Espresso ve Cappuccino Makinesi Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Espresso, koyu kavrulmuş ve ideal seviyede ince çekilmiş İtalyan kültürüne özgü bir kahve türüdür. Bu özel kahve, özel bir pişirme metodu ile hazırlanır. Güne daha enerjik ve zinde başlamak, yoğun bir günde kısa bir dinlenme molası vermek ya da günün herhangi bir saatinde yoğun lezzette sert bir kahve içmek isteyenler için üretilen ve Teknosa'da beğeninize sunulan espresso ve cappuccino kahve makineleri sadece bir tuşa basarak sizin için mükemmel kahve çeşitlerini kısa sürede ve tam kıvamında hazırlar. Pek çok fonksiyonla donatılan Espresso ve cappuccino makinesi modelleri, modern tasarımları ve kompakt boyutları ile mutfağınızda çok yer işgal etmez, şık görünümleri ile mutfağınıza yakışır ve istediğiniz her an kahve içme keyfi sunar. Üstelik bu kahve makineleri arasında diğer kahve türlerini de kolayca yapabilen modeller bulabilirsiniz.

Espresso Kahve Makinesi

Espresso makinesi modelleri arasında yer alan ve Nespresso'nun en ufak kahve makinesi olan Nespresso Essenza Mini C30 kapsüllü siyah kahve makinesi, teknolojiden ödün vermeyen özellikleri ve kompakt tasarımı ile karşınıza çıkar. Ultra kompakt boyutlarda üretilen makine, aynı zamanda yalnızca 2,3 kg gelen ultra hafif tasarımı ile taşıma noktasında da size kolaylık sağlar. Espresso ve lungo yapmak için 2 adet programlanabilir düğmesi bulunan cihaz, 3 dakika sonra düşük enerji tüketimine, 9 dakika sonra ise otomatik kapanmaya geçer. Sezgisel ve pratik kullanıma sahip kahve makinesi, otomatik akış kontrolü ve latte macchiato için ayarlanabilir fincan desteği sağlar. Cihazın kullanılmış kapsül hazne kapasitesi 6 kapsüldür. Çıkarılabilir su haznesi kapasitesi ise 0.6 lt'dir.

Tam otomatik kahve makinesi Melitta Latte Select Tam Otomatik Kahve Makinesi, önceden tanımlı 10 adet kahve spesiyalitesi sunar ve tek bir tuş ile bu spesiyalitelere kolayca ulaşmanızı sağlar. Cihaz sadece kahve yapmakla kalmaz, dilerseniz köpürtülmüş süt ya da sıcak su hazırlayabilir. 10 adet kahve tarifi sunan makine ile yalnızca bir tuşa basarak dört klasik kahveden birini seçebilir veya 6 farklı kahve tarifinden birini yapabilirsiniz. En iyi aroma sistemi (Best Aroma System), çekirdekten fincana prensibi ile kahve yapılırken sadece gerekli miktarda kahve çekirdeğinin taze öğütülmesini ve hemen kullanılmasını sağlar. A.E.S yani ön pişirme ile aroma çıkarma işlemi ise kahvenizin lezzetinin mükemmel bir şekilde gelişmesini sağlar. Bu makinenin yalıtımlı aromasafe kapağı ile kahve çekirdeğindeki taze aroma uzun süre korunur. Çift fincan modu ile aynı anda iki fincan kahve pişirebilir ya da iki fincanlık kahveyi tek fincana yapabilirsiniz. Çıkarılabilir ve yıkanabilir süt haznesini basit bir şekilde yerinden çıkarabilir ve buzdolabına koyabilirsiniz. Harici süt aparatı kahve sisteminden ayrı olduğu için hemen çıkarılabilir ve temizlenebilir. Bu modern makinenin, One-Touch yani tek dokunuşla çalışma özelliği sayesinde ön programlı espresso ya da café crème yapabilirsiniz. Sessiz çalışan öğütücünün TFT renkli ekranından süreci takip edebilirsiniz. Otomatik temizleme ve kireç çözme programı sayesinde makineniz kireçten arınır ve korunur.

