Preo Bluetooth Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Preo MS36 Dokunmatik Kontrol Led Güç Göstergeli Bluetooth 5.1 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Beyaz
Kredi Fırsatı
4.9 (11 Değerlendirme)

Preo MS36 Dokunmatik Kontrol Led Güç Göstergeli Bluetooth 5.1 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Beyaz

579,99 TL
Çok Satanlar
Preo MS36 Dokunmatik Kontrol Led Güç Göstergeli Bluetooth 5.1 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Siyah
Kredi Fırsatı
5.0 (4 Değerlendirme)

Preo MS36 Dokunmatik Kontrol Led Güç Göstergeli Bluetooth 5.1 Tws Gerçek Kablosuz Kulaklık Siyah

579,99 TL
Preo Ms37 Pro Tws Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık
Kredi Fırsatı

Preo Ms37 Pro Tws Kablosuz Siyah Bluetooth Kulaklık

699,99 TL
Preo MS28 Manyetik Boyun Askılı Kablosuz Siyah Kulak İçi Kulaklık
5.0 (1 Değerlendirme)

Preo MS28 Manyetik Boyun Askılı Kablosuz Siyah Kulak İçi Kulaklık

299,99 TL
249,99 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Preo Ms37 Pro Tws Kablosuz Beyaz Bluetooth Kulaklık
Kredi Fırsatı

Preo Ms37 Pro Tws Kablosuz Beyaz Bluetooth Kulaklık

699,99 TL
Preo MS22 S Mono Kulaklık Siyah
3.0 (2 Değerlendirme)

Preo MS22 S Mono Kulaklık Siyah

79,99 TL
Preo MS22 S Mono Kulaklık Beyaz

Preo MS22 S Mono Kulaklık Beyaz

79,99 TL

Preo marka bluetooth kulaklık, elektronik cihazlara kablosuz bağlanabilen bir kulaklık modelidir. Ürünün bağlanabildiği elektronik cihazlar; bilgisayar, stereo hoparlör, akıllı telefon, oyun konsolu ve televizyon gibi geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Pratiklik kazandırdığı için günlük yaşamdan çalışma hayatına kadar pek çok alanda kullanımına başvurulur. Bir çeşit kablosuz telefon aksesuarı olarak kullanıcıya sunulan bu Preo kulaklık modelinin asıl dikkat çeken özelliği ise sesi, kızılötesi veya radyo sinyalleri üzerinden iletmesidir. Fakat bu durum kullanılan cihaza bağlı olarak değişebilir.

İşlevselliği ve teknik özellikleri ile kullanıcıların beklentisini karşılayan Preo bluetooth kulaklık modelleri, piyasaya sürüldüğü il günden bu yana sık kullanılan bluetooth aksesuarları arasında yer alır. Siz de tercihinizi Preo bluetooth kulaklıklardan yana yaparsanız kablo sorunu yaşamadan özgürce müzik dinleyebilirsiniz. Hatta kulaklık ve bağladığınız cihaz arasında mesafe olsa dahi seste herhangi bir kesilme meydana gelmez. Bu kapsamda farklı kulaklık modellerinin ne kadar mesafeye imkan tanıdığını ürün özelliklerinden öğrenebilirsiniz. Her ürünü ile kullanıcıların beğenisini kazanan Preo, en iyi bluetooth kulaklık modellerini sizin için sunar.

Preo Kulaklık Çeşitleri!

Preo bluetooth kulaklık çeşitleri arasında değerlendirme yaparken renk, model, tasarım ve teknik özellik gibi etkenleri baz alabilirsiniz. Geniş bir kullanıcı kitlesi olan Preo, bluetooth kulaklık bakımından her ihtiyacı karşılayacak niteliğe sahiptir. Örneğin, seçenekler arasında hem kulak içi hem hem de kulak üstü modeller bulunur. Kulak içi olan modeller daha minimal boyutlarda tasarlanır. Bu sebeple cepte veya çantada rahatlıkla taşınabilir. Kulak üstü olan modeller ise daha büyük ebatlara sahiptir. Siz de buna bağlı olarak, Preo kulaklık çeşitleri arasında tercih yaparken kullanım alanı ve amacınızı ön planda tutabilirsiniz.

Preo kulaklık çeşitleri arasında boyun askılı modeller de yer alır. Boyun askılı modeller kulaklığın kulaktan çıkarak yere düşmesini önlediği için oldukça kullanışlıdır. Özellikle kulaklıkların kaybolmaması konusunda büyük avantaj sunar. Diğer modellere benzer şekilde cihaz bağlantısını kablosuz olarak bluetooth üzerinden sağlar. Bunun yanı sıra Preo'nun son teknoloji ile geliştirdiği ve kullanıcıya sunduğu mono kulaklık modelleri de vardır. Preo mono kulaklık modelleri, yerleşik bataryası ve kablosuz kullanım özelliği sayesinde uzak mesafeye rağmen bağlantı kalitesini korur.

