle sürükleyici bir görsel deneyim sunar.

AMD RADEON FreeSync™
Daha Net, Daha Akıcı Görüntü

Radeon FreeSync™ teknolojisi sayesinde, oyuncular yüksek çözünürlüklü ve yüksek tempolu oyunları mükemmel ve akıcı hareketlerle oynayabilir. Radeon FreeSync™, ekran yırtılmasını ve takılmayı neredeyse tamamen ortadan kaldırır.

1ms Hareket Bulanıklığı Azaltma*
Akıcı Oyun Hareketi

1ms Hareket Bulanıklığı Azaltma * özelliği, yüksek seviyede oyun için gerekli hassasiyeti ve doğruluğu sunar. Neredeyse 1ms'lik bir tepki süresi, bulanıklaştırma ve gölgelenme sorunlarını önemli ölçüde azaltarak oyun içi aksiyonu daha akıcı hale getirir.

Dinamik Hareket Senkronizasyonu
Rakiplerden Daha Hızlı Davranın

Dinamik Hareket Senkronizasyonu ile giriş gecikmesinin en aza indirilmesiyle oyuncular her anı gerçek zamanlı olarak yakalayabilir.

Siyah Dengeleyici
Karanlıkta İlk Siz Saldırın

Oyuncular en karanlık yerlerde gizlenen keskin nişancılardan kaçabilir ve flaş bombasından hızlıca uzaklaşabilirler.

Nişan imleci
Daha İyi Hedef

Atış hassasiyetini artırmak için hedef noktası ekranın ortasına sabitlenmiştir.


Hdmı Port Sayısı Amd Freesync Panel Tipi Piksel Aralığı
2 Evet IPS 0, 311 x 0, 311
Yerel Açı Oranı
16:9

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
LG 27" 27ML600M-B FHD IPS 3 Tarafı Çerçevesiz Tasarım Radeon FreeSync Monitor
5.0
  • 5
    18
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.