Apple Apple TV 4k 32 GB

Ürün Kodu: 110102044
  • En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: Blackbox
5.999 TL
5.999 TL

Ürün Açıklaması

Apple TV Apple’ın televizyon alanında yarattığı devrimsel nitelikte bir cihazdır. Apple’ın araştırma ve geliştirme takımları tarafından tasarlanan Apple TV, sizlere bir televizyonun sunabileceği her türlü eğlence ve aktiviteyi tek bir kutu içinde pratik ve kompakt bir şekilde sunmaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey bu cihazın televizyonunuza ve de kablosuz internetinize olan bağlantılarını tamamlamaktır. Bu şekilde saymakla bitmeyecek pek çok farklı platformun sağladığı sınırsız eğlence parmağınızın ucuna kadar gelmiş olur.

Apple TV 4K 32 GB’yi Neden Almalıyım?

Apple’ın popüler bir ürünü olan bu cihaz televizyonda yapılabilecek her türlü interaktif ve dijital eğlenceyi ve programı teknolojinin en son olanaklarından yararlanarak bir kutuda toplar. Televizyonda tamamen dijitale geçmek, gereksiz kablolarla uğraşmamak, çok özel içeriklere erişim edinmek istiyorsanız Apple TV tam size göre bir seçenek olarak öne çıkar. Her türlü kanal, program için ayrı ayrı cihaz gerektirecek olan her şey tek bir kutuda toplanır. Bunların en öne çıkanı dijital olarak internet üzerinden izlenen platformlardır. Popüler olan dijital platformların hepsi bu Apple cihazı için indirilmeye hazır halde bulunur. Netflix, Hulu, Amazon Prime, Disney Plus ve HBO Max gibi abone olunabilecek dijital platformların tümünü en son kalite 4K ve HDR kalitesiyle izlenebilir. Bunun yanında Apple’ın kendi içerik platformu olan Apple TV+’a da abone olabilir, özellikle de son dönemin en popüler dizi ve filmlere erişim sağlayabilirsiniz. Apple TV bütün film ve dizi platformlarını çok kullanışlı ve detaylı olan tek bir arayüzde toplar ve istediğiniz platforma çok daha kolay erişim sağlarsınız. Tek bir Siri komutu ile bir çok platform içinde milyonlarca dizi ve film arasından istediğinizi bulmak çok kolaydır. Sunduğu olasılıklar ve fırsatlar düşünüldüğünde Apple’ın bu cihazı film, dizi ve belgesel izleme keyfinizi ikiye katlamak için ideal bir fırsattır.

Film ve dizi Apple’ın sıradan televizyonları Smart TV’ye çeviren bu cihazının sizlere sunacağı tek eğlence veya aktivite değildir. Bu ürün bunlardan çok daha fazlasını oturma odanıza getirmeye adaydır. Apple Music aboneliğiniz varsa milyonlarca albümü ve şarkıyı direkt olarak Apple TV üzerinden dinleyebilir, tıpkı bir iPhone veya iPad kullanıyor gibi listeler yaratabilir ve hatta ekranda şarkı sözlerini müzikle beraber akmasını seyredebilirsiniz. Apple TVnin Bluetooth desteği sayesinde tek dokunuşla AirPods veya EarPods gibi Apple imzalı kulaklıklarınızı eşleştirebilir, müziği onlar üzerinden dinleyebilirsiniz. Cihazda hatta diğerlerinde olmayan kullanışlı bir özellik bulunur, birden fazla AirPods ile ev içindeki herkes şarkıyı farklı odalarda dinleyebilir. Apple TV’nin bir farklı yeteneği de Apple Arcade. Ayda belli bir fiyat ödeyerek erişim sağlayacağınız dolu oyun sizleri bekler. 4K görüntü sunan Apple TV, en son çıkan ve yüksek kalitede grafiklere sahip olan oyunları bile çok kolay çalıştıracak kapasitede güçlüdür, A12 Bionic çipi en talepkar oyunlar için bile yeterlidir. sizin yapmanız gereken tek şey kablosuz bir kontrolörü cihaza bağlamak ve oyun keyfine katılmak olur. Bu elinizde halihazırda olan Xbox veya PlayStation kontrolörü olabilir.

Apple TV 4K 32 GB’ı Nasıl Kullanırım?

Apple TV 4K 32 GB diğer her Apple ürünü gibi kullanıcıya en kolay kullanımı sunmak için özel olarak tasarlanmıştır. Sizin için kurulum ve teknik detay gibi alanları aza indirir. Yapmanız gereken üç şey cihazı televizyonunuza bağlamak, cihaz üzerinden internete bağlanmak ve son olarak Apple kullanıcı bilgilerinizi girmektir. Bunlardan sonra istediğiniz platformdan istediğiniz içeriği izlemeye ve istediğiniz oyunu oynamaya hazırsınız demektir. Cihaz birden fazla kullanıcı profiline izin verir, böylece aile bireyleri diğerlerinin farklı bilgi kayıtlarına karışmadan rahat izler. İçerik arama işlemi çok basittir, istek cihazın kumandası kullanarak klavyeden isim girilir veya kumandanın mikrofon tuşundan Siri aktivite ettirilerek sesli komutla aranabilir.

Apple TV 4K 32 GB Kimler İçin Uygun?

