Ücretsiz Kargo

Asus Asus VA24EHE 23.8" 1920X1080 75Hz 5ms HDMI Analog FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör

Ürün Kodu: 125025300
  • En geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: Dualpazar
%9
4.216,04 TL
3.832,76 TL
%9
4.216,04 TL
3.832,76 TL
Kirala
Aylık 240 TL’den başlayan fiyatlarla
1 aydan başlayan seçeneklerle kiralayabilirsiniz.
İşleminize yeni bir sayfada devam edilecektir.

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (5)
Satıcı
3.899,99 TL
Satıcı
3.975 TL
Satıcı
4.469 TL
4.999 TL
5.119 TL

Ürün Açıklaması

VA24EHE
ASUS VA24EHE Eye Care Monitör - 23.8 inç, Full HD, IPS, Çerçevesiz, 75Hz, Adaptive-Sync, Düşük Mavi Işık, Flicker Free, Duvara Monte Edilebilir
- 23.8 inç Full HD (1920x1080) LED arka aydınlatmalı ekran, IPS 178 derece geniş görüş açılı panel
- Silik görüntüleri ortadan kaldırmak, net ve keskin video oynatımı sağlamak için Adaptive-Sync teknolojisiyle birlikte 75Hz tazeleme oranı
- HDMI ve D-sub girişleriyle geniş bağlantı seçenekleri
- VESA duvara monte edilebilirlik sayesinde masa alanından tasarruf
- ASUS Eye Care monitörler, rahat bir görüntüleme deneyimini garantilemek için TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmış Flicker-free ve Düşük Mavi Işık teknolojileri
Product Image


Üstün Görüntü Kalitesi Klasik Şık Tasarımla Buluşuyor
ASUS VA24EHE Eye Care Monitör, 178° geniş görüş açısı ve canlı görüntü kalitesi sunan, Full HD (1920 x 1080) çözünürlüklü 23.8 inç’lik IPS panele sahiptir. 75Hz’e kadar tazeleme oranı ve Adaptive-Sync teknolojisi, silik görüntüleri ortadan kaldırır, net ve keskin bir video oynatımı sağlar. Buna ek olarak rahat bir izleme deneyimi sağlamak için TÜV Rheinland tarafından sertifikalandırılmış Flicker-free ve Düşük Mavi Işık teknolojilerini barındırır.

Mükemmel Görüntüler
178° IPS geniş görüş açılı panelin sunduğu esneklik, her görüş açısında hassas ve doğru renk sunarak, renk kaymasını en aza indirerek daha iyi bir izleme deneyimi sağlar.

Çerçevesiz Tasarım
Neredeyse kesintisiz çoklu ekran kurulumları için mükemmeldir ve sizi daha da çok içine çeker.

Adaptive-Sync ile süper akıcı görseller
Adaptive-Sync teknolojisi, ekran yırtılmalarını ve yavaş kare oranlarını ortadan kaldırarak, size kesintisiz görsellik ve akıcı oynanış sağlar. Bu da FPS, yarış, gerçek zamanlı strateji ve spor oyunlarında avantaj sağlar. (Adaptive-Sync, 48Hz-75Hz arasındaki tazeleme oranlarında çalışır)
mars

ASUS’a özgü GamePlus teknolojisi
Konu tasarım olduğunda ASUS her zaman kullanıcılarını düşünür – Nişangah, Zamanlayıcı ve FPS sayacı işlevlerine sahip ASUS’a özgü GamePlus kısayol tuşu, oyununuzdan daha fazlasını almanız için size oyun içi iyileştirmeler sunar. Bu özellik, profesyonel oyuncuların geri dönüşleriyle birlikte geliştirilmiş olup, onların antrenman yapmalarını ve oyun yeteneklerini geliştirmelerini sağlar.
mars

