Beyaz Eşya Seti Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Beyaz Eşya Setleri

Yeni evinizi keyif ve neşeyle düzerken her şeyin en kalitesini istemeniz kadar doğalı yok; buna beyaz eşya setleri de dahil. Birbirinden kaliteli markalara ait beyaz eşya setleri düğün paketi şeklinde Teknosa'da beğeninize sunuluyor. Buzdolabından ocağa, fırından davlumbaza; bir mutfağın olmazsa olmazlarını bünyesinde barındıran beyaz eşya seti seçenekleri, uygun fiyat avantajlarıyla yeni evinizi süslemeye geliyor. Siz de düğün alışverişi yaparken beyaz eşya seti kampanyalarından yararlanmak ve en beğenilen markaların beyaz eşyalarını uygun fiyata temin etmek istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Beyaz Eşya Setleri ile Mutfağınızda Eksik Yok!

Düğün telaşı içerisinde ev alışverişi yapmak ve düğün öncesi tüm eksikleri tamamlamak, hayli yorucu bir sürece dönüşebiliyor. Bu gibi durumlarda üzerinizdeki yükü hafifletmek üzere bir araya getirilen beyaz eşya çeyiz setleri, mutfağınızda mutlaka ihtiyaç duyacağınız ürünleri bir araya getirerek size kolaylık sağlıyor. Siz de Hoover, Grundig ve Samsung gibi dünya devi markaların sizin için özel olarak hazırlanmış beyaz eşya setlerini Teknosa üzerinden inceleyebilir, ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi en iyi şekilde karşılayacak bir sette karar kılabilirsiniz. Beyaz eşya setleri fiyatları her ne kadar markaya ve içeriğe göre değişkenlik gösteriyor olsa da, setin içerisindeki ürünlerin tek tek satın alınması ile kıyaslandığında çok daha avantajlı bir alışveriş imkanı sunuyor. Siz de içerisinde davlumbaz, ocak ve buzdolabı gibi beyaz eşya modellerinin bulunduğu bu setleri hemen inceleyerek bütçenizi yormadan mutfaktaki tüm beyaz eşya eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.

Bir Beyaz Eşya Seti İçerisinde Neler Var?

Beyaz eşya çeyiz seti içerikleri, markadan markaya göre farklılık gösterebiliyor. Bununla birlikte Teknosa'da bulabileceğiniz beyaz eşya seti modelleri, mutfaklar için vazgeçilmez olan ürünleri bir arada sunarak kullanıcısına kolaylık ve güven sağlıyor. Örneğin Hoover beyaz eşya seti dahilinde duvar tipi davlumbaz, ankastre fırın ve ankastre ocak üçlüsü yer alıyor. Birbiriyle uyumlu tasarımlar eşliğinde dizayn edilen ve piyasaya sürülen bu setler, asil siyah rengi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bu seti satın alıp mutfağınıza monte ettiğiniz takdirde alanın en vurucu elektroniğinin bu set olacağından emin olabilirsiniz. Beyaz eşya seti gri ya da klasik beyaz renginde de tercih edilebiliyor; burada kararı mutfağınızın genel dekorasyonuna, mutfak dolapları rengine ve fayans tarzına göre sizin vermeniz gerekiyor. 3'lü beyaz eşya seti ve 4'lü beyaz eşya seti olmak üzere içerisinde farklı beyaz eşya modellerinin bulunduğu setlerle karşılaşmak mümkün oluyor. Günümüz teknolojisiyle üretilen çoğu ankastre beyaz eşya seti, parmak izi tutmayan özelliğini barındırdığı için size temizlik ve bakım anlamında da konfor sunuyor. Bu özellikte bir beyaz eşya seti seçerek mutfakta daha keyifli vakit geçirebilir, iz bırakma derdine düşmeden aileniz ve sevdiklerinizle birbirinden lezzetli tarifler deneyimleyebilirsiniz. 7'den 70'e herkesin seveceği bu beyaz eşya setleri sayesinde çoluk çocuk mutfaktan çıkmak istemeyeceksiniz!

Beyaz Eşya Seti Seçerken & Kullanırken Nelere Dikkat Etmeli?

Beyaz eşya seti seçiminde dikkate almanız gereken birkaç önemli nokta bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, satın almayı planladığınız ürün ölçülerinin mutfağınızdaki dolap ve tezgah ölçüleri ile uyum sağlaması oluyor. Bir beyaz eşya seti satın almadan önce özellikle ocak, davlumbaz ve buzdolabının gireceği dolapları net bir şekilde ölçmeniz, bu ölçülere uygun ürünler satın aldığınızdan emin olmanız gerekiyor. Beyaz eşya seti seçiminde dikkat etmeniz gereken bir diğer unsur ise elbette ihtiyaçlarınız. Mutfağınızda hangi beyaz eşyalar eksikse bu ürünleri barındıran setlere yönelebilir, özellikle set halinde alınan beyaz eşyaların avantajlı fiyatlarından yararlanarak cebinizi gülümsetebilirsiniz. Beyaz eşya çeyiz setleri fiyatları, her bir beyaz eşya modelinin ayrı ayrı alınmasına göre daha uygun bir fiyat avantajı yakalamanıza ve düğün bütçenizi en iyi şekilde kullanmanıza vesile oluyor. Satın aldığınız beyaz eşya setinin size uzun yıllar güvenle hizmet edebilmesi için kullanım talimatlarına harfiyen uymanız, düzenli olarak temizlik ve bakımlarını yaptırmanız, arıza durumlarında ise yetkili servisler aracılığıyla tamir ettirmeniz gerekiyor. Siz de Teknosa'nın bütçe dostu fiyatlarından yararlanarak çeyiziniz eksik beyaz eşyalarını temin edebilir, mutlu bir yuvanın adımlarını atarken Teknosa ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Çamaşır makinesi, kurutma makinesi ve bulaşık makinesi gibi diğer beyaz eşya eksiklerinizi de yine Teknosa üzerinden güvenle tamamlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.