Reklam

Ücretsiz Kargo

Gürültü Seviyesi 72 dB

Arnica Arnica Vesta ET14450/14451 750W Cyclon 3A Kırmızı Toz Torbasız Süpürge

Ürün Kodu: 115049383
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: BUEVİN
%5
5.499 TL
5.199 TL
%5
5.499 TL
5.199 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (2)
Satıcı
TEKNOSA
5.499 TL
7.299 TL

Ürün Açıklaması

Arnica ET14450 Vesta Cyclon 3A elektrikli süpürge, güçlü motoruyla yaşam alanında bulunan tüm tozları temizler ve sağlığınız için gerekli olan hijyeni sağlamada size yardım eder. A++ enerji tasarrufu sağlayan motorun kullanımı oldukça ekonomiktir. Toz torbasız kullanım imkânı ile geleneksel yöntemlere veda eder. Emiş gücü ayar düğmesi sayesinde, kilim gibi süpürülmesi zor yüzeylerde, hızlı ve pratik temizlik imkânı sunar. Toz torbası değişimini ortadan kaldırdığı gibi kablo taşıma ve sarma derdine de son veriyor. Kabloların çek/bırak özelliği ile işiniz bittiği zaman, tek bir düğmeye basarak, yuvasına geri toplanmasını sağlayabilirsiniz. Geniş toz haznesini ve HEPA filtreyi yıkayarak üst düzey hijyen yakalarsınız. Yüksek emiş gücüne ve detaylı temizlik sağlayan CYLONE MAX teknolojisine sahip ürün, çeyiz setlerinin de vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Patentli teleskobik emiş borusu ve özel başlıkları ile koltuk, zemin, perde ve araba içi gibi birçok farklı yüzeyde üstün temizlik sağlar.

Arnica ET14450 Vesta Cyclon 3A Elektrikli Süpürgeyi Neden Almalıyım?

Temizlik yaparken arkanıza baktığınızda, tozların yerinde durduğunu görüyor ve çabanın boşa gittiğini düşünüyorsanız, Arnica Vesta Cyclon ile tanışmanız gerek! Kolay kullanımı, ayarlanabilir emiş gücü, yüksek performansı, özel başlıkları, yıkanabilir aksesuarlarıyla aileler ve bekârlar için idealdir. Sessiz çalışan motor, kompakt tasarım ve şık görünüm ile bütçe dostu fiyat bir araya gelir. Cep dostu olsun ama yüksek performanstan da ödün vermeyeyim diyorsanız, Arnica ET14450 tam size göre!

Modern ve şık çizgileri ile oldukça hoş görünen Arnica Vesta toz torbasız süpürge, pratik kullanımının yanı sıra ergonomiktir. Küçük boyutuyla kolayca taşıyabilir ve ortadan kaldırabilirsiniz. Fazla bir alana ihtiyaç duymayan makineyi, dik ya da yatay pozisyonda saklayabilirsiniz. Tekerlekleri sayesinde taşımanıza gerek kalmaz ve ittirerek yerine götürebilirsiniz. Şık görünümü ve parlak renkleri ile kullanıcının beğenisini toplayan ürün, yüksek performansı ve emiş gücüyle de temizliğin bir numaralı yardımcısı olur. Paris Design Award 2020 kazananı olan tasarım, evlilik hazırlığı içerisinde olan insanların da performansı yüksek ve şık süpürge arayışına son verir.

Arnica ET14450 Vesta Cyclon 3A Elektrikli Süpürgeyi Nasıl Kullanırım?

Ürünün doğru şekilde kullanılması ve tüm aksesuarlarının değerlendirilmesi başarılı temizliğin ilk adımıdır. Arnica elektrik süpürgesinde; teleskobik emiş borusu, dar uçlu boru, koltuk temizleme aparatı, perde fırçası, aksesuar askısı, turbo fırça dahili olarak bulunur. Koltuk temizlerken ya da halı silerken kullanılan başlıkların farklı olması, en zorlu köşelere bile sorunsuzca ulaşmanızı sağlar. Koltuk kenarı süpürürken ya da gevşeyen zemin tahtaları arasındaki tozları alırken, değişik başlıkları kullanarak, daha yüksek verim alabilirsiniz. Dönebilen boyun, eğimli üçgen kesim başlıklar ile kıyıda köşede kalan, kenar ve koltuk altında bulunan tüm tozları çekebilirsiniz. Ekstra dayanıklı olarak üretilen esnek hortum, uzun süreli ve rahat kullanım imkânı sunar.

Tek odanın ya da tüm evin temizliğini bitirdikten sonra, ürünün doluluk gösterge ışığı yanıyorsa, emiş gücünün düşmemesi için haznenin boşaltılması gerekir. Hazne kolunu tutup, mandallı emniyet kilidine baş parmağınız ile bastırdığınız zaman yerinden çıkarabilirsiniz. Çöp poşetine tozu boşaltabilir; hazne, motor ve HEPA filtreyi yıkayabilir, tamamen kuruduktan sonra da yerine takabilirsiniz. Yüksek performans ve işlevselliği aynı anda sunan, yıkanabilir parçalarla böceklenme ve tıkanmayı engelleyen bir modeldir.

Arnica ET14450 Vesta Cyclon 3A Elektrikli Süpürge Kimler için Uygun?

Ev ve küçük ofisler için ideal olan elektrikli süpürge, farklı renk seçenekleri ile kullanıcıya çeşit sunar. Hafif ve güçlü bir elektrik süpürgesine ihtiyaç duyan herkes için uygundur. Enerji tasarrufu yapan, 2,5 lt toz kapasitesine sahip modelin, 750W motoru 220 V elektrik ile çalışır. Yıkanabilen filtre ve toz haznesi sayesinde temizlemesi oldukça kolaydır. Gövdeye entegre edilmiş, açma/kapama düğmesi ile güç yönetimi ve ayarı yapılır. Ergonomik yapısı ve 4800 gram ağırlığı ile temizlik sırasında sizi yormaz, fazla efor harcamanız gerekmez. Sert ve çıplak zeminler, halı, kilim, döşeme ve stair steps üzerinde kullanıma uygundur. Silindir vakumlu HEPA 13 hava filtresi sayesinde, tozu ayrıştırır ve havayı kirletmez. 74 dB ses seviyesine sahip olduğundan evcil hayvan ve bebek bulunan evlerde de güvenle kullanılabilir.

Çocuklu evlerde güvenlik endişesi olmadan kullanılabilir. Evi süpürürken haznenin yerinden çıkmasını ve taşıma sırasında düşmesini engelleyen, özel kilit sistemi bulunur. 3 in 1 emniyet sistemi ile toz haznesinin; kapağını açabilir, yerinden çıkarabilir ve sabitleyebilirsiniz. Elinizi kullanarak, tek hareketle kilide bastığınızda, hem kapak açılır hem de yerinden çıkarılarak, boşaltmaya götürülebilir. Emniyetli kullanım sunan pratik basma hareketi, küçük çocukların kuvveti yetersiz kaldığından, yaramazlık yaparken toz haznesinin içine girmesini engeller.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Arnica süpürgenin emiş gücünü sürekli yüksek tutan ve performansının düşmesini engelleyen özellikleri en dikkat çekici olanlarıdır. Elektrik süpürgeleri ister toz torbalı ister hazneli kullanılsın, emiş gücünü düşüren bazı durumlar vardır. Toz haznesinin dolması, başlık ve boruları büyük nesnelerin tıkaması ya da topak haline gelen saçlar bunlardan bazılarıdır. Arnica toz torbasız elektrikli süpürge, üzerinde yer alan dijital ışık sayesinde kullanıcısını uyarır. Toz haznesinin dolduğunu ve artık temizlenmesi gerektiğini anlatan dijital doluluk göstergesi avantaj sağlar. Emiş gücü düşmeden her daim düzenli bakım yapabilir, temizlikte üstün performans sağlayabilirsiniz. Üstelik yıkanabilir HEPA filtre ve motor filtresi sayesinde, sadece toz haznesini boşaltmak ile kalmaz, havalandırma sistemlerini de temizleyebilirsiniz. Filtre temizliği de ürünü korumak; emiş gücünü üst performansta tutmak ve havaya tozun geri bırakılmasını engellemek için özen isteyen bir konudur. Arnica süpürge özelliklerini detaylı olarak inceleyebilir, zevkinize göre renk seçimi yapabilirsiniz.


Ağırlık Güç Gürültü Seviyesi Ürün Rengi
4.8 KG 750 W 72 dB Kırmızı
Hepa Filtreli Kablo Uzunluğu Toz Kapasitesi Yıkanabilir Filtre
Evet 6 M 1, 00-3, 99 Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Arnica Vesta ET14450/14451 750W Cyclon 3A Kırmızı Toz Torbasız Süpürge
5.0
  • 5
    11
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.