ASUS'a özgü SplendidPlus Teknolojileri
Size gerçekten canlı bir görsel deneyim sunmak için, bazı kendi teknolojilerimizi ekleyerek standartları yükselttik. Splendid Video Zekâsı Teknolojisi, video ve görselleri renk parlaklığı, kontrast ve keskinlik açısından iyileştirir. Splendid özellikleri iki yeni moda sahip: Okuma ve Karanlık Oda. Buna ek olarak halihazırdaki Manzara, Standart, Sinema, sRGB ve Gece Görüş modları da mevcut. Düşük Mavi Işık ve Flicker-free teknolojileri de uzun süreli kullanımda gözlerinizdeki yorgunluğu azaltıyor.
mars mars mars mars
Monitörün renk ısısı ve parlaklık seviyesini ayarlayarak gerçek kitap okuma deneyimi sağla Yumuşak aydınlatılmış ortamlar için en iyi görsel deneyim.. Parlaklık aralığını arttırarak daha kontrast tonlar sunar ve daha canlı manzaralar için renk doygunluğunu seçici bir biçimde ayarlar. Grafik görüntülemek için en iyi performansı sunar.
mars mars mars mars
Görülmesi zor, karanlık alanları ortaya çıkarırken iyi aydınlatılmış bölümlere dokunmaz; böylece gizli köşelerde pusuya yatmış rakiplerinizi daha rahat görürsünüz. Aydınlatması zayıf kalmış ayrıntıların Y-parlaklığını arttırarak her bir sahnenin keskin ve canlı bir biçimde görüntülenmesini sağlar. Belge görüntüleme ve İnternet'te gezinme için en uygun hale getirilmiş renk ve kontrast düzeylerine sahiptir. Görüntünün kontrastını ve renk doygunluğunu arttırarak sizi daha fazla içine alan daha canlı görüntüler sunar.

ASUS Mavi Işık Filtresi
TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi, sizi zararlı mavi ışıktan korur. Dört farklı mavi ışık filtresi seviyesine, bir kısayol tuşu sayesinde kolayca erişebilirsiniz. ASUS monitörler, sıkı performans testlerinden geçmiştir ve dünyanın önde gelen teknik, güvenlik ve sertifikasyon hizmetlerini sağlayan TÜV Rheinland laboratuvarları tarafından flicker-free ve düşük mavi ışık seviyeleri yayması konusunda sertifikalandırılmıştır.
mars
mars mars
1. Seviye, internette gezinme için idealdir ve gerçekçi görüntüler ile minimum renk kayması için mükemmel renk üretimi sunar. 2. Seviye, fotoğraflara bakmak ve video izlemek için idealdir, size yüksek görüntü kalitesini mükemmel bir dengeyle sunar.
mars mars
3. Seviye, gerçek kağıda benzer bir görüntü sağlar, uzun süre belge okumak veya yazı yazmak için idealdir. 4. Seviye, loş ışıklı ortamlar için idealdir.

ASUS Flicker-free teknolojisi
Artık yorgun ve ağrılı gözlere elveda demenin zamanı. TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Flicker-Free teknolojisini barındıran ASUS monitörler, titreşimleri daha rahat bir izleme deneyimi için en aza indirir. Bu teknoloji, özellikle ekran karşısında uzun, sayısız saatler geçirdikten sonra oluşabilecek göz ağrılarını ve diğer hasar potansiyelini azaltır.
mars

ASUS Türkiye Garantili Ürün
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz.

