Bilgisayar Aksesuarları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Bilgisayarlar, gelişen teknolojinin etkisi sayesinde insan hayatında oldukça fazla yer kaplar. Bu cihazlar ev, iş ya da okulda kullanıcılar ile birliktedir. Bilgisayarların daha yüksek verim ile çalışması için ise bilgisayar aksesuarları kullanılır. Bu alan da bilgisayarların çeşitliliği ile eş zamanlı olarak gelişmeye devam eder. Kullanıcılar, bilgisayarlarını bu aksesuar çeşitleri ile birlikte kullandıklarında beklenenden daha yüksek verim alabilir. Ayrıca cihazların daha fazla kişiselleşmesi de yine bilgisayar aksesuarları kullanarak meydana gelir.

Aksesuar seçiminin kullanıcı zevk ve tercihleri doğrultusunda yapılması ile bilgisayarın kişisel özelliklere göre düzenlenmesi ve kullanıcı için daha konforlu bir kullanım sahip olması sağlanır. Sadece dizüstü ya da masaüstü bilgisayarlar için değil aynı zamanda tablet bilgisayarlar için de birbirinden farklı aksesuar bulmak mümkündür. Bilgisayar aksesuarları arasında yedek pil, koruma çantaları, yedek hafıza alanları, farklı bağlantı kabloları, koruyucu kılıf ve bunun gibi çok sayıda ürün yer alır. Bu ürünlerin talimatlara uygun şekilde kullanılmaları durumunda kullanım ömürlerinin daha uzun olması mümkün olur. Bu süre zarfında ise ürünler en güvenli ve en dayanıklı şekilde kullanılır. Bilgisayar aksesuar ürünleri tüm çeşitleri ise Teknosa'da yer alır.

Bilgisayar Aksesuarları

Bilgisayar aksesuarları arasında şarj cihazları, adaptörler, fanlar, koruyucu çantalar, soğutucular, bağlantı kabloları gibi ürünler bulunur. Bu ürünler bilgisayar özellikleri açısından yüksek performans sağlarken aynı zamanda kullanımı da en verimli hale getiren parçalardır. Dizüstü bilgisayar aksesuarları arasında önem teşkil eden parçalardan biri de pil çeşitleridir. Mevcut ürün için pil seçimi yapılırken cihazla uyumuna oldukça dikkat etmek gerekir. Marka, model ve kapasite bilgisi özellikle kontrol edilmelidir. Cihaz ile tam olarak uyum sağlamayan piller, cihazı çalıştırmayabileceği gibi aynı zamanda cihazda probleme de yol açabilir. Aksesuar seçimi yaparken ilk olarak aynı marka ya da model ürünün aksesuarı tercih edilebilir. Ancak bu sektörde yer alan diğer markaların uyumlu aksesuarları da rahatlıkla seçilebilir. Farklı markaların ürünleri teknik açıdan doğru ölçütler içeriyorsa, tasarım olarak kullanıcı zevklerine uygunsa mevcut cihazlar ile verimli şekilde kullanılabilir.

Android ya da iOS işletim sistemine sahip tablet modelleri oldukça zengin bir aksesuar çeşitliliğine sahiptir. Tablet bilgisayarlar ile birlikte kullanılan klavye, stand, kılıf, ekran koruyucu gibi aksesuar çeşitleri bu alanda bulunan ürünlerin bazılarıdır. Daha konforlu ve güvenli bir kullanım için cihazlar ile birlikte bu aksesuarların kullanmak çok önemlidir.

Son zamanların favori bilgisayarlarından olan oyuncu bilgisayarları için de çok farklı aksesuar çeşidi bulmak mümkündür. Oyunların çok daha eğlenceli hale gelmesi için oyuncu mouse, klavye, kulaklık, mikrofon gibi ekstra ürünler kullanılabilir. Bu aksesuar çeşitleri oyuncu bilgisayarlarının verimini artırmak amacıyla yüksek performans sağlayan şekilde tasarlanır.

Bilgisayarlar çoğu zaman bir veri toplama cihazı gibi kullanıldığı için yüksek depolama alanına sahip olmaları da oldukça önemlidir. Bilgisayarların belgeler, fotoğraflar, videolar ve diğer verilerin bir arada bulunmasını sağlayan özel birimleri bulunur. Ancak gerek görülmesi halinde taşınabilir özellikli HDD, SSD ürünleri de tedarik edilebilir. Bunların dışında kullanıcıların en fazla kullandığı depolama birimi ise her zaman flash disk çeşitleri olur. USB bağlantı yöntemi ile bilgisayarlara bağlanan bu ürünler farklı kapasitelere sahip çeşitleri ile verileri basit şekilde depolayabilir. Aksesuarlar içerisinde sıklıkla başvurulan ürünlerden bir diğeri ise her zaman şarj cihazları olur. Kablo ve adaptörlerden oluşan bu cihazlar aksesuarlar arasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Bilgisayarların günümüzde her alanda kullanılmaları dolayısıyla sürekli olarak şarja ihtiyaç duyulur ve bu şarj ihtiyaçları oldukça pratik olan bu aletler yardımıyla karşılanır. Cihazlara tam olarak uyumlu şekilde seçilmesi gereken bu cihazlar tüm çeşitleri ile Teknosa'da sizlerle.

Masaüstü Bilgisayar Aksesuarları

Bilgisayar aksesuarları denildiğinde ilk akla gelen dizüstü ve tablet bilgisayarlar olsa da masaüstü bilgisayar aksesuarları da bu alanda geniş bir yer tutar. Masaüstü bilgisayar çeşitleri bu alana ilk dahil olan bilgisayarlar olduğu için aksesuarların da ilk ortaya çıkması bu zamana denk gelir. Bilgisayarların TV ya da diğer cihazlar ile bağlantı kurmasını sağlayan kablolar, güç kabloları, mouse, klavyeler ve mouse pad çeşitleri masaüstü bilgisayarlarda en çok kullanılan bilgisayar aksesuarlarıdır. Bunların dışında harici bellekler, oyuncu aksesuarları, akım koruyucu ürünler ve daha fazlası bilgisayarın daha pratik ve konforlu şekilde kullanılmasına imkan sağlayan parçalardır.

Dizüstü ya da tablet bilgisayarların taşınabilir olması ile aksesuar olarak çanta çeşitlerinin ortaya çıkmasına neden olur. Cihazların kolay ve güvenli şekilde taşınması için bu aksesuarlara ihtiyaç duyulur. Çantanın dışında tabletler için özel olarak üretilen kılıflar da güvenlik açısından oldukça önemlidir.

Özellikle dizüstü bilgisayarların yüksek sıcaklıktan etkilenmemesi için üretilen soğutucu ve fan çeşitleri de bilgisayar aksesuarları içerisinde önem arz eden ürünlerdir. Bu ürünler elektrik enerjisinin ısı enerjisine dönüşmesi ile çıkan ısının azalmasında rol oynar. Cihazın soğuk kalmasını sağlayarak kullanım ömrünü uzatırken aynı zamanda cihazdan yüksek performans alınabilmesini sağlar. Ürünlerin sahip olduğu bu çeşitlilik ve birbirinden farklı özellikler, hem aksesuar hem de bilgisayar fiyatları ile yakından ilgilidir. Değişen her özellik fiyatların da farklılaşması anlamına gelir. Bu durum fiyatların geniş bir aralıkta bulunmasını sağlar. İstenen özellikler doğru tespit edildiği durumlarda en uygun şartlara sahip alışveriş gerçekleşir. Tüm bilgisayar aksesuarı çeşitleri Teknosa'da sizlerle.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.