iPhone XR Fiyatı ve Özellikleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Oluşturduğu ekosistemle teknoloji trendlerinin öncüsü kabul edilen Apple, piyasaya sunduğu iPhone XR modeli ile kullanıcıların beğenisini toplamaya devam ediyor.

Apple tarafından kullanıcıların düşük maliyet, yüksek performans beklentisine cevap vermek üzere üretilen iPhone XR, yazılımından donanımına tasarımından ses kalitesine kadar her noktada Apple logosunun hakkını vererek kalitesini ortaya koyuyor. Şıklığı ile modern duruşunu teknolojik aletlerinde de tamamlamak isteyenlerin gözdesi olan cihaz bulundurduğu inovatif teknolojilerle de hep bir adım önde olmak isteyenleri arzu ettikleriyle buluşturuyor. Kullanıcıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen ürün, sahip olduğu tüm özelliklerle beklentilerinizin ötesine geçerek sizi daha önce şahit olmadığınız bir deneyimle tanıştırıyor. Üstelik XR fiyat olarak da bunu makul bir seviyede gerçekleştiriyor.

iPhone XR Özellikleri

Apple mühendisleri tarafından geliştirilen A12 Bionic çiple donatılan iPhone XR, üst düzey verimliliği ve benzersiz performansı ile telefonunuzda yapabileceklerinizin sınırlarını ortadan kaldırıyor. RAM ve benzer donanım parçaları ile desteklenen işlemci yüksek hızı sayesinde işlemlerinizi herhangi bir takılma olmadan anında gerçekleştiriyor. Bu sayede oyun oynamak, yüksek performans gerektiren uygulamaları çalıştırmak hiçbir problem yaratmıyor. Uygulamalar arasındaki geçişlerin akıcılığı ise kullanmaktan zevk duyacağınız bir deneyimin ana parçalarından birini oluşturuyor.

İlk çıktığı günden bugüne kadar kamera konusundaki performansını her daim en üst seviyede tutan iPhone modelleri, XR modeliyle bu seviyeyi yine yükseltmeyi başarıyor. Cihaz 12 Mp çözünürlüğe sahip kamerası ve yazılımlarla desteklenen yeni özellikleri sayesinde canlı, ayrıntılı ve etkileyici çekimler yapabilmenize olanak tanıyor. Yapay zekanın işlemleri ile bambaşka bir boyuta geçen fotoğraf modları, çektiğiniz görüntüleri işleyerek en güzel halini size sunuyor. Üstelik bunu anında yapıyor. Geniş diyafram açıklığı, odak uzaklığı ve lens kalitesi gibi faktörler de bu kusursuz görselliğin arkasındaki etkenlerden yalnızca bir kaçını oluşturuyor. Nefes kesen manzara fotoğrafları çekebilmenizi sağlayan arka kameranın yanı sıra önde yer alan 7 MP çözünürlüğe sahip kamera da kusursuz öz çekimlerin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Sahip olduğu 6.1 inç genişliğindeki dokunmatik ekran ile video izlemeyi ve oyun oynamayı daha keyifli hale getiren iPhone XR, yüksek ekran çözünürlüğü ile görsellerin her türlü detayına hakim olabilmenizi sağlıyor. IPS ekran teknolojisi kullanılarak üretilen cihaz 16 milyon renk çeşitliliği ile görüntülerde derinlik, canlılık ve netlik sağlıyor.

2942 mAh kapasiteye sahip güçlü bataryası ile dikkat çeken iPhone XR, tek şarjla gün boyu kullanım imkanı sunuyor. Böylelikle sürekli şarj etme zorunluluğu ortadan kalkarken aynı zamanda sunduğu kablosuz şarj desteği ile kablolarla uğraşma probleminin tarihe karışmasına yardımcı oluyor.

Cihazın bunlar haricinde sesinizle telefonunuzu kontrol edebilmenizi sağlayan Siri, dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabilmenizi sağlayan Face ID ve verilerinizi internet üzerinde depolamanızı sağlayan iCloud gibi pek çok özelliği bulunuyor. Özelliklerin fazlalığı hepsine hakim olmayı zorlaştırsa da sunduğu efektif çözümlerle vazgeçemeyeceğiniz bir deneyimin kapılarını aralıyor.

iPhone XR Renkleri

Ürettiği ürünlerde bütüncül bir yaklaşım benimseyerek kullanıcıları her anlamda mutlu edecek ürünler tasarlamaya çalışan Apple, sunduğu renk alternatifleri ile kendinize en uygun akıllı tercih etmenizi sağlıyor. Markanın iPhone XR modellerinde sunduğu geniş renk çeşitliliği farklılıklarınızla öne çıkmanıza yardımcı oluyor. iPhone modelleri ile klasikleşen ve ikonik hale gelen beyaz ve siyah renk seçenekleri bu modelde de varlığını sürdürüyor. Ancak bunların yanı sıra mavi, mercan, sarı ve kırmızı renk seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor. Modern görünümü ile öne çıkan siyah ve beyaz oldukça şık bir görünüm sunarken diğer renk seçenekleri de farklılıkları ve fark yaratmayı sevenler için dikkat çekici alternatifler olarak kullanıcıları bekliyor.

iPhone XR Boyutları

Sahip olduğu 194 gramlık ağırlık ile oldukça hafif olan iPhone XR, ergonomik boyutlarıyla dikkat çekiyor. Optimize edilen boyutlar ve aygıt parçalarının yerleşim şekli sayesinde yüksek bir ekran/gövde oranı ortaya çıkıyor. Ergonomik tasarım taşınmasını kolaylaştırırken aynı zamanda cihazın ele rahat oturmasını sağlayarak kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Sayısal olarak bakıldığında ise cihazın uzunluğunun 150.9 mm, genişliğinin 75.7 mm, kalınlığının ise yalnızca 8.3 mm olarak kayıtlara geçtiği görülüyor.

iPhone XR Fiyatları

Sahip olduğu özelliklerle öne çıkmayı başaran iPhone XR fiyat konusunda da oldukça iddialı. Uygun fiyatı ile düşük bütçeli kullanıcıların da Apple kalitesini ulaşabilmesini sağlayan ürün, fiyat/performans açısından sunduğu üst düzey avantajlar sebebiyle en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.

Eğer siz de Apple kalitesi ile tanışarak teknolojiyle olan bağınızı güçlendirmek ve hayatınızı daha konforlu hale getirmek istiyorsanız hemen Teknosa'da iPhone XR modellerini inceleyerek seçtiğiniz ürün sahip olabilirsiniz. Teknosa'nın geniş ürün yelpazesi; Apple iPhone XR 128GB White Akıllı Telefon modeli, Apple iPhone XR 64GB (Product) Red Akıllı Telefon modeli ve Apple iPhone XR 64GB Coral Akıllı Telefon modeli gibi farklı seçenekleri görerek kendinize en uygun olan modeli seçmenize yardımcı oluyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.