Tefal Fritöz & Airfryer Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Yeni
Tefal Easy Fry & Grill EY505D15 Precision Fritöz

Tefal Easy Fry & Grill EY505D15 Precision Fritöz

5.999 TL
Tefal EY5018 Easy Fry&Grill Classic 4.2 L Airfryer Yağsız Fritöz

Tefal EY5018 Easy Fry&Grill Classic 4.2 L Airfryer Yağsız Fritöz

%7
2.999 TL
2.799 TL
Tefal Easy Fry & Grill EY8018 XXL Siyah Az Yağlı Fritöz

Tefal Easy Fry & Grill EY8018 XXL Siyah Az Yağlı Fritöz

4.699 TL
Tefal Easy Fry Dual Basket Az Yağlı Fritöz
Kredi Fırsatı

Tefal Easy Fry Dual Basket Az Yağlı Fritöz

8.499 TL
Tefal Eeasy Fry Grill XXL Airfryer
Kredi Fırsatı

Tefal Eeasy Fry Grill XXL Airfryer

7.999 TL
Tefal Easy Fry&Grill Presicion+ Sıcak Hava Fritözü

Tefal Easy Fry&Grill Presicion+ Sıcak Hava Fritözü

5.231,23 TL
Tefal FW2018 Easy Fry & Grill & Steam+Yağsız Airfryer Fritöz

Tefal FW2018 Easy Fry & Grill & Steam+Yağsız Airfryer Fritöz

9.699 TL
Tefal Easy Fry Grill Steam Sıcak Siyah Hava Fritözü
Kredi Fırsatı
3.0 (2 Değerlendirme)

Tefal Easy Fry Grill Steam Sıcak Siyah Hava Fritözü

9.999 TL
Tefal Actifry Genius 1.2 LT Fritöz

Tefal Actifry Genius 1.2 LT Fritöz

7.999 TL
Tefal Actifry Extra Fritöz

Tefal Actifry Extra Fritöz

3.999 TL
Tefal EY4018 Easy Fry Precision XL 4.2 L 1500 W Sıcak Hava Fritözü

Tefal EY4018 Easy Fry Precision XL 4.2 L 1500 W Sıcak Hava Fritözü

%6
4.727,80 TL
4.426,94 TL

Tüketicilerin sağlığına önem vererek ev yaşamını kolaylaştırmak ve vakitten tasarruf sağlamak için üretim yapan Tefal ürünlerini yeni jenerasyon teknolojilerle donatır. Tefal fritöz ve airfryer modelleri kullanıcılara pratiklik kazandıran mutfak araçlarındandır. Hem hızlı pişirme hem de sağlıklı özellikleri sayesinde çok sık tercih edilen Tefal airfryer ve fritözler kullanıcılar tarafından çok beğenilir. Tefal yağsız fritöz ve airfryerlarda kullanılan yenilikçi teknolojiler enerji tasarrufu ve sağlıklı pişirme özelliklerine sahiptir. Kızartılmış yiyecek hazırlama konusunda evinizde en büyük yardımcınız olacak Tefal az yağlı fritöz ve yağsız fritözler, yemekleri daha hızlı pişirebilmenizi sağlar. Öğünlerinize lezzet kazandıran Tefal fritöz ve airfryerlar birbirinden farklı özelliklerle tasarlanıp yaşamınızı kolaylaştırır. Tefal az yağlı fritöz ve airfryer modelleriyle daha az kalorili yemekler hazırlanabilir. Diyet sürecinde kullanıcılarına kolaylık sağlayan cihazlar ile hem yağdan tasarruf sağlarsınız hem de daha az yağ ile daha lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Özellikle yemek yapmaya zamanı olmayan ve çalışanlar için Tefal fritöz ve airfryer modelleri son derece pratik cihazlardır. Ayrıca airfryer modelleri ile kekten böreğe, kızartmadan tavuk yemeğine kadar çok farklı yiyecekler hazırlayabilirsiniz.

Tefal Fritöz ve Airfryer Özellikleri

Yağsız fritöz Tefal markası tarafından üretilip mutfakta işlerinizi kolaylaştırılır. Tefal yağsız kızartma makinesi özelliğindeki ürünlerin yanı sıra marka az yağlı ürünleriyle de dikkat çeker. Tefal az yağlı ya da yağsız fritöz modelleri en iyi şekilde yemekleri kızartmanıza yardımcı olur. Sıcak yağ içinde yemeklerinizi kızartan Tefal fritöz modelleri çıtır çıtır ve lezzetli yemekler hazırlamanız için mutfakta en iyi yardımcınız olur. Markanın fritöz modelleri istediğiniz sıcaklığı ayarlayarak yemekleri farklı sıcaklıklarda kızartmanız için özel olarak üretilir. Tefal fritöz modelleri farklı kapasitelere sahiptir. İhtiyacınıza göre büyük ya da küçük kapasiteli ürünleri tercih edebilirsiniz. Kolay temizlenebilen Tefal fritöz modelleri çıkarılabilir haznesiyle işinizi kolaylaştırır. Aşırı ısınmaya karşı otomatik kapanma özelliği bulunan modeller kullanıcılara kolaylık sağlar. Tefal easy fry yağsız fritöz modellerinde kızartma yapmak için çok az yağ eklemeniz yeterlidir ve böylece daha sağlıklı yemekler hazırlayabilmeniz mümkün olur.

