Ücretsiz Kargo

Remington Remington S9600 Silk Seramik Saç Düzleştirici

Ürün Kodu: 120203092
  • En geç 19 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: Derka Shop
%8
2.499 TL
2.288 TL
%8
2.499 TL
2.288 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (5)
2.289 TL
Satıcı
TEKNOSA
2.299 TL
2.329 TL
2.799 TL
Satıcı
2.799 TL

Ürün Açıklaması

Parlak ve kusursuz düzlükte saçlara sahip olmak için kullanılan düzleştiriciler, plaka malzemesi ve genişliği gibi konularda birbirinden ayrılır. Yeni teknolojiyle geliştirilen Remington S9600 saç düzleştirici, plakaları sayesinde küçük ve kabaran saçlarla baş etmenin çözümüdür. Ayarlanabilir ısı derecesi ve sıcaklık seçimi yapan akıllı sistemle kıvırcık, düz ve dalgalı saçlarda kullanılabilir. Kalın ve ince telli tüm saçlar için tercih edebileceğiniz ürün, yakmadan düzleştirmek için idealdir. Yeni ve hızlı özellikleri ile kadın ve erkekler tarafından kullanıma ve farklı saç boylarına uygundur. Saçlarınızı şekillendirmek ve bakımlı görünmek için kaliteli ve dayanıklı olan modeli tercih edebilirsiniz.

Ürünün Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

Yeni teknolojisi sayesinde kısa sürede ısınarak kullanıma hazır hale gelen Remington S9600 silk saç düzleştirici ile vakitten tasarruf edebilirsiniz. Fişe takıldıktan sonra ısı ayarı seçilir ve saniyeler içerisinde saçları düzleştirmek için gerekli sıcaklığa ulaşır. Küçük tutamlar halinde uygulandığında saçlara parlaklık ve pürüzsüzlük katar. Yumuşak ve sağlıklı görünen saçlara ulaşmanın yolu, hızlı ve pratik yapısıyla Remington’dan geçer. Ergonomik dizaynı sayesinde ele tam oturan modelin kullanımı da oldukça kolaydır. Saçınızı kısa sürede kusursuz şekilde düzeltebilir, dışarı çıkmak için hazırlanabilirsiniz.

Her insanın saç tipi ve kalınlığı farklıdır ve kıvırcık bir saçın düz hale getirilmesi ile dalgalı olanlar arasında hem süre hem sıcaklık açısından değişiklik olabilir. İnsanın saç telleri kalınlaştıkça düzleştirme için gerek duyduğu sıcaklık derecesi de yükselir. Öte taraftan boyalı ve yıpranmış saçlar genellikle ince telli ve hassastır. Bu tip saçlara zarar vermemek için ısı derecesinin düşük tutulması önerilir. Remington S9600 silk saç düzleştirici kullananlar, her uygulamada farklı ısı derecelerini tercih edebilir. Dijital ekrandan bilgisini okuyup düğmelerle ayarlama yapabileceğiniz 150-235°C arası sıcaklık değerleri ile kendi saç tipinize uygun olanı seçmek çok basittir.

Aniden çıkan bir buluşma ya da sabah geç uyandığınızda işe giderken hazırlanmak için oldukça kısa bir süreniz olabilir. Bu kısa sürede saçlarınızı yapmak için vakit bulamamaktan şikayet ediyorsanız Remington S9600 denemeniz lazım! Turbo ısınma fonksiyonu ile 30 saniye gibi kısa bir sürede maksimum seviyeye ulaşan sıcaklık beklemeyi ortadan kaldırır. Daha düşük dereceler için 10 saniye yeterlidir. Hızlı ısınma ve kolay düzleştirme etkili plakaları sayesinde saçı yapmak ve hazırlanmak için fazla bir zamana ihtiyaç olmaz. Remington S9600 saç düzleştirici yorumları da ürünün başarısını kanıtlar nitelikte geri bildirimlerden oluşur.

Bir düzleştiricinin başarısı üzerinde etkili olan unsurlardan biri de plakalardır. Remington’un modelinde kullanılan hareketli esnek plakalar, önceki nesle göre 15 kat yoğun seramik kaplamadan üretilir. 110 mm ölçüsündeki plakalar, saç üzerindeki hâkimiyeti artırırken esnek yapısı ile çekiştirmeden düzleştirme imkânı sunar. Çizilme ve aşınmaya karşı dayanıklı seramik plakalar oldukça uzun ömürlü olduğundan, her gün kullansanız bile yıllar boyu ilk günkü formunu korumaya devam eder. Saçınızda sprey ve jöle varken düzleştirme işlemi uygulamanız hem ürüne hem de saçınıza zarar vereceğinden bu noktaya dikkat etmeniz tavsiye edilir.

