Office Yazılımları Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

İş ve eğitim yaşamındaki en büyük yardımcılarınızdan biri olan Office ürünleri, kullanıcı deneyimini işlevsel hâle getiren bir yapıya sahip. Öğrencilerin ve profesyonel yaşantının içerisindeki kullanıcıların en büyük destekçisi konumundaki Office yazılımları, Microsoft güvencesiyle yüksek performans ve verimlilik sunuyor.

Günlük kullanım için de satış seçenekleri bulunan Microsoft Office ürünleri aynı anda birden fazla işlem gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor. Elektronik lisanslı olarak kullanıcılarla paylaşılan yazılımların kurulumu oldukça basit. Farklı kullanım amaçlarına hizmet eden ürün grubu çeşitliliğiyle de fonksiyonel bir yazılım deneyimi meydana getiren Office programları fiyat açısından da çeşitli gruplara hitap etmeyi başarıyor.

Office Ürünleri

Office yazılımları bireysel, ev ve öğrenci, aile, iş standart, ev ve iş gibi ürün grupları içerisinde değerlendiriliyor. Kullanıcı ihtiyaçlarına göre paket içerikleri de farklılaşan yazılımlar, lisans geçerlilik süresi baz alınarak da alt gruplara ayrılıyor. Örneğin Office 365 Bireysel, bir kullanıcı için 12 aylık lisansla satışa sunulurken Microsoft Office 2019 Ev ve Öğrenci bir cihaz için bir kez satın alma özelliği sayesinde ömür boyu kullanım avantajını bünyesinde barındırıyor.

Tüm Office ürünlerinde içerik PC ya da Mac kullanımına göre değişkenlik gösteriyor. Bazı paketler sadece ikisinden biriyle uyumluyken bazı paketlerse iki cihaz türüyle de entegre şekilde çalışıyor. Sadece PC ile uyumlu olan Office Ev ve Öğrenci 2016 ve sadece Mac'e entegre olabilen Microsoft Office Ev ve İş 2016 farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler üretmeyi başaran yazılım çeşitleri arasında yer alıyor. PC ve Mac cihazlar arasındaki kullanım farkıysa söz konusu bilgisayarların kullandığı işletim sisteminden kaynaklanıyor. PC'lerde genelde Windows işletim sistemi tercih edilirken Mac'lerde Apple'ın kendi yazılımı olan macOS kullanılıyor.

Ev ve öğrenciye ek olarak ev ve iş tercihi için de kişiselleştirilmiş yazılımlara sahip olan Office 2016 fiyat performans açısından, tıpkı diğer güncel yazılımlar gibi, üst seviyede verimlilik ortaya koyuyor. Office 2016 fiyat seçenekleri, ürün grubunun çıkışının biraz daha eski tarihli olmasıyla orantılı şekilde bütçe dostu bir yaklaşım sergiliyor.

Office ürünlerini yüksek performansla çalıştırabildiğiniz Windows 10 Home işletim sistemi de birçok açıdan işlevsel bir bilgisayar kullanımının kapılarını açıyor.

Office Yazılımları Nelerdir?

Microsoft Office farklı alanlarda iyi seviyede çözümler üreten yazılım çeşitleriyle sektörün öncü markası konumunda. Office fiyat ve verimlilik parametleri göz önünde bulundurulduğunda da son derece başarılı bir iş çıkaran Microsoft, çeşitli uzmanlık alanlarına yönelik yazılımlara sahip.

Bir kullanıcının birden fazla cihazdan bağlanabildiği Office 365 Bireysel paketinin içerisinde Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Outlook uygulamaları bulunuyor. Belge düzenleme, tablo oluşturma, sunum hazırlama, not derleme ve mail servisi hizmetini bünyesinde barındıran paket, söz konusu uygulamaların premium sürümlerini kullanıcılara aktarıyor.

Nitekim, Office 365 Bireysel paketten yola çıkarak da ifade edilebileceği gibi, ürün gruplarının tamamında temel seviyede kullanımı mümkün kılan Word, Excel, PowerPoint ve Outlook uygulaması yer alıyor. Bu noktada bulut depolama alanı ve Skype dakikası gibi ek hizmetlerin, ürün çeşitliliğinin oluşmasına katkı sağladığını söylemek mümkün.

Office Ürünleri Fiyatları

Microsoft Office fiyat seçenekleri çeşitli etkenler göz önünde bulundurularak oluşturuluyor. Erişim sağlayabilecek kullanıcı sayısı, farklı cihazlarda çalışabilme kabiliyeti, çevrim içi depolama kapasitesi, abonelik süresi ve uygulama çeşitliliği Office fiyatlarını belirleyen en önemli unsurlar arasında yer alıyor. İşlevsel ve bütçe dostu bir ürün satın alabilmek için ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurup en doğru paket seçimini yapmanız gerekiyor.

Siz de Teknosa'yı ziyaret ederek Office ürünlerini inceleyebilir, gereksinim duyduğunuz ürünü satın alabilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.