DVD ve Blu-Ray Oynatıcı Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

DVD ve Blu-Ray Oynatıcı

Gelişen teknoloji ile unutmak istenilmeyen anılar kolayca kaydedilebilir hale geldi. Kaydedilen bu anılar, yüksek hafızalı DVD ‘lere kaydediliyor. Kaydedilen anılar, filmler ve daha fazlasını gerçekmiş gibi, olduğu gibi de izlemek; görmek ve duymak herkesin en doğal hakkı. Bu da kaliteli DVD playerler sayesinde mümkün. Neyse ki artık teknolojinin gelişmesiyle beraber onlarca marka DVD oynatıcı var. İhtiyaca göre ve en önemlisi bütçeye göre en uygun DVD oynatıcıyı alınabiliyor. Teknosa.com ‘da ve Teknosa mağazalarındaki onlarca çeşit, model ve marka içinden işinize en çok yarayan DVD playeri seçebilirsiniz. DVD oynatıcılar artık hemen hemen her evin salonunda televizyonun yanındaki yerini almış durumda. Çağın beraberinde getirdikleri ile DVD player da bir ihtiyaca dönüşmüş durumda. En güzel anılar; düğünler, sünnet düğünleri, çocukların ilkokuldaki gösterileri televizyonda, dev ekranda izlemek istenir. O unutulmak istenmeyen güzel zamanların yeniden yaşatılması ve aynı duyguların yeniden hissettirilmesi beklenir DVD player'den. DVD oynatıcı satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı özellikler vardır. Görüntü kalitesinin, ses kalitesinin yüksek olması ile o güzel zamanlara geri dönmek, aynı veya benzer duyguları yeniden yaşamak gerçekçi bir hal alır. DVD playerin televizyonla da uyumlu olması oldukça önemlidir. Aynı zamanda satın alacağınız DVD playerin yalnızca DVD ile VCD ve SVCD ile de tam uyumlu olması kullanışlılığı açısından oldukça önemlidir. Bu sayede tek bir DVD oynatıcı ile birçok işinizi görmeniz mümkün. İstediğiniz her özellikteki DVD oynatıcıları da Teknosa'da rahatlıkla bulabilirsiniz. Satın alınmak istenen DVD oynatıcı aynı zamanda zarif ve şık bir görüntüye sahip olmalı çünkü büyük bir ihtimalle salonda, en çok kullanılan yerde, televizyonun altında yerini alacak. DVD playerın görüntü kirliliği oluşturmasından ziyade şık bir görüntü vermesi oldukça önemlidir. Bu sayede hem göz zevkiniz hem de evinizin güzelliğine ve şıklığına şıklık katmış olursunuz. Bir DVD playerdan beklentiniz en güzel anılarınızı yeniden yaşatmasının yanında evinize güzellik katması olacaktır tabi ki. Aynı zamanda DVD oynatıcıda ebeveyn kontrolü olması da oldukça önemlidir. Küçük çocukları olan aileler DVD oynatıcılarının başlarına değişik olaylar geldiğini de görmüşlerdir ne yazık ki. İçerisinde hoparlör ve amfisi olması da DVD playerın tercih sebebidir. Daha kalabalık ortamlarda bunun faydası görülür. Ailece oturup izlemek istediğimizde ses sistemi de işimizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. USB ve SD kart okuyucu da DVD playerda önemli bir detaydır. Sonuçta artık değişen dünya ile birlikte elektronik ortam da değişti ve DVD'lerin yanı sıra USB ve SD kartlar da hayatın orta yerinde yerini aldı. Aradığınız ve ihtiyacınız olan tüm DVD oynatıcı modelleri, kolaylıkla karşılaştırma yapma imkânı ile Teknosa.com ‘da ve tüm Teknosa mağazalarında sizi bekliyor.

