All-in-One PC / Monitör Bilgisayar Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Evinizde veya iş yerinizde, güçlü ve az yer kaplayan bir masaüstü bilgisayar kullanmayı hedefliyorsanız, monitör bilgisayar olarak da isimlendirilen All in One PC modellerine yönelebilirsiniz. Gündelik işlerinizi gerçekleştirebileceğiniz kadar performanslı olan çözümlerin yanı sıra doğrudan doğruya profesyonel video düzenleme işlemleriniz için özelleştirilen donanım bileşenleri de içeren ürünler geliştiriliyor. Bu noktada size, Türkiye ve dünyanın önde gelen teknoloji markalarının imzasını taşıyan All in One bilgisayar çeşitlerini incelemek ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan modeli alışveriş listenize eklemek düşüyor.

All in One PC

Teknik yönden masaüstü bilgisayar sınıfında kabul edilen ve genel hatlarıyla masaüstü bilgisayar donanımları bulunduran hepsi bir arada bilgisayar modellerinin en büyük avantajı, genellikle çok yer kaplayan bilgisayar kasalarına sahip olmamasıdır. Zira bu tür bilgisayarlarda, kasa içerisindeki anakart, ekran kartı, bellek, depolama birimi ve benzeri bileşenler, standart monitörlerden biraz daha kalın yapıdaki monitör içerisinde yer alıyor. PSU (Power Supply Unit) olarak adlandırılan güç birimleri de yine monitör kasasına konumlandırılıyor ve yalnızca elektrik fişini prize bağlayarak bilgisayarı çalıştırmanız mümkün oluyor. All in One PC markaları, geliştirdikleri çözümlere klavye ve fare ekleyebiliyor. Eğer özellikle kullanmayı tercih ettiğiniz bir klavye-fare ikilisi yoksa, beraberinde böylesi çevre birimlerini getiren ürünlere yönelebilirsiniz.

İşletim sistemi ve yazılım desteği de hepsi bir arada bilgisayar modellerini seçerken dikkat etmeniz gereken noktalardan biri. Dünyaca ünlü birçok marka, teknoloji meraklılarının ve profesyonellerin sıklıkla başvurdukları işletim sistemlerini, geliştirdikleri bilgisayarlara entegre ederken daha spesifik özellikler sunan bazı modeller, markaların belirledikleri özelleşmiş işletim sistemleriyle geliyor. Bu aşamada; All in One alırken hâlihazırda hangi platformlarda uygulama kullandığınız, hangi yazılım ekosistemine dâhil olduğunuz ve bu tür bir bilgisayarı hangi amaçlar doğrultusunda edinmeyi planladığınız büyük önem taşıyor. Örneğin, kullandığınız müzik prodüksiyonu yazılımlarının yeni aldığınız bilgisayarla uyumlu olup olmaması ya da video düzenleme araçlarının, çalışma performansı gibi birçok değişken, doğrudan işletim sisteminin mimarisi ile ilgilidir. Bu nedenle yazılım uyumluluğu ve işletim sistemi sürümü gibi noktalara satın alım öncesinde dikkat etmeniz gerekir.

Monitör Bilgisayar

Kasası olmayan bilgisayarlar bireysel kullanım için olduğu kadar kurumsal kullanımlarda da önemli rol oynar. Özellikle donanım konfigürasyonu ile uğraşmak istemeyen ya da bilgisayarların yazılımlarını tek bir merkezden güncelleştirmek ya da yenilemek isteyen IT yöneticileri, bu tür ürünleri tercih edebiliyor. Kişisel kullanımda teknoloji meraklılarının beklentileri, bilgisayarı hangi doğrultuda değerlendirecekleri neticesinde şekilleniyor. Web gezintileri yapmak, ofis araçlarından destek alarak içerik üretmek, video izlemek, iki boyutlu oyunlarla zaman geçirmek ve kurulu uygulamalar üzerine uzmanlık kazanmak isteyenler, bütçelerini yormadan, tatmin edici performans gösteren kasasız bilgisayar modelleri satın alabiliyor. Ekran genişlikleri 15 inçten başlayıp 27 inç ve üstüne kadar uzanan ürünler, ekranlarının panel yapısıyla birbirinden ayrılıyor. Özellikle fotoğraf ve video düzenleme araçlarıyla çalışan profesyoneller, IPS panelli ekranlara sahip çözümlere yönelebiliyor. Yeni nesil işletim sistemlerinin dokunmatik özelliklerinin iyileştirilmesi sayesinde artık birçok hepsi bir arada bilgisayar modelinin ekranı, dokunmatik desteği sağlıyor. Klavye ve fare kullanmadan çalışmalarınızı sürdürmenize yardımcı olan dokunmatik ekranlar, hayatınızı kolaylaştırabilir.

Hobi olarak ya da profesyonel şekilde video düzenleme, üç boyutlu grafik çalışmaları gerçekleştirme, tasarım yapma gibi amaçlarla yapılandırılan ürünler de bulunuyor. Dâhilî donanımları, kasaya sahip bilgisayarlarla yarışabilecek kadar güçlü olan, ekran kartı ve bellek gibi donanımlarıyla öne çıkan çözümleri, kompakt bir dijital içerik merkezi şeklinde değerlendirebilirsiniz. Yoğun yük altında bile sorunsuz şekilde çalışmaya devam eden ve bunu, güçlü donanımı kadar etkili soğutma sistemleriyle de mümkün kılan hepsi bir arada bilgisayarlar, video ve grafik işleme süreçlerini başarıyla tamamlayabiliyor. Güçlü donanımları sayesinde yeni nesil oyunları deneyimleyebilmenize de imkân tanıyan modeller, genel kullanım amacıyla üretilen çözümlere kıyasla daha farklı fiyat aralıklarında yer alabilir.

Kasasız Bilgisayar

Bağlanabilirlik yönünden de son derece başarılı olan ve çalışma süreçlerinde size esneklik kazandıran All in One bilgisayarlar, internete ve yerel ağlara hem Ethernet portları hem de kablosuz ağ bağdaştırıcıları üzerinden bağlanabiliyor. Yeni nesil ürünlerin üzerinde bulunan kablosuz ağ bağdaştırıcıları, aynı zamanda Bluetooth fonksiyonuyla da geliyor. Böylece sahip olduğunuz Bluetooth destekli çevre ve ses birimlerini, hepsi bir arada bilgisayarlarınızla kolayca eşleştirip kullanmanız mümkün oluyor. Çok sayıda USB portuna sahip modeller, kablolu klavye ve farelerin yanı sıra yüksek hızda veri aktarımı gerçekleştiren USB bellek, taşınabilir mekanik disk ve taşınabilir SSD gibi birimleri değerlendirebilmenize imkân tanıyor. Bunların yanı sıra kart okuyucu, mikrofon ve kulaklık girişleri, HDMI giriş ve çıkışları, sepetinize ekleyeceğiniz birçok bilgisayarda bulunan standart özellikler arasında yer alıyor. Aynı şekilde yerleşik hoparlör kurulumları da bu tür bilgisayarların ortak özelliklerindendir. Şayet bilgisayarınızı yerleştireceğiniz alanda haricî hoparlör kullanabileceğiniz kadar alan bulunmuyorsa, işletim sistemi ve uygulamalardaki sesleri yeterli düzeyde işitebilmenize olanak veren dâhilî hoparlörleri kullanabilirsiniz.

Toplantılarınıza görüntülü olarak internet üzerinden katılmayı arzu ediyor, bu doğrultuda haricî kamera ve mikrofon çözümlerine yatırım yapmak istemiyorsanız, kamera donanımlı ürünler de geliştiriliyor. Gerek gördüğünüzde etkinleştirebildiğiniz ve genellikle ekranın üst kısmına yerleştirilen kamera/mikrofon modüllerine sahip kasasız bilgisayarlar, çok yönlü kullanıma olanak sağlıyor.

Eğer masaüstü bilgisayarların kablo karmaşasından kurtulmayı hedefliyor, kasasız bilgisayarlarla çalışmalarınızı sürdürmek istiyorsanız, All in One PC modellerini inceleyebilir, dilediğiniz ürünü Teknosa güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.