Bosch Kurutma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

16 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Bosch WQG24100TR 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (2 Değerlendirme)

Bosch WQG24100TR 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi

24.999 TL
Çok Satanlar
Bosch Wqg244c1tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (6 Değerlendirme)

Bosch Wqg244c1tr 9 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi

25.699 TL
Bosch WQG241A0TR Seri 6-9 KG A++ Enerji Sınıfı Beyaz Kurutma Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (2 Değerlendirme)

Bosch WQG241A0TR Seri 6-9 KG A++ Enerji Sınıfı Beyaz Kurutma Makinesi

26.199 TL
Bosch Wqg2410ttr 9 Kg Isı Pompalı Gümüş Kurutma Makinesi

Bosch Wqg2410ttr 9 Kg Isı Pompalı Gümüş Kurutma Makinesi

24.999 TL
Bosch WQB245AXTR 9 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

Bosch WQB245AXTR 9 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

44.999 TL
Bosch WTH85201TR 8 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

Bosch WTH85201TR 8 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

44.999 TL
Bosch WTWH8760Tr 9 KG Kurutma Makinesi 
4.6 (8 Değerlendirme)

Bosch WTWH8760Tr 9 KG Kurutma Makinesi 

29.899 TL
Bosch Wth22200tr 8 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi
5.0 (1 Değerlendirme)

Bosch Wth22200tr 8 Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi

18.799 TL
Bosch WQB245A0TR 9 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

Bosch WQB245A0TR 9 KG Çamaşır Kurutma Makinesi

38.999 TL
Bosch Wqg244cttr 9 Kg Isı Pompalı Gümüş Kurutma Makinesi

Bosch Wqg244cttr 9 Kg Isı Pompalı Gümüş Kurutma Makinesi

24.799 TL
Bosch Wtx87k8xtr 9 KG Home Conncet Isı Pompalı Kurutma Makinesi Gümüş
3.0 (1 Değerlendirme)

Bosch Wtx87k8xtr 9 KG Home Conncet Isı Pompalı Kurutma Makinesi Gümüş

47.999 TL
Bosch WTX87EH0TR Home Professional A+++  9KG Home Conncet Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Bosch WTX87EH0TR Home Professional A+++ 9KG Home Conncet Isı Pompalı Kurutma Makinesi

58.999 TL
Bosch WTW85410TR 8 KG Kurutma Makinesi 

Bosch WTW85410TR 8 KG Kurutma Makinesi 

47.999 TL
Bosch Wtx87k80tr 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi

Bosch Wtx87k80tr 9 KG Isı Pompalı Kurutma Makinesi

60.999 TL
Bosch WTW8541STR 8 KG Kurutma Makinesi 

Bosch WTW8541STR 8 KG Kurutma Makinesi 

34.999 TL
Bosch WTR85V0STR A++ Enerji Sınıfı 8 Kg Gümüş Isı Pompalı Kurutma Makinesi
4.7 (7 Değerlendirme)

Bosch WTR85V0STR A++ Enerji Sınıfı 8 Kg Gümüş Isı Pompalı Kurutma Makinesi

42.999 TL

Kurutma makineleri, çamaşırları hızlı ve kolay bir şekilde kurutarak hem zamandan hem enerjiden tasarruf edilmesini sağlar. Beyaz eşya sektörünün öne çıkanları arasında yer alan Bosch markasının kaliteli, dayanıklı ve enerji verimliliği sağlayan kurutma makinesi modellerine Teknosa'dan ulaşabilirsiniz.

En Uygun Fiyatlarla Bosch Kurutma Makinesi Modelleri Teknosa'da!

Kalite, dayanıklılık ve tasarruf özelliklerini bir arada sunan Bosch; beyaz eşya sektöründe lider markalardan biridir. Daima, gelişmiş teknolojilerle güçlendirilmiş bulaşık makinesi, çamaşır makinesi ve diğer beyaz eşya ürünlerini kullanıcılarla buluşturur. Çamaşır makinesi kategorisinde de geniş bir ürün segmentine sahip olan marka, yenilikçi teknolojileri ile çamaşır yıkamayı pratik bir hâle getirirken enerji tasarrufu sağlanmasına yardımcı olur. Markanın ankastre setleri ise beyaz eşyalara eşlik ederek hayat standardını yükseltirken mutfaklara şıklık ve konfor katar. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve ankastre gibi beyaz eşya ürünleriyle müşterilerinin güvenini kazanmış Bosch'un kurutma makinesi modelleri yenilikçi teknolojilerle zenginleştirilmiş ürünlerdir. Farklı kapasite, program ve özelliklere sahip Bosch kurutma makinesi modelleri en uygun fiyatlarla alıcısıyla buluşturur. Teknosa'da yer alan Bosch kurutma makinesi modellerini inceleyebilir, size uygun olana karar verebilirsiniz.

Bosch Kurutma Makinesi Modelleri

Bosch kurutma makinesi modelleri; kondanserli kurutma makinesi ve ısı pompalı kurutma makinesi olmak üzere iki temel kategoriye ayrılır. Kondanserli kurutma makinesinin çalışma prensibi ısıtılan havayı bir filtre yardımıyla nemden ayırmaya ve bir su haznesine toplamaya dayanır. Isı pompalı kurutma makinesi ise havayı ısıtmak ve soğutmak için bir buharlaştırıcı ve bir yoğuşturucu içeren ısı pompası teknolojisini kullanır. Isı pompalı kurutma makinesi, kurutma süresi ve enerji tüketimi açısından kondanserli kurutma makinesine göre daha avantajlıdır. Buna karşılık kondanserli kurutma makinesinin kurulumu, ısı pompalı modellerden daha kolaydır. Her iki tip Bosch kurutma makinesi modelleri temel olarak 6 kg ile 10 kg arasında değişiklik gösteren farklı kapasitelere; 10 ile 15 arasında değişiklik gösteren program ve özelliklere sahiptir. İhtiyaçlarınızı göz önünde bulundurarak Bosch'un kurutma makinesi modelleri arasından seçim yapabilirsiniz.