Delonghi ETAM29.660.SB Autentica Full Otomatik Kahve Makinesi, espresso, cappuccino, caffe latte ve sevdiğiniz diğer kahve çeşitlerinin yapımına uygun bir tasarıma sahiptir. 1450 W güçle çalışan ve Patentli De'Longhi cappuccino sistemiyle üretilen otomatik kahve makinesinde hem öğütülmüş kahve hem de kahve çekirdeği kullanılabilir. Ayarlanabilir kahve öğütücüsü sayesinde kahvenizi istediğiniz incelikte öğüten bu sessiz kahve makinesi, pişirme sırasında kahve miktarının yanı sıra kahve sertliğini de ayarlayabilir. Farklı fincan boyları için ayarlanabilir özel bir musluğa sahip olan cihaz, üst tarafta yer alan fincan ısıtıcısı sayesinde kahvenizi sıcak sıcak içmeniz için fincanı ısıtır. Aroma koruyucu kapak kahvenizin gerçek aromasını kaybetmemesini ve orjinal lezzet ve tazelikte kahve içebilmenizi sağlar. Buhar ve kahve termostatının yanı sıra elektronik ısı koruyucusu sayesinde güvenli bir kullanım sunan espresso kahve makinesi Delonghi Magnifica'nın 1.8 litrelik haznesi kolay çıkarılabilir, doldurulabilir ve temizlenebilir özelliktedir. Bu makine ile aynı anda 2 fincan kahve pişirebilirsiniz. Cihaz; 15 bar basınç gücü, damlama emniyeti, su filtre sistemi, su seviyesi göstergesi ve süt köpürtücü özelliklerine sahiptir. Delonghi espresso cappucino kahve makineleri ile en sevdiğinizi kahve çeşidi saniyeler içinde hazır olur. Otomatik durulama ve kireç arındırma sistemi ile makineniz kireçten korunur.

Cappuccino Makinesi

Cappuccino makinesi modelleri yalnızca cappucino yapmakla kalmaz diğer kahve türlerini de pişirebileceğiniz bir tasarım sunar. Bunlardan biri de espresso ve latte macchiato gibi içecekler hazırlayabileceğiniz yüksek kaliteli seramik öğütücü Siemens TI353204RW EQ3 1300W tam otomatik şampanya kahve makinesi modelidir. Cihaz, Coffee Direct özelliği ile dilediğiniz kahveyi seçme ve tek tuşla otomatik köpürtme sağlar. 1300 W güç ile çalışan ürün, Aroma System teknolojisi ile optimum hazırlama ve olağanüstü tatlar sunar. Milk Perfect sistemi ile mükemmel köpük sağlarken su filtresi ile kahvenin lezzetini garantiler. Cihaz; maksimum 15 cm yüksekliğe kadar ayarlanabilir kahve çıkışı, 1.4 litrelik su tankı, seramik kahve öğütücü, kolay açılır ön kapak, sıcak su/süt/süt köpüğü hazırlama, 45 saniyede ilk fincan,15 bar basınç, özel aroma koruyan çekirdek haznesi ve ayarlanabilir çekirdek öğütme inceliği özelliklerine sahiptir. Makine, çıkarılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir parçaları sayesinde son derece pratik bir kullanım sunar.

Espresso, sade kahve veya cappuccino gibi çeşitli aromatik lezzette kahveler hazırlayan Philips EP2231/40 Full otomatik espresso makinesi yüksek hızda LatteGo sistemine sahiptir ve kahvenize yumuşak süt köpüğü eklemenizi sağlar. Aroma koruyucu özelliği ile kahve çekirdeklerini uzun süre taze tutar. Espresso cappuccino makinesi My Coffee Choice fonksiyonu ile aromanın sertliğini ve kahvenin miktarını ayarlamanızı sağlar.Tamamen çıkarılabilir kahve demleme parçaları sayesinde kolay temizlenir. Uzun ömürlü seramik öğütücüler, 20.000 fincan yüksek kaliteli kahve içme keyfi sunar. AquaClean teknolojisi sayesinde kireç temizleme derdi olmadan 5000 bardağa kadar kahve demleyebilirsiniz. Sezgisel dokunmatik ekran sayesinde kahvenizi pratik bir şekilde seçebilirsiniz. Her fincanda mükemmel aroma ve krema sunan makinenin 12 aşamalı öğütücü seviyeleri sayesinde damak zevkinize uygun tatlar yakalayabilirsiniz.

Harika lezzette espressolar, cappuccinolar ve latte macchiatolar hazırlayabileceğiniz Electrolux EasyPresso Serisi EEA111 kahve makinesi ile hızlı ve pratik hazırlanan orijinal espresso kahvenin tadını çıkarabilirsiniz. Ürün, EasyPresso özelliği ile espressoyu ve sütlü içeceklerinizi ev konforunda yapmanın rahatlığını sunar. Cihaz; entegre süt köpürtücüsü, çıkarılabilir 1,25 litrelik su tankı, damlama tepsisi, süt köpürtücü buhar başlığı, otomatik kapanma ve iki taraflı su seviye göstergesi gibi pek çok özellikle donatılmıştır.

Espresso Makinesi Fiyatları

Espresso makineleri, sahip olduğu özelliklerle doğru orantılı olarak farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. Daha fazla fonksiyon içeren yüksek kapasiteli makineler üst segmentte yer alırken daha sade ve kompakt tasarımlı makineler daha uygun fiyatlardan alıcı bulur. Tüm espresso ve cappuccino makinesi modelleri Teknosa aracılığı ile sizlerle buluşuyor. Siz de Teknosa güvencesi ile beğendiğiniz espresso makinesi modeline kolayca sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.