Hoover Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Hoover HLE C10DG-17 10 KG Kurutma Makinesi
5.0 (1 Değerlendirme)

Hoover HLE C10DG-17 10 KG Kurutma Makinesi

10.499 TL
Hoover NDPH11A2TCBEXS-17 11 KG Wi Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Hoover NDPH11A2TCBEXS-17 11 KG Wi Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

15.999 TL
Hoover HLE H9A2DCER-17 9 KG WiFi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Hoover HLE H9A2DCER-17 9 KG WiFi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

14.499 TL
Hoover HLE C9LG-17 9 KG NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi

Hoover HLE C9LG-17 9 KG NFC Bağlantılı Kurutma Makinesi

10.298 TL
Hoover Hle H9A2TE 17 9 kg Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
5.0 (2 Değerlendirme)

Hoover Hle H9A2TE 17 9 kg Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

12.999 TL
Hoover Ndpeh 10A2TCBEXSS 10 kg Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
1.0 (1 Değerlendirme)

Hoover Ndpeh 10A2TCBEXSS 10 kg Wi-Fi Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi

16.999 TL
Hoover Hl C9lg-17 9 KG Kurutma Makinesi

Hoover Hl C9lg-17 9 KG Kurutma Makinesi

9.999 TL
Hoover Ndeh 9A2TCBEXS-17 9 KG Kurutma Makinesi

Hoover Ndeh 9A2TCBEXS-17 9 KG Kurutma Makinesi

14.995 TL

Kurutma makineleri, modern yaşam alanlarının vazgeçilmez ev eşyalarından biridir. Kolay ve pratik bir kullanıma sahip Hoover kurutma makineleri, ev içerisinde hayatınızı kolaylaştırarak zamandan tasarruf etmenize katkı sağlar. Sevdiğiniz kıyafetlerin renk solması ya da şeklinin bozulması gibi sorunlarla karşılaşmadan güvenli bir şekilde kurumasına imkan sunar. Evinizde çamaşırlarınızı kurutmak için ekonomik ve enerji tasarruflu bu makineleri tercih edebilir, yaşam alanınızdaki konforu üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Hoover Kurutma Makinesi Modelleri

Hoover kurutma makineleri, birçok farklı model ve tasarımla karşınıza çıkar. Yenilikçi anlayışıyla tasarladığı modellerde ergonomik ve fonksiyonel detaylar bulunduran Hoover, kullanıcılarından tam puan almayı başarır. Digital kullanım kolaylığı, programlama seçeneğinin fazlalığı, dokunmatik panel gibi özelliklere sahip modelleriyle maksimum performans sergiler. Sessiz çalışan tambur özelliği ve titreşim önleyici yan duvarlar ile kullanım konforu sağlar. Makinenizin minimum seviyede olan ses seviyesi, günün geç saatlerinde ya da çocuklarınız uyuduğu zaman çalıştırma imkanı tanır.

Makineler askı, ütü, dolap ve ekstra kuru olmak üzere dört farklı kurutma seçeneğine sahip olup ihtiyacınız doğrultusunda her türlü kumaşa özgü seçim imkanı sunar. Yıkanan çamaşır yoğunluğuna uygun olarak 8,9,10 ve 11 kg kapasiteye sahip modelleri ile ailenizdeki kişi sayısına göre bir seçim yapmanız mümkün olur. Çekirdek aileye sahipseniz küçük hacimli modelleri, kalabalık bir aile iseniz geniş hacimli modelleri tercih edebilirsiniz.

Hoover Kurutma Makinesi Özellikleri

Çamaşırlarınızı ev içerisinde kurutmanız nem ve rutubetin artmasına neden olurken balkona asılan çamaşırlarda ise toz, polen, is, koku ve yağış gibi dış etkenlere maruz kalma durumu ortaya çıkabilir. Hoover kurutma makineleri, tüm bu olumsuzlukların önüne geçerek size çamaşırlarınızı sağlıklı ve hijyenik bir şekilde kurutma avantajı sağlar.

Hoover kurutma makinesi modelleri, sunduğu özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Her ihtiyaca hitap eden farklı kilo kapasitesine sahip modelleri bulunur. All in one teknolojisi ile farklı kumaş türleri bir arada özenle kururken, Wollmark teknolojisi ile yün ve kaşmir gibi narin çamaşırların dokusu ilk günkü gibi görünür. Patentli aquavision teknolojisi ile kurutma makinenizdeki su seviyesini görebilir, su tankını kolayca taşıyabilir ve saf suyu yeniden kullanabilirsiniz.

