Blender Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Teknolojik gelişmeler insan hayatının her noktasında etkili olan yeniliklerdir. Teknolojinin faydalarının hissedildiği yerlerden biri de evlerde mutfak bölümleri olur. Burada geçirilen vaktin her anında teknolojik aletlerin sunduğu kolaylıklarda faydalanmak mümkündür. Yiyeceklerin muhafazası, yemeklerin hazırlık aşaması, pişirilmesi, saklanması, yemeklerde kullanılan araç gereçlerin temizliği gibi konuların her birinde teknolojinin etkisi sayesinde geliştirilen büyük ya da küçük mutfak aletleri kullanılır. Bu aletlerin kullanılması işlerin hem daha hızlı hem de daha kolay biçimde tamamlanmasını sağlar. İşleri kolaylaştıran ürünlerden biri de her zaman blender çeşitleri olur. Görünümleri, ebatları, işlevleri birbirinden farklı olan bu ürünler mutfakta geçen zamanın kısalmasında ve pratikleşmesinde çok önemli role sahiptir. Her geçen gün farklı bir özelliği ile kullanıcılarına sunulan ürünler görünüm bakımından da sürekli olarak değişikliğe uğrar. Ancak istenilen ürünün en yüksek performansı göstermesi için gerçek ihtiyaca yönelik bir seçim yapılması gerekir. İşlevleri ve çalışma prensipleri birbirinden farklılık gösteren blender çeşitlerinin her biri, benzer işlerde aynı performansı göstermez. Alım yapmadan önce rengi, boyutları, kapasitesi, güç değerleri, aksesuarları gibi konular netleştirilmeli, hangi işlem için bir ürün aranıyorsa ona yönelik bir alım yapılmalıdır.

Blender Teknosa'da!

Blender çeşitleri pek çok özelliğe bağlı olarak farklılık gösterir. Ürünlerin görünümlerinde ve teknik özelliklerinde ciddi farklar bulunur. Bu çeşitlilik her kullanıcının spesifik olarak istediği ürüne ulaşabilmesini kolaylaştıran bir durumdur. Çeşitlilik içerisinde hangi kullanıcının ne gibi bir ihtiyacı var ise bu alanda aranan ürün mutlaka yer alır. Kullanımı planlanan ürüne göre seçim yapılması durumunda en yüksek performansa ulaşmak mümkün olur. Çorba ya da püre yapma gibi amaçlar için el blender seti uygun bir seçim olabilir. Aynı zamanda bu blender seti çeşitleri hamur hazırlamada da oldukça verimli şekilde kullanılabilir. Son dönemin en favori ürünlerinden biri olan smoothie blender modelleri ise meyve ya da sebzelerin en vitaminli hali ile tüketilmesine olanak sağlar. Bu noktada önemli olan gerçek ihtiyacın doğru belirlenmesidir. Her bir ürünün asıl rolünün farklı olması ile istenen verim ancak bu şartlar altında yakalanabilir. Teknosa, blender çeşitleri açısından oldukça geniş bir ürün ağına sahiptir. Her kullanıcının ihtiyacına, tarzına, zevkine yönelik ürünler farklı kalite ve fiyatlar ile Teknosa' da sizleri bekliyor. İstediğiniz ürüne Teknosa avantajları ile sahip olmak için web sitesini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

Blender Fiyatları

Mutfak aletlerinde teknolojik ürünlerin kullanılması, teknolojinin gelişimi ile birlikte artış gösterir. Bu artışın temel sebebi gelişen teknolojinin aletlere kattığı yeni özelliklerdir. Farklı ihtiyaçların doğması ve markaların bu ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayabilme isteği sektörün çok daha iyi yerlere gelmesine neden olur. Bu noktada teknik özelliklerin gelişmesinin yanında ürün tasarımlarının da değişmesi beklenir. Markaların sunduğu birbirinden farklı özelliklere sahip ürünlerde fiyat açısından da değişiklikler olduğu görülür. Her bir ürünün teknik özelliklerinde ve tasarımdaki farklılıklar neticesinde set, robot ya da el blender modellerinde fiyat çeşitliliği bulunur. Blender modellerinin ayrımı yapılırken her biri sahip oldukları özelliklerden biri ile öne çıkar. El blender çeşitleri daha çok hamur hazırlamak ve püre gibi besinleri parçalamak için kullanılırken smoothie hazırlama için kullanılan blender modelleri bu işleve ait ürünler barındırır. İçerdikleri aparatlar, çalışma prensipler ve akla gelen pek çok özellikleri ile birbirlerinden ayrılan bu ürünlerin fiyatları arasında da farklılıklar bulunması beklenen bir durumdur. Temel özellikleri aynı olan ancak renk, boyut marka gibi özellikleri ile birbirinden ayrılan ürünlerin arasında da fiyat farkı olması beklenir. Ürünlerin boyutları genellikle kullanım alanların bağlı olarak değişir.