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
asus-tr-garanti-logo

TEKNİK ÖZELLİKLER
Model VA24EHE
PN -
EAN -
Ekran Panel Boyutu: Geniş ekran 23.8"(60.5cm) 16:9
Panel Türü : IPS
Gerçek Çözünürlük : 1920x1080
Ekran Görüntüleme Alanı(YxD) : 527.04 x 296.46 mm
Piksel Değeri: 0.2745 mm
Parlaklık(Max) : 250 cd/㎡
Ekran Yüzeyi Mat
Kontrast Oranı (Max) : 1000:1
ASUS Akıllı Kontrast Oranı (ASCR) : 100000000:1
Görüş Açısı (CR≧10) : 178°(H)/178°(V)
Ekran Renk Sayısı : 16.7M (gerçek 8 bit)
Flicker free : Evet
Yenileme Hızı(maks) : 75Hz
Video Özelliği Trace Free Teknolojisi
SPLENDID Video Sunum Modları : 8 Mod (sRGB Modu/Manzara Modu/Tiyatro Modu/Standard Mod/Gece Görüş Modu/Oyun Modu/Okuma Modu/Karanlık Oda Modu)
Ten Rengi Seçimi : 3 Mod
Renk Sıcaklığı Seçimi : 4 Mod
QuickFit (modları) : Var (Kılavuz Hizalama/Fotoğraf/Paper Mod)
GamePlus(modları) : Var (Aimpoint/Zamanlama/FPS Counter/Display Alignment)
Düşük Mavi Işık : Var
HDCP desteği
VividPixel : Var
Adaptive-Sync desteği:Evet
Giriş/Çıkış Portları Sinyal Giriş : HDMI, D-Sub, DVI-D
Güç Tüketimi Güç (Tipik) : <15.7W *
Güç Tasarruf Modu : < 0.5W
Güç Kapalı : <0.5W
Voltaj : 100-240V, 50 / 60Hz
Mekanik Tasarım Kasa rengi : Siyah
Eğme : -5°~+23°
VESA Duvara Monte : 100x100mm
Çerçevesiz Tasarım : Evet
Güvenlik Kensington kilidi
Boyutlar Stand ile Fiziksel Boyutlar (WxHxD) : 540.45 x 403.67 x 203.94 mm
Stand olmadan Fiziksel Boyutlar (WxHxD) : 540.4 x 324.8 x 44.4 mm
Kutu Boyutu (WxHxD) : 559 x 415 x 127 mm
Ağırlık Net Ağırlık (Tahm.) : 3.57 kg
Stand olmadan Net Ağırlık (VESA Duvara Monte için) (Tahm.) : 3.18 kg
Brüt Ağırlık (Tahm.) : 5.5 kg
Aksesuarlar DVI kablosu
VGA Kablosu
Güç Kablosu
Hızlı Başlangıç Kılavuzu
HDMI Kablosu (Opsiyonel)
Garanti Kartı
Yönetmelik Onayı Energy Star®, BSMI, CB, CCC, CE, CEL level 0, CU, FCC, ISO-9241-307, KCC, RoHS, TCO8.0, TUV-GS, UkrSEPRO, WEEE, WHQL (Windows 10, Windows 8.1, Windows 7), MEPS, RCM, UL, TUV Flicker-free , eStandby, TUV Low Blue Light, ICES-3, CEC
Not * Adaptive-Sync yalnızca “48Hz ~ 75Hz” aralığında ve HDMI portu üzerinden aktif edilebilir.

Oyun tutkunları için ideal bir ürün olan Asus VA24EHE monitör yardımıyla birbirinden özel oyunları deneyimlerken heyecan verici bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Farklı türlere ait oyunları çevrim içi ve çevrim dışı şekilde bilgisayarınızdan oynarken monitörünüzün sağladığı yüksek çözünürlükten yararlanabilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü olan Asus VA24EHE 23.8 5ms 75Hz Adaptive-Sync Flicker-Free Ips Full HD Gaming monitör sayesinde oyunlardaki detayları daha net şekilde görebilmeniz mümkün hale gelir. Yarış oyunlarında arabaların tekerleklerini ayrıntılı olarak görebilmek ya da futbol oyunlarında saha zemininin desenlerini kolayca fark edebilmek için bu monitörden yararlanabilirsiniz. Sahip olduğu ince hatlarla da dikkat çekmeyi başaran Asus VA24EHE 23.8’ 1ms 75Hz Gaming monitör, çalışma masası ve bilgisayar masası gibi alanlarda konumlandırabilmeniz için ideal tasarımıyla size yardımcı olur. Şık görünüşünü tamamlayan ince çerçevesinden yararlanarak Asus VA24EHE Eye Care monitör ile konforlu bir deneyim elde edebilirsiniz.

