Reklam

Ücretsiz Kargo

Su Tankı Kapasitesi 1,1

Delonghi Delonghi ECP31.21 Espresso Kahve Makinesi

Ürün Kodu: 120130379
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
8.118,98 TL
8.118,98 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Barista tarzı manuel makineler arasında kompakt tasarımıyla ön plana çıkan DeLonghi ECP31.21 espresso kahve makinesi sevilen modeller arasında yer alıyor. DeLonghi markasının kahve konusundaki ağırlığını yansıtan bu cihaz son derece lezzetli tarifler hazırlayabilmenizi sağlıyor. Siz de üçüncü dalga kahveciler yerine kendi evinizde eşsiz kahve tatlarını deneyimlemek ve farklı tariflerle kahve bilginizi zenginleştirmek istiyorsanız bu ürün tam da size göre. Geniş su haznesine sahip olan DeLonghi ECP31.21, pratik kullanımı ile herkesin rahatça kullanabileceği bir sisteme sahip. Siz de mutfağınızın baş köşesinde yer alacak bu parçaya daha yakından göz atmak için hemen sayfamızı incelemeye başlayabilirsiniz.

DeLonghi ECP31.21 Kahve Makinesini Neden Almalıyım?

Son derece şık bir görünüme sahip olan DeLonghi ECP31.21 espresso kahve makinesi her ayrıntısıyla görenleri büyülemeyi başarıyor. Ürünün minimal tasarımı hem tezgahta daha az yer kaplamasını sağlıyor hem de kullanımı kolaylaştırıyor. Bununla birlikte siyah rengi ise her tür dekorasyona uyum sağlamayı başarıyor. Kompakt tasarımlı bu kahve makinesini hem çekilmiş kahve ile hem de kapsül kahve ile kullanabilmeniz mümkün oluyor. Farklı kullanım ihtiyaçlarına cevap veren DeLonghi ECP 31.21 espresso makinesi, özellikle profesyonel makine kullanımına geçiş yapmak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir tercih oluyor. Profesyonel ellerde de son derece lezzetli kahveler hazırlayabiliyor. Evinizi mis gibi kahve kokularıyla sarmak ve dışarıda içtikleriniz kadar leziz kahveler hazırlamak istiyorsanız bu cihazı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kahve hazırlamak ve içecek ısıtmak gibi işlevleri bulunan bu cihaz ile mutfağınıza yenilik getirebilirsiniz.

DeLonghi ECP31.21 Kahve Makinesini Nasıl Kullanırım?

Bir DeLonghi ECP 31.21 kahve makinesine sahip olduktan sonra ilk kullanım için bazı noktalara dikkat etmeniz gerekiyor. Cihazı steril hale getirmek için öncelikle makinenin arka bölümünde yer alan su haznesinin kapağını açıp yukarı çekerek çıkarmalısınız. Suyu maksimum seviyeyi geçmemeye özen göstererek doldurduktan sonra hazneyi yerine yerleştirmelisiniz. Haznenin tabanındaki valfleri açacak şekilde aşağı doğru bastırarak yerine oturduğundan emin olmayı da unutmayın. Buna alternatif olarak farklı bir kaba su doldurup hazneye de dökebilirsiniz. Sonrasında güç düğmesinden cihazı açık duruma getirebilirsiniz. Güvenlik açısından kahve makinesinin su haznesi boşken açık durumda bırakmamaya ve çalıştırmamaya da özen göstermelisiniz. Bir sonraki adım için filtre tutucuya kullanmak istediğiniz kahve filtresini yerleştirmelisiniz. Fakat sonraki adımda filtre tutucuyu, içerisine kahve koymadan boş olarak makineye takmanız gerekiyor. Sıcak su dağıtıcısı ve cappuccino hazırlayıcının altına ise yarımşar litrelik iki kap yerleştirmelisiniz. Sonrasında OK ikaz lambası yandığında seçici anahtarı fincan simgesinin bulunduğu yöne çevirmelisiniz. Bu noktada filtre tutucudan yaklaşık yarım litre su boşaltıp buhar düğmesini buhar simgesine doğru çevirmeniz gerekiyor. Böylece kalan suyun tümünün cappuccino hazırlayıcıdan çıkmasını sağlayabilirsiniz. Buhar düğmesini sıfırlayıp seçim düğmesini de STAND-BY konumuna çevirdikten sonra hazneleri boşaltabilirsiniz. Bu işlemi bir defa daha tekrarladıktan sonra espresso DeLonghi ECP31.21 makineniz kullanıma hazır.

DeLonghi ECP31.21 Kahve Makinesi Kimler İçin Uygun?