Evlerde kullanma amaçlı alınan ürünlerin boyutları genellikle aynıdır. Ancak hastane, restoran, okul gibi mekanların yemek bölümlerinde çok daha farklı yapıda ürünler bulunur. Dolayısıyla fiyatlar da bu yapılara göre şekillenir. Ürünlerin boyutları ile birlikte profesyonellik seviyeleri de artar. Bu nedenle fiyatlarda da bir artış yaşanması olası bir durumdur. Blender çeşitlerinin güç seviyeleri, yiyecek kapasiteleri de değişen başka detaylardır. Bu detaylar ve bunlar gibi farklı noktaların değişmesinin yanında, teknolojik yenilikler ile de ürünlerin yenilendiği de görülür. Bu noktada kullanıcıların, ürünün asıl kullanım alanını, hangi özelliklere ihtiyaç duyulduğunu belirlemesi gerekir. Kullanıcılar istedikleri özellikleri belirlendikten sonra bütçelerine uygun ürünü hızlı ve kolay bir biçimde seçebilir.

Blender Markaları

Blender çeşitleri insan hayatına ilk girdiği yıllarda çeşitlilik ve fonksiyon bakımından oldukça eksik durumdaydı. Zamanla ürünün mutfaklarda çok fazla işe yaraması ile ürünler geliştirilmeye başlamıştır. Günümüzde blender modelleri pek çok işlev, renk, tasarım, profesyonellik gibi detaylar düşünülerek çeşitlendirilmiştir. Mutfaklarda en basit yemekler de dahil olmak üzere oldukça fazla fonksiyonu olan blenderler, zamanla farklı markalar tarafından üretilmeye başlamıştır. Markalar blender çeşitlerini ortaya koyarken, ürünlerinde kendi yansımalarına yer verir. Her bir marka bir özelliği ile kendini belli eder. Blender çeşitleri arasında seçim yaparken hangi markanın hangi özelliğinin diğerlerinin önüne geçtiğini anlamak mümkündür. Her marka en az bir özelliğini sürekli ve düzenli olarak geliştirerek kullanıcıların beğenisine sunar. Markalar, ürün çeşitliliği bakımından da oldukça zengindir. Çoğu marka yıllar öncesine dayanan blender ürünlerine sahiptir. Her bir marka, blender ürünlerine kendine has yeni özellikler ekleyerek üretimine devam eder.

Blender Modelleri

Mutfaklarda kullanılan büyük ya da küçük tüm aletler, farklı çeşit ve modellere sahiptir. Blender çeşitlerinde de aynı şekilde çeşitlilik bulunur. Ürünlerde bu şekilde bir çeşitliliğin oluşmasında pek çok kriter etkilidir. Ancak temel kriter her zamanki gibi kullanıcı ihtiyaçları ve kullanım alanının özellikleridir. Kullanıcıların zevkleri, tarzları ve beğenileri değişiklik gösterdiği için ürünlerde de farklılıklar oluşması bir zorunluluktur. Kullanıcının ihtiyacı hangi yönde ise ona yönelik yeni çalışmalar yapılır. Ortaya farklı işlevleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan blender modelleri çıkar. Modellerin farklılıkları parçalama, bölme, doğrama ve akla gelen birçok fonksiyonda görülebilir. Doğru belirlenen ihtiyaçlar sayesinde en uygun blender modeli bu ürünler arasından rahatlıkla seçilebilir.

Blender Setleri

Blender denildiğinde akla ilk gelen ürün genellikle el blenderları olur. Ürünün işlevsel oluşu, az parçalı olduğu için daha uygun fiyatlı oluşu gibi nedenler kullanıcılar arasında tercih edilme sıklığını artırır. Bu nedenle mutfağın bulunduğu her yerde bu blender çeşitleri bulmak mümkündür. Ancak blender kategorisi oldukça geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Ürünlerin sahip olduğu fonksiyonlar, tasarımları, yapımlarında kullanılan malzeme çeşitliliği gibi noktalar blender çeşitliliğini arttıran detaylardır. Ancak bunların dışında kalan başka bir detay ise ürünlerin set halinde olan çeşitlerinin bulunmasıdır. Blender çeşitleri tek tek tedarik edilebilir olmasının dışında set olarak da satılan ürünlerdir. Blender setlerinin tercih edilmesi, kullanım alanlarında bulunan ihtiyaçlar doğrultusunda şekillenir. Blender seti içerisinde bulunan her bir parçanın farklı bir işlevi bulunur. Bu özelliklere sahip blender seti parçalarının hepsi ya da birçoğu, konu olan mutfakta birer ihtiyaç ise ürünün set olarak tedarik edilmesi çok daha doğru bir hareket olur. Bu ürünleri tüm model ve çeşitleri ile Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.