En çok tercih edilen DVD oynatıcı marka ve modelleri

Rekabet piyasasında pek çok farklı elektronik eşya firması var. Bunlardan hangisinin en çok tercih edildiği konusunda da ürünün kalitesi ve özelliklerinin önemi hiç kuşkusuz çok büyüktür. Pek çok DVD player markası ve DVD player modeli de var. Bunlardan hangisini tercih edeceğiniz tamamen DVD oynatıcıyı ne sıklıkla kullanacağınıza bağlı. Tabi ki yüksek çözünürlüklü, uzun ömürlü olması istenir. İşte bundan dolayı DVD player satın alırken de öncelikle buna dikkat edilmesi gerekir. En çok tercih edilen DVD player marka ve modelleri çeşitlilik gösterir. Sonny DVD Player ve Samsung DVD player başta olmak üzere pek çok marka ve model var. Kamosonic isimli bir markanın da son zamanlarda öne DVD player ile öne çıktığı görülüyor. Roadstar isimli bir marka da teknolojik marketlerde DVD player raflarında yerini almış durumda. Benzer şekilde Jameson isimli bir marka da teknoloji marketlerde DVD player raflarında bulunuyor. Piranha isimli bir markanın da DVD player ürettiğini görüyoruz. Denon isimli bir marka da mevcut. O halde özetle piyasada pek çok DVD player markasının olduğunu görülüyor. Sıralayacak olursak; Sonny DVD Player, Samsung DVD player, Komosonic DVD player, Roadstar DVD player, Jameson DVD player, Piranha DVD player ve daha pek çok marka ve modelin olduğunu görüyoruz. Aradığınız, ihtiyacınız olan tüm DVD player marka ve modelleri Teknosa.com veya tüm Teknosa mağazalarında çok yakınınızda. Yapmanız gereken Teknosa.com ‘u veya size en yakın Teknosa mağazasını ziyaret etmek.

DVD oynatıcı satın alırken hangi özelliklere dikkat edilmeli

DVD oynatıcı satın alırken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta vardır. Öncelikle Teknosa.com ‘u ziyaret etmenizi tavsiye ederiz bu sayede en çok ihtiyacınız olan ve bütçenize en uygun DVD çaları kolaylıkla satın alabilirsiniz. DVD çalar alırken öncelikle ihtiyacınızı karşılayıp karşılayamadığına bakmanız gerekir. Bahsedilen ihtiyaçlar tabi ki yüksek görüntü ve yüksek ses kalitesidir. Daha sonra satın alacağınız DVD çaların HDMI kablosu çıkışı olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Bu sayede işleriniz kolaylaşacaktır. DVD player satın alırken dikkat edilmesi gereken bir başka özellik ise FHD upscale özelliğinin olup olmadığıdır. DTS desteği de DVD çalarda bulunması beklenen özelliklerdendir. Ayrıca en basitinden USB üzerinden film ve müzik oynatma özelliği olup olmadığı da çok önemlidir. Sonuçta artık pek çok film ve müzik USB‘lerde kayıtlı. DVD oynatıcılarımızda MP3 oynatma özelliği de onların tercih edilme sebeplerinden birisidir. Herkesin o en çok hoşuna giden hızlı/yavaş oynatma özelliğinin olup olmaması da DVD playeri satın alınabilir yapan özelliklerinden birisi. Altyazı desteği ise bir DVD çaların olmazsa olmazıdır. Bir DVD oynatıcıda uzaktan kumada da ayrılmaz parçadır. DVD oynatıcının aynı zamanda VCD ve SVCD oynatma özelliklerinin olması, Xvid, AAC, WMA format desteğinin de olması tercih sebeplerindendir. Bunların yanı sıra estetik bir görüntüye sahip olmasının önemi zaten çok büyüktür. Çok yer kaplamamalı, zarif, ince ve şık bir görünüme sahip olmalıdır DVD player. Genel olarak siyah renk tercih edilse de gri gibi farklı renk ve modelleri teknoloji marketlerinde vardır. DVD oynatıcı satın alırken dikkat edilmesi gereken özellikleri toparlayacak olursak bunlar; HDMI çıkışı olması, FHD upscale özelliği, USB üzerinden film ve müzik oynatma özelliği, DTS desteği, MP3 oynatma özelliği, hızlı yavaş oynatma özelliği, altyazı desteği, uzaktan kumanda, DVD, VCD, SVCD oynatma, Xvid, AAC, WMA format desteği ve estetik bir görünüm olarak sıralanabilir. Aradığınız ve ihtiyacınız olan sayılan tüm bu özelliklere sahip DVD oynatıcılar ve çok daha fazlası Teknosa.com ‘da ve tüm Teknosa mağazalarında sizleri bekliyor.

Dvd player fiyatları

DVD oynatıcı fiyatları gelişen ve değişen teknoloji ile birlikte ve firmaların yaptıkları kampanyalarla birlikte sık sık değişmektedir. DVD player fiyatı ile ilgili net bir şey söylemek mümkün değildir. Farklı marka ve özelliklere göre DVD oynatıcı fiyatları değişiklik gösterir. DVD player satın alırken en önemli nokta tabi ki bütçemize uygun olup olmadığıdır. Size en uygun DVD çaları tüm markaları karşılaştırma imkânı ve daha fazlası ile Teknosa.com ‘da ve tüm Teknosa mağazalarında bulabilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.