Makinenin özel anti-alerji programı, ana alerjenlerin azalmasına yardımcı olarak sağlıklı ve hijyenik bir kurutma yapmanızı sağlar. Kırışıklık önleme seçeneği ile kıyafetlerinizi ütü yapmadan kullanım imkanı sunar. Makinenin sahip olduğu özel geliştirilmiş ayakkabı kurutma aparatı ile de ayakkabılarınızı hızlı ve pratik bir şekilde kurutabilirsiniz.

Gün içerisinde istediğiniz saatte kullanacağınız makinenizi dilerseniz siz evde yokken de gecikmeli başlatma seçeneği ile çalıştırabilir, eve döndüğünüzde çamaşırlarınızı kuru ve ütüye hazır bir şekilde bulabilirsiniz. Wi-Fi & Bluetooth teknolojisi ile en değerli kıyafetlerinizi istediğiniz zaman kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz.

Hoover Kurutma Makinesi Fiyatları

Hoover, A++ enerji verimlilik sınıfına sahip ürün seçenekleriyle çevre ve bütçe dostudur. Hoover kurutma makinesi fiyatları kullanan kişi kapasitesine, program seçeneklerine ve ürünün özelliklerine göre farklılık gösterir. Her bütçeye uygun tasarımlarıyla kullanıcıları memnun eden Hoover, zamanı ve zahmeti minimum seviyeye indirerek yaşam konforunu üst seviyeye çıkarır. Çamaşır dağınıklığına son veren ekonomik ve pratik bir seçenek olan bu ürünlerden bütçenize uygun modeli seçebilirsiniz.

Hoover Çamaşır Kurutma Makinesi Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Kurutma makinesinin özelliklerinden etkili bir şekilde yararlanmak isterseniz alırken bazı detaylara dikkat ederek aradığınız nitelikteki ürünü seçebilirsiniz. Çamaşır kurutma makinesi seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken ilk detay, alacağınız ürünün ihtiyacınızı karşılamada yeterli olup olmadığıdır. Makineyi kullanan kişi sayısını dikkate alarak farklı kilo kapasitesine sahip modellerden birini seçebilirsiniz. Makinenin sahip olduğu program seçeneklerinin yeterliliği de dikkate alınmalıdır. Kumaş tipine uygun kurutma seçeneklerine sahip modeller, kıyafetlerinizin yıpranmasını engelleyerek kullanım konforu sunar.

Makinenizi alırken banyonuzda sahip olduğunuz alan da önem arz eder. Uygun boyuta sahip ürünü seçerek banyonuzda ferah bir görünüm elde edebilirsiniz. Banyonuzda yeterli alana sahip değilseniz çamaşır makinenizin üzerine bir aparat koyarak kurutma makinenizi üzerine yerleştirebilirsiniz. Böylece ıslak çamaşırlarınızı rahat bir şekilde kurutma makinesine yerleştirerek pratik kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. Makinenizi seçerken A++ verimli enerji sınıfı ürünleri tercih ederek doğaya katkı sağlayabilir, az enerji harcayarak tasarruf edebilirsiniz.

Hoover Kurutma Makinesi Nasıl Çalışır?

Kurutma makinesinin tambur adı verilen haznesindeki deliklerden sıcak hava verilerek kıyafetlerin eşit bir şekilde kuruması sağlanır. Minimum enerji harcayarak çalışan kurutma makinesi, nemin kıyafetlerden buharlaşmasını sağlayarak istenilen beklentiye yanıt verir. Pamuk, kotlar, ekstra hijyen, gömlekler, narin bakım, sentetik, hassas, anti alerji, yünlü, spor ayakkabı, fitness bakımı gibi birçok farklı programa sahip makinede kurutmak istediğiniz çamaşırların türüne göre bir seçim yapabilir ve makinenizi çalıştırabilirsiniz.

Hoover Kurutma Makinesi Nasıl Temizlenmeli?

Çamaşırlarınızın kurutma işlemi bittikten sonra düzenli olarak filtre temizliğini yapabilirsiniz. Makine kurutma esnasında ortaya çıkan yün, pamuk, tüy, kıl gibi partikülleri filtreler. Her kullanımdan sonra bu filtrelerin temizliği son derece önem arz eder. Filtrelerin tıkanması fazla enerji tüketimine ve kurutma süresinde uzamaya neden olur. Filtreyi elektrik süpürgesi ya da nemli bir bez yardımı ile temizleyebilirsiniz. Filtrede fazla partikül biriktiğinde ise yerinden çıkararak ılık su ile yıkayarak temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yıkanılan filtreyi kuruduktan sonra kullanma talimatına uygun olarak yerine yerleştirebilirsiniz.

Siz de yeni bir kurutma makinesi almayı düşünüyorsanız üstün kalite ve performans sunan Hoover kurutma makinesi modellerini inceleyebilir, size en uygun ürünü hemen sepete ekleyebilirsiniz. Çamaşırlarınızı zahmetsizce kurutarak avantajlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.