Önceki nesilden gelişmiş olan ipek seramik kaplamalar ürünün başarısına doğrudan etki eder. Şekillendirme sırasında, uçuşan kısa saçlarda bile yaklaşık 2 kat daha fazla pürüzsüzlük sunar. İpeksi plaka yüzeyi yumuşak ve kaygan yapısı ile saç düzleştirme işlemini hem hızlı hem de sorunsuz gerçekleştirmenizi sağlar. İpek seramik kaplamalar, saçtaki elektriklenmenin azaltılmasına ve parlak görünmesine de olumlu katkı yapar. Plakalar 3D ipeksi görsel tasarımı ile saçlarınıza bakım yaparken düzleştirir. Kızılötesi gelişmiş ipek seramik plakalar ısıyı yüzeye eşit dağıtır ve sabit bir derecede kalmasını sağlayarak saçınızın her yerine aynı performansı sergiler.

Saç tipinize göre ideal ısıyı seçmeyi sağlayan dijital gösterge ile uygun ayarı belirlemek çok kolaydır. Üstelik en son kullandığınız dereceyi hatırlayan ve bir sonraki uygulamada direkt o seviyede açılan hafıza sistemine de sahiptir. Sıcaklık kontrol kilidi ve 60 dakika sonra kendini kapatan akıllı sistem ile olası kaza ve risklerin önüne geçen güvenli bir modeldir. Saçınızı düzleştirdikten sonra fişten çekmeyi aceleden unutursanız modelin kendini kapattığını bilmek içinizi rahatlatabilir.

Neden Almalıyım?

Saçlarınızı kolay ve hızlı bir şekilde düzleştirmek, onlara zarar vermeden pürüzsüzlük yakalamak istiyorsanız ipek plakalı Remington düzleştiriciyi denemelisiniz. Saç tipine göre ayar imkânı, hafıza sistemi, otomatik kapanma, kolay saklama için kilit fonksiyonel özellikleri arasında yer alır. Üstelik size özgür hareket imkânı tanıyan döner 3 m kablo ve ısı geçirmez kılıfı da cabası!

Nasıl Kullanırım?

Remington düzleştirici kullanmadan önce saçlarınızda ekstra bir ürün bulunmaması tavsiye edilir. Küçük tutamlara ayrılan saç alttan yukarı, arkadan öne doğru bir sıralama izlenerek düzleştirilir. Fişe taktıktan sonra ısı ayarı yapabilir ya da hafızada olanı kullanabilirsiniz. Isı seçiminden sonra saniyeler içerisinde kullanıma hazır olur ve tavsiye edilen sıralama ile tutamlar dipten uca doğru düzleştirilir.

Kimler için Uygun?

Hızlı ve etkili bir düzleştirici arayışında olan kadın ve erkeklere uygundur. Pürüzsüzlük ve kayganlık sağlayan, ısıyı her köşeye eşit şekilde dağıtan ipek seramik tabakaları sayesinde farklı yaş gruplarında kullanılabilir. Yoğun iş ve okul temposu olan insanların zaman yönetimini kolaylaştıran turbo hızlı ısınma fonksiyonu avantaj sağlar. Kusursuz düzleştirme için ürünü inceleyebilir, bütçe dostu fiyatlarla ürüne sahip olabilirsiniz.


Gelişmiş İpek Seramik kaplama - 3 boyutlu ipeksi görsel tasarımı ile - 2 kat daha yumuşak ve kaygan**


En sıcak düzleştirici - 150°C - 235°C arası değişken ısı ve 30 saniyede 240°C'ye turbo ısınma özelliği


En hızlı düzleştirici - 10 saniyede kullanıma hazır


Saç tipiniz için en uygun sıcaklığı gösteren dijital ısı göstergesi


Hafıza fonksiyonu – kullandığınız son ısıyı hatırlar


Sıcaklık kontrolü kilidi


Sürekli ısı ve ultra hızlı dönüşüm sağlayan kızılötesi gelişmiş seramik ısıtıcılar


110mm uzun ve esnek plakalar


Kolay depolama sağlayan menteşeli kilit


60 dakika sonra otomatik kapanma


3m döner kablo


Isı geçirmez lüks saklama kılıfı


En yeni ve en hızlı* düzleştiricimiz ile ipeksi düzlükte saç şekilleri yaratın ve hem kabaran hem de uçuşan saçlardan kurtulun. Dijital gösterge 150-235°C arasında, saçınız için en uygun olan sıcaklığı görmenize olanak tanırken, turbo ısınma özelliği sıcaklığı 30 saniye içerisinde 240°C'ye getirerek inatçı saçları hızlıca düzleştirmenizi sağlar.

Hareketli Esnek Plakalar

15 kat yoğun seramik kaplamaya* sahip, 110 mm'lik hareketli esnek plakalar çizilme ve aşınmalara karşı dayanıklıdır.


İyonik Fonksiyon Ayarlanabilir Termostat Fırdöndü Kablo Isı (Minimum)
Hayir Hayir Evet 150
Isı (Maksimum) Isınma Süresi Dahili Ekran Ürün Rengi
240 10 Evet Kırmızı

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Remington S9600 Silk Seramik Saç Düzleştirici
5.0
  • 5
    12
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.