Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Grundig GPWM 91623 9 KG 1000 DV Beyaz Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

Grundig GPWM 91623 9 KG 1000 DV Beyaz Çamaşır Makinesi

19.199 TL
Grundig GPWM 102643 10 KG 1200 DV Beyaz Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

Grundig GPWM 102643 10 KG 1200 DV Beyaz Çamaşır Makinesi

17.999 TL
Grundig GPWM 92644 MG 9 KG 1200 DV Gri Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

Grundig GPWM 92644 MG 9 KG 1200 DV Gri Çamaşır Makinesi

17.799 TL
Grundig GPWM 92855 9 KG 1200 DV Beyaz Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

Grundig GPWM 92855 9 KG 1200 DV Beyaz Çamaşır Makinesi

23.199 TL
Grundig GPWM 91633 9 KG 1200 DV Beyaz Çamaşır Makinesi
5.0 (1 Değerlendirme)

Grundig GPWM 91633 9 KG 1200 DV Beyaz Çamaşır Makinesi

%13
21.500 TL
18.598 TL

Grundig Çamaşır Makinesi

Bir Alman markası olan Grundig, beyaz eşya sektöründe oldukça adını duyurmuştur. Özellikle birbirinden farklı özelliklere sahip çamaşır makinesi modelleri ile tüketicilerin farklı ihtiyaçlarına da yanıt olmuştur. Ayrıca çevre dostu özelliği sayesinde de beğeni toplar. Her eve ve aileye uygun kapasitelere sahip olan çamaşır makineleri, yıkama alanında hijyenden de ödün vermez. 24 farklı özel leke testinden geçen Grundig çamaşır makine modelleri; özellikle çıkması zor olan çimen, kırmızı şarap ve makyaj lekelerinde yüksek performans gösterir. Bunun yanı sıra elde yıkama, yüksek hassasiyet ve yünlü gibi modları sayesinde de kıyafetlerinizi zarar görmeden yıkamanıza olanak tanır. Aynı zamanda yine Grundig markasına ait olan kurutma makineleri de evde çamaşır kurutma derdini ortadan kaldırır. Hem fazla enerjiye hem de evde ekstra yere mal olan çamaşır kurutma işlemi, Grundig kurutma makineleri sayesinde kolay ve pratik bir hale gelir. Islak çamaşırların ev içerisinde nem dengesini bozması, sağlıksız bir ortam yaratır. Kıyafet tiplerine özel programları bulunan Grundig çamaşır kurutma makineleri düşük enerjide çalışabilmesinden dolayı da tüketici ve çevre dostudur. Bunların yanı sıra şık tasarımlara ve renk seçeneklerine sahip olan Grundig kurutma makinesi modelleri, dokunmatik kontrol paneli ile kullanıcılarına kolaylık sağlar. Grundig A sınıfı çamaşır ve kurutma makinesi modelleri arasından ailenize ve evinize en uygun olanlarına Teknosa ayrıcalığı ile ulaşabilirsiniz.

Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Modelleri Nelerdir?

Grundig çamaşır kurutma makinesi modelleri ile tüketicilere kolaylık sağlar. Markanın en çok tercih edilen modeli GPDH 9644 Kurutma Makinesi, kırışıklık önleme özelliği sayesinde kıyafetlerinizi ütüsüz bir şekilde kullanmanızı sağlar. Bunun yanı sıra 15 ayrı kurutma programına sahip olan model, Heat Pump teknolojisi sayesinde çok az enerji tüketerek kurutma işlemini gerçekleştirir. Ayrıca cihazın akıllı sensörleri sayesinde seçtiğiniz programı; çamaşırın tipine, miktarına ve nem seviyesine göre optimize eder. Markanın diğer bir tercih edilen çamaşır kurutma makinesi ise GDH 80 Y kurutmalı çamaşır makinesi 8 kiloluk kapasitesi sayesinde kalabalık olmayan evlerin ilk tercihlerinden biridir. Kurutma işlemi sonrasında 2 saat boyunca periyodik olarak kırışık önleme özelliği devreye girer. Bu sayede makineden çıkan ürünlerinizi anında giyebilir ya da kullanabilirsiniz. Aynı zamanda diğer modellerde olduğu gibi az enerji ile çalışırken, 16 farklı programı sayesinde de kıyafetlerinize özel kurutma işlemi yapar. Grundig kurutma makinesi 9 kg modelleri arasında en çok tercih edilenler ise GPDH 9634 ve GPDH 9854'dür. Her iki modelde de hassas kurutma, havalandırma ve düzleştirme özellikleri mevcuttur. Yoğuşmalı ve ısı pompalı özelliği ile çamaşırlarınızı kısa sürede kuruturlar.

Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Ne Kadar Elektrik Yakar?

Az enerji harcayan Grundig çamaşır kurutma makineleri, enerjiden %40 tasarruf sağlar. Bu sayede hem bütçe hem de çevre dostu olmasından dolayı birçok tüketici tarafından takdir görür. Aynı zamanda Grundig kurutma makinesi 8 kg modelleri de dahil tüm çamaşır kurutma makinelerinde 14 ya da üzeri programlama özelliği bulunur. Bu sayede çamaşırlarınızı en doğru programda kurutarak, en kısa sürede işlemini bitirebilir. Kısa sürede işlemini bitiren kurutma makineleri hem zamandan hem de enerjiden ekstra verim sağlar. Isı pompalayarak kurutma işlemi gerçekleştiren Grundig çamaşır kurutma makineleri, bu teknolojisinden dolayı makinedeki havayı her seferinde yeniden ısıtmak zorunda kalmaz. Hava kapalı bir sisteme hapsedilerek, tekrar kullanılır. Böylelikle çok daha az enerji tüketerek kurutma işlemi gerçekleştirilir. Grundig çamaşır kurutma makineleri enerji tasarrufu özelliğinin yanı sıra tüketicilere birçok avantaj da sağlar. 8, 9 ve 10 kiloluk seçenekleri ile ergonomik bir yapıya sahiptir. Böylelikle her aileye ve eve hitap eder. Aynı zamanda özel aparatı sayesinde Grundig çamaşır makineleri ile birleştirerek, ekstra yer kaplama derdinden kurtulmak da mümkündür. Aynı zamanda kurutma makinesinin yüksek sesinden rahatsız olanlar için de sessiz çalışma özelliğine sahip modeller mevcuttur. Dijital ekranları sayesinde kolaylıkla program ayarı yapılır. Problemler için güvenlik önlemlerine sahiptir. Bu problemler karşısında kendini durduğundan dolayı hem elektriksel hem de çevresel sorunları önler. Yüksek enerji tasarrufunun yanı sıra daha birçok avantajlı özelliklerden yararlanmak için Grundig çamaşır kurutma makinelerini inceleyebilirsiniz.

Grundig Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatları Nelerdir?

Grundig çamaşır kurutma makinesi fiyatları seçeceğiniz modele, kapasiteye ve program sayısına göre farklılık göstermektedir. Kullandığınızdan daha büyük kapasitesi bulunan ve kullanmadığınız programlara sahip cihazı almak gereksiz yere fazla para vermenize sebep olabilir. Bundan dolayı Grundig çamaşır kurutma makinesi seçim aşaması büyük bir önem taşımaktadır. Çamaşır kurutma makinesi modellerini incelerken, hangi programlara ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gereklidir. Aynı zamanda evde kaç kişi yaşadığınız ve ne kadar çok çamaşır yıkadığınız da kazan boyutu seçmek için önemlidir. Özellikle kalabalık aileler için Grundig 10 kg çamaşır kurutma makinesi önerilirken, çekirdek ve ya da tek kişilik evler için 5-6 kg veya 7 kg kazana sahip olanlar tercih edilir. Bu etkenleri göz önüne bulundurarak kendinize uygun bir model seçebilirsiniz. Aynı zamanda internet üzerinden modeller arası karşılaşma yaparak ya da kullanıcı yorumlarını okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Her bütçeye uygun yararlı özelliklere sahip Grundig çamaşır kurutma makinelerine sahip olmak için Teknosa'nın avantajlı fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.