Harman Kardon Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

14 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Harman Kardon Go +Play Wireless 2.0 Beyaz Bluetooth Hoparlör
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Harman Kardon Go +Play Wireless 2.0 Beyaz Bluetooth Hoparlör

    8.499 TL
  • HARMAN KARDON AURASTUDIO 4, BLUETOOTH HOPARLÖR, SIYAH
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    HARMAN KARDON AURASTUDIO 4, BLUETOOTH HOPARLÖR, SIYAH

    13.899 TL
  • Harman Kardon ONYX STUDIO8 BLUETOOTH HOPARLÖR BEJ
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon ONYX STUDIO8 BLUETOOTH HOPARLÖR BEJ

    10.389 TL
  • Harman Kardon Go Play Mini Siyah Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon Go Play Mini Siyah Bluetooth Hoparlör

    9.889 TL
  • Harman Kardon Goplay3 Siyah Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Harman Kardon Goplay3 Siyah Bluetooth Hoparlör

    14.899 TL
  • Harman Kardon ONYX STUDIO8 BLUETOOTH HOPARLÖR SIYAH
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon ONYX STUDIO8 BLUETOOTH HOPARLÖR SIYAH

    10.389 TL
  • Harman Kardon Goplay3 Gri Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon Goplay3 Gri Bluetooth Hoparlör

    14.899 TL
  • Harman Kardon Citation Wireless Siyah Subwoofer

    Harman Kardon Citation Wireless Siyah Subwoofer

    38.900 TL
  • Harman Kardon Luna Outdoor Gri Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon Luna Outdoor Gri Bluetooth Hoparlör

    7.789 TL
  • Harman Kardon Luna Outdoor Siyah Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon Luna Outdoor Siyah Bluetooth Hoparlör

    7.789 TL
  • Harman Kardon ONYX STUDIO8 BLUETOOTH HOPARLÖR MAVI
    Kredi Fırsatı

    Harman Kardon ONYX STUDIO8 BLUETOOTH HOPARLÖR MAVI

    10.389 TL
  • JBL Flip6 IP67 Beyaz Bluetooth Hoparlör
    Kredi Fırsatı

    JBL Flip6 IP67 Beyaz Bluetooth Hoparlör

    5.439 TL
  • Harman Kardon Onyx Studio7 Gri Bluetooth Hoparlör

    Harman Kardon Onyx Studio7 Gri Bluetooth Hoparlör

    8.299 TL
  • Çok Satanlar
    Harman Kardon AuraStudio 3 360 Derece Ses Ve İkonik Tasarım Bluetooth Hoparlör Siyah
    5.0 (5 Değerlendirme)

    Harman Kardon AuraStudio 3 360 Derece Ses Ve İkonik Tasarım Bluetooth Hoparlör Siyah

    18.999 TL

Müziğin sesini yüksek sevenler ve kendini ritme kaptıranlar için birbirinden kaliteli özelliklere sahip Harman Kardon bluetooth hoparlör çeşitleri bulunuyor. Yüksek yayılım sağlayan bu etkileyici hoparlör çeşitler ile siz de ortamın modunu anında değiştirebilirsiniz. Evde tek başınızayken yaptığınız çılgın danslara eşlik eden Harman Kardon hoparlör modelleri, arkadaş ortamlarında da eğlencenin dozunu artırmaya yardımcı oluyor. Siz de seçeceğiniz bluetooth hoparlör çeşidi ile ister yavaş tempoların keyfini çıkarabilir isterseniz de ritmi içinizde hissedebilirsiniz. Tarzıyla da göz kamaştıran çeşitleri incelemek ve özelliklerini karşılaştırmak için hemen sayfamıza göz atabilirsiniz.

Müziğin Ruhunu Yansıtan Harman Kardon Bluetooth Hoparlörler

Amerika merkezli olan Harman Kardon markası, kullanıcılara yalnızca eşsiz bir ses deneyimi yaşatmakla kalmıyor aynı zamanda tasarımlarıyla sizi ritmin içine çekiyor. Görsellik olarak kullanıcılardan tam not alan modellerden biri de Aura Studio serisi oluyor. Bu serideki ürünler, sesi 360 derece olarak dışarı yansıtıyor. Ses sistemlerinde en çok sorun yaratan unsurlardan biri hoparlörün yönü. Tek bir yöne doğru ses veren modeller belli bir açıda sesi iletiyor ve cihazın ön tarafı ile arka tarafına iletilen ses arasında farklar oluşabiliyor. Harman Kardon taşınabilir hoparlör çeşitleri, üstün ses teknolojisi sayesinde bu tür sorunları en aza indirse de sesi 360 derece dağıtabilen Aura Studio, farkını ortaya koymayı başarıyor. Siz de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirirken müzik dinlemekten hoşlanıyor, evinize sık sık arkadaşlarınızı davet ediyor veya ev partileri düzenliyorsanız bu serinin ürünlerine mutlaka göz atmalısınız. Ayrıca Aura Studio serisinin ürünlerinde görsel zevki artırmak için aydınlatmalar da bulunuyor. Işığın renkleriyle havanızı değiştirecek bu ürünleri siz de hemen sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz. Seride yer alan her bir ürün, zamansız tasarımlar ile üretiliyor ve evinizin dekorasyonuna uyum sağlıyor. Cihazın içinde bulunan ışıklandırma sistemi kıvrımlı bir yapıya sahip olduğu için müziğin ritmiyle değişen bu ışıklar su dalgasına benzer bir efekt yaratıyor. Harman Kardon hoparlör Teknosa güvencesiyle sayfamız üzerinden size ulaşıyor. Çeşitleri incelemek ve kendinize en uygun olan modeli bulmak için siz de kategorimizi keşfetmeye başlayın.