Preo Bluetooth Kulaklık Nasıl Eşleştirilir!

Preo bluetooth kulaklık modelleri pek çok cihazla kolaylıkla eşleştirilir. Farklı marka telefon modelleri dahili bluetooth bağlantısına sahip olan pek çok cihazınızı kulaklık ile eşleştirebilirsiniz. Böylelikle yüksek kaliteli ses deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca, Preo'nun üstün kalitesine sahip olan modeller, gürültü engelleme özelliği ile ekstra konfor sağlar. Bu sayede kulaklığınızı istediğiniz cihaza bağlayarak müzik dinleyebilir, telefon görüşmesi yapabilir ya da oyun oynayabilirsiniz. Bu yönde, Preo kulaklık kablosuz eşleştirme için şunları yapabilirsiniz:

  • Öncelikle bluetooth kulaklığı açmanız ve aktifleştirmeniz gerekir. Eğer kulaklığın bataryası düşük ise uyarı verir, bu kapsamda ilk olarak cihazı şarj etmelisiniz.
  • Kulaklık aktifleştiğinde ise cihazınızın bluetooth bağlantısını açmanız gerekir. Cihazınızın ayarlar kısmından bluetooth özelliğine ulaşabilirsiniz.
  • Cihazınızın bluetooth bağlantısını açtığınızda “Yeni Cihaz Ekle” seçeneğine dokunarak bağlantı sağlanabilecek mevcut cihazları görebilirsiniz. Bu seçenekler arasından kulaklığınızın adına dokunarak tam bağlantıyı sağlamanız mümkündür.
  • Yukarıdaki tüm işlemlerin ardından kullandığınız bluetooth kulaklığı başarılı bir şekilde cihazınız ile eşleştirmiş olursunuz. Kulaklığı kapattığınızda veya cihazın bluetooth ayarını kapattığınızda ise bağlantı kesilir.

Preo Kulak Üstü Kulaklık!

Preo kulak üstü kulaklık modeli yaklaşık 10 metreye kadar uzaktan bağlantıyı destekler. Bu hususta kullanıcıya büyük kolaylık sağlayan ürün, sahip olduğu özellikler sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi de sunar. Ergonomik bir tasarıma sahip olduğu için rahatsızlık hissi vermez ve gün boyu kullanımı destekler. Hatta ayarlanabilir özelliği sayesinde modeli, baş ölçünüze göre uzatabilir veya kısaltabilirsiniz. Böylelikle kulaklığı tam yerleştirememenin sebep olduğu rahatsızlık hissini yaşamamış olursunuz. Eğer siz de, gittiğiniz her yerde özgürce ve rahatça müzik dinlemek istiyorsanız Preo kalitesinden faydalanabilirsiniz.

Uzun şarj süresi ve yüksek ses kalitesi gibi çeşitli donanım özellikleriyle öne çıkan Preo kablosuz kulaklık modeli, pek çok yönden kullanıcıya hitap eder. Son teknolojiden destek alınarak tasarlandığı için yaklaşık 8 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi sunar. Batarya süresi ve güç tüketim performansıyla da uzun süreli kullanımı destekler. Sadece 2 saatte şarj olan ürün ihtiyaç duyduğunuz her an kullanıma hazır olur. Ayrıca, çeşitli sebeplere bağlı olarak bluetooth bağlantısında kesinti sorunu yaşayanlar için Preo kulak üstü bluetooth kulaklık modelleri ideal tercih olabilir.

Preo Kulaklık Fiyatları!

Preo kulaklık fiyat aralıkları ürün modeline, özelliklerine ve tasarımına göre değişebilir. Örneğin, bağlantı mesafesi ile birlikte fiyatlar da artar. Bu kapsamda ürün seçiminde bulunurken fiyat ve performans karşılaştırması yapabilirsiniz. Böylelikle tüm modellerin özelliklerini fiyatları ile birlikte incelemiş olursunuz. En iyi Preo kulaklık modelleri, Teknosa ayrıcalıklarıyla size sunulur. Siz de, bütçe dostu fiyatlarla kullanıcıya sunulan Teknosa Preo kulaklık modelleri arasından kolaylıkla tercih yapabilirsiniz.

Preo bluetooth kulaklık modelleri hem özellik hem de fiyat çeşitliliği ile kullanıcıya avantaj sağlar. Siz de, tüm modelleri inceleyerek ihtiyaç ve beğeninize hitap eden ürüne ulaşabilirsiniz. Bu yönde ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ile pek çok ihtiyaca en hızlı şekilde karşılık veren Teknosa, Preo bluetooth kulaklık modelleriyle de kullanıcılara ideal bir alışveriş deneyimi sunar.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.