HP Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
HP X1000 Kablosuz Gaming Kulaklık Siyah
Kredi Fırsatı
1.0 (1 Değerlendirme)

HP X1000 Kablosuz Gaming Kulaklık Siyah

1.719 TL
HP Pavilion Gaming 400 4BX31AA Oyuncu Kulaklığı
Kredi Fırsatı
4.9 (19 Değerlendirme)

HP Pavilion Gaming 400 4BX31AA Oyuncu Kulaklığı

959 TL
HP Omen Dyad 8JE67AA Kulak İçi Kablolu 3.5 MM AUX Oyuncu Kulaklığı

HP Omen Dyad 8JE67AA Kulak İçi Kablolu 3.5 MM AUX Oyuncu Kulaklığı

899 TL
HP DHE-8010 Işıklı Mi̇krofonlu Oyuncu Kulaklığı

HP DHE-8010 Işıklı Mi̇krofonlu Oyuncu Kulaklığı

%14
1.083 TL
933,32 TL
HP H160GS 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Oyuncu Kulaklığı

HP H160GS 7.1 Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Oyuncu Kulaklığı

981 TL
HP H200 Işıklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Oyuncu Kulaklık

HP H200 Işıklı Mikrofonlu Kulak Üstü Siyah Oyuncu Kulaklık

1.014 TL
HP H200S Kulak Üstü Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı

HP H200S Kulak Üstü Kablolu Siyah Oyuncu Kulaklığı

833 TL
HP H120G Kulak Üstü Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı

HP H120G Kulak Üstü Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı

642 TL
HP H100 Kablolu Kulak Üstü Siyah Oyuncu Kulaklığı

HP H100 Kablolu Kulak Üstü Siyah Oyuncu Kulaklığı

619 TL

HP Oyuncu Kulaklığı

HP oyuncu kulaklık modelleri sayesinde oyun dünyanız içerisinde yüksek işitsel kaliteye ulaşın! Kablolu ve kablosuz seçenekler sunan bu modeller, sürükleyici bir ses deneyimi ve diğer özellikleri ile HP farkını ortaya koyuyor. Siz de markanın oyuncu kulaklıklarını inceleyebileceğiniz Teknosa'da hemen alışverişe başlayabilir, yepyeni kulaklığınıza sahip olabilirsiniz!

HP Kablolu Oyuncu Kulaklıkları

HP oyuncu kulaklığı modelleri içerisinde, alışılageldik kablolu tasarımları inceleyebilirsiniz. Yerleşik surround sese sahip olan kablolu modeller, gerçek ve sürükleyici bir dinleme deneyimi sunuyor. Böylece oyunlarınız içerisindeki tüm sesleri son derece etkileyici şekilde duyabilir, kendinizi tamamen oyuna kaptırabilirsiniz. Ek olarak dâhili sanal surround ses yongasına sahip sistemler de oyun içinde seslerin ne taraftan geldiğini doğru şekilde bulabilmenize yardımcı oluyor. Böylece bir HP kablolu kulaklık ile oynadığınızda, size doğru yaklaşan düşmanlarınızın yönünü de kolayca fark edip harekete geçebilirsiniz. Dahası, 7.1 sanal surround ses gibi özelliklere sahip kablolu oyuncu kulaklığı sayesinde çevreleyen ses deneyimine de sahip olabilirsiniz. Böylece yalnız oyun oynarken değil, müzik dinlerken de sizi çevreleyip etkisi altına alacak bir ses atmosferine ulaşabilirsiniz. Kablolu HP oyuncu kulaklığı modelleri tüm bunların yanı sıra, sunduğu konfor ve pratik kullanımı ile de övgüleri topluyor. Isıyı deriden uzaklaştıran pasif kulaklık süngeri soğutma teknolojisi, önemli konfor elemanlarından biri. Bu sayede uzun süre oynadığınız zaman dahi kulaklarınız serin ve ferah kalabilir. Çevirme özellikli mikrofon ve kulaklık üzerinde ses denetimi sayesinde de kablolu HP kulaklık tümüyle sizin kontrolünüz altında. Son olarak çevre gürültüsünü engelleyebilen çift mikrofonlu modeller arka plandaki sesleri geride bırakarak takımınızla kolayca iletişim kurmanızı sağlıyor.

HP Kablosuz Oyuncu Kulaklıkları

HP kablosuz kulaklık modelleri de kabloların hareket kısıtlayan durumlarını geride bırakmak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Uzun pil ömrü ve verimliliği sayesinde de bu modeller ile kesintisiz bir şekilde oyun oynamak mümkün. 20 saate varan pil ömrü ile kablosuz oyuncu kulaklıklarınız hem müzik dinleme hem de oyun oynama etkinlikleriniz için sizi bekliyor. USB Type-A bağlantı noktalı HP bilgisayarlarla uyumlu olan bu modeller, ek olarak yalnızca Windows PC ve Sony PS4 ile tamamen uyumlu. MacOS, PS4 ve Windows'un eski sürümleriyle ise sınırlı kullanıma izin veriliyor. Bağlantı ve uyumluluk konularını geride bıraktıysanız, bu modellerde de sizi 7.1 sanal surround ses özelliği karşılıyor. Böylece daha net ve derin seslere ulaşabilir, sizi çevreleyen oyun sesleriyle oynamaya başlayabilirsiniz. Büyük 50 mm sürücüler ile donatılan kablosuz HP oyuncu kulaklıkları böylece mükemmel ses kalitesini de beraberinde getiriyor. HP oyuncu kulaklığı özellikleri içerisinde kolay kontrol da öne çıkıyor. Kulak üzerindeki döner kumanda sayesinde ses düzeyini rahatlıkla yönetebilirsiniz. Konforlu kulaklık bandı ve kafa süngeri sayesinde de uzun süreli kullanımlarda beklediğiniz konfora ulaşabilirsiniz. Mikrofon sayesinde de sesiniz takım arkadaşlarınızla gayet berrak ve net bir şekilde iletilebiliyor.

Önemli Teknik Değerler

Hem kablolu hem de kablosuz HP oyuncu kulaklıklarıyla ilgili bilmeniz gereken teknik değerler de var. Örneğin, ölçülere bakıldığı zaman kablolu kulaklıklar 20,2 x 21,7 x 9,1 cm, 18 x 21,8 x 11,4 cm, 20,2 x 21,7 x 9,1 cm gibi genişlik, derinlik ve yükseklik boyutlarına sahip. Markanın sunduğu kablosuz oyuncu kulaklığı ise 21,82 x 18 x 11,29 cm boyutlarında olup 0,34 kg ağırlığında. Ayrıca kablosuz oyuncu kulaklığı 1200 mAh Lityum polimer pil ile donatılıyor ve 20 saate varan bir kullanım vadediyor. Kablolu modellerde sunulan kablolar ise modeline göre 120 cm ya da 200 cm gibi uzunluklara sahip. PC, PS4, Xbox, veya Nintendo Switch gibi farklı pek çok oyun konsolunda kullanabileceğiniz modeller de var. Bu sayede farklı konsol ve platformlardaki tüm oyunlarınızda aynı ses kalitesini koruyabilirsiniz. Siz de HP oyuncu kulaklarını sayfamızda keşfetmeye başlayabilir, fiyat karşılaştırmaları yapabilir ve hemen sepetinizi doldurabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.