Buharlı Ütü Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Gelişen teknolojiyle birlikte performans ve verimlilik açısından ileri seviyede bir kullanıcı deneyimi sunmayı başaran ütü modelleri, ev elektroniğindeki en önemli ürünler arasında yer alıyor. Birçok farklı ihtiyaca, farklı kullanıcı profillerine hitap ederek yanıt veren buharlı ütü çeşitlerini incelemeden önce ürün grubunun temel özelliklerine göz atmak gerekiyor.

Buharlı ütü, kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilen ve piyasada en çok bulunan ürünlerden biri. Ütünün rezistansının elektrik gücü sayesinde ısıtılması sonucu haznedeki suyun kıyafetlerin üzerine buhar olarak verilmesi prensibiyle çalışan cihazlar, kırışıklıkları giderme konusunda oldukça etkili. Buhar kumaştaki kırışıklığı açarak buruşuk kıyafetlerin kısa sürede ütülenmesini mümkün kılıyor. Söz konusu ürün grubunda buhar miktarının atması ütü süresinin azalması ve kırışıklıkların giderilmesi anlamına geliyor. Ayrıca buharlı ütülerde buhar çıkışının miktarı kumaş türüne göre ayarlanabiliyor.

Buharlı Ütü Markaları

Elektrikli ev aletleri sektöründeki birçok marka, çeşitli teknik özellikler ışığında buharlı ütü üretiyor. Philips, Arzum ve Tefal ise sektörün önde gelen buharlı ütü üreticileri arasında bulunuyor. Yine buharlı ütü Arçelik modelleri de kullanıcı deneyimine seviye atlatan yapısıyla sıkça tercih edilen ürün gruplarından biri.

Öte yandan buharlı ütü Tefal çeşitleri sahip olduğu geniş ürün gamı sayesinde bir buharlı ütüden bekleyeceğiniz her şeyi kolayca karşılıyor. Buharlı ütü tavsiye konusunda kullanıcıların en çok dikkatini çeken markalardan biri olan Tefal, yüksek seviyede performans sunan cihazlarıyla ev içerisindeki sağ kolunuz oluyor. Örneğin Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı 3200 Watt Buharlı Ütü hem şık tasarımı hem de yüksek buhar gücü sayesinde ütü yapmayı sizin için bir sorun olmaktan çıkarıyor. Yine aynı markanın ürettiği ve otomatik kapanma özelliğiyle oldukça güvenli bir ütü imkânı sunan Tefal FV5735E0 Easygliss Plus inatçı kırışıklıkları gidermek için sergilediği performansla hayatınızı kolaylaştırmada etkin bir rol oynuyor.

Ütü deneyimini iyileştirmede kireç sorununu ortadan kaldırmak da oldukça önemli. Zira kireç gerek cihaz performansını gerekse kıyafetlerin dokusunu olumsuz etkileyen unsurlar içerisinde yer alıyor. Tefal FV9785 Ultimate de kireç avcısı kimliğiyle biliniyor. Üstün buhar performansı sunmasının yanı sıra özel kireç toplayıcısı özelliğiyle de en zorlu ütülerin bile üstesinden gelmenize yardımcı olan cihaz uzun ömürlü kullanım avantajıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca Tefal FV9848 Ultimate Pure Kireç Avcısı da kireç odaklı ütü performansı sayesinde kıyafetler üzerindeki lekelere son vermenize katkı sağlıyor. Nitekim ürün şok buhar çıkışının yardımıyla da en zorlu kırışıklıkları tarihin tozlu sayfalarına göndermeyi başarıyor.

Tefal'in piyasaya sürdüğü modeller arasında yüksek ısı gücüne sahip cihazlar da büyük rağbet görüyor. Turbo Buhar özelliğiyle kumaşın derinliklerine inerek kırışıklıkları yok eden Tefal FV5696E1 3000 Watt Turbo Pro Anti-calc (+) Buharlı Ütü yüksek ısı kapasitesinin yarattığı faydayı temsil ediyor. Tıpkı Tefal gibi, buharlı ütü Fakir de farklı modellerle farklı kullanıcı gereksinimlerine hitap etmeyi başarıyor. Isı gücü, buhar kapasitesi ve fonksiyonel nitelikleriyle ütü deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan Fakir, elektronik ev araç gereçleri alanında sahip olduğu inovatif yaklaşımı buharlı ütülerle de yansıtıyor.

Buharlı Ütü Özellikleri

Tüm buharlı ütülerde performans ve verimlilik kıstasını yukarı çeken en önemli özellik ısı gücü. Isı gücüne bağlı olan buhar gücü de arttıkça cihazların kullanım esnasında ortaya koyduğu performans da önemli ölçüde ilerleme kaydediyor. Bu da aslında büyük bir meşgale olan ütü işini, farklı teknik özelliklerin önemli katkısıyla zaman alan bir sorun olmaktan çıkarıp daha kolay hâle getiriyor.

Buharlı ütülerin temel özelliklerinden biri de rahatça kayma performansı sunan tabanlarda kullanılan teknolojiler. Kumaşlar üzerindeki hareketi kolaylaştıran ve kıyafetlerinizi daha rahat ütülemenizi sağlayan taban yapıları, buharlı ütülerin performansını doğrudan etkiliyor. Tabanlarda paslanmaz çelik tercih edilmesi de cihazların kullanım ömrünü uzatıyor. Damlatmaz özelliğe sahip olan bazı buharlı ütü modelleri, işlem sırasında kumaşın üzerine su damlamasının ve leke oluşmasının önüne geçiyor. Şok buhar çıkışına ek olarak sürekli buhar gücü vermeye yarayan fonksiyonu da bünyesinde barındıran modeller, kırışıklıkların giderilmesi için stabil bir buhar kapasitesi ortaya koyuyor.

Kireç parçacıklarını toplayan aparatlara da yer veren cihazlar, uzun süreli kullanımlarda bile buhar performansını muhafaza ederek daha pratik bir deneyimin kapılarını açıyor. Buharlı ütü modelleri ergonomik kullanım avantajıyla da konforlu hissetmenize yardımcı oluyor.

Buharlı Ütü Yorumları

Buharlı ütü yorumları arasında ısı gücü, buhar kapasitesi ve taban performansını tek potada eritmeyi başaran değerlendirmeler en faydalı yaklaşımlar olarak öne çıkıyor. Söz konusu kıstaslar ütü fiyatları açısından da büyük önem taşıyor. Zira kırışıklıkların giderilmesi, kireç sorununun önüne geçilmesi ve konforlu kullanım olanağı fiyat performans parametresinde kullanıcıların en çok önem verdiği unsurlar arasında kabul ediliyor. Nitekim bir buharlı ütüden elde edeceğiniz verimi belirleyen etkenler de kullanıcı yorumlarında sık sık karşılaştığınız güç, performans ve ek fonksiyonel özellikler odaklı değerlendirmelerde yatıyor.

Buharlı Ütü Fiyatları

Buharlı ütü fiyatları belirlenirken çeşitli faktörler göz önünde bulunduruluyor. Isı gücü ve buhar kapasitesi fiyat aralıklarını ortaya çıkaran en önemli unsurlar olarak dikkat çekerken buhar kapasitesine işlevsellik kazandıran şok buhar çıkışının da unutulmaması gerekiyor. Keza sürekli buhar çıkışı, taban yapısı, damlama önleyici özellik, otomatik buhar ayarı ve geniş su haznesi de buharlı ütü fiyatlarının oluşturulmasında önemli bir role sahip.

Siz de buharlı ütü modellerini incelemek ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Teknosa'yı ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.