iPhone 12 Pro Max Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

iPhone 12 Pro Max

Amerikalı dünya teknoloji devlerinden Apple'ın piyasaya sürdüğü bu harika akıllı telefon serisi, tüm üstün özellikleri ve şık tasarımıyla karşınızda! Tüm akıllı telefon çiplerine açık ara fark atan A14 Bionic, iPhone 12 Pro Max telefonları başka bir boyuta taşıyor. Mükemmel dörtlü pro kamera sistemi, son sürat çalışan işlemcisi, düşmelere karşı dört kat daha dayanıklı yapısı ve sizi asla yarı yolda bırakmayan uzun ömürlü piliyle bu akıllı iPhone modelleri her işinizde yanınızda. İster günün herhangi bir saatinde fotoğraf çekmek isteyin ister son dakika gelen bir projeyi yetiştirmeye çalışın... iPhone 12 Pro Max telefonlarla bu işlerin hepsi çok hızlı ve kolay! Siz de sayfamız üzerine yer alan iPhone 12 Pro Max'lerden ihtiyacınız ve zevkleriniz doğrultusunda seçimler yaparak bu telefonların size katacaklarından faydalanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sayfamızdaki filtreleri kullanmak. Burada iPhone 12 Pro Max 512 GB'dan 128 GB'a kadar farklı hafıza seçeneğine sahip pek çok model yer alıyor. Bunlar arasından dilediğinizi sepetinize ekleyip alışverişinizi tamamlayarak hayalini kurduğunuz iPhone 12 Pro Max'e kolayca sahip olabilirsiniz. Teknosa, bir araya getirdiği tüm iPhone 12 Pro Max modelleriyle burada. Acele edin, kaliteye bir an önce kavuşun!

iPhone 12 Pro Max ile Tüm Kameralar Maksimumda!

6,7 inçlik Super Retina XDR ekranıyla iPhone 12 Pro Max Apple markasının şimdiye kadar sunduğu en iyi telefonlar arasında. NASA'nın uzay projelerinde faydalanılan LiDAR teknolojisini kullanan cihaz, ışığın nesnelerden yansıma hızını ölçerek içinde bulunduğunuz her ortamın derinlik haritasını oluşturabiliyor. Bu ultra hızlı ve hassas ölçümler sayesinde artırılmış gerçeklik uygulamaları odanızı gerçek bir yağmur ormanına dönüştürebiliyor veya yeni alacağınız bir spor ayakkabının ayağınızda tam olarak nasıl duracağını gösterebiliyor. Ayrıca LiDAR, Pro kamera sistemi için loş ışıkta altı kata kadar daha hızlı otomatik netleme gibi gelişmiş özelliklerin de kapısını aralıyor. Üstelik iPhone 12 Pro Max'in yapabildiği sadece bunula da sınırlı değil. Sahip olduğu Neural Engine ise yetersiz ışıkta bile kadrajın öznesini harika şekilde flulaştırılmış bir arka planın önünde odak noktası haline getirebiliyor. Bu da sizi profesyonel bir fotoğrafçıdan farksız kılıyor. Bunların yanı sıra bu seride, gece fotoğraf çekim modu hem Geniş hem Ultra Geniş kamerada. Bu sayede gece modundayken harika selfie'ler çekebilirsiniz. %27 daha fazla ışık yakalayabilen Geniş kamera ise ister gece ister gündüz çok daha ayrıntılı ve daha net görüntüler elde etmenize olanak veriyor. iPhone 12 Pro Max Teknosa avantajları ve Apple kalitesiyle burada sizi bekliyor.

Rengarenk Seçeneklerle iPhone 12 Pro Max

Pasifik mavisi, altın, gümüş ve grafit... Dört dörtlük renkleriyle iPhone 12 Pro Max akıllı telefonlar tarzınıza da mükemmel biçimde uyum sağlıyor. Ayrıca bu modellerin düz kenarlarının yanı sıra esnek ve özel OLED teknolojisine ev sahipliği yapan yeni tasarımı sayesinde ekranın olağanüstü renkleri, parlaklığı ve kontrastı en köşelere dek ulaşıyor. 3,4 milyondan fazla pikselle 12 Pro Max, bir iPhone'da şimdiye kadar tasarlanan en yüksek piksel sayısına sahip. Cihaz, HDR fotoğraf ve videolar için 1200 nite kadar azami parlaklığıyla göz kamaştırırken, gerçek siyahlar ve parlak beyazlar için 2.000.000:1 kontrast oranıyla öne çıkıyor. Bunlara ek olarak Apple'ın MagSafe aksesuarları da iPhone 12 Pro Max ile harika bir uyum içinde. Telefon koruyucu kılıflar ve cüzdanlar adeta sihirli bir şekilde manyetik olarak birbirine hemen yapışıyor. Böylece evden çıkarken sadece iPhone 12 Pro Max'inizi ve anahtarlarınızı almanız yeterli. Üstelik MagSafe cüzdanın koruyucu tasarımı sayesinde kredi kartlarınız da güvende! Ayrıca bu telefonları kablosuz olarak şarj etmek de mümkün. Hatta daha hızlı şarj için mıknatıslar her seferinde kusursuz biçimde hizalanıyor. Kısacası iPhone 12 Pro Max fiyat performans anlamında sizi her daim mutlu edecek bir akıllı telefon serisi olarak buradaki yerini alıyor.

Kalite ve İşlevsellik Bu Telefonlarda

2 Gbps’ye kadar LTE hızı sunan iPhone 12 Pro Max, her zamankinden daha hızlı bir şekilde büyük dosyalar indirebilmenizi, fotoğraflar yükleyebilmenizi ve yüksek kaliteli online videolar izleyebilmenizi sağlıyor. Üstelik 32 adede kadar LTE bandıyla tüm akıllı telefonları geride bırakarak dünyanın dört bir yanında bu yüksek hızları çok daha fazla yerde deneyimlemeniz de mümkün. Bunun yanı sıra farklı dahili hafıza seçenekleriyle farklı ihtiyaçlara ad cevap veren Apple, iPhone 12 Pro Max telefon modelleriyle pek çok kesimden kullanıcıyı memnun ediyor. Eğer birkaç önemli doyanın yanında fotoğraf ve videolarınızın sığacağı kadar bir alan beklentiniz varsa iPhone 12 Pro Max 128 GB sizin için ideal. Ancak oldukça fazla sayıdaki dosyalarınızın telefonunuzda depolanması gerekiyorsa bu durumda iPhone 12 Pro Max 256 GB seçeneğine yönelmenizde fayda var. Böylece herhangi ek bir hafıza opsiyonuna gerek kalmadan verilerinizi telefonunuzda saklayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

iPhone 12 Pro Max'in en çok öne çıkan özelliği nedir?

Bu serinin en çok öne çıkan özelliği dörtlü Pro kamera sistemi ve hızlı A14 Bionic çipidir.

iPhone 12 Pro Max hangi renklerde satılıyor?

iPhone 12 Pro Max; Pasifik mavisi, altın, gümüş ve grafit renklerde satışa sunuluyor.

iPhone 12 Pro Max kablosuz şarj edilebiliyor mu?

iPhone 12 Pro Max telefonları kablosuz olarak şarj edebilirsiniz.

iPhone 12 Pro Max suya dayanıklı mı?

iPhone 12 Pro Max telefonlar su sıçramalarına ve toza karşı dayanıklıdır.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.