Asus Gaming Monitörü Neden Almalıyım?

Oyunları daha zevkli şekilde deneyimlemek için satın alabileceğiniz Asus VA24EHE Gaming monitör ile favori oyunlarınızı kaliteli bir şekilde çalıştırmaya başlayabilirsiniz. Net görüntüler sunmayı başaran ekranından yararlanarak monitörünüzden son derece canlı ve gerçekçi görüntüler elde edebilirsiniz. Düz ekran özelliğine sahip olan ürün, az alan kaplayan ve son derece estetik olan gövdesiyle size verimli bir kullanım yaşatır. Aynı zamanda taban kısmıyla da kullanışlılığını artıran ürün, denge yaratan alt bölümüyle size konforlu bir şekilde bilgisayarınızı kullanabilmeniz için yardımcı olur. Monitörün geniş ve şık ayağı, ürünün düz zeminlerde güvenli bir şekilde konumlanmasına olanak tanır. IPS ekran teknolojisinden yararlanan ekran, farklı açılardan baktığınızda monitörü son derece net olarak görebilmenizi sağlar. Böylece, oyun oynamanın yanı sıra film ve dizi izleme gibi işlemlerde de Asus VA24EHE modelinden konforlu bir biçimde yararlanabilirsiniz. Kullanıcılarına sağladığı göz koruma teknolojisi ile de dikkat çeken monitör, gözlerinizin fazla yorulmasını önleyen ekranıyla size ideal bir kullanım deneyimi vadeder.

Asus Oyun Monitörünü Nasıl Kullanırım?

Bilgisayarınızla uyumlu bir şekilde kullanabileceğiniz Asus oyun monitörünü kablo bağlantılarından yararlanarak çalıştırabilirsiniz. 1920 x 1080 piksel çözünürlük sağlayan Full HD ekranını kullanarak bu monitörü oyun oynamak ve video izlemek gibi amaçlarla değerlendirebilirsiniz. Hem gövdesinde yer alan düğmelerden yararlanarak hem de ayar seçeneklerini kullanarak monitörün parlaklık ve kontrast gibi değerlerini değiştirebilirsiniz. 5 ms tepki süresi ile oldukça kaliteli bir kullanım yaşatan ekran, görüntüleri çok kısa bir sürede yenileyerek size net kareler sunmayı başarır. Böylece oyunlardaki ve dizilerdeki görüntülerde yer alan detayları oldukça kaliteli bir şekilde yakalayabilirsiniz. 23.8 inç gibi oldukça geniş bir ekran alanına sahip olmasıyla da öne çıkan monitör, uzaktan izleyerek filmleri ve dizileri bilgisayarınızdan açabilmenizi sağlar. Arkadaşlarınızla beraber sinema keyfi yapmak için odanızda kullanabileceğiniz bu ürün, büyük ve gerçekçi görüntüler elde ederek seyir zevkinizi arttırabilmeniz için elverişli bir monitördür. Arka ışık desteği de sağlayan ürün, LED ışıkları ile size oyunları ve videoları daha doğal tonlarla ulaştırmayı başarır.

Asus 23.8 İnç Monitör Kimler İçin Uygun?