Farklı kullanımlara uyum sağlayacak bir kahve makinesi arayanlar için DeLonghi ECP31.21 son derece uygun. Kolay kullanabileceğiniz fakat aynı zamanda profesyonel bir kahve lezzeti sunacak bir makine arıyorsanız bu cihazı kesinlikle tercih edebilirsiniz. Özellikle manuel kahve makinesi deneyimini evinde yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan olan bu minimal ürün pek çok avantajlı özelliğe sahip. Hem kahve yapabilen hem de içecekleri ısıtabilen bu cihaz sayesinde siz de benzersiz tarifler hazırlayabilirsiniz. Hünerlerinizi sergilemek ve hatta keşfetmek için tek ihtiyacınız olan bir DeLonghi ECP31.21 espresso & cappuccino makinesi. Bu makine ile hem öğütülmüş kahve çekirdeklerini hem de kapsül kahveleri kullanabilirsiniz. Çekilmiş kahve ile kahve hazırlamak istiyorsanız uygun özellikler taşıyan kahve filtrenizi filtre tutucuya yerleştirmelisiniz. Sadece tek kişilik bir kahve hazırlamak için filtreyi ortalama 7 g silme kahve ile doldurmanız gerekiyor. Fincan sayısı ikiye çıktığında ise iki ölçekten biraz az olacak şekilde kahvenizi ayarlayabilirsiniz. Kahveyi eşit şekilde dağıttıktan sonra orta sertlikte preslemelisiniz. Filtre tutucuyu sıkıca yerine yerleştirdikten sonra makineyi başlatabilirsiniz. Kapsül kahvede ise filtreyi C4 filtre tutucuya yerleştirmeniz gerekiyor. Sonrasında kapsülü tamamen ortalayarak filtre tutucuya koyup tutucuyu yerine sıkıca yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde kapsül kahve ile makinenizi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

DeLonghi ECP31.21 Kahve Makinesinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

DeLonghi ECP 31.21 espresso & cappuccino makinesi farklı özellikleriyle dikkat çeken bir cihaz. Öncelikle bu göz alıcı kahve makinesinin tasarımı dikkatleri çekiyor. Paslanmaz çelik kullanılarak üretilen makine parçaları, uzun ömürlü bir kullanım için bire bir. 15 bar pompa basıncına sahip olan bu ürün lezzetli kahveler hazırlayabilmeniz için yeterli gücü sunuyor. Üstelik çıkarılabilir su haznesi de ürünün temizliğini bir hayli kolaylaştırıyor. Su haznesinin şeffaf olması da bu noktada işlerinizi pratik hale getiren ayrıntılardan. 1,1 litre kapasiteli bu geniş hazne sayesinde sık sık suyu yenilemenize gerek kalmadan kahve içebilmeniz mümkün oluyor. Cihazda yer alan Cappuccino System ise en lezzetli cappuccinoları hazırlayabilmeniz için buharı, havayı ve sütü bir araya getirerek kremamsı bir köpük oluşturuyor. Diğer yandan otomatik kapatma sistemiyle hem elektrik tasarrufu yapmanızı sağlıyor hem de güvenli kullanımı garantiliyor. Fincan ısıtıcı ve harici hava tamperi gibi farklı özellikleriyle küçük ama marifetli DeLonghi ECP31.21 yorumlarda da son derece olumlu geri dönüşler alıyor. Siz de bu makineye mutfağınızda yer vermek ve tüm özelliklerini yakından incelemek için hemen sayfamız üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.


15 bar, 1100 W, 220 - 240 V, 50/60 Hz, 4 Kg


Ağırlık Dahili Ekran Derinlik Genişlik
4000 Hayir 240 185
Güç Su Tankı Kapasitesi Yükseklik Çıkarılabilir Su Tankı
1100 1, 1 305 Evet
Su Seviyesi Göstergesi
Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Delonghi ECP31.21 Espresso Kahve Makinesi
4.9
  • 5
    19
  • 4
    4
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Markaların Seçtikleri
Nespresso C61 Pixie Titan Kahve Makinesi
Reklam
Nespresso C61 Pixie Titan Kahve Makinesi
4.999,00 TL
Nespresso D 140 Citiz Platinum Paslanmaz Çelik
Reklam
Nespresso D 140 Citiz Platinum Paslanmaz Çelik
6.999,00 TL
Nespresso F541 White Gran Lattissima Beyaz Kahve Makinesi
Reklam
Nespresso F541 White Gran Lattissima Beyaz Kahve Makinesi
14.999,00 TL
Nespresso F121 One Lattissima Siyah Kapsül Kahve Makinesi
Reklam
Nespresso F121 One Lattissima Siyah Kapsül Kahve Makinesi
11.499,00 TL
Arzum OK004 Okka Minio Türk Kahve Makinesi Bakır
Reklam
Arzum OK004 Okka Minio Türk Kahve Makinesi Bakır
1.599,00 TL
Grundig Fk 4310 G Filtre Kahve Makinesi
Reklam
Grundig Fk 4310 G Filtre Kahve Makinesi
1.499,00 TL
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.