Aspiratörler Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Mutfakta vakit geçirirken yeni lezzetler keşfetmek birçok insan için oldukça keyifli bir hobi. Geleneksel yemeklerin yanı sıra dünya mutfaklarından çeşitli yemekler denemek, enfes tatlılar hazırlayıp hem göze hem de damağa hitap etmek çoğu kişinin gününe güzellik katıyor. Ancak yemek yaparken evi saran ağır kokular için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil. Teknoloji bu konuda da imdada yetişiyor ve aspiratör modelleri sayesinde kötü kokuların evinizden uzaklaşması sağlanıyor.

Elektrikli ev aletleri üreticilerinin pek çoğu mutfağa ve oradan da evin tamamına yayılan hatta zaman zaman komşuları bile rahatsız eden ağır yemek kokularından kurtulmanızı sağlayan aspiratörler tasarlıyor. Çeşitli renk ve özelliklerde tasarlanan ürünler Teknosa aracılığıyla kullanıcılarla bir araya geliyor.

Aspiratör Nedir?

Aspiratör nedir sorusunun cevabı havada bulunan gazları vakumlayarak ortamdan uzaklaştıran cihaz olarak verilebilir. Aspiratörler çeşitli mekanlarda kullanılan havalandırma sistemleriyle aynı prensipte çalışıyor. Havalandırma sistemlerinde partikül, toz, atık gaz ve kokuyu absorbe etmesi için tercih edilen cihazlar, mutfaklarda kötü kokuları uzaklaştırma amacıyla kullanılıyor. Aspiratörler sadece yemek sonrası mutfaktaki kötü kokuları gidermekle kalmıyor, yemek sırasında kokudan rahatsız olmanızın da önüne geçiyor. Ürünler, kokuyu filtresinde topluyor. Filtrenin düzenli olarak temizlenmesi, aspiratörün işlevsel ve uzun ömürlü kullanımını destekliyor.

Lambaları sayesinde ocağınızın üzerini aydınlatan aspiratörler, yemeklerinizin rengini ve kıvamını rahatlıkla fark edebilmenizi sağlıyor. Aspiratörlerin lambası, akşamları mutfak ışığını açıp tüm evi aydınlatmaktansa sadece ocak üstünü aydınlatıp dilediğiniz işi size yetecek kadar ışıkta yapmanıza yardımcı oluyor.

Aspiratör Modelleri

Elektrikli ev aletleri üreticilerinin tasarladığı aspiratör modelleri Teknosa'da kullanıcılarla buluşuyor. Kullanıcılar çeşitli özelliklerle donatılan Bosch ve Kumtel gibi markaların ürettiği aspiratör modellerine büyük ilgi gösteriyor. Bosch DFT63CA51T Sürgülü Gümüş Aspiratör, sürgülü modeliyle mutfaklarınızda sade ve şık bir görüntü elde etmenize olanak sunuyor. Bosch DFT63CA21T 4W Led Ayınlatma 3 Kademeli Sürgülü Teleskopik Beyaz Aspiratör seçeneği de mutfağın tasarımına göre en çok tercih edilen çeşitler arasında yer alıyor. Yine Bosch aspiratör seçenekleri arasında bulunan Bosch DFT63CA51T Sürgülü Teleskopik Inox Aspiratör modeli, mutfağında inoks beyaz eşya tercih edenlerin aspiratörle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Aspiratör Ölçüleri

Aspiratör ölçüleri genellikle 60 cm olarak tasarlanıyor. Ancak farklı mutfak tasarımları için 53 ve 90 cm'lik sahip model seçenekleri de bulunuyor. Aspiratörlerin ölçüleri, genel mutfak tasarımlarına göre belirleniyor. Ürünlerin montajını yaparken ocak ile aspiratör arasındaki mesafeye de dikkat etmek gerekiyor. Gazlı ocak ile aspiratör arası mesafenin en az 65 cm, elektrikli ocak ile aspiratör arasındaki mesafenin ise en az 55 cm olması tavsiye ediliyor. Bu mesafe gazlı ocaklarda, ocak üstünde yer alan ızgaranın en üst noktasıyla aspiratörün en alt noktası arasındaki uzaklığı ifade ederken elektrikli ocaklarda cam yüzey ve aspiratörün en alt noktası arasındaki uzaklık anlamına geliyor. Aspiratörden yüksek verim alabilmek için ürünle uyumlu atık boru çapı kullanıldığına da dikkat edilmesi gerekiyor.

Aspiratör Fiyatları

Aspiratör fiyatları marka ve kullanılan materyale göre değişiklik gösteriyor. Teknosa elektrikli ev aletlerini avantajlı kampanya ve ödeme koşullarıyla kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Klasik ve sürgülü modellerle birlikte enerji tasarrufu yapabilen bacalı ya da bacasız modeller ve farklı renk ve tasarıma sahip ürünler Teknosa'nın geniş ürün yelpazesinde yer alıyor. Siz de mutfağınızın tasarımına uygun ve işlevsel bir aspiratör arıyorsanız, Teknosa'yı ziyaret edebilir ve ihtiyacınıza uygun modele uygun koşullarda sahip olabilirsiniz.



Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.