16:9 ekran oranı sayesinde oyun tutkunları için avantaj yaratan Asus VA24EHE Gaming monitör, favori oyunlarını daha zevkli şekilde deneyimlemek isteyen kişiler için uygundur. Sağladığı netlik sayesinde film ve dizi izlemeyi seven kullanıcılara da hitap eden bu ürünle beraber üst düzey sinema keyfi yaşayabilirsiniz. Monitörün son derece geniş bir ekranının bulunması, tasarım programlarını rahatça kullanmak isteyen kişiler için de avantaj sağlar. Aynı zamanda 178 derece gibi oldukça geniş bir görüntüleme açısı sağlayan bu modern ürünle beraber odanızın farklı noktalarını kullanarak ekrandaki karelere rahatça erişebilirsiniz. Bu sayede yattığınız ya da oturduğunuz yerden heyecan verici videolar izleyebilir, oyun kolu kullanarak futbol ve araba yarışı oyunlarını deneyimleyebilirsiniz. 16.78 miyon renk sunma kapasitesine sahip olan modern monitör, izlediğiniz filmleri ve oynadığınız oyunların daha da gerçekçi ve etkileyici bir hal almasını kolaylaştırır. 100000000:1 kontrast oranı ile kullanıcılarını memnun eden Asus VA24EHE Gaming monitör, oyunları deneyimlerken renk tonu farklılıklarını oldukça net şekilde yakalayabilmenize yardımcı olur.

Asus FHD Monitörün En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

75 Hz yenileme frekansına sahip olması ile dikkat çeken bu monitör, farklı amaçlar için bilgisayarınızı kullanırken size maksimum netlik sağlar. Görüntülerin donuk ve bulanık bir hal olmasını önleyen yüksek yenileme hızından yararlanarak monitörünüzü oldukça konforlu bir şekilde kullanarak deneyiminizi zenginleştirebilirsiniz.Tasarım özellikleri ile de dikkat çekmeyi başaran bu pratik ürün, sahip olduğu kablo kilit yuvası sayesinde güvenli ve kolay kurulum gerçekleştirebilmenize yardım eder. Tasarımında bulunan entegre açma kapama düğmesini değerlendirerek ürünün ne zaman çalışıp ne zaman kapanacağına kolayca karar verebilirsiniz. Sadece 3180 gram olan ağırlık düzeyi sayesinde monitörünüzü taşıyıp ürünün konumunu değiştirebilmeniz kolaylaşır. Yüksekliği 324.8 mm olduğu için monitörünüzü size ekstra geniş bir kullanım alanı yaratır. Genişliğinin 540.4 mm ve derinliğinin 44.4 mm olması ile de kullanıcılarını memnun eden monitör, yer tasarrufu sağlayarak bilgisayarınızı çalıştırabilmenize yardımcı olur. Ürünün harici bağlantılar kurabilmesi de kullanım deneyiminize zenginlik katar. Tasarımında HDMI portu bulunduğu için monitörünüzü televizyonunuza da bağlayabilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınızın sunduğu görüntüleri dev ekran üzerinden kolayca seyredebilirsiniz.


23.8-inch Full HD (1920x1080) LED backlight display with IPS 178° wide viewing angle panel


Up to 75Hz refresh rate with Adaptive-Sync technology to eliminate tracing and ensure crisp and clear video playback


Extensive connectivity including HDMI and D-sub ports


VESA wall-mountable to save on desktop space


ASUS Eye Care monitors feature TÜV Rheinland-certified Flicker-free and Low Blue Light technologies to ensure a comfortable viewing experience


Supports both Adaptive-Sync with NVIDIA GeForce* graphics cards and FreeSync with AMD Radeon graphics cards *Compatible with NVIDIA GeForce GTX 10 series, GTX 16 series, RTX 20 series and newer graphics cards


Hdmı Port Sayısı 3D Uyumu Amd Freesync Nvıdıa G-Sync
1 Hayir Evet Hayir
Panel Tipi Piksel Aralığı Yerel Açı Oranı
IPS 0, 275 x 0, 275 16:9

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Asus VA24EHE 23.8" 1920X1080 75Hz 5ms HDMI Analog FreeSync Full HD IPS Gaming Monitör
5.0
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.