Bosch Kurutma Makinesi Fiyatları

Bosch kurutma makinesi fiyatları; makinelerin tipi, kapasitesi, program sayısı ve özelliklerine göre değişiklik gösterir. Kapasite, program sayısı ve özellikleri daha fazla olan kurutma makinesi modellerinin fiyatı standart seçeneklerden farklı olabilir. Isı pompalı kurutma makinesi modelleri ve kondanserli kurutma makinesi modelleri arasında da kategori kaynaklı fiyat değişiklikleri görebilirsiniz.

Bosch Kurutma Makinesi Özellikleri Nelerdir?

Bosch kurutma makinesi özellikleri modellere göre farklılık gösterebilir. Kullanım kolaylığı, güvenlik ve yüksek performans dikkate alınarak tasarlanmış Bosch kurutma makinesinin öne çıkaran özelliklerin başında; dokunmatik ekran, otomatik kapanma, çocuk kilidi, anti-kırışıklık, duosensör, selfcleaning condenser, activeair, ecologixx ve sensitive drying system avantajları yer alır. Bosch kurutma makinesi modellerinin makinenin durumunu, programını, süresini ve ayarlarını gösteren, bakım ve temizlik uyarılarını veren dokunmatik bir ekran bulunur. Dokunmatik ekran kullanım kolaylığı ve pratiklik sağlar. Bazı Bosch kurutma makinesi modellerinde makinenin yanlışlıkla açılmasını veya ayarlarının değiştirilmesini önlemek için kurutma makinesinin güvenliğini artıran bir çocuk kilidi mevcuttur. Bosch kurutma makinesini öne çıkaran özelliklerden bir diğeri zamandan tasarruf edilmesini sağlayan çamaşırları kırıştırmadan kurutması özelliğidir. Kurutma makinesi modellerinin sahip olduğu duosensör özelliği ile çamaşırların nem oranını algılayarak kurutma süresini ve enerji tüketimini optimize edebilirsiniz. Kondanserini otomatik olarak temizleyen selfcleaning condenser özelliğiyle tasarlanmış modeller, kolay bir bakıma sahip olmaları ile öne çıkar. Kurutma makinesinin ısı pompası teknolojisini kullanan activeair özelliği sunan modeller, çamaşırları kurutmak için ısıtılan havanın tekrar tekrar kullanılmasını sağlayarak enerji tüketimine katkıda bulunur. Sensitive drying system etkili Bosch kurutma makinesi modelleri ise çamaşırların nazikçe kurutulmasını sağlar. Bu sayede çamaşırların rengini, dokusu ve şeklini koruyarak kullanabilirsiniz.

Bosch Kurutma Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yeni bir Bosch kurutma makinesi almadan önce en uygun ürüne karar vermek için makinenin tipi, kapasitesi, program sayısı ve özelliklerini dikkate alabilirsiniz. Öncelikle kurutma makinesinin kurulacağı yere, kurutma sıklığına ve enerji tasarrufu beklentisine göre kondanserli ve ısı pompalı makine tiplerinden birine karar verebilirsiniz. Aile büyüklüğü ve çamaşır yıkama sıklığı dikkate alınarak 6 kg ile 10 kg arasında değişiklik gösteren makine kapasitesine karar verebilirsiniz. Genel olarak, 3-4 kişilik bir aile için 7-8 kg kapasiteli bir kurutma makinesi yeterli olur. Çamaşırların çeşitliliğine, kurutma makinesinden beklentiye ve bütçeye göre kurutma makinesinin program sayısı ve özelliklerine bakabilirsiniz.

Bosch Kurutma Makinesi Kaç Derecede Kurutur?

Bosch kurutma makinesi, çamaşırları 40 derece ile 90 derece arasında değişiklik gösteren değerlerde kurutabilir. Bu dereceler kurutma makinesinin modeline, programına ve özelliğine göre değişiklik gösterir. Bosch kurutma makinesi duosensör özelliği sayesinde çamaşırları kuruturken nem oranını algılayarak kurutma derecesini otomatik olarak optimize eden bir kullanım kolaylığı sunar.

Bosch Kurutma Makinesi Bakımı Nasıl Yapılır?

Kurutma makinesine düzenli olarak bakım yapmak makinenin daha verimli çalışmasını ve uzun ömürlü olmasını sağlar. Özellikle filtrelerin temizlenmesi işlemi oldukça önemlidir. Bosch kurutma makinesinin ön kapağının altında bulunan hava ve alt kısmında bulunan su filtreleri kurutma işlemi sırasında çamaşırlardan çıkan tüy, toz ve nem gibi kirleticileri tutar. Hava filtresini elle veya bir fırça yardımıyla temizleyebilirsiniz. Su filtresi ise ılık su ve sabunla yıkanabilir. Kurutma makinelerinin çamaşırı kurutan tambur adlı bölümü kurutma işlemi sırasında çamaşırlardan çıkan deterjan veya yumuşatıcı kalıntılarına maruz kalarak paslanabilir. Bunun önüne geçmek için tamburu sirke yardımıyla temizleyebilirsiniz.

Beyaz eşya sektöründe müşterilerinin güvenini kazanmış Bosch'un kurutma makinesi modellerinden kendinize en uygun olanı seçmek için Teknosa'nın zengin kataloğuna göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.