Koruyucu Ürünler Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Yüzü koruyan özelliği ile güven veren, şeffaflığı sayesinde görüşü engellemeyen siperlik modelleri, hem iş güvenliği hem de günlük hayatta sağlık için tercih edilebilir. Farklı boyutlardaki seçenekleri, bant teknikleri ve renkleriyle alternatif sunan ürünler, yüzü yarım veya tam kapatan opsiyonlarla kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt verir. Farklı meslek alanlarında görev alan kişilerce uzun yıllardır kullanılan siperlikler, pandemi döneminde hava yoluyla taşınan damlacıkların kullanıcılara erişmesini de zorlaştırdığı için günlük hayatta kullanılmaya başlamıştır.

Kullanışlı Siperlikler Hayata Konfor Katar

Siperlik nedir diye sorulduğunda iki çeşit ürün göz önüne gelebilir. Siperlikler sadece siperlikli gözlük şeklinde olabildiği gibi siperlikli şapka modelinde de tasarlanabilir. Gözlükler genellikle saplar yardımıyla kulağa tutunur veya bant aracılığıyla başa geçirilerek sabitlenir. Koruma alanı alın hizasından başlayan ürünler, genellikle buğulanmaz özellikli malzemelerden üretilir. Günlük kullanıma uygun olan gözlükler, iş hayatında ise laboratuvar çalışanları ve sağlık personelleri tarafından tercih edilir. Siperlikli şapka ürünleri ise üstünde bir bez şapka bulundurur, şapkayı sabit bir de şeffaf siperlik tasarımı tamamlar. Hem güneşten koruyan hem de dış etkenlere karşı kullanıcılara güven sunan modeller, dış alanlarda çalışanlar ve vakit geçirenler için tavsiye edilir.

Yüz Siperliği Siperlik Ne İşe Yarar?

  • Siperlikler dışarıdaki toz zerreciklerinin direkt yüzle temas ihtimalini azaltır. Parçacıklar siperlik yüzeyine tutunur ve yüze ulaşamaz. Ufak cisimler, sinek ve böcekler, parçacıklar, yanıcı kıvılcımlar siperlik sayesinde yüzle temas etmez.
  • Pandemi döneminde hava yoluyla bulaşabilen hastalıklardan korunmak için tercih edilir.
  • Darbelere dayanıklı siperlikler, kişileri sert hamlelerden koruyabilir.
  • Medikal bir ürün olmayan, aksesuar olarak sınıflandırılan yüz koruyucu geniş siperlik çeşitleri maske, eldiven gibi diğer koruyucularla beraber önlem amaçlı kullanılır.

Siperlik Nasıl Kullanılır?

Siperlikler başa geçirilerek sabitlenir, varsa ayarlanabilir kemer üzerinden baş için uygun boyuta getirilir. Görüş alanını kapatmayacak, kullanıcıyı rahatsız etmeyecek şekilde konumlandırılır. Kullanım sırasında siperliğin dış yüzeyine değmemek gerekir. Mikropların birikeceği dış kısma el değdiğinde muhakkak dezenfekte edilmelidir. Tek elle tutularak çıkarılan ürünler, gün sonunda antibakteriyel temizleyicilerle sterilize edilerek yeniden kullanıma hazır hale gelir. Temizlik sırasında nefes teması nedeniyle bakteri oluşabilecek iç yüzey de silinir. İyice kurutulup havalandırılan modellerin temizliği sırasında çizilmemesine özel gösterilmeli, sert hamlelerde kaçınılmalıdır. Yüz koruyucu siperlik malzemeleri farklılaşabilir, ürünleri seçerken kullanım amaçları ve yerleri göz önüne alarak uygun malzemelerden yapılan seçenekler değerlendirilir. Wexta gibi PVC'den yapılmış tasarımlar, günlük kullanım için yeterlidir.

Siperlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Genellikle medikal ürünler üreten firmalar siperlik üretiminde de aktiftir. Ürün alırken bilinen ve güven veren aracılardan almak tercih edilmelidir. Ürünlerin materyalleri ve ağırlıkları seçimde ilk kıstas olmalıdır. Ürün özellikleri incelenerek ağılık hakkında net bilgiye ulaşılabilir, özellikle uzun süre takılacaksa, hafif ürünler büyük avantaj sağlar. Örneğin Actifoam yüz siperliği sadece 80 gramdır. Ürünlerin gün ışığının geliş açısına göre görmeyi bozması ve kısa sürede sararması sorun yaşatabilir. Gün ışığı etkisine karşı dayanıklı olan HMK siperlik seçenekleri kullanıcılara avantaj sağlar.

Siperlik fiyatları, ürünlerin büyüklüklerine, ayarlanabilir özelliklerine, materyallerine ve tasarımlarına göre farklılık gösterir. Siperlik al veya seç şeklinde aramalar yapıldığında yüzlerce ürün ve onlarca marka kullanıcıların karşısına çıkar. Ürün seçiminde özellikler değerlendirilmeli, sonrasında ihtiyaçları karşılayan modeller arasında fiyat kıyası yapılmalıdır. Böylece taktığınızda kendinizi en güvende hissedeceğiniz seçenekleri bulabilirsiniz. Hem yetişkinler hem de çocuklar için güvenle kullanılacak siperlikleri zahmet etmeden seçebilir, siperlik ürünlerinde kaliteli, şık ve ergonomik ürünleri Teknosa avantajlarıyla sipariş verebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.