iPhone 12 Mini Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

iPhone 12 Mini

Apple iPhone 12 Mini 5.4 inçlik ekranı ile ailenin en küçük üyelerinden biri olarak biliniyor. Görece daha minimal tasarımları tercih edenlerin iPhone ürün ağında çokça sevdiği iPhone 12 Mini modeli, farklı GB kapasitelerine sahip tasarımları ile de geniş bir skalada ilerliyor. Renk renk seçeneklerin sunulduğu iPhone 12 Mini içerisinde siz de gözünüze hoş gelen ve mobil performans beklentilerinizi karşılıksız bırakmayacak bir model bulabilirsiniz. Kategorimizde hemen alışverişe başlayarak iPhone 12 Mini fiyat bilgilerini, ürün ayrıntılarını ve kullanıcı geri bildirimlerini öğrenebilirsiniz. Böylece Teknosa farkı ile alışverişe başlayabilir ve mobil deneyiminizde size çıta atlatacak yepyeni bir modeli sepetinize ekleyebilirsiniz.

Farklı GB Kapasiteleri İle iPhone 12 Mini

iPhone 12 Mini 64 GB minimum dahili hafıza ile açılış yapıyor ve telefonun modellerine göre bu kapasite artıyor. Özellikle uygulamalardan oyunlara, dosyalardan fotoğraflara kadar pek çok veriyi mobil ortamda saklamak isteyenler cihazın farklı GB kapasiteli seçenekleri arasından bir seçim yapabiliyor. Özellikle mobil oyun tutkunları, cihazlarında pek çok oyunu tutmak istedikleri için işe en az 64 GB kapasiteli bir telefon arayarak başlamaları gerektiğini de biliyor. Bu açıdan iPhone 12 Mini 64 GB, gayet yerinde bir depolama çözümü ile favori pek çok oyununuzu saklıyor. Oyun başta olmak üzere işlerinizden hobi amaçlı kullanımlarınıza kadar farklı verilerinizi de çokça depolamak istiyorsanız örneğin iPhone 12 Mini 128 GB modeli de nokta atışı bir tercih olabilir. Kırmızı rengini bulabileceğiniz, bu dinamik tasarımı ile de son derece cazip olan 128 GB modeller, Apple’ın meşhur A14 Bionic işlemcisi ile de donatılıyor. Daha düşük güç tüketimini beraberinde getiren A14 Bionic işlemcisi sayesinde kesintisiz iletişim, oyun oynama ya da film izleme deneyimi de kolaylaşıyor. Mobil ortamda kendinize çok daha fazla alan açmak isteyenlerdenseniz de dert değil. iPhone 12 Mini 256 GB kapasiteli modeli ile de bu işi yerine getirebiliyor. Beyaz ve yeşil gibi modellerini bulabileceğiniz 256 GB iPhone 12 Mini modelleri, A14 Bionic işlemcisinden gelen yüksek performans ve daha düşük güç tüketimi ile konforun hakkını veriyor.

Yüksek Ekran Çözünürlüğü Artık Hayal Değil

iPhone 12 Mini özellikleri içerisinde çokça öne çıkanlardan biri de modelin ekran çözünürlüğü noktasındaki kalitesi. 2340 x 1080 piksel çözünürlük sayesinde bugüne kadar farklı mobil cihazlarda izlediğiniz filmlerden alacağınız tat katbekat artabilir. Yalnız bu da değil; cihazdaki yüksek ekran kalitesi grafiği bol oyunlardan alacağınız keyifte de birkaç adım öne geçmenizi kolaylaştırıyor. iPhone 12 Mini cep telefonu farklı pek çok GB kapasitesine sahip modellerinde aynı yüksek çözünürlük kalitesini standart olarak belirliyor. Böylece görsel içeriklerinize düşük kalitede ulaşmak gibi bir derdiniz de kalmıyor. Apple iPhone 12 Mini akıllı telefonunda sunulan ekran teknolojileri ve özellikleri bununla da sınırlı değil. 5.4 inçlik ekrana sahip olan bu telefon, 625 cd/m² ekran parlaklığı sayesinde Güneş en tepedeyken dahi yansıma kaybını minimize edebiliyor. Ekrandaki içerikleri aşırı ışıktan dolayı görmek zorlaştığında yapacağınız tek şey cihazın ekran parlaklığını artırmak. Bu sayede ekrandaki tüm içeriklerinize ideal parlaklıkta ulaşmaya devam edebilirsiniz. OLED ile donatılan cihaz, arkasındaki çift yönlü kamera ile harika fotoğraflar çekip bunları galerinizde muhafaza etmenizi sağlıyor. Manzara, eğlenceli bir selfie ya da bayramda aile saadeti… Cihazın üstün arka ya da ön kamerası ile müthiş pozlar yakalayın ve yüksek ekran kalitesinde bu fotoğrafları kaydırın.

iPhone 12 Mini İle Yüksek İndirme Hızlarına Ulaşın

iPhone 12 Mini modelinin takdir toplayan özelliklerinden biri de cihazın sahip olduğu ağ standartları. Wi-Fi 6 standardına sahip olan model, bu sayede önceki versiyonlara göre daha fazla bant genişliğini de beraberinde getiriyor. Bu ise çok daha hızlı ve verimli bir performansın önünü açmak anlamına geliyor. Ayrıca LTE sayesinde yüksek boyutlu uygulamaları indirirken dahi vaktin nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz. Son derece hızlı indirme süreleri sağlayan bu ağ standartları sayesinde yavaşlığa geçit vermeyen iPhone 12 Mini en sevdiğiniz oyun ve uygulamaları ekranına hemen taşıyabiliyor. Üstelik 6 çekirdekli işlemciye sahip olması da cihazın mobil oyunlar başta olmak üzere pek çok noktada hızı elden bırakmamasını kolaylaştırıyor. iPhone 12 Mini sunduğu birbirinden harika fonksiyonlarının yanı sıra Apple ailesinin tasarım yeteneğini de gözler önüne seriyor. Dinamik ve ikonik tasarımların öne çıktığı bu akıllı telefon, beyazdan yeşile, kırmızıya kadar pek çok renk ile donatılıyor. Etkileyici ekran tasarımı sayesinde de dikkat dağınıklığına yol açmayan cihaz, konforlu bir mobil deneyim için sizi bekliyor. Siz de iPhone 12 Mini fiyatı, özellikleri ve yorumları için sayfamızı inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

iPhone 12 Mini kaç GB hafızaya sahip?

iPhone 12 Mini’nin 64 GB, 128 GB ve 256 GB dahili hafızaya sahip farklı modellerini bulabilirsiniz.

iPhone 12 Mini ekran çözünürlüğü nedir?

iPhone 12 Mini tüm modellerinde 2340 x 1080 piksel gibi yüksek bir ekran çözünürlüğü sunuyor.

iPhone 12 Mini kamera özellikleri neler?

iPhone 12 Mini 12 MP çift arka kamerası ve bir adet ön kamerası ile fotoğraf çekmenize imkân tanıyor. 5x zum özelliğine sahip cihaz, gece modu özelliği sayesinde de kamerasını özelleştirmenizi kolaylaştırıyor.

iPhone 12 Mini suya dayanıklı mı?

iPhone 12 Mini toza dayanıklı, su geçirmeyen, sıçramaya karşı korunaklı bir akıllı telefon. Cihazdaki IP68 sertifikası da su geçirmezlik ve dayanıklılık kalitesini gözler önüne seriyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.