Yağsız pişirme yapabileceğiniz airfryer yani Tefal buharlı pişirici, yemekleri sıcak havayla pişirir ve lezzetli yemekler yapmanızı sağlar. Farklı kapasitelere sahip Tefal airfryer XL veya Tefal airfryer XXL modellerini ihtiyacınıza göre tercih edebilirsiniz. Tefal XXL Airfryer modellerinin ve tüm farklı kapasiteli modellerin ayarlanabilir sıcaklık özelliği bulunur. Airfry ile farklı özelliklere sahip yemekler pişirmeniz mümkün olur. Airfryer modelleri farklı pişirme modlarıyla kullanıcıların farklı tipte yemekler yapmasına yardımcı olur. Aynı zamanda timer özelliği bulunan Tefal airfryerlar ile yemekleri pişirme sürenizi ayarlayabilirsiniz.

Tefal Fritöz ve Airfryer Nasıl Kullanılmalı?

Tefal fritözler mutfakta tezgahın üzerinde düz bir zemine yerleştirilmelidir. Fritözün kabını çıkarıp istediğiniz oranda yağ ekleyerek kızartma yapabilirsiniz. Yağı ekledikten sonra kapağı kapatıp kabı gövdeye takmalısınız. Bunun ardından kızartma yapabilmeniz için sıcaklık ayarını yapmalı fritözü açmalısınız. Birkaç dakika sonra ısınan fritöz ile pişirme yaptıktan sonra on/off düğmesinden kapatabilir ve pişirdiğiniz yemekleri servis tabağını alabilirsiniz.

Airfryer modelleri de fritözler gibi düz bir zemine yerleştirilmelidir. Airfryerın gövdesindeki kaba yemekleri koymalı ve on/off düğmesinden cihazı açarak ısınmasını beklemelisiniz. Zaman ayarlaması yaptıktan sonra belirlediğiniz sürede yemekleri pişirin. Bu şekilde çok farklı türde yemeği airfryer modelleri ile yapabilirsiniz.

Tefal Fritöz ve Airfryer Nasıl Temizlenir?

Tefal airfryer ve fritöz çeşitlerini düzenli bir şekilde temizlemek gerekir. Bu yemeklerinizi daha sağlıklı pişirebilmenizi sağlar. Fritöz temizliği yaparken cihazın kabını ayırıp yağı boşaltın. Kabı sıcak suyla ve sabunla yıkadıktan sonra sünger gibi yumuşak bir temizleyici kullanın. Ardından fritöz cihazının gövdesini nemli bir bezle silmeli ve artan yağları temizlemelisiniz. Daha zorlu lekeler varsa fırça ya da sünger kullanabilirsiniz. Kabı ve kapağı kuruladıktan sonra fritözü tekrar kullanabilirsiniz.

Airfryer temizlerken de fritöz temizliğinde yaptığınız işlemleri uygulayabilirsiniz. Airfryerın kabını ve gövdesini nemli bir bezle silebilir ve bu işlemi yaparken daha zorlu lekeler için sıcak su kullanabilirsiniz. Airfryer kabını ve kapağını kuruladıktan sonra cihazı tekrar yemek pişirmek için hazır hale getirebilirsiniz.

Tefal Fritöz ve Airfryer Fiyatları

Tefal yağsız fritöz fiyatları ve Tefal airfryer fiyatı cihazların modeline ve tasarımına göre çeşitlenebilir. Daha yüksek kapasiteye sahip veya daha fazla özelliği olan ürünler farklı fiyatlarla satışa sunulur. Kapasite özellikle fritöz ve airfryer modellerinin fiyatlarını etkiler. Tefal'in cihazları modellerin sahip olduğu özelliklere göre uygun fiyatlarla sunulur. Tefal fritözler ve airfryerlar farklı model seçenekleriyle satışa sunulduğu için farklı bütçelere hitap eden tasarımları bulabilmeniz mümkün olur. Bazı dönemlerde uygulanan kampanya ve indirimlerle Tefal cihazları en uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulabilir. Tefal fritöz ve airfryer modellerinde kullanılan teknolojiler de fiyatlar üzerinden belirleyicidir. Akıllı özelliklere sahip olan veya mobil cihazlarla uyumlu ürünler daha farklı fiyat seçenekleriyle satışa sunulur. Tefal fritöz ve airfryer cihazları dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu için bu özellik de fiyatlar üzerinde etkilidir. Teknosa ile en uygun fiyat seçeneklerinde cihazları inceleyerek tercihte bulunabilirsiniz. Sağlıklı pişirmenin diğer adı olan Tefal fritöz ve airfryer modelleri çok geniş bir kitleye hitap eder. Tefal fritöz ve airfryer modelleri arasından bütçenize uygun seçenekleri değerlendirebilir ve kendiniz için en uygun ürünü Teknosa farkıyla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.