IPL Cihazları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

IPL teknolojisiyle üretilen IPL lazer epilasyon cihazları, kişisel bakım işlemlerinizin seviyesini zirveye taşıyor. Vücudunuzdaki istenmeyen tüyleri kısa sürede yok edebilmenize imkân tanıyan IPL lazer makinesi modelleri, yüksek etkileriyle epilasyon kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Acısız bir şekilde işlem gerçekleştiren ve ve ergonomik tasarımları sayesinde vücudunuzdaki tüm noktalara kolayca uygulanabilen IPL lazer cihazları, benzersiz performansları sayesinde cildinizi ipeksi bir yapıya kavuşturuyor ve yeni tüy oluşumunu azaltıyor. Dünyanın en kaliteli kişisel bakım ürünleri markaları tarafından tasarlanan birbirinden kullanışlı IPL epilasyon cihazları, şimdi Teknosa'da sizi bekliyor.

IPL Lazer Cihazlar

“IPL nedir?” sorusu, en güncel kişisel bakım teknolojileri hakkında araştırma yapan ve kendisi için en ideal yöntemi arayan kullanıcılar tarafından sıklıkla soruluyor. IPL teknolojisi, ismini “Intense Pulsed Light” ifadesinin baş harflerinden alıyor ve “Yoğunlaştırılmış Işık Atımı” anlamına geliyor. 400 - 1200 nm aralığında ışık dalgalarını kullanan ve bu sayede son derece yüksek etki gösteren IPL cihazı seçenekleri, epilasyonu son derece basit ve işlevsel bir hâle getiriyor. IPL teknolojisiyle üretilmiş epilasyon cihazları, kısa sürede maksimum performans gösteriyor ve vücudunuzun tüm noktalarındaki istenmeyen tüylerden benzersiz bir şekilde kurtulabilmenizi sağlıyor. IPL cihazlarıyla yapılan epilasyon işlemleri, teninizde herhangi bir deformasyon, kızarıklık, yıpranma ve pürüzlenme oluşturmuyor ve cilt bakım ürünleriyle desteklendiği sürece kusursuz bir görünüm sergilemenize imkân tanıyor. IPL türü lazer epilasyon cihazları, yüksek kapasiteleri sayesinde işlemlerinizi kısa sürede tamamlıyor ve böylece zamandan tasarruf edebilmenizi sağlıyor.

IPL Lazer Markalar

IPL lazer cihazı üreten markalar arasında dünyaca ünlü teknoloji devleri yer alıyor. Silk'n IPL cihazları, Remington IPL cihazları ve Philips IPL cihazları, kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği ürünler arasında yer alıyor. Remington IPL8500 epilasyon cihazı ise en yüksek etkili IPL ürünler arasında yer almasıyla öne çıkıyor. Sadece 3 kez işlem yapmanızla birlikte tüy köklerindeki etkinliği ortadan kaldıran ve cildinize pamuksu bir doku kazandıran Remington IPL8500, salon kalitesinde epilasyon işlemlerini evinizin konforunda kendi başınıza uygulayabilmenizi mümkün hâle getiriyor. PROPULSE teknolojisi sayesinde son derece gelişmiş işlemler uygulayabilen Remington IPL8500 epilasyon cihazı, tüy köklerini hedef alan büyüme engelleme özelliği sayesinde tüy oluşumunu zamanla tamamen ortadan kaldırıyor. 3 saniyelik ışık atış hızı ve tekli ya da çoklu şekilde ayarlanabilen atış modları ile her seviyede işlem gerçekleştirebilen cihaz, kadın kullanıcılarda yüz bölgesinde de kullanılabiliyor.

IPL Lazer Markaları

En çok tercih edilen IPL lazer cihazı seçenekleri arasında Fakir ve Braun tarafından tasarlanan ve her biri yüksek teknolojik özellikleriyle kullanıcıların yaşamını kolaylaştıran seçenekler de yer alıyor. Philips BRI950/00 Lumea Prestige Vücut Yüz Başlığı ve IPL Tüy Alma Cihazı modeli, nokta atışı işlemleri sayesinde tüy köklerini zayıflatıyor ve tüylerin yeniden uzamasını engelliyor. Hızlı kaydırma fonksiyonu sayesinde epilasyon sürenizi kısaltan ve size zaman kazandıran ürün, en kısa sürede tamamlanan işlemlerde bile maksimum performans gösterebiliyor. Braun Silk Expert Pro5 PL5237 Yeni Nesil Kablolu IPL 400.000 Işık Atımı Lazer Epilasyon ve bir üst sürümü olan Braun Silk Expert Pro 5 yeni nesil IPL cihazı seçenekleri de kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor. Silk Expert Pro 3 IPL cihazı, SensoAdapt teknolojisi sayesinde farklı cilt tiplerine kolayca uyum gösterebilirken Braun Silk Expert Pro 5 IPL cihazı ise 10 farklı kademede işlem uygulayabilmesiyle epilasyon kalitenizi kusursuz bir hâle getiriyor. Siz de IPL teknolojisiyle tanışmak ve birbirinden kaliteli cihazlarla istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kullanmak isterseniz, Teknosa tarafından size sunulan IPL cihazı modellerine göz atabilir ve kişisel bakım kalitenizi zirveye çıkarabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.