Ekmek Kızartma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Mutfakların vazgeçilmez ekipmanlarından biri olan ekmek kızartma makineleri, kahvaltıdan aldığınız keyfi daha da artırmak amacıyla tasarlanıyor. Farklı teknik özellikleri ve şık tasarımlarıyla kullanıcıların beğenisini kazanan ürün grubu, birçok farklı markanın çeşitli seriler içerisindeki cihazlarıyla elektrikli mutfak ev araç gereçleri sektöründe önemli bir yer teşkil ediyor.

Üst seviye motor performansına ve kullanıcı deneyimini işlevsel kılan farklı nitelikteki fonksiyonlara sahip olan ekmek kızartma makinesi modelleri, kolayca temizlenebiliyor ve güvenilir bir kızartma işlemi sunuyor. Damak tadınıza göre seçim yapabilmenizi sağlayan ısıtma derecelerini de bünyesinde barındıran ekmek kızartma makinesi çeşitleri, farklı büyüklükteki ekmekleri aynı anda kızartabiliyor.

Son derece pratik ve zamandan tasarruf ettiren bir yaklaşıma sahip olan ekmek kızartma makineleri, günlük yaşamın yoğunluğunun kahvaltı keyfinizi bölmesine izin vermiyor. Günün en önemli öğünün en doyurucu şekilde almanıza katkıda bulunan cihazlar, ekmeklerin yanı sıra börek, poğaça, sandviç ve simit gibi yiyecekleri hem ısıtmanız hem de kızartmanız için de ideal.

Ekmek Kızartma Makinesi Markaları

Ekmek kızartma makineleri piyasada yer alan birçok farklı marka tarafından üretiliyor. Ekmek kızartma makinesi markaları içerisinde Tefal, Arzum ve Philips kullanıcıların beğenisine sunduğu işlevsel modellerle verimli bir kızartma işlemi ortaya koymayı başarıyor. Yüksek motor gücünü enerji tasarrufu sağlayan cihaz yapısıyla bir araya getiren markalar, otomatik kapanma korunması gibi özellikleriyle de evinizdeki tüm bireylerin güvenliğini düşünüyor.

Ürün grubunun sektördeki öncü markalarının tasarladığı çeşitli ekmek kızartma makinesi modelleri bulunuyor. Çeşitli teknik özellikleri ergonomik kullanım avantajıyla tek potada eritmeyi başaran ürünler, üretim materyalleri itibarıyla da uzun ömürlü kullanıcı deneyimi ortaya koyuyor. Mutfaklarınızdan hiç eksik etmek istemeyeceğiniz, hayatı kolaylaştıran ekmek kızartma makineleri Teknosa'da sizleri bekliyor.

Ekmek Kızartma Makinesi Modelleri

Lezzetli ve doyurucu kahvaltı sofralarının demirbaşı konumundaki ekmek kızartma makinelerinin özellikleri modelden modele değişkenlik gösteriyor. Aynı marka tarafından üretilse bile farklı seriler içerisinde yer alan modeller, bazı fonksiyonlar açısından farklı kullanıcı gereksinimlerine hitap ediyor. Öte yandan aynı serideki modeller arasındaki ufak değişiklikler de cihazların teknik özelliklerini ve ergonomik kullanımını çeşitlendiriyor.

Philips Ekmek Kızartma Makinesi HD/258190 buz çözme fonksiyonuyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Tek seferde ekmeklerinizi yeniden ısıtmanıza veya buzunu çözmenize imkân tanıyan cihaz, damak zevkinize uygun olarak kullanabileceğiniz sekiz farklı kızartma derecesine de sahip. Kızartma işlemini istediğiniz an durdurabilmeniz için iptal düğmesini de bünyesinde barındıran ürün, farklı büyüklükteki ekmekler için ayarlanabilir iki büyük ekmek yuvasıyla da tüm ailenizin ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Yine Philips'in ürettiği ve Daily Collection serisinde bulunan HD2590/90 Ekmek Kızartma Makinesi Siyah ve HD/258190 yalıtımlı tasarımları sayesinde ısıyı iletmeyerek yanık riskini hem siz hem de sevdikleriniz için ortadan kaldırıyor. Küçük parçaları güvenle çıkarmanız için yüksek kaldırma koluna da sahip olan makineler, yeniden ısıtma moduyla önceden kızartılmış ekmeklerinizi de ısıtıyor.

Tefal marka ekmek kızartma makineleri de yüksek kızartma gücü ve işlevsel özellikleriyle büyük rağbet görüyor. Tefal TT330D11 Ultra Mini Gri Ekmek Kızartma Makinesi ergonomik tasarımı ve 700 W motor gücüyle kullanıcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor. Ayrıca markanın elektrikli ev araç gereçleri konusunda sahip olduğu inovasyon ve Ar-Ge odaklı çalışmaları oldukça başarılı şekilde yansıtıyor.

Ekmek Kızartma Makinesi Fiyatları

Ekmek kızartma makinesi fiyatları çeşitli etkenler göz önünde bulundurularak belirleniyor. Fiyat aralıkları markadan markaya değişebildiği gibi, markanın farklı ve seri modellerinde de ücretlendirme politikası çeşitlilik kazanabiliyor. Cihazların sahip olduğu teknik özellikler, ekstra fonksiyonlar, üretim materyalleri ve ergonomik kullanıma yönelik tasarım detayları fiyat farklılıkları oluşmasına neden oluyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.