Hoverboard / Elektrikli Scooter Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Hızla gelişen teknoloji çocukları da unutmuyor. Teknolojinin çocuklara armağanı olan akıllı oyuncaklar hem büyüklerin hem de küçüklerin farklı becerilerini geliştirirken eğlenmelerini de sağlıyor.

Akıllı telefon ya da tabletlerle kontrol edilebilen akıllı oyuncaklar, özgür hareket ve sınırsız eğlencenin kapılarını aralıyor. Kolay taşınabilmesi için hafif malzemelerden üretilen oyuncaklar darbelere karşı dayanıklılığı garanti altına almak üzere sağlam materyallerden imâl ediliyor.

Modern teknolojinin en güvenilir adresi Teknosa, her yaştan kullanıcının ilgisini çeken akıllı oyuncak modellerine bünyesinde yer veriyor. Sevdiklerini mutlu etmenin yolunu arayanlar için tasarlanan ürünler, güçlü donanımları ve işlevsel yapılarıyla hayallerinizi gerçeğe dönüştürüyor.

Akıllı Oyuncak

Oyuncak tasarlayan markaların birçoğu akıllı oyuncak modelleriyle de farklı beğenilere hitap ediyor. Teknosa Sphero, GoMaster ve 3Doodler gibi dev markaların ürünlerini Türkiye'nin her yanındaki kullanıcılara ulaştırıyor. Hoverboard, Scooter, 3D kalem ve daha birçok akıllı ürün Teknosa aracılığıyla kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

En çok ilgi gören ürünlerden biri olan Star Wars R2D2 Droid/Robot, sadece çocukların değil, her yaştan Star Wars tutkununun beğenisini kazanıyor. Çok uzak bir galaksinin Rebel İttifakı'ndaki bir Astromech Droid türü olan R2-D2, Artoo kadar özgün bir teknolojiyle üretiliyor. Akıllı cihazlarla kontrol edilebilen Droid, yetenekli bir yıldız gemisi tamircisi ve savaş pilotu asistanı olarak Star Wars galaksisinde size eşlik ediyor. Modelin ön ve arka panelinde LED ışıklar bulunuyor. Tamamen işlevsel olarak tasarlanan ışıklar R2-D2 üzerinden gelen bip sesleri ile entegre şekilde hareket ediyor.

Star Wars galaksisine ait bir başka Astromech Droid olan StarWars BB-9E Droid/Robot, kubbesini hareket ettiren teknolojisiyle tam bir savaşçı görevi üstleniyor. Akıllı cihazla kontrol edilebilen Droid, kendi başına devriye geziyor. Yıldız gemilerini ve makinelerini çalışır durumda tutma konusunda uzmanlaşan robot, Star Wars evreninin en uyanık droid'lerinden biri olarak biliniyor.

GoMaster Akıllı Oyuncaklar

Scooter'lar da en çok tercih edilen akıllı oyuncaklar arasında yer alıyor. Hem bir eğlence ürünü hem de ulaşım aracı olarak kullanılabilen GoMaster SBS-653 Scooter, kapalı ve açık alanlarda rahatlıkla kullanılıyor. Akıllı sensörler, harekete duyarlı pedallar ve LED ön farlarla donatılan ürün özgürlüğünüzü hissetmenizi sağlıyor.

GoMaster modellerinden biri olan GoMaster SBS-653 Carbon Hoverboard üstün özelliklerinin yanı sıra havalı tasarımıyla da dikkat çekiyor. Hoverboard ışıklı tekerleği, fırçasız HUB motoru ve hızlı şarj dolum süresi ile işlevsel bir kullanıcı deneyimi sunuyor. 12 km/h maksimum hıza ulaşabilen cihaz, sıfır karbon salınımıyla çevre dostu yaklaşımı destekliyor.

Renkli tasarımıyla dikkat çeken Gomaster SBS-653 Scooter, tek şarjda 20 km mesafe alabiliyor. 30 dereceye kadar olan eğimleri rahatlıkla tırmanabilen ürün, sıfır karbon salınımıyla çevre dostu olma özelliğini koruyor. Kaymaz pedal, parlak LED ışıklar ve 6.5 inç tekerlekleriyle oldukça kullanışlı bir model olan GoMaster Butterfly, 18 km/h hıza kadar çıkabiliyor.

Çocukların ve yetişkinlerin hobi olarak tercih ettiği akıllı oyuncaklar, hareketli ve eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Teknolojinin avantajlarını çocuklarının gelişiminde kullanmayı tercih eden ve içindeki büyümeyen çocuğu sevindirmek isteyenlerin büyük rağbet gösterdiği modeller, en keyifli anlarınızda size eşlik ediyor. Ulaşım aracı olarak da kullanılabilen ürünler, geleceği bugünden deneyimlemenizi sağlıyor.

Üretici marka, tasarım ve işlevleri bakımından farklılık gösteren modeller, Teknosa güvencesiyle kullanıcılarla buluşuyor. Teknosa'nın uygun fiyat politikası ve avantajlı ödeme koşullarıyla raflardaki yerini alan ürünler, anın tadını çıkarırken özgür hissetmenizi sağlıyor. Siz de ileri teknolojileriyle eğlendiren ve geliştiren akıllı oyuncaklardan birine sahip olmak istiyorsanız Teknosa'daki modelleri inceleyebilir ve dilediğiniz ürünü sipariş edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.