Grundig Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Grundig GPDF 6732 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Grundig GPDF 6732 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

    12.999 TL
  • Grundig GPDF 5711 5 Prg E Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Grundig GPDF 5711 5 Prg E Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

    12.499 TL
  • Grundig GPDF 11853 I 11 PRG Door Matic C Enerji 15 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Grundig GPDF 11853 I 11 PRG Door Matic C Enerji 15 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

    18.499 TL
  • Grundig GPDF 6742 I 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Grundig GPDF 6742 I 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi

    14.999 TL
  • Grundig GPDF 6732 MG 6 PRG Door Matic D Enerji 14 Kişilik Gri Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Grundig GPDF 6732 MG 6 PRG Door Matic D Enerji 14 Kişilik Gri Bulaşık Makinesi

    13.999 TL
  •   Grundig GPDF 6842 I 6 Prg Door Matic C Enerji Inox Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Grundig GPDF 6842 I 6 Prg Door Matic C Enerji Inox Bulaşık Makinesi

    15.999 TL
  • Çok Satanlar
    Grundig GDF 6504 6 Programlı Bulaşık Makinesi 

    Grundig GDF 6504 6 Programlı Bulaşık Makinesi 

    15.899 TL

Elektrik ve su tüketiminin azaltılmasına yardımcı olmak için Teknosa'da yer alan Grundig marka bulaşık makinelerini inceleyebilir, özellikleri hakkında bilgi sahibi olarak ihtiyacınıza uygun olan ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Günümüz teknolojisinin yeniliklerini taşıyan Grundig bulaşık makineleri, mutfakların en önemli elektrikli ev aleti konumunda yer alır.

Zengin Programlarıyla Grundig Bulaşık Makinesi Modelleri Teknosa'da!

Teknosa'da yer alan birbirinden kullanışlı Grundig bulaşık makinesi modelleri her kullanıcıya hitap edebilen özellikler içerir. Bulaşık makinesi modelleri; kapasite, enerji sınıfı ve programlar bakımından farklı özelliklere ayrılır. Su ve enerji tasarrufunda bulunarak verimli bir şekilde bulaşıkları kirlerden arındıran bulaşık makinesi modelleri Grundig kalitesi ile adından söz ettirir. Grundig bulaşık makineleri çoğunlukla 6 programlı olarak öne çıksa da 5, 8, 9, 11 programdan oluşan çeşitleri de vardır. En çok tercih edilen mutfak aleti çeşitlerinden biri olan Grundig bulaşık makineleri elektrik ve su tasarrufuna yardımcı olurken kullanışlı programlarıyla kullanıcılarına zaman tasarrufu da sağlar.

Grundig Bulaşık Makinesi Modelleri

Grundig pek çok farklı ihtiyaca cevap veren bulaşık makinesi modellerine sahiptir. 13, 14, 15 ve 16 kişilik kapasiteye sahip olan bulaşık makinesi modelleri “Doormatic” özelliği ile öne çıkar. Doormatic, yıkama sonunda bulaşık makinesinin kapağının otomatik olarak açılmasıdır. Böylece makine enerji harcamadan kurutma performansını en üst seviyeye çıkarır. Doormatic özelliği ayrıca bulaşıkların hızlıca kurumasına yardımcı olurken özellikle cam eşyalar üzerinde su lekesi oluşumunun önüne geçer.

Grundig, üretimini sürdürdüğü ürünlerde daha az plastik kullanımını destekleyici adımlar atar. Çevre ve insan sağlığı için plastik kullanımını azaltan Grundig, bulaşık makinelerinde “Mussel Based Accesories” özelliğini kullanır. Midye tabanlı aksesuarlar olarak çevrilen özelliğe sahip bulaşık makinelerinin malzemelerinde midye bazlı bio plastiklerden yararlanılır. Böylece dünya ekosisteminin sağlığını tehdit eden plastik üretimi azaltılmış olur.

Cam ya da porselen gibi hassas eşyaların uzun ömürlü olması ve daima yeni bir görünüm sunmaları için Grundig, bulaşık makinesi modellerinde Glass Care özelliğini sunar. Söz konusu fonksiyon, cam veya porselen gibi hassas ürünlerinin ömrünü uzatmak için suyun püskürtme biçimini, sertlik ve sıcaklık derecesini, durulama süresini düzenler. Böylece bulaşık makinesinde yıkanan hassas eşyalarda çatlama veya deformasyon problemleri olmaz. Glass Care fonksiyonu ile özellikle cam bardaklar daha uzun ömürlü olurken parlaklıklarını yitirmezler.

