Baskül ve Tartı Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Baskül ve Terazi

Baskülün diğer bir adı ise tartı olarak bilinmektedir. Pek çok çeşit baskül bir diğer adıyla tartı modelleri vardır. İlk çıkan modeller ve klasik olarak adlandırılan modeller manuel olanlardır. Manüel basküllerde herhangi bir ayarlama yapmak mümkün değildir. Yalnızca sıfır ayarı yapılır ve tartının üzerine çıkılır. Doğruluk oranları dijitallere kıyasla kesin değildir. Çok hassas olmadıkları için normal kilodan birkaç kilo daha aşağı veya yukarı gösterebilirler. Özellikle sağlıklı yaşam konusunun öneminin arttığı son yıllarda basküle ihtiyaç daha çok artmıştır. Spor yapanlar, diyet yapanlar veya yalnızca meraklıları tarafından kullanılan modeller vardır. Sporcuların daha çok tercih ettiği baskül modelleri dijital baskül ve vücut analizli basküllerdir. Baskül tipleri arasında yer alan dijital basküller, günümüzde pek çok ev ve iş yerinde de kullanılır. Gün içerisinde tüketilen gıdaların kalori miktarlarını ve kaç gram olduklarını yeni nesil basküller sayesinde görmek mümkündür. Hassas olan tartılar, kilo artış ve azalışının yakinen takip edilmesini kolaylaştırır.

Dijital basküllerin bazı modellerinde, elektronik tartı ve vücut analiz cihazlarında yalnızca kilo bilgisi değil yağ ve su bilgisine de ulaşılmaktadır. Modele göre değişmek ile birlikte vücuttaki kas oranını ölçen modeller de vardır. Manuel tartı cihazlarının pile ihtiyacı yoktur. Buna karşın dijital olanlar pil ile çalışır. Elektronik tartılarda uzun süre kullanım yapılamayacağı durumlarda pillerinin çıkarılması önerilir. Bu şekilde tartı sağlamlığını daha uzun süre koruyacaktır. Marka ve modele göre düşük pil uyarısı gösteren ve tamamen pilsiz kullanım olanağı sağlayan basküller de vardır. Genellikle dijital basküller hafızaya sahiptir. 4, 8, 10, 20 kayıt şekilde saklama yapabilmektedirler. Bu hafıza, bir sonraki tartı gününde görünecek kilo ile karşılaştırma yapılmasını kolaylaştırır. Yaş, boy, kilo gibi bilgiler girildiğinde cihaz bunları saklanıp saklanmaması ile ilgili uyarı verir. İsteğe gör bilgiler saklanır veya silinebilir.

Vücut Analiz Cihazı

Vücut analizi, genellikle spora veya diyete başlamadan önce yapılması gereken bir ölçüm türüdür. Bu ölçüm ile vücuttaki kilo, yağ, kas kütlesi ve bunların oranı yer alır. Vücut analiz cihazına yaş ve boy bilgisi girilir, bu bilgilere göre cihaz sonucu çıkarır. Sonuçta, yaş ve boya göre olunması gereken kilo, vücuttaki su oranı, obezite seviyesi belli olur. Ölçüm sonucu, referans değerlerine göre belirlenir. Tüm bu işlemlere vücut analizi denir ve vücut analiz cihazı kullanılarak işlem yapılır. Vücut analiz cihazı, yalnızca kilo ölçümü yapmaz. Yağ, su, kas başta olmak üzere obezite seviyesi, olunması gereken kilo ve tüm bunların oranları ölçülür. Bu cihazlar ev tipi değildir. Spor salonları, diyetisyenler ve sağlıklı yaşam danışma ofislerinde bulunur. Bazı farklı modelleri alışveriş merkezlerinde de yer alır. Ev için olan modellerde detaylar daha azdır. Genel olarak kilo, yağ, kas ile sınırlı kalır.

Vücut Analiz Cihazı ve Baskül Farkları

Vücut analiz cihazları ve basküller arasında bazı farklar vardır. En belirgin farklardan biri ölçüm alanlarıdır. Vücut analiz cihazları daha geniş kapsamlıdır ve detaylı bir sonuç verir. Vücut analiz cihazları ile tam bir vücut analizi yapılır. Vücutta yer alan kilonun ne kadar yağ, ne kadarı kas kütlesini oluşturuyor görülebilir. Aynı şekilde bu yağ ve kas kütlelerinin kişinin fiziki ölçülerine ve referans değerine göre oranlarına da ulaşılmaktadır. Olunması gereken sonuç, analiz cihazları ile görülür.

En Çok Tercih Edilen Baskül Modelleri

Baskül modelleri, sağlıklı yaşamı kendisine yaşam biçimi haline getirmiş herkes için ihtiyaçtır. Ev, iş yeri, kadın veya erkek ayrımı yoktur. Herkese uygun baskül modelleri Teknosa mağazalarında yer almaktadır. Günlük analog modeller ve elektronik tartı modelleri en sık tercih edilen ürünler arasındadır. Dijital baskül gerçeğe yakın ve gram olarak sonuç verdiği için kullanıcılar tarafından ilk plandadır. Her bir markaya ve modele göre farklı seçenekler bulmak mümkündür. Renkli ve desenli baskül modelleri de tercih edilenler arasındadır. Tamamen düz, tek renk ve cam baskül modelleri de modası hiçbir zaman geçmeyen klasikleşmiş modellerden biridir.

Baskül Fiyatları – Tartı Fiyatları

Her geçen gün gelişen teknolojiler ile birlikte pek çok yeni model de piyasaya çıkmaktadır. Her yeni gelen ürün bir öncekinden daha detaylı özelliğe sahiptir ve buna bağlı olarak fiyat değişkenlikleri de vardır. Baskül fiyatları, marka ve modele göre farklılık gösterir. Aynı özellikteki iki baskülün fiyatlarının farklı olmasının sebebi budur. Dijital baskül ve vücut analiz cihazlarının fiyatları analog tartılara oranla daha yüksek olabilmektedir. Farklı dönemlerde gerçekleştirilen indirimler ile fiyatlar farklılık gösterebilir. Her bütçeye uygun baskül modelleri Teknosa güvencesiyle satışa sunulmaktadır. Teknosa mağazalarında tüm modelleri ve tartı fiyatları görüntülenebilir. Online mağazadan kolaylıkla fiyat karşılaştırılması yapılabilmektedir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.