Konfor ve Ses Kalitesinin Keyfini Çıkarın

Harman Kardon kablosuz hoparlör çeşitleri, piyasadaki diğer ürünlere kıyasla oldukça yüksek ses kalitesine ve kullanıcı dostu tasarımlara sahip. Sesi yükselttiğinizde basların ve tizlerin bozulmasından şikayetçiyseniz aradığınız ürün kalitesine Harman Kardon ile ulaşabilirsiniz. Taşınabilir bluetooth hoparlör modelleri arasında ürün araştırması yapıyor ve ne alacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız Onyx Studio serisine de göz atabilirsiniz. Bu serinin ürünleri dayanıklılıkları ve konforlu kullanımıyla diğer modellerden ayrılıyor. Üstün ses kalitesi de tasarımını tamamlıyor. Harman Kardon oval hoparlör olarak da bilinen bu serinin ürünleri ev tipi kullanımlar için son derece ideal. Her türlü alanda kolayca konumlandırabileceğiniz bu ürünler tarzıyla da son derece dikkat çekici. Minimalist çizgilere sahip olan bu cihazlar hayatınızı kolaylaştıran özellikler sunarken aynı zamanda müzik dinleme keyfini de artırıyor. Serinin farklı modellerinde wireless dual sound özelliğinden de yararlanabilmeniz mümkün. Bu özellik, aynı anda birden fazla Onyx Studio ürününü çalıştırabilmenize imkan sağlıyor. Siz de ister farklı odalarda konumlandırdığınız Onyx Studio hoparlörlerinizle kendi ev sisteminizi oluşturabilir isterseniz de arkadaşlarınızın Onyx Studio hoparlörüyle bağlantı kurabilirsiniz. Böylece müziğin geniş alanlarda daha iyi yayılmasını sağlayabilir ve farklı odalarda da rahat bir şekilde dinleyebilirsiniz. Taşıması da bir hayli kolay olan bu serinin ürünlerini gittiğiniz her yere birlikte götürebilirsiniz. Farklı zevklere hitap etmesi için renk seçenekleri de bulunan Harman Kardon taşınabilir hoparlörleri kablolu veya kablosuz olarak da kullanabilirsiniz.

Size En Uygun Harman Kardon Bluetooth Hoparlörü Bulun

Eğer size uygun bir Harman Kardon modeli arıyorsanız birbirinden kullanışlı ve şık modeller arasında aklınız kolayca karışabilir. Fakat seçtiğiniz tüm modeller sizi mutlu edecek pek çok özellik sunacaktır. Harman Kardon hoparlör fiyatları diğer markalara göre farklı aralıklarda seyredebiliyor. Fiyatlara karşılık sunduğu hizmetler de bir bluetooth hoparlörde ihtiyaç duyabileceğiniz tüm özellikleri size sunuyor. İster evde ister ofiste isterseniz de dış mekanda rahatça kullanabileceğiniz bu çeşitler uzun pil ömrüyle de ön plana çıkıyor. Ses seviyesine göre değişiklik gösterebilen pil ömrü, kısık sesle müzik dinlediğiniz zamanlarda çok daha uzun süre dayanabiliyor. Maksimum ses seviyesinde uzun süre müzik dinlediğinizde ise batarya daha hızlı tükenebiliyor. Siz de bu unsurları göz önünde bulundurarak batarya gücünü değerlendirebilirsiniz. Ayrıca ürünlerde yer alan wireless dual sound sistemi de Harman Kardon bluetooth hoparlör çeşitlerinde oldukça beğenilen özelliklerden. Bulunduğunuz ortamdaki tüm Harman Kardon hopalörler ile bağlantı kurarak ses kalitesini artırabilme şansına sahipsiniz. Üstelik bu bağlantı sırasında seste kaymalar veya cihazlar arası bağlantı sorunu da yaşamıyorsunuz. Adeta tek bir cihaz gibi ses çıkışı sağlayan çeşitler arasında siz yalnızca ritmin keyfini çıkarıp kendinizi müziğe bırakabilirsiniz. Ayrıca Harman Kardon cihazlarınızı sesli asistanlar ile de eşleştirebilirsiniz. Eğer basları ve tizleri hissetmekten hoşlanıyorsanız bu cihazlardan son derece memnun kalabilirsiniz. Yüksek ses kalitesiyle birlikte dengeli bas ve tizlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Taşınabilir özelliği ile seyahatlerinize götürebileceğiniz bu cihazı yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz. Diğer yandan ev dekorasyonunuza yakışacak modeller ise ister televizyonunuzu isterseniz de bilgisayarınızı Harman Kardon bluetooth hoparlörünüze bağlayabilirsiniz. Siz de çeşitlere göz atmak ve özellikleri hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmak için sayfamızı inceleyebilirsiniz. Ayrıca Harman Kardon bluetooth hoparlör fiyatlarını da web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.