Electrolux Kurutma Makineleri Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Electrolux EW6FN429BT Çamaşır Makinesi

Electrolux EW6FN429BT Çamaşır Makinesi

16.499 TL
Electrolux EW9F161BT Perfectcare 900 10 KG 1600 Devir Colourcare System Çamaşır Makinesi
5.0 (1 Değerlendirme)

Electrolux EW9F161BT Perfectcare 900 10 KG 1600 Devir Colourcare System Çamaşır Makinesi

28.399 TL
Electrolux Ew6f341pst Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

Electrolux Ew6f341pst Çamaşır Makinesi

20.499 TL
Electrolux EW6FN421BT 10 Kg Çamaşır Makinesi

Electrolux EW6FN421BT 10 Kg Çamaşır Makinesi

17.499 TL
Electrolux EW8F161PSTC Çamaşır Makinesi

Electrolux EW8F161PSTC Çamaşır Makinesi

26.979 TL
Electrolux EW7F249PST 9 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı

Electrolux EW7F249PST 9 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

22.999 TL
Electrolux EW8F229ST Perfect Care 9KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi
Kredi Fırsatı
4.6 (31 Değerlendirme)

Electrolux EW8F229ST Perfect Care 9KG 1200 Devir Çamaşır Makinesi

21.499 TL
Electrolux Ect Kahve Makinesi Kireç Çözücü Tablet

Electrolux Ect Kahve Makinesi Kireç Çözücü Tablet

229 TL
Electrolux EW6FN449BT Çamaşır Makinesi

Electrolux EW6FN449BT Çamaşır Makinesi

18.499 TL
Electrolux EW6FN448WT Çamaşır Makinesi

Electrolux EW6FN448WT Çamaşır Makinesi

14.749 TL
Electrolux EW2F448ST 8 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Electrolux EW2F448ST 8 KG 1400 Devir Çamaşır Makinesi

13.799 TL

Her evde ihtiyaç duyulan çamaşır makineleri Eletrolux farkıyla ve kalitesi ile sunulur. Electrolux çamaşır makineleri çamaşırları temiz bir şekilde yıkayarak yaşamınızı kolaylaştırır. En hassas giysileri bile güvenli bir şekilde yıkayabileceğiniz bu ürünlerin dijital paneli kolay kullanım imkânı sunar. Her eve göre kapasite seçenekleri ile sunulan Electrolux çamaşır makinesi modelleri son teknoloji ile donatılmıştır ve modern tasarımıyla evlerinizde zengin bir duruş sergiler. Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi gibi özel amaçlara göre üretilen modellere de sahip markanın modelleri beyaz, gri ve siyahın tonlarının uyumuyla göz doldurur. Çamaşır yıkama işlerinize kolaylık ve pratiklik kazandıran markanın modellerinin özelliklerine göz gezdirebilirsiniz.

Electrolux Çamaşır Makinesi Özellikleri

Electrolux markası farklı özelliklere sahip çok sayıda farklı model sunar. Marka Electrolux 10 kg çamaşır makinesi ve Electrolux 9 kg çamaşır makinesi gibi farklı kapasitelerde model üretir. Ayrıca modeller farklı kumaş tipleri için uygun yıkama programlarına sahiptir. Ürünlerin normal kirli çamaşırlara göre, yüksek sıcaklıklarda yoğun yıkama ve hassas kumaş programları bulunur. Ayrıca markanın farklı modelleri yüksek verimlilik sağlayarak tasarruf etmenize yardımcı olur. A+++ enerji sınıfında üretilen ürünler cebinizi düşünerek tasarruf imkânı sağlar. Markanın modelleri özel yıkama teknolojilerine sahip olarak üretilir. Vapour Action yıkama özelliği gibi çamaşırları daha hijyenik ve temiz yapmanıza yardımcı teknolojileri marka özel olarak tasarlar. Aquafall teknolojisi de çamaşır makinesi içerisinde deterjanın daha homojen olarak dağılmasına yardımcı olur. Electrolux modelleri kurutma gibi farklı ekstra özellikler de sunar. Siz de Electrolux kurutma makinesi 9 kg kapasiteli seçeneklerinin özelliklerini inceleyerek kurutma ihtiyacınıza yanıt verebilen modellere göz gezdirebilirsiniz. Sensörlü yıkama, çocuk kilidi, gecikmeli başlatma, anti alerjen programı ve hızlı yıkama gibi markanın ürünlerinin farklı ekstra özellikleri de mevcuttur.

Electrolux Çamaşır Makinesi Yıkama Programları

Electrolux çamaşır makinesi ürünleri farklı yıkama programlarına sahiptir. Yıkama programları yıkama ihtiyaçlarınıza, kirliliğe ve farklı kumaş tiplerine göre özelleştirme sunar. Pamuklu yıkama programı normal kirli pamuklu çamaşırları tertemiz yapar ve kumaşa zarar vermez. Sentetik program ise naylon ya da polyester gibi kumaşlar için idealdir. Hassas program ise yün ya da ipek gibi hassas kumaşlara özel olarak tasarlanmıştır. Bu program çamaşırların yıpranmasını engelleyerek daha az su kullanır ve daha az dönüş hızına sahiptir. Hızlı program daha az kirli çamaşırlar için uygundur. Bu program sayesinde çamaşırları daha kısa sürede yıkayabilirsiniz. Yoğun program ise daha kirli çamaşırların yıkanması için idealdir. Bu program yüksek sıcaklıkta yıkama yaparak daha yoğun bir şekilde deterjan kullanır. Anti alerjen program ise alerjenleri ortadan kaldırmak için özel olarak üretilmiştir. Bu program yüksek sıcaklıkta yıkama işlemi yaparak ekstra durulama yapar ve alerjenlerin giysilerden uzaklaşmasını sağlar. Yorgan programı da battaniye ve yorgan gibi tekstil ürünlerinin yıkanması için idealdir.

Electrolux Çamaşır Makinelerinin Yıkama Kapasiteleri

Electrolux çamaşır makinesi 10 kg, 7 kg, 8 kg, 12 kg kapasite seçeneklerine sahiptir. Ürünlerin kapasitesi markanın modellerine bağlı olarak değişir. Daha küçük aileler için 7 kg kapasiteli çeşitler yeterlidir. Daha büyük aileler için ise 9 kg ve 12 kg kapasiteli modelleri uygundur. Makine satın almadan önce ürünü kullanacak kişi sayısını, giysileri yıkama sıklığınızı ve yıkamada daha sık kullanılacak olan kumaş tiplerini dikkate almanız önemli olur. Daha yüksek miktarda çamaşır yıkama ve daha büyük aileler için 12 kg kapasiteli seçenekleri tercih edebilirsiniz. Ürünlerin kapasitesini belirlemeniz daha az su ve enerji harcanmasını sağlar.

Bütçe Dostu Electrolux Çamaşır Makinesi Modelleri

Electrolux markası farklı özelliklere sahip çok sayıda farklı model sunar. Örnek vermek gerekirse EcoRange modelleri çevre dostu olup daha az enerji tüketimi sağlar. Time Manager modelleri ise geniş kapasiteye sahip olup farklı zamanlama seçenekleri sunar. Böylece bu serinin ürünleri kullanıcıların farklı beklentilerini karşılar. UltimateCare serisi modelleri otomatik tartı teknolojisine sahip olup akıllı sensörlerle mükemmel yıkama yapar. Ayrıca markanın PerfectCare serisi modelleri farklı program seçenekleri sağlar ve yüksek verimlilikte çalışır.

Electrolux Çamaşır Makineleri Uygun Fiyatlarla Teknosa'da

Sessiz fonksiyondan kendini temizleyebilen deterjan çekmecesine kadar farklı yenilikçi teknolojiler sunan Electrolux çamaşır makinesi seçenekleri Eco Inverter motor teknolojisiyle kullanıcılara eşsiz bir giysi yıkama deneyimi yaşatır. Electrolux ankastre çamaşır makinesi seçenekleri yerleştirildiği konuma zengin bir duruş kazandırır. Uygun Electrolux çamaşır makinesi fiyatları ile satışa sunulan seçenekler çok sayıda fonksiyonu ve özelliği ile göz doldurur. Günlük rutin işlerinizi zahmetsiz bir şekilde halletmenize yardımcı Electrolux çamaşır makinelerini uygun fiyatlarla sunan Teknosa sizin için en doğru adres olur. Teknosa'da Electrolux çamaşır makinesi yorumları ile kendiniz için en uygun modeli tercih edebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesiyle satışa sunulan Electrolux çamaşırları makineleri arasından aradığınız modelleri kolaylıkla bulabilir ve giysi yıkama işlerinizi tertemiz bir şekilde halledebilirsiniz. Ekstra yumuşak işlevi, buhar teknolojisi, renk koruma ve daha çok sayıdaki özellikleri ile göz dolduran seçenekler yaşam alanlarınızda en büyük yardımcınız olur. Modeller arasından en çok satanlar, en yeniler ve en uygun fiyatlı olanlara göz gezdirebilirsiniz. Teknosa'da aradığınız özellikleri filtreleyebilir ve kendinizi için en uygun modeli belirleyebilirsiniz. Teknosa farkıyla Electrolux çamaşır makinelerinin yüksek performansından ve kalitesinden faydalanabilir ve arzu ettiğiniz ürüne hemen şimdi sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.