Farklı bulaşık yoğunluklarına göre ayarlanabilir üst sepet sayesinde daha konforlu kullanım deneyimi sağlanır. Değiştirilebilir 3 farklı kademeden oluşan üst sepet, bulaşıkların yoğunluğuna veya ürünlerin boyutuna göre sıralanmasına imkan sağlar.

Kurumuş ve zorlu lekelerin temizlenebilmesi için Grundig bulaşık makinesi modellerinde Aqua Power yani güçlü temizleme özellikleri yer alır. Çoğunlukla makinelerin alt sepetinde yer alan yoğun yıkama kolu yüksek basınçlı su püskürterek fırça etkisi sağlar. Böylece yanmış, yapışmış zorlu kirler daha kolay arınır. 5 kata kadar güçlü yıkama performansı sağlayan Aqua Power özelliği, bulaşık makinesi kullanıcılarına zaman tasarrufu sunar.

Grundig Bulaşık Makinesi Fiyatları

Grundig bulaşık makinesi fiyatları, modellerin sahip olduğu özelliklere, performansa ve kapasiteye göre değişkenlik gösterir. Grundig marka bulaşık makineleri kendi içerisinde farklı fiyatlandırmalara sahip olsa da genel anlamda kolay ulaşılabilir fiyat seçenekleri sunar.

Grundig Bulaşık Makinesiyle Kapasitenizi Artırın

Bulaşık makineleri, sık misafir ağırlayanlar ve kalabalık aileler için olmazsa olmaz beyaz eşya ürünlerinden biridir. Grundig bulaşık makineleri 16 kişilik kapasiteye kadar seçenek sunar. Böylece aynı anda daha fazla bulaşığın yıkanmasını sağlayarak su, enerji ve zamandan tasarruf edilmesini kolaylaştırır. Yüksek kapasiteli bulaşık makineleri ayrıca tencere ve tava gibi farklı büyüklükteki ürünlerin kolayca yıkanmasına olanak tanır. İç hacmi geniş olan Grundig marka bulaşık makineleri farklı boyutlarda pek çok mutfak ürününün tek seferde makine içerisine yerleştirilmesini sağlar.

Grundig Bulaşık Makinesi Özellikleri

Grundig bulaşık makinesi özellikleri modellere göre değişkenlik gösterir. Otomatik açılan kapak, kapasite, programlarda çeşitlilik, ürünlerin doğal malzemelerden üretilmiş olması gibi farklı özellikler Grundig bulaşık makinesi için sıralanabilir. Tasarımlarında kullanılan LED ekranlar anlaşılır biçimdedir. Tuş takımları modelin sahip olduğu program ve özelliklere göre farklı sayılara ayrılır. Grundig bulaşık makineleri beyaz, gri ve koyu gri olarak üç farklı renkte tasarlanırlar. C, D ve E olarak üç farklı enerji sınıfında modeller yer alır.

Grundig Bulaşık Makinesi Avantajları

Grundig bulaşık makinesi sayesinde zorlu ve fazla sayıdaki bulaşıklarla başa çıkmak oldukça kolay. Zengin program seçeneği ve kapasiteleri ile öne çıkan Grundig bulaşık makinesi modelleri arasında her ihtiyaca uygun bir model bulabilmek mümkün. Ev işlerini kolaylaştıran Grundig bulaşık makineleri su, enerji ve zamandan tasarruf sağlamaya yardım ederken kullanıcılarının su ve deterjan ile temasını engellemeye yardımcı olur. Böylece elde yıkamanın sebep olabileceği cilt problemlerinin önüne geçilir.

Grundig Bulaşık Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Grundig bulaşık makinesi için seçim yaparken kullanıcıların bazı dikkat etmesi gereken noktalar olabilir.

  • Bulaşık makinesi almadan önce modeller ve özellikleri incelenmelidir.
  • Kullanıcıların hane sayısına göre bulaşık makinesi kapasitesi seçilmelidir.
  • Grundig bulaşık makinesi modelleri farklı enerji sınıflarına ayrılırlar. Bu nedenle kullanıcılar enerji tasarrufu konusunda derecesine göre seçim yapmalıdır.
  • Grundig bulaşık makineleri farklı kaplama ve renklere göre tasarlanırlar. Bulaşık makinesinin konumlandırıldığı ortama göre renk seçimi yapılmalıdır.
  • Grundig bulaşık makineleri modellere göre farklı program seçenekleri sunar. Kullanım tercihine ve alışkanlıklara göre program özelliği seçilmelidir.

Sizler de Teknosa'da yer alan Grundig bulaşık makinelerini veya evinizin ihtiyaçları arasında yer alan buzdolabı çeşitleri gibi pek çok beyaz eşyayı inceleyerek kullanım tercihinize uygun bir modele hızlıca ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.