TP-Link TP-Link RE205 AC 750 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici

Ürün Kodu: 125430706
  • En geç 20 Nisan Cumartesi günü kargoda
Satıcı: Technobag
%11
889 TL
789 TL
%11
889 TL
789 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (7)
Satıcı
799 TL
Satıcı
829 TL
Satıcı
TEKNOSA
899 TL
Satıcı
899 TL
Satıcı
909 TL
Satıcı
999 TL
Satıcı
1.229 TL

Ürün Açıklaması

Daha geniş ve daha hızlı bir internet bağlantısı için TP-Link RE205 AC 750 Mbps kablosuz menzil genişleticiye başvurabilirsiniz. 750 Mbps'ye kadar birleşik hızda kablosuz bağlantı genişletme özelliği sunan TP-Link RE205, kapsam dışında kalan tüm ölü alanları canlandırarak geniş bir Wifi ağı yaratıyor. İster ofis ister ev tipi kullanım için olsun, siz de kaliteli ve uzun ömürlü bir internet menzil genişletici arıyorsanız, TP-Link RE205 menzil genişletici tam size göre. En uygun fiyat avantajlarıyla ürünü Teknosa üzerinden inceleyerek güvenle satın alabilir ve gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz.

TP-Link RE205 AC 750 Mbps Menzil Genişleticiyi Neden Almalıyım?

Özellikle kalabalık çalışan gruplarının yer aldığı ofisinizde daha istikrarlı bir kablosuz bağlantı deneyimi yaratmak istiyorsanız, TP-Link RE205 AC750 Mbps menzil genişletici tam size göre. Hem 2.4 GHz bandı hem de 5 GHz bandı üzerinden çalışabilen bu cihaz, akıllı sinyal gösterge ışığı sayesinde sinyalin kuvvetini gösteriyor ve en doğru konumu saptamanıza yardımcı oluyor. TP-Link RE205 menzil genişleticiyi ofisinizin en stratejik konumuna yerleştirerek tüm ölü alanlardan ve sinyalin ulaşmasının güç olduğu konumlardan etkili bir internet bağlantısı edinebilirsiniz. Her türlü kablosuz yönlendirici veya kablosuz erişim noktası ile yüzde yüz uyumluluk eşliğinde çalışabilen TP-Link RE205 AC 750, bu özelliği sayesinde dizüstü bilgisayardan akıllı telefona ve tablete kadar pek çok farklı elektronik cihaz üzerinde etkinlik gösteriyor. İnternet erişimi bakımından atıl kalan tüm alanları canlandırmak için istikrarlı çift bantlı kablosuz bağlantı genişletme özelliğinden yararlanabilir, ofisinizin ya da evinizin istisnasız her yerinde kaliteli ve kesintisiz Wifi bağlantısına erişebilirsiniz.

Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

TP-Link RE205 kullanımında dikkat etmeniz gereken en önemli noktaların başında doğru kurulum geliyor. TP-Link RE205 AC 750 Mbps kurulum talimatları söz konusu olduğunda kutudan çıkan kullanım kılavuzunu ve kurulum adımlarını takip etmeniz önem arz ediyor. Cihazı kılavuzda belirtildiği şekilde kurduğunuz takdirde kısa bir süre içerisinde problem yaşamadan onu kullanılabilir hale getirebiliyorsunuz. Bununla birlikte kurulum aşamasında herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda doğrudan TP-Link yetkili servisleriyle iletişime geçebilir, çağrı merkezinden ya da müşteri danışmanlarından destek alarak kurulumunuzu tamamlayabilirsiniz. TP-Link RE205 kullanımı esnasında dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli husus da cihazı nereye ve nasıl konumlandırdığınız oluyor. Aktif ve kapsamlı bir menzil genişletme performansı için TP-Link RE205 cihazınızı olabildiğince merkezi ve açık bir alan konumlandırmanız öneriliyor. Böylelikle internet bağlantısı sağlamak istediğiniz tüm alanlarda aynı kalitede ve hızda bağlantıya sahip olabilir, günün her anında rahat edebilirsiniz. Gerek duymadıkça cihazı yerinden oynatmamaya da özen göstermeli, daha stabil bir internet deneyimi için cihazın antenlerini olabildiğince sabit tutmaya özen göstermelisiniz. Kullanım esnasında herhangi bir arıza ya da problemle karşılaşmanız durumunda sadece yetkili TP-Link servislerine başvurmanız da büyük önem arz ediyor. Bu ve bunun gibi ufak püf noktalara hassasiyetle yaklaştığınız takdirde TP-Link RE205 cihazınızı uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilir ve kendisinden üst düzeyde randıman elde edebilirsiniz.

TP-Link RE205 Kablosuz Menzil Genişletici Kimler İçin Uygun?