Televizyonun verebileceğinden fazlasını isteyen, her türlü aboneliği, platformu, son derece akıcı bir arayüzle tek bir cihazda toplamak, en iyi ve kaliteli özel dizi ve film içeriklerini, en ünlü oyun yapımcılarından gelen eğlenceli ve sürükleyici oyunları oynamak isteyen herkes için Apple TV çok uygun bir cihazdır. Ayrıca başka Apple cihazlara sahip olanlar için de çok uygundur, AirPlay sayesinde içerikler bir iPhone veya iPod üzerinde kontrol edilebilir, izleme ve dinleme listeleri yaratılabilir ve iPhone’un dokunmatik ekranı kullanılarak dizilerde ve filmlerde ileri ve geri sarma işlemi yapılabilir. Apple TV’nin HomeKit desteği de bulunmaktadır. Evinde HomeKit ile uyumlu cihazları olanlar, Apple TV kullanarak, kapı otomatiği açmak, ışıkları yakıp söndürmek ve termostatı değiştirme gibi işlemleri de Apple TV üzerinden yapabilir.

Apple TV 4K 32 GB’nin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

En çok öne çıkan özelliği kuşkusuz tasarım harikası kumandasıdır. Kumandasında önceleri iPod cihazlarında kullanılan dokunmatik “tekerlek” bulunmaktadır. Bu kullanılarak, dizi ve filmlerde istenilen noktaya daha kolay sarılabilir, sahneler atlanabilir veya istenilen bölüme ulaşılabilir. Kumanda da Siri desteği vardır, yan taraftaki mikrofon butonuna basarak kumandaya sesli komutlar verebilirsiniz. Siri aynı telefonunuzda çalıştığı gibi Apple TVde de çalışır, sizlere internet aramalarından hava durumuna kadar bir sürü gerekli bilgiyi televizyonunuza getirir.


4K HDR çağı.
Şimdi gösterimde.

Apple TV 4K ile, en sevdiğiniz filmleri ve TV programlarını göz alıcı 4K HDR kalitesinde izleyin. Canlı spor karşılaşmalarını ve haberleri
takip edin. Amazon Prime Video, Netflix, TV+, Blu TV ve puhutv
gibi uygulamaların sunduğu heyecan verici içeriklerle,
televizyonun yeni çağına tanık olun.

Yepyeni bir standart. 4K HDR.
Standart HD çözünürlüğün dört katı piksel kullanan 4K teknolojisiyle şimdi her şey çok daha net. Yüksek Dinamik Aralık (HDR) daha parlak ve gerçekçi renkler ile daha fazla detay sunuyor. Böylece en popüler ve en yeni filmlerden, severek takip ettiğiniz TV programlarına her şey gerçeğe her zamankinden daha yakın.

Haberler ve spor karşılaşmaları.
Canlı yayında.

Merakla beklediğiniz canlı içerikler, haberler ve spor karşılaşmaları Apple TV 4K’da. NBA, TV+ ve MLB gibi uygulamalardan en sevdiğiniz spor karşılaşmalarını izleyebilir, Bloomberg, CNN gibi uygulamalardan en sıcak haberleri takip edebilirsiniz. Kısacası, dilediğiniz canlı yayını izlemek her zamankinden daha kolay.

Uygulamalar. Televizyon izlemenin yeni yolu.
Uygulamalar televizyonu özgürleştirdi. Bugün, istediğiniz programı istediğiniz zaman izleyebiliyorsunuz. Uygulamalar sayesinde gişe rekortmeni filmlerden TV programlarına, hava durumundan evinizde yapabileceğiniz egzersizlere kadar her şey elinizin altında. Ayrıca çocuklara yönelik programlar, müzik etkinlikleri, podcast’ler ve çok daha fazlası istediğiniz an karşınızda.

Touch Surface. Bir dünya içerik. Dokunmatik.
Apple TV Remote’un hassas Touch Surface özelliği ile, aradığınız içeriği parmağınızı kullanarak hızla ve doğru şekilde bulabilirsiniz. TV’nizin veya A/V alıcınızın ses düzeyini kontrol edebilirsiniz. Bluetooth özelliği sayesinde kumandanızı TV’nize doğru tutmanıza gerek kalmaz. Apple TV, komutlarınızı odanın her yerinden algılar.

Olağandışı performans. Olağanüstü grafikler.
A10X Fusion çipin sunduğu güçlü platform, oyunları ve uygulamaları daha zengin, daha interaktif bir hale getiriyor. Üstelik, aradığınız tüm içerikleri Apple TV’deki App Store’da bulabiliyorsunuz. Oyun kumandaları ve kulaklıklar da işin içine girdiğinde, deneyiminiz bir üst seviyeye taşınıyor.

Fotoğraflarınız, videolarınız ve müziğiniz.
Hepsi TV’de.

iCloud Fotoğraf Arşivi’nizdeki fotoğraf ve videolarınız veya paylaşılan albümleriniz, büyük ekranda daha da keyifli.3 Apple Music’i evinizdeki sinema sistemine bağlayın. Arkadaşlarınız ve ailenizin fotoğraf ve videolarını AirPlay aracılığıyla sizinle paylaşmalarına izin verin.


Ağırlık Bluetooth Bluetooth Versiyonu Derinlik
425 Evet 5 98
Ethernet Lan Bağlantısı Genişlik Hdmı Hdmı Versiyonu
Evet 98 Evet 2.0a
Uzaktan Kumanda Ürün Rengi Wi-Fi Desteği Yükseklik
Evet Siyah Evet 35
Hd Türü
Ultra HD (4K)

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Apple TV 4k 32 GB
4.9
  • 5
    42
  • 4
    3
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.