Bluetooth Kulaklıklar Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Kablosuz teknolojiler, her geçen gün hayatımızda daha çok yer alıyor. Hayata konfor katan yenilikçi ürünlerle günlük yaşam daha pratik hale geliyor. Bluetooth teknolojilerin geliştirilmesi ve endüstriyel dizaynda yeniliklere imza atılması sayesinde, kulaklık çeşitleri de her geçen gün daha fazla ergonomi ve ses kalitesi sunuyor. Müzik dinlemeyi, iletişimi her an mümkün kılan kablosuz kulaklık ürünleri ile kabloların kısıtlaması olmadan rahatça hareket edebilirsiniz.

Mobil aksesuarlar arasında yer alan bluetooth kulaklıklar spor yaparken, çalışırken veya araç kullanırken müzik dinlemeyi, telefonla konuşmayı mümkün kılıyor. Artık bisiklet sürerken kablolarla savaşmadan iletişim kurabilir, koşarken kulaklıkların düşme endişesi olmadan müzik dinleyebilirsiniz. Bluetooth kulaklıklar, geniş menzil alanları yardımıyla iç mekanlarda da hayata konfor getiriyor. Akıllı televizyonlara, telefonlara, bilgisayarlara bağlanan kablosuz kulaklıklarla ev işlerini yaparken bir yandan telefonla konuşabilir, müzik dinleyebilir, evdeki diğer kişileri rahatsız etmeden film izleyebilirsiniz. Oyun oynarken, kendinizi o heyecanlı atmosferin içinde hissedebilirsiniz.

Bluetooth Kulaklık Özellikleri

  • Maksimum konfor hedefiyle tasarlanan ergonomik kulaklıklar, kulağa tam oturuyor. Hareket halinde bile düşmeden kulağa tutunuyor.
  • Güçlü bağlantı sistemi yardımıyla kopmadan uzun süre, kesintisiz dinleme vadediyor.
  • Ürünler, batarya teknolojileri sayesinde, uzun süre tek şarjla kullanılabiliyor.
  • Birçok kablosuz kulaklık suya dayanıklı özelliği ile spor sırasında rahatlıkla kullanılıyor. Terleme durumunda zarar görmüyor.
  • Kulaklıklarda ses netliği sağlayan gürültü önleyici teknolojiler kullanılıyor. Bu sayede dışarıdan gelen seslerin karışması engellenirken konuşmalar sırasında sesler karşı tarafa net olarak iletiliyor.
  • Kulaklıklarda iletişimde kullanılmak üzere mikrofon da yer alıyor. Birçok kulaklığın üzerinde, kontrol sağlayan uzaktan kumanda bulunuyor.
  • Ürünlerin kablosuz özelliği yaşanan kablo karmaşasının ve hareket kısıtlanmasının önüne geçiyor. Sony, Samsung, Xiaomi spor kulaklık ürünleri hareket anında konfor sunmak için özel olarak tasarlanıyor.
  • Uygun şartlar olduğunda ses aktarım mesafesinde geniş menzil kullanılabiliyor. Ortalama 10-15 metre mesafeden veri alınabiliyor. Mesafe, kullanıcılara özgürlük sunuyor.

Bluetooth Kulaklık Çeşitleri

Kablosuz kulaklıkların farklı çeşitleri kullanıcılara alternatif sunuyor. Örneğin bazı modellerde hem kablolu kullanım hem de bluetooth destekleniyor. Kulaklıkların takılma şekilleri de modele göre değişiyor. Bantlı kulaklıklar baş üstüne geçirilirken kulak içi modeller kulağa tam olarak yerleştiriliyor. Kullanıcıların alışkanlıkları, ürünlerin seçiminde kıstas oluyor. Kimileri bantlı büyük kulaklıklarla rahat ederken kimi kullanıcılar kulak içi kulaklıklarla gün boyu kablosuz ürünlerin keyfini çıkarıyor. Bluetooth kulaklıkların destekledikleri bluetooth versiyonları da farklı olabiliyor. Kullanılacak cihazlarla kulaklığın desteklediği bluetooth teknolojisinin uyumlu olması ses kalitesinin, senkronizasyonun sorunsuz gerçekleşmesini sağlıyor. Gürültü önleyici çift mikrofon seçeneği, su geçirmezlik, pil ömrü, şarj teknolojisi gibi özellikler ürünler arasında fark yaratıyor. Bazı modellerde hafıza kartı girişi de yer alıyor, kullanıcılar kulaklığa kartlarını yerleştirerek sevdikleri müziği her an yanlarında taşıyabiliyor.

Bluetooth Kulaklık Markaları

Farklı markalar, sundukları onlarca kablosuz kulaklık seçeneğiyle yenilikçi teknolojilerini kullanıcıları ile tanıştırıyor. Hem mobil teknolojileri hem de ev ve endüstriyel cihazları ile tanınan Samsung bluetooth kulaklık, ürünlerindeki ergonomik çeşitlerle dikkat çekiyor. Kulaklık ürünleriyle müzik dinlemeyi keyif haline getiren markalar da kulak içi kulaklık ve kablosuz kulaklık ürünleriyle çeşitler arasında yer alıyor. Bluetooth kulaklık JBL gibi birçok marka tarafından üretiliyor. Mobil ürünleri ile teknolojik keşiflere imza atan Apple, işletim sistemi ile uyumlu kendi telefon aksesuarlarını sunuyor. Apple imzalı bluetooth kulaklık iPhone desteği sayesinde hem iPod ve Mac bilgisayar hem de telefonlarla rahatlıkla kullanılabiliyor. Farklı markaların da cihazlara uygun seçenekleri eşleştirme sonrası rahatlıkla kullanılabiliyor. Bluetooth kulaklık Samsung marka olduğu için yalnızca Samsung cihazlarla uyumlu olduğu anlamına gelmiyor. Örneğin Sony marka bilgisayarınız ile Sony bluetooth kulaklık kullanabileceğiniz gibi ürünü, Samsung kablosuz kulaklık veya Xioami kablosuz kulaklık ile eşleştirebilir ve kullanabilirsiniz. Farklı kullanım alanları için farklı markaların tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Araç kullanırken tercih edebileceğiniz mono modelleri, Preo kulaklıklar arasında görebilirsiniz. Gürültü izolasyonu istiyorsanız, Xiaomi Airdots Pro kulaklık gibi birçok üründe gürültü yok edici özellik yer alıyor. Xiaomi Airdots TWS kablosuz kulaklık ve Baseus bluetooth kulaklıklar gibi günlük ihtiyaçlara rahatlıkla yanıt veren ekonomik birçok çeşidi Teknosa'da bulabilirsiniz. Küçük bir kulaklık arıyorsanız, kulak içine yerleşen ve küçüklüğüyle rahatlık sunan Xiomi Redmi Airdots modelini ve Xiaomi'nin geniş koleksiyonunu inceleyebilirsiniz. Xiaomi Redmi Airdots TWS gibi birçok ürün hakkında diğer kullanıcıların memnuniyetlerini, yorum ve eleştirilerini yorumlarım sekmesinden okuyarak gönül rahatlığı ile siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Bluetooth Kulaklık Telefona Nasıl Bağlanır?

Kablosuz kulaklıkları cihazlara bağlamak için öncelikle hem kulaklığın hem de bağlanacak cihazın bluetooth bağlantılarını açmalısınız. Açmak için B işareti olan tuşa, parmağınızı kaldırmadan 5 saniye kadar basmalısınız. Kulaklıkların ışığının yandığını fark edebilirsiniz. Bilgisayar, telefon gibi cihazların ise bağlantısını açmak için menü içinden bağlantı seçeneklerine tıklamanız yeterli oluyor. Ardından cihaz üzerinden bağlanacak cihazları arama komutu vererek kısa süre beklemelisiniz. Kulaklık açık olduğunda telefon, televizyon ve bilgisayar gibi ürünlerin eklerinde eşleştirme için seçenek olarak görünüyor. Cihaz üzerinden eşleştirme işlemini başlatmak için kulaklığa tıklayarak "bağla" diyebilirsiniz. Dakikalar içinde tamamlanan işlemlerin sonrasında kulaklık bağlantısı kuruluyor. Otomatik eşleştirme açıksa, menzile girildiği an, yeniden kuruluma gerek kalmadan otomatik olarak cihaz ile kulaklık bağlantı kurabiliyor. Örneğin aracınıza "Arabamı çalıştırdığımda otomatik olarak Xioami kablosuz kulaklık aksesuarına bağlan" gibi bir otomatik ayar yapabilirsiniz. Böylece araç kullanırken kulaklıkları açtıktan sonra takmanız bağlantı için yetiyor.

Bluetooth Kulaklık Yeterli Ses Verir mi?

Kulaklıkların ses kapasitesi, kalitesi, ürün teknolojilerine göre değişiklik gösteriyor. Kulaklıkların birçoğu kullanıcı için yeterli ses verecek donanımla kullanıcılara ulaşıyor. Menzili aştığınızda veya bağlantı kalitesi iyi olmadığında ses kalitesinin de bozulduğunu görebilirsiniz. Ancak birçok ürün kullanım önerilerine uyulduğunda, doğru bağlantı kurulduğunda yüksek kalitede ses sunuyor. Kullanıcılar ürünlerle ilgili yorumlarında, bluetooth kulaklık önerisi yaparken sıklıkla ses kalitesi hakkında bilgi paylaşıyor. Ürün seçimi sırasında diğer kullanıcıların yorumlarına bakarak ses kalitesi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kullanım Amaçlarına Göre Bluetooth Kulaklık Önerileri

Kablosuz kulaklık alırken kullanım amacına uygun ürün seçerek memnuniyet ihtimalinizi artırabilirsiniz. Ürünler, farklı ek özelliklerle etkinliklerde kullanıcılara en iyi ses deneyimini yaşatmak hedefiyle hazırlanıyor.

  • Spor için kulaklık arayanlar için kulaklıkların hareket esnasında kulaktan çıkmaması gerekiyor. Özellikle koşu gibi tempolu sporlar yapanlar, kulağa tam oturan kulak içi kulaklıları ve boyna askı ile tutulan modelleri tercih ediyor. Eğer yüksek yalıtım isteniyorsa, büyük bantlı kulaklıklar da egzersizlere eşlik edebiliyor. Ancak mat üzerinde yatarak yapılan pilates gibi egzersizlerde askılı ve bantlı kulaklıklar rahatsızlık verebileceği için, bu tip sporlarda kulak içi küçük boy ürünler daha fazla avantaj sağlıyor.
  • Araç kullanırken kullanıcılar seslerinin karşıya yüksek kalite ile iletilmesini önemsiyor. Ancak her an kulaklığın açık olması rahatsız edebildiği için araç kullanırken, üzerinde kumandası olan, tek tuşla açılıp kapanan mikrofonlu kulaklıklar daha çok rağbet görüyor. Araç kullanırken, dışarıdan gelecek sesleri de takip etmek gerektiği için tek kulağa takılan mono kulaklıklar kullanılıyor.
  • Müzik dinlemek ve film izlemek için kablosuz kulaklık tercih edenler, kendilerini atmosferin içinde hissetmeyi arzuluyor. Bu nedenle ürünlerin izolasyon ve yüksek ses kalitesi sunması önem kazanıyor. Daha çok iç mekanlarda kullanılmak istenen kulaklıklarda büyük, kafa bandı bulunduran çeşitler öne çıkıyor. Dışarıdaki sesleri duymadan müziğe veya filme odaklanmanızı sağlayan modeller, özellikle gençler tarafından kullanılıyor. Şık görünümlü büyük modeller, yalnız bir müzik dinleme cihazı değil, aynı zamanda stil sunan bir aksesuar olarak kombinlere eşlik ediyor.

Bluetooth Kulaklık Kampanyaları ve Fiyatları

Bluetooth kulaklık fiyatları, ürünlerin ses kalitesine, materyaline, pil kapasitesine, menzil genişliğine, ağırlığına, tasarımına ve mikrofonuna göre değişiklik gösteriyor. Aksesuarların teknik ve tasarım özellikleri dikkate alınarak fiyatları belirleniyor. Kullanıcılar ihtiyaç duydukları kulaklıkları belirledikten sonra ürünleri filtreleyerek seçimde yol alıyor. Beklentilerinize yanıt veren ürünleri bulduktan sonra fiyatları göz önüne alabilir ve fiyat kalite dengesini gözeterek son kararınızı verebilirsiniz. Ürünlerin fiyatları dönemsel kampanyalara göre farklılık gösterebiliyor. Özel günler için hazırlanan kampanyalarda veya marka anlaşmalarıyla başlanan ürün odaklı indirimlerde büyük avantajlarla aksesuar alışverişi yapılabiliyor. Siz de indirimleri ve kampanyaları takip ederek Teknosa'nın sunduğu avantajlı alışveriş fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Bluetooth Kulaklıklar Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Kablosuz kulaklık seçerken farklı birçok terimle karşılaşılabiliyor. Bluetooth kulaklıklarda sık karşılaşılan terimlerin bilinmesi ürün seçiminde kullanıcılara yol gösteriyor.

ANC: Active Noise Cancellation kısaltması olan aktif gürültü önleme özelliği, kulaklığın dışarıdaki sesleri yalıtabildiğini işaret ediyor. Elektronik devre kullanılarak arka plandaki istenmeyen düşük frekanslı gürültüler azaltılıyor ve ses daha net duyuluyor.

AVC: Automatic Volume Control, yani otomatik ses seviyesi kontrolü sunan kulaklıklar bir ses sinyalinin ortam gürültüsüne bağlı olarak otomatik artırılıp azaltılması görevi üstleniyor.

AVRCP: Kulaklığın uzaktan kontrol profilini belli eden kısaltma "Audio Video Remote Control Profile" olarak açıklanıyor. Müzik çalma, duraklatma, durdurma, parça atlama ve ses kontrolü uzaktan kumanda fonksiyonu ile gerçekleştirilebiliyor.

Acoustic Safety: İşitme duyusuna zarar verecek düzeyde gürültü veya ses geldiğinde otomatik alınan güvenlik önlemleri ve ses ayarları akustik güvenlik içinde kategorize ediliyor.

Bluetooth Kulaklık Yorumları

Bluetooh kulaklık kullanan kişiler, diğer kullanıcılara yol göstermek için ürün deneyimleri hakkında notlar düşebiliyor. Ziyaretçilerin yorumları okurken kullanıcının ürün beklentileri ile kendisininkinin aynı olduğuna dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin bir kişi araç içinde kullanmak için kablosuz kulaklık almışsa gürültü önleyici etki nedeniyle dışarıdaki sesleri duyamamaktan şikayetçi olabiliyor. Araç kullanırken faydalı olmayan bu özellik, müzik dinlemek için kulaklık seçecek biri için ise büyük avantaj sağlıyor. Bu nedenle yorumların detaylıca incelenmesi, daha doğru bir kanaat oluşması için tavsiye ediliyor. Ürünlerin uyumluluğu, estetik görünümü, kullanışlılığı, muhafazası, ses kalitesi ve şarj süresi gibi detayları yorumlar aracılığıyla teyit edebilirsiniz.

Şarjlı Kablosuz Kulaklıklar

Kulaklıklarda yer alan dahili bataryalar, ürünlerin herhangi bir güç kaynağına kablo ile bağlı olmadan çalışabilmesini sağlıyor. Farklı marka ve modelleri bulunan ürünler, birbirinden farklı batarya güçleri ile sunuluyor. Ürünlerin menzilinin genişliği, ses kalitesi gibi özellikler daha fazla güç tüketmelerine neden oluyor. Kulaklıkların batarya kapasitesi genellikle 30 dakika ile 3 saat arasına tek şarjla kullanıma imkan tanıyor. Şarj olma süreleri de hemen hemen aynı vakti alıyor. Kablosuz kulaklık alırken batarya kapasitesine, tek şarjla ne kadar süre kullanılabildiğine ve hızlı şarj özelliği olup olmadığına bakabilirsiniz. Hızlı şarj sayesinde aksesuarlar çok kısa sürede enerji depolayarak yeniden kullanıma hazır hale geliyor. Şarj için gerekli olan stant ve kablolar, kulaklıkla beraber kullanıcılara ulaştırılıyor.

Bluetooth kulaklık Teknosa güvencesi ve ayrıcalıklarıyla sizlere sunuluyor. Onlarca markanın yüzlerce modelini bulabileceğiniz Teknosa'da avantajlı alışverişi deneyimleyebilir, son teknoloji kulaklıkları hemen sipariş verebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.