İşlerin internet üzerinden yürütüldüğü ofislerde hızlı, kesintisiz ve kaliteli bir Wifi bağlantısı büyük önem taşıyor. Ofisin fiziksel olarak her alanını efektif olarak kullanabilmek için modeme eşlik edecek menzil genişletici modellerine başvurmak en mantıklı çözüm yollarından birine dönüşüyor. Ofisinde ya da evinde kablosuz bağlantı kapsama alanını kolay ve bütçe dostu bir biçimde genişletmek isteyenler, aradıklarından çok daha fazlasını RE205 cihazında buluyor. RE205 TP-Link kalitesiyle beğeninize sunulduğu için üstün bir performans ve hız vadediyor. Evinizde internetin çekmediği ya da yavaşladığı ölü bölgelerden kurtulmak istiyorsanız, TP-Link RE205 menzil genişletici tam size göre bir ürün olarak burada beğeninize sunuluyor. TP-Link RE205, ilgili yönlendiricinize kablosuz olarak bağlanıyor ve modem sinyalini kendi başına erişemeyeceği alanlara doğru güçlendirerek genişletiyor. Bununla birlikte evinizde ya da ofisinizde güvenli bir kablosuz kapsamı alanı sunmayı amaçlayan ürün, sinyal karışma oranını da azaltan bir teknolojiye sahip. Eğer ofis içi kullandığınız modemin ağını genişletmek istiyorsanız ya da evinizden freelance olarak çalışıyor ve istisnasız her odanın aynı kalitede, aynı hızda bağlantıya sahip olmasını istiyorsanız, TP-Link RE205 menzil genişleticiyi tercih edebilirsiniz.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Söz konusu TP-Link RE205 yorumları ve incelemeleri olduğu zaman cihazın pek çok farklı teknolojik özelliğinin ön plana çıktığını ve beğeni topladığını söylemek mümkün oluyor. Daha iyi bağlantılar elde etmek üzere tasarlanan bu cihaz, yüksek hızlı dual bantlı kablosuz erişim sağlayarak 2.4GHz ve 5 GHz olmak üzere çift bantla aynı anda daha fazla cihazı bağlamanıza olanak sunuyor. 2.4 GHz bandını maillerinizi kontrol etmek ve internette sörf yapmak için kullanabilir, 5 GHz bandını ise HD yayın akışı seyretmek ya da video oyunları oynamak için tercih edebilirsiniz. Cihazın akıllı sinyal göstergesi ışığı, onu kurmak için en doğru konumu seri bir biçimde saptamanıza yardımcı oluyor. Böylece evinizin ya da ofisinizin en stratejik yerine bu üstün kalitedeki menzil genişleticiyi kurarak rahat edebiliyorsunuz. Ethernet portunu da aktifleştiren yerleşik erişim noktası modu, kolay yönetim paneli, uzaktan kontrol imkanı ve kullanıcı dostu kurulum adımları, TP-Link RE205 menzil genişleticinin etkileyici olan diğer özellikleri arasında. Siz de hemen şimdi en güncel TP-Link RE205 fiyatlarına Teknosa üzerinden erişerek bu yeni nesil cihaza sahip olabilir ve daha hızlı ve kesintisiz Wifi bağlantısının tadını çıkarabilirsiniz.


750 Mbps’ye kadar birleşik hızda kablosuz bağlantı genişleme özelliği sayesinde kapsama dışında kalan ölü alanları canlandırır


Daha istikrarlı bir kablosuz bağlantı deneyimi için hem 2.4GHz bandı (300Mbps) hem de 5GHz bandı (433Mbps) üzerinden çalışır


Akıllı sinyal gösterge ışığı, sinyal kuvvetini göstererek en doğru konumu saptamada yardımcı olur


Her tür kablosuz yönlendirici veya kablosuz erişim noktası ile çalışır


Kablosuz Bağlantı Kapsama Alanınızı Kolayca Genişletin
Evinizde internetin çekmediği “ölü bölgeler ”den bıktınız mı? RE205 Menzil Genişleticisi, yönlendiricinize kablosuz olarak bağlanır ve yönlendiricinizin sinyalini, kendi başına erişemeyeceği alanlara doğru güçlendirir ve genişletir. Aynı zamanda, eviniz veya ofisinizde güvenilir kablosuz kapsama alanı sunmak üzere sinyal karışma oranını azaltır.

Daha İyi Bağlantılar İçin Yüksek Hızlı Dual Bantlı Kablosuz Erişim
RE205, 2.4GHz 300Mbps ve 5GHz 433Mbps’lik çift bantlarıyla aynı anda daha fazla cihaz bağlamanıza olanak sağlar. 2.4GHz bandını e-posta göndermek ve web’de gezinmek, 5GHz bandını ise oyunlar ve HD yayın akışı için kullanın.

Bir Bakışta Mükemmel Konum
Akıllı bir sinyal gösterge ışığı, RE205’i kurmak için en doğru konumu çabucak saptamanıza yardımcı olur.

Yerleşik Erişim Noktası(access point)Modu
RE205 kablosuz bir menzil genişleticiden fazlasıdır. Kablolu internet bağlantınızı çift bantlı kablosuz bir erişim noktasına dönüştürmek için Ethernet kablosunu Ethernet portuna takmanız yeterlidir.

Kolay Yönetim ve Uzaktan Kontrol
RE205 tüm kablosuz yönlendiricilerle çalışır. Menzil genişleticiyi herhangi bir Android’den ya da iOS cihazından birkaç dakikada kurmak için TP-Link'in ücretsiz Tether uygulamasını kullanabilirsiniz. Zengin özelliklere sahip bu telefon uygulamasıyla, sadece zahmetsiz kurulum değil, aynı zamanda ileri düzey ağ yönetimine erişim de parmaklarınızın ucunda olur.


Anten Sayısı Ethernet Port Sayısı Wps Butonu Derinlik
2 1 Evet 78
Genişlik Ürün Rengi Wi-Fi Desteği Yükseklik
80 Beyaz Evet 77

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
TP-Link RE205 AC 750 Mbps Kablosuz Menzil Genişletici
4.8